World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha

picket
Évek óta nem játszottam, de nekem is ott van a "claim 7 days". Barátnõmnek még battle.net accountja sem volt, merge-ölt, és ott van a claim.

ಥ_ಥ

shaime01
én azota már megkaptam <#wave>

Badge gear alatt mit értsz?Az emblem of frost meg ezeknél a vendoroknál a justice point cuccokat?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A badge-geart érdemes kiszedni, hogy kicsit megkönnyítse a szintezés elejét, de raidelésbe órákat ölni nagyon nem éri meg.

Fehercsoki
Én már csak achizok,de nagyon sokan még raidelnek aktívan,mindenki eldönti akar-e raidelni vagy nem,én sosem a gear miatt raideltem.

Mondjuk #148632 ????

HAHAAAAA<#bdead><#action>

Get a life!

shaime01
olvasál már vissza pár commentet ott van hogy mi van a 7 nappal

Hát azt tudom, de úgy értem hogy felesleges órákat bele ölni most pl ICCre, ha 2 hét múlva mehet a gear a kukába 😊 Honorra vagyok jelenleg ráállva hogy legalább startkor a megfelelõ trinketek gyûrûk nyakláncok meg stb legyen meg legalább.

Aki kapott 7d claim-et az csináljon már róla egy printscreent, h pontosan mit kéne látnunk, köszi.

Get a life!

Nekem nincs claim 7d.

Get a life!

Ilyenkor már szerintem nem érdemes a gearel foglalkozni, ha máshogy is eltudod tölteni az idõt a gameban.

Fehercsoki
Mindig cserélõdik a gear,akár kieg,akár csak új content patch jön ki.Ennyi erõvel sose raidelj mert mindig lesz új cucc.

Hmm értem, úgyis gondolkodtam hogy átváltom Worgenre a karakterem, nagyon bejönnek 😊 Amúgy van ilyenkor content végén még értelme raidelni? Gondolom megint az lesz hogy az elsõ 81-es quest rewardok jobbak lesznek mint a lila ICC dropok 😄

Tatyla
ehehehe....<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Inkább Ragnarost ajánlanám, mert Arathor nagyon belterjes.
A BG queue meg azért sok, mert hordás vagy. Ha kevesebbet akarsz, akkor mehet a faction change, mert ez csak rosszabb lesz. Ráadásul egyre jobban butul a horda, ahogy a legalja népség átjön allyból. Sose gondoltam volna, hogy így megfordul a kocka, és az allyból lesz az értelmes elit, a hordából pedig a 12 éves csürhe. (Mondjuk a magyar realmeken nem tudom, hogy így van-e, ott mindenben több éves késés van. És úgy rémlik, hogy ez a trend sem gyûrûzött még be oda.)

Értem, hát madj meglátjuk. Egyébként ha jól tudom akkor a BG-k meg a LFD-k cross-realm mennek ugye?Ha így van akkor miért kell általában 20-25 perceket várni egy bgre? Azt hittem így pörgõsebb az egész.

Fehercsoki
Ragnaros pvp szerver,Arathor pve.Bár Ragnaroson néha van queue de csak pár perc.

Tudtok mondani olyan szervert amin viszonylag sok a magyar(de nem BS) és a játékos is, viszont nem kell keményebb napokon sorban állni? Én a Xaviuson vagyok ami egy low population szerver, magyarok nuku, de még egyéb játékosok sem <#shakehead> Minden kihalt, úgyhogy gondolkozok a költözködésen.

Azt hiszem nem értem mi a problémád <#conf>

proknak beadta, en is megkaptam 😄 mar tolom is

anti hero

Claim 7days! ??? 😄 miért szop@cc ennyi embert ?😄

Get a life!

Zsoltika 007
És ez most hogy jön ide?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ez igazán jó hír.

shaime01
kicsit rákérdeztem blizzard bácsinál hogy van ez a 7 nap ,hogy mért nem kap mindenki és a válasz.

"As of this moment not all players have been contacted in regards to this offer and we are still in the process of doing so. It can take several days so please be patient and check your mailbox from time to time.

Best regards,

Christian A.
Billing Support
Blizzard Entertainment Europe"

akkor csak várni kell ^.^

azt hittem lehet mar vmit tudni ;d

anti hero

Huhu srácok nagyon megváltozott a játék mióta utoljára beléptem, azt se tudtam elõször hogy mivan 😄 Nyomtam pár duelt orgrinál, egy rogue konkrétan stuntól számítva egy másodperc alatt megölt, lesz mire gyúrni 😄

cikasz
Ott rontottad el, hogy nem volt a lány fején a haj! 😄

http://www.akciofigura.hu

jovohet vege es dec7 kozt valamikor 😊 ennel pontosabb info nincs.

mikor lesz cataclism a regi teruleteken?

anti hero

Pyotr
Én ott szartam el ,hogy 17 éves volt a lány és nem sikerült a rituálé sõt fél szemere meg is vakultam<#bdead>

&#9608;&#9608;

picket
Elfelejtetted, hogy egy teliholdkor kikelt egyéves kakas vérét 7 méter sugarú pentagramma alakban a padlóra kell önteni, a közepén fél méter sugarú körben sót szétszórni. A kör közepére kell tenni a wow dobozát, három gyertyát kell gyújtani körülötte, és egy 18 éves szûz lány hajával kell meggyújtani a cd-ket, és egy papíron az account nevet meg a jelszót.
Amúgy account management és cancel subscription.

&#3237;_&#3237;

Na már jó nekem is, hurrá! Annyi a baj hogy mikor csatlakozni akarok a szerverre akkor kijön a Connected felirat és onnan megáll a tudomány mibaja?

Accounton belül: My Games > WoW Wotlk > manage game > WoW Wotlk > claim 7 days!

jazzy
Elõször rituálisan le kell ölni egy birkát és megenni a húsát, a blizzard csak utána engedi, hogy abbahagyd.
Sziasztok, mivel ismerõsöm 4 hét masszív wowozás után megunta a wowot (mondván: farmolás, és balfasz emberek), és nem használja tovább az accountom, arra gondoltam, hogy megszabadulok tõle, mivel nekem már a jövõben nem lesz annyi pénzem (cata+ másik keieget, egyre drágább havi díj) hogy játszani tudjak vele, ezért azt szeretném megtudni, hogy ilyenkor hol lehetne továbbadni? Vagy egyzserûen, csak dobjam ki a kukába a dobozát meg a többi dolgát, vagy jelezni kell a blizzardnál, hogy ennyi volt?

shaime01
se bc beta
se wotlk beta
se cata beta
se 7 nap free
blizzard utál engem.

rhazid
vazze , most nézem mégis csak van 7 napom 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fehercsoki
Battle.neten kiválasztod a wow accountot,és ott lesz,hogy állapot Frozen és alatta a claim 7 free days.

en 1 evig voltam inaktiv es lofaszt se kaptam😄

Ezt te az account management-ben látod ha bejelentkezel b.neten?

Én szeptember eleje óta nem játszottam, az accountomban látni a "claim 7 days free" linket. Rákattintani még nem mertem mert csak holnap rakom fel a 4.0+ patchet, addig meg ne veszitsek az idõbõl. A lakhelyemnek Franciaország van megadva.

hihetetlen nagy szar lesz jah.

Get a life!

Hát átváltottam United Kingdomra, hátha 😄

rhazid
nekem magyarország van megadva bár nem emlékszek mekkora idõtartam után kaptam a 7 napot...

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Pyotr
Budapest Game show-n történt valami érdekesség wow téren mert Fsen kussolnak rendesen!
Bár amiket más oldalakról összeszedtem nem kell sokat várni😛

&#9608;&#9608;

LeWyTy
Gondolom ez attól is függ milyen ország van megadva.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Jó neked 😛

XenHai
Én kaptam és kb fél éve nem játszom! De pont leszarom!
<#falbav> Legnagyobb baromságok ezek az új race/class kombinációk, szvsz...

Amúgy remélem én is kapok egy ingyen hetet, nem ér hogy mindenki kap csak én nem 😄 Benéznék már a játékba szívesen így 9 hónap kihagyás után, de fizetni nem fogok érte.