World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
HAHAAAAA<#bdead>#bdead><#action>#action>
Get a life!
Get a life!
Get a life!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A BG queue meg azért sok, mert hordás vagy. Ha kevesebbet akarsz, akkor mehet a faction change, mert ez csak rosszabb lesz. Ráadásul egyre jobban butul a horda, ahogy a legalja népség átjön allyból. Sose gondoltam volna, hogy így megfordul a kocka, és az allyból lesz az értelmes elit, a hordából pedig a 12 éves csürhe. (Mondjuk a magyar realmeken nem tudom, hogy így van-e, ott mindenben több éves késés van. És úgy rémlik, hogy ez a trend sem gyûrûzött még be oda.)
anti hero
Get a life!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"As of this moment not all players have been contacted in regards to this offer and we are still in the process of doing so. It can take several days so please be patient and check your mailbox from time to time.
Best regards,
Christian A.
Billing Support
Blizzard Entertainment Europe"
akkor csak várni kell ^.^
anti hero
anti hero
██
Amúgy account management és cancel subscription.
ಥ_ಥ
Accounton belül: My Games > WoW Wotlk > manage game > WoW Wotlk > claim 7 days!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Get a life!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Bár amiket más oldalakról összeszedtem nem kell sokat várni😛
██
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy remélem én is kapok egy ingyen hetet, nem ér hogy mindenki kap csak én nem 😄 Benéznék már a játékba szívesen így 9 hónap kihagyás után, de fizetni nem fogok érte.