World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Crit20 gem remélem nem crites gem, ha igen akkor az kuka és 10agi/10hastet használj sárga socketbe. Minden socket bonust rakj ki, a kéket 10agi/10hittel. Reforgeolj minden critet magadon 200 expertise-ig és kb 300 hitig (ha több van az sem árt), a maradékot tedd haste-re.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az új fiókom: DevLupius
Ha vért hugyozok sem tudom a dps -em 6k fölé vinni icc -ben.
GS: 5700, Combat, 5/31/0, Hit:460, Haste:380, Crit:48, Exp:30, glyph:ok.
Enchant : mindenen ami kell.
Kövezés: Agi20, Crit20 + ami kell.
Mainhand: soulbreaker, off: Liar's tongue.
Rota:3SS-SND-4SS-1REV-Eviscreate-4SS-(SND vagy 1REV+Evis)
Közben CD-re megy az Adrenalin+KillingSpree+BladeFurry.
Ez Bossnál megy, trash moboknál próbálom a SND -t fenntartani+CDBladeFurry, és ha összejön 3CPvagy4CP akkor Eviscreate (de addig általában már meghalnak így a pár másodpercig fennmaradó CP -ot rányomom SND -re (mert csak arra tudom használni
Mateklecke: A megadott adatok felhasználásával hozzuk a rogue DPS-t 8k -ra.
Az új fiókom: DevLupius
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Despite no official announcement from the MLG staff on the matter, it appears that World of Warcraft has been dropped from their PC circuit. According to GameAche.com, there have been various reports and sources that all of the MLG WoW staff were told during or prior to MLG D.C. that they would not be needed at the next event in Dallas, as there would be no tournament.
végre tényleg vége az arenanak a cataclysmmel
rated bg ALL THE WAY
Get a life!
Get a life!
Aztán próbáld ki ezt:
/console showDetailDoodads 0
/console showSimpleDoodads 1
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Volt hogy 5v1ben nyertem full hpval(érdemes ránézni a healing donera is)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Bár ki tuja... lehet, hogy nekem is ócska lenne. :S
Azt hiszem, hogy valakire majd szépen nézek és talán letölti nekem. Mobilnettel ez soha nem jönne le. :S
Nem tudom miért nem basznak vele valamit, remélem a rated bg-k megoldják ezt...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként Crassus én ezt nem vágom :-)
Elmentem a hétvégén Eye of Storm Call to Armsra, gearelõdni, kiváncsiskodni, és lélekben felkészültem arra, hogy rommá fognak verni minket. Erre a 6 meccs alatt 5 alkalommal az Alli ki sem jött az 1000 pontból, egyszer meglett a 6 perces acsi, egyszer meg egy szoros 1600 - 1300 gyõzelmet értünk el. Úgy, hogy én, akinek 3 napos 80-as karija van, az erõs középmezõnyben voltam. Szóval a tapasztalat nem igazolta az allis fölényt, bár lehet, hogy csak szerencsém volt?
AVIRA - \"More than security.\"
set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch
set realmlistbn ""
set portal eu
A halál csupán a kezdet...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Végre be tudom fizetni az accot! ollé! 😊
Esetleg valaki bemásolná nekem a realmlist fájlban található hivatalos címeket? <#finom>#finom>
Minden classnál villognak most a hihetetlenül nagy számok ezt nemigazán értem hogy miért jó.55k s DS 3 targetre 32k s templar verdict 1 targetre 20k+ hammer of wrath.Sajna minden classnál így megnõttek a számok a mage 30-40k s arcane blastokat lövöldöz tisztára mint egy koreai free mmoban...