World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
amíg az a rendszer,hogy a vereség is ugyannyi honor /majdnem/ mint a gyõzelem a tömeg leszarja a gyõzelmet és az észjátékot....,de erre lesz jó a rated BG,thx 4 God! végre!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tegnap 8an bementünk abre. fele csapat lm fele mine, és csak 1 dolgot kértünk a többi randomtól, hogy menjenek mind bsre. SENKI nem ment oda. Errõl ennyit, tök felesleges bárkinek is magyarázni bgn. Arról már nem is beszélve, hogy a sok retardált elfoglal egy bázist, és megy tovább. Aztán csodálkozik ha visszafoglalják. <#idiota>

[HUN]Crassus
Régóta javaslom a deveknek,hogy a gyõzelem kb. 10 szeres jutalommal járjon mint egy vesztes csata! /korábban a veszteésgért ne kapjon senki semmit is ötletem volt,de sajnos azt ugye nem lehet,mert a legtaplóbb agyu is annyit fizet mint a másik ugye.../
Szóval ha az embereket "rákényszerítenék" arra,hogy JÁTSZANAK és ne csak a BG-n lézengjenek ezerszer jobb és izgalmasabb lenne az összes PVP!
Olyan ez mint a PVE ott is tudnod kell játszani ha 25-ös HC itemet akarsz! aki meg képtelen erre az örüljön a tescós lila szarának😊

A Blizzardnak alapjaiban kéne megreformálnia a BG jutalmazást,hogy ne agyatlan emberek szaladgáljanak bármiféle éppkézláb technikával.....

[HUN]Crassus
marhára igaza van én is hiába töröm magam,hogy bármilyen taktikra rávegyem a barmokat csak a QQ,Stop Crying, "IT's a GAME" jön....,de ez nagyon tetszik!😊

[HUN]Crassus
Nah ez a srác kiérdemelte a tiszteletbeli Crasus címet!😄

"Jó estét jó szurkolást, a Kárpát-medence elsõ számú flémkeltési szakértõje, Gevlon, alias Ghostboci legújabb eszmefuttatása következik a klikk mögött, a téma nagyjából a kicsit kifordított Goolge-jelmondat mass-PvP-s hatékonyságra való hatását járja körül, és szokás szerint lehet vele egyetérteni vagy sem (az utolsóelõtti bekezdés szerintem például némileg torzít, legalább annyira, mint tõlem a címadás, hehe), de mindenképpen jó gondolatébresztõ. Klikkol, olvas, okosodik, okoskodik.

Szervusztok,

Egy igen érdekes eredményre jutottam, mely garantált flamewart fog okozni a “HC vs noobcasual” tárgykörben. Mint mondtam, mért eredmény és nem csak valami hagymázas elmélet.

————-

Egyszer volt, hol nem volt egy progress rangsorban hátul kullogó PvP server, az Agamaggan-EU. Ezt választottam az új (és úgy tûnik végleges) projectemhez a “The PuG” nevû guildhez, melyrõl az FS is beszámolt. Röviden: antiszociális szabályok, az önzetlen segítés és a jófejkedés tilalma. Az emberek jöttek, sok elment, helyükre mások jöttek, raideltünk stb.

Cata közeledtével egyre kevesebbet raideltünk és unalmunkban Wintergrasp felé fordultunk (már csak azért is, mert a rated BG és Tol Barad hangsúlyos lesz a guildben Cata alatt). Mint mondtam, ez egy PvP server és mint ilyen, a horda dominálja. Az ally különösképpen szívott wintergraspban, Archavon logja szerint
a csaták 5%-a volt sikeres ally defense és 20% volt sikeres ally támadás (screenshotok a blogomban). A “csata” igen gyakran végzõdött GY campingben, és nem mi campeltünk.

Szóval a guildbõl 5-6 ember (nem mindig ugyanazok) rendszeresen részt vett WG-ben és az eredmény kicsit javult, hála innovatív technikáinknak, például “dugj el egy demolishert a pálya szélén, várd meg míg az összes hordás elunja magát és elmegy GY-t campelni vagy AFK-nak és menj be”. De általában szívtunk. Próbáltuk szervezni a csapatot, tanítani a népet, de az eredmény általában kimerült a “whysosrs lol” illetve a “qq moar nolifer” megjegyzésekben a lelkes 0 resi 0 gem 0 agy játékostársak részérõl.

Véletlenül fedeztem fel, hogy a raid leader Wintergraspban is kivághatja az embert a raidbõl. Attól õ még WG-ben marad, csak nem a raidben, nem látja a chatet, nem látszik a térképen és nem kap healt. Elõször manuálisan rugdostam ki a leglátványosabb idiótákat és vérpistikéket, aztán az egyik guildtársam megírta a WGClean addont, ami gyakorlatilag egy feketelista. Ha valaki a listáról megjelenik a raidben, a RL cap egy nagy gombot, amit ha megnyom, a fickó repül és kap egy whispert, melyben az addon elmondja, hogy miért lett kivágva.

Az eredmény: a szánalmas win-arányunk felment 25-rõl 40%-ra, a sikeres védelmeink száma 6-szorosára!!! nõtt, az allis részvétel 10-15 emberrõl 25-30-re emelkedett és a szerver történetében elõször instant promotionbe toltuk a hordát (annyit nyertünk, hogy a szerver megadta nekik azt a bónuszt hogy egy kill után sieget építhetnek). Ugyancsak elõször a szerver történetében mi campeltük õket a GYn.

Az eredmény az, hogy a haszontalan idiótákat és a nagyszájú vérpistikéket ki kell dobálni ahhoz, hogy bármilyen csoportteljesítmény elinduljon. Az emberekben az ilyen majmok jelenléte passzivitást, “úgyse nyerünk”, “ezeknek strapáljam magam?” gondolatok megjelenését hozza és a csapat az elõtt veszít, hogy pályára lépett volna. Ha viszont kiszórjuk a szemetet, akkor egyrészt összekapják magukat, hogy nehogy õk is ki legyenek szórva, másrészt nem érzik úgy, hogy eleve esélytelenek lennének.

Vérpistike meglepõ módon elég gyorsan összekapja magát, ha rácsapsz a kezére. Elõször mikor kivágja az addon, általában #$@#$@# választ ad, másodjára semmit, harmadjára pedig megígéri, hogy jó lesz, csak engedjük már vissza. A másik típus, a menthetetlen hülye pedig eltûnik és sosem jön vissza.

Mondanom sem kell, a hülyék és vérpistikék kidobálásának legfõbb akadálya a szociális ember aki szerint ezeknek segíteni kellene, mert csak nincs gearjük, meg idejük játszani, meg kezdõk, meg gyerekek, meg rokkant néger leszbikus nõk meg ég tudja még milyen kifogást szoktak összeszedni. Ezért aztán a legtöbb helyen megy a konstant szívás.

Ha látni akarod, hogyan mûködik egy guild ahol a hülyéket és lustákat kiszórják, transferálj/rollolj az Agamagganon. Csak ne feledd elolvasni a szabályokat, mert a megszegõi repülnek pár figyelmeztetés után (részletek a blogon, a guild angol nyelvû)."

Tatyla
én is kaptam párszor de nem foglalkozok vele...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
3 naponta kapok egy ilyen szart......

nem baszogatták az account oldalam pedig....

Hello,

This is an automated notification regarding your Battle.net account. Some or all of your contact information was recently modified through the Account Management website.

*** If you made recent account changes, please disregard this automatic notification.

*** If you did NOT make any changes to your account, we recommend you log in to Account Management review your account settings.

If you cannot sign into Account Management using the link above, or if unauthorized changes continue to happen, please contact Blizzard Billing & Account Services for further assistance.

Billing & Account Services can be reached at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499 Mon-Fri, 8AM-8PM Pacific Time) or at [email protected].

Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives will typically lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.

Regards,

The Battle.net Support Team
Blizzard Entertainment
www.blizzard.com/support
Online Privacy Policy

Forolto
A frissen lejárt accra én se kaptam meg.

Az a daysüt nagyon odavág...

Ha nem jött email-ben akkor valszeg még sehol, de azért nézegesd battle.netes accountodat ha van akkor ott lesz az account status alatt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hali!
Claim 7 daysüt hol találom meg?

- én FS-n olvastam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Forrás?
Csak van értelme még kicsit maradni, én az EU open béta vége óta minden ilyen nagy world eventen ott voltam, kár lenne ezt kihagyni.Megjegyzem az volt a kedvencem, hihetetlen mekkora káosz volt akkor 😄 Remélem most is olyasmi lesz.

Igen.

Melyik kedden? Holnap kedden?<#hamm>
Néhány friss hír:

-Legkésõbb kedden kezdõdik Orgrimmar és Ironforge ostroma, és az új bossok.
-December elsején jön a shattering 😊

Régóta tõlük vásárlom a GC kódot s eddig nem volt gondom velük. Az elsõ vásárlásnál elõfordulhat hogy nincs meg a cucc perceken bellül de a továbbiakban gyors a "szállitás".

"vessetek a mókusok közé" :)

ment az ajánlatom pmben.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Panzeradler
Ez elég olcsó. Tudtok vmit errõl az oldalról tervezem énis h megveszem.
Nekem az épp elég, csak egy lvl 80-as karakterem van tehát még csak ezzel szenvedtem végig Outlandet és Northrendet, de hamar meglesz az 😊

Van rá mód, hogy elrejtsünk egy karaktert a real id barátok elõl? Hmm?

shaime01
azt ugye tudod ,hogy csak lv1-60ig lesz uj terület és utána ugyanugy a jól megcsinált outland és dögunalom northenden kell questelned?😛

Altozni már nem fogok, majd az új területeken! 😊 Alig várom már, nem is nagyon nézegettem még semmilyen képet meg videót, hagy legyen majd meglepetés.

shaime01
igy kieg vége arra jó ,hogy felhuzol egy altot vagy pedig felhuzod a proffokat maxra szóval csak elvagy semmi komolyat nem érdemes csinálni 😛

Bár BC végén én tiszta jól szorakoztam és tisztára szivenütött amikor bejelentették ,hogy itt a kieg 3 honapon belül 😞
igy wotlk végén .. meg már alig várom ,hogy legyen cata mert eddigi legrosszabb kieget sikerült összerakniuk sajnos ulduar után már átcsapot unalomá a játék :/ legalábbis nekem bc végig toltam megjelenéstõl végéig wotlkt 3x hagytam abba :>

[HUN]Crassus
ez mindíg is így volt....

Jah, sajnos 9 hónap kihagyás után nem nagyon tudtam mivan 😄

Amúgy szvsz ez elég gáz, hogy a legandaryk ilyen használhatatlanok lesznek idõvel, valamit kezdhetnének velük 😞

erre csak most jöttél rá ?

Get a life!

Akkor be se kell már logolni ennyi erõvel, minek 😄

shaime01
world drop 2hand zöld

Steelspark Greatsword
Binds when equipped
Two-Hand Sword
820 - 1231 Damage Speed 3.50
(293.1 damage per second)
<Random enchantment>
Durability 85 / 85
Requires Level 78

.

kék insta drop

Sword of the Bottomless Pit
Binds when picked up
Two-Hand Sword
1269 - 1905 Damage Speed 3.80
(417.6 damage per second)
+229 Strength
+343 Stamina
Durability 100 / 100
Requires Level 81
Item Level 316
Equip: Increases your haste rating by 153 (4.34% @ L81).
Equip: Increases your mastery rating by 153.

összehasonlitás a kék dungeon dropal Shadowmourne

Shadowmourne
Binds when picked up
Unique
Two-Hand Axe
965 - 1609 Damage Speed 3.70
(347.8 damage per second)
+196 Strength
+268 Stamina
Red Socket
Red Socket
Red Socket
Socket Bonus: +8 Strength
Durability 145 / 145
Classes: Warrior, Paladin, Death Knight
Requires Level 80
Item Level 284
Equip: Increases your critical strike rating by 114 (2.48% @ L80).
Equip: Increases your haste rating by 114 (3.48% @ L80).
Equip: Your melee attacks have a chance to drain a Soul Fragment granting you 30 Strength. When you have acquired 10 Soul Fragments you will unleash Chaos Bane, dealing 1900 to 2100 Shadow damage split between all enemies within 15 yards and granting you 270 Strength for 10 sec.

shaime01
nem fogsz fossal rohangálni mert az elsõ quest reward jobb statot add mint a wrathful fegyo a másik pedig ,hogy instant lesz cata megjelenése után jó 2-3 honapig az összes normal insta behivo és ott szépen fellehet öltözni.

Míg 85 leszek az legalább egy hónap, addig nem akarok ilyen fossal rohangálnni 😄 Amúgy dec. 6-ra gondoltál gondolom 😊

[HUN]Crassus
btw csak nekem késik a silence effekt?

[HUN]Crassus
na az igaz,de 85-ön a kék fegyóknak sacc/kb másfélszer akkora dmg-e lesz mint akár a mostani 277-esnek..szóval kuka az is.....élvezd az eyecandyt még november 6-ig...aztán destroy equipment.....

Rájöttem közben, csak bezavart hogy rajta van még a rating megkötés a fegyvereken.

Egyrészt, új szezon csak akkor lesz, amikor már kb. 85-ös leszel, és már Hyjalben is jobb zöld fegyver lesz annál.
Másrészt, a kisebbik (264-es ilvl) wrathful fegyvert már most is ki lehet venni ratingmegkötés nélkül.

shaime01
mielött valaki megveszi ujra 12.000ftért a gamet .. decemberben elsõ felében belsõ info alapján, ujra lesz 6k hufért battlechest+lich king

Fegyverbõl ez a high-end, és pár nap alatt megvan 😊 Azért ez még megéri, a mostani Edge of Ruin-em helyet 😄

[HUN]Crassus
mit akarsz majd új szezonban lvl 85-ön a lvl 80-as szarokkal?😛😊

Jó eséllyel lesz "új" Battlechest, ami tartalmazni fogja a sima+bc+wotlk-ot egyben, gondolom olcsóbb lesz 12 ezernél. Úgyhogy ha tudsz szerintem várj még 1-2 hetet.
Hú jó neked, nekem 300 JP körül van és kb ugyan ennyi gold is.. 😄

Full kék pvp set 22k honor, ugrade epicre 25k arena pont(és fegyver +1 upgradeje még 3,5k).

BTW nem kell bombázni HOGY JUJJ HAZUG MERT CSAK 4K LEHET!!! De igen nekem 8933-am van 😊 4.0 után ugye átváltottak minden emblemet és ennyi jött ki nekem, amit meg nem tudtak átváltani abból 3543 goldot kaptam értük 😊

Get a life!

Lehetséges az hogy az új aréna szezonnal lekerül a team meg a personal rating a wrathful fegyverekrõl?

8933 JP-m van 😊

Get a life!

kakaoskalacs
aha érthetõ : ) akkor ugyis gyüjtök még hozzá . Gyakorlatilag most raidelni meg dungeon-ozni ,meg BG csak azert éri meg hogy hulljon némi Honor meg Jp.

Van valami lista a következõ set Jp/honor árai-rol?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Megmarad,de 3,5k JP körül lesznek a HC szintû kék cuccok cataclysmban,honorból szintén nem tudsz semmit venni.Gyûjts még hozzá ha rögtön ki akarsz venni valamit.

kakaoskalacs
Kérdés: Nos ha most van 1500Jp-m meg 2000HonoPontom és nem koltom el uj keiegszitoig akkor meg marad vagy elveszik/átalakul az uj kieegszitõ megjelenésével ? : ) nem tiszta ez nekem. Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lacee
- alap (+30 nap játék) + burning crusade együtt kb 6000
- Wrath of the lich king kb 6000

Ez ugye összesen 12 ropi: ha nem sietsz, ennyivel el lehet szórakozni pár hónapig. December 7-én jön az új kiegészítõ, ami nagyjából 10000 forint környékén lesz, ha elérted a 80. szintet, vagy szeretnél worgennel vagy goblinnal játszani, akkor erre is szükséged lesz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ha most kezdeném el a játékot akkor kb mennyi lenne az indulás ?😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu