World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem úgy volt , hogy ma már az új területek lesznek?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

PTR-re nézz be 😊 Én is ott bóklászok most, nézegetem az új dolgokat.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

2 napot birtam a free7daysbol, ha lesznek uj teruletek ranezek, de biztos bennem van a hiba, mert kra nem kot le ez a fos ;d

anti hero

[HUN]Crassus
nem megy

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
tudod a boxoló is folyamatosan zsákol,ugrókötelezik,fut meg kesztyûzik meccsek elõtt...már marhára unja,de must have akkor is😛😊

[HUN]Crassus
az az újgyakorlat miatt kell😛😊 és nem szeretek veszíteni😊 illetve nem szeretek akkor veszíteni ha a hülyék miatt veszítek!

[HUN]Crassus
hehe én ezt nem értem tényleg ennyire balfasz idióták a fejlesztõk?

jelenleg a healer pala pvp-ben kibaszott OP erre most kap egy ilyen nerfet:
1. A Holy power, ha ütnek, már nem 2, hanem csak 8 sec-enként proccolhat.
2. A selfheal (Protector of the Innocent) nem érvényesül, csak ha mást healelsz. ez a PotI 😊 btw a legviccesebb dolog volt ami valaha kikerült peccsel LIVE realmre.....

namármost árulja már el nekem valaki,hogy játszik ott egyáltalán valaki élesben aki ilyen 2 véglet között nyesdes ide-oda 2 peccs között?
mert 2 eset van vagy kurva szar valaki vagy kibaszott OP....nem hiszem el,hogy nincs ott ember aki értelmes szintre bírná hozni a dolgokat.

semmi mást nemkéne csinálni ott a fejlesztõknek mint mondjuk 5v5-öket tologatni a napi 8 fejlesztõi órából mondjuk 4-ben.....rögtön máshogy állnának az összes klasszhoz az biztos!

bujcsik555
Hello!

leszedtem most reggel a patchet, és a login képernyõn a cinematics között már ott van a cata. Ha rámegyek, lefagy az egész wow. Valaki probálja már meg, hogy neki megy-e, vagy mi van 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

antgecc
Mégis mindig bg és winter miatt idegeskedsz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
Aréna a haverokkal....ennyi

antgecc
Éljenek a tizenéves kis pöcsök. Miért játszol még ezzel a fossal?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
mintha 90% ban évek óta nem ezt csnálná sok balfasz.....

tegnap EOS: egy srácnak volt egy No1 makrója a taktikáról amit betett a prepában a csetre ....egy másik srác rajta kívûl meg én megerõsítettük és yes good job,lets do this, listen to him stb.stb. "beszólásokkal" támogattuk...a taktika lényege,hogy senki ne menjen a fleghez mivel ugye az emberek 60-70% a oda megy tehát ha tõlünk senki nem megy és instant a 2 ellenséges torony felé vesszük az irányt mire jönnek a fleggel már nekünk fordul a torony...
na tippeljetek ezek ellenére hányan mentek tõlünk középre???

IGEN! b+ 10!-en....amíg ott elmolyoltak minket lezúztak és beszedték a 4 tornyot.Ennyi

szinte teljesen fölösleges akármilyen csácsi BG-t tervezni a blizznek a tömeg semmi mást nem keres mint az agyatlan mass hentelést.....

[HUN]Crassus
ez igencsak lelombozó....😞

Haldoklik a.... <#idiota> Amúgy a mage most is tényleg durva, BGben annyira nem észrevehetõ mert ha húszan ütnek egyszerre akkor úgysem tudom hogy mivan már, de duelben... Frost nova, aztán elcastol három spellt amibõl 2 instant és halott vagyok 😄

ez tetszik : Új wsg féle bg: gratulálok a designereknek. sikerült összehozniuk a legjobb pug bgt. kibaszott nagy nyílt terep, egy folyóval a közepén. mehet a sok retardált majd középre farmolni.

antgecc
Röhej az egész wow már. Minden class ugyan azt tudja, csak más a képesség neve kb. Mindegyiknek van silnece, lassítás, vmilyen stun, aoe (rugó aoe legnagyobb vicc).... Nevetségesen szar lett az egész. És erre még bejön a selfheal is... Legallja! <#szomoru2>

Na egy kis beta pvp tapasztalat.
Jelenleg van egy pár class ami enyhén szólva nincs balancolva.
DK: frost teljesen használhatatlan. unholy elmegy (bár a 400dmgeket lövõ gargoyle vicces). blood kicsit op a selfhealel(duelben 29-4ig mentem :p).

Lock: az összes ág igen durva. Kicsit vicces amikor a destro lock el kezd kiteolni, és közben szarrá lövöldöz(és mellé még healeli magát. csak viszonyításként: most mindenki 110-130k hp körül rohangál 30% dmg reduceal, és kb mire sikerül megölni egy lockot olyan 300k+ dmget kell eltolni)

Hunter: ez a másik vicc kategória a futás közbeni lövöldözéssel, meg a 80 rootal. viszont nincs selfheal szóval hamar döglik még így is.

Rugo: annyira nem kemény. ha elfogynak a cooldownok akkor utána semmit nem tud csinálni. a nerfelt selfhealje meg még mindig vicces.

Mage: hagyjuk.. nem értem miért kell egy classnak ennyi root, cc, és mellé még ilyen dmg out. de biztos én vagyok a hülye

warrior: 1 normális warriorral találkoztam eddig. jobban stunban tud tartani mint egy rugo, ami röhej

Többi class az kb ott van ahol kell lennie.

Persze ez csak 1v1 és a selfheal annyira nem fog sokat érni (kivéve blood dk, aki simán spammolja a 10k heal+absorbot, mellé a rune strikeot meg hst és van egy rakás 1 perces def cdje)

2v2 kicsit szánalmas a sok selfheal miatt. 2 dps teamek simán vernek mindenkit(ami mondjuk nem baj, mert így kicsit élvezetesebb)

Új wsg féle bg: gratulálok a designereknek. sikerült összehozniuk a legjobb pug bgt. kibaszott nagy nyílt terep, egy folyóval a közepén. mehet a sok retardált majd középre farmolni.

Fehercsoki
A holnapi patchben lesznek class balance változtatások is?

Lacee
nem. a már meglévõ területek változnak majd meg a 4.0.3a-val, ami gondolom dec7 körül lesz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

4.0.3-ban már akkor elvileg ki lehet próbálni a worgent meg ezeket ugye?

Ugye-ugye😊)
Mondanám, hogy no comment, de már volt comment😊)
lolSL
4.0.3

A PTR-en már a cataclysm béta megy? Vagy ha át másolom oda a karakteremet akkor milesz?

hu nem tudom mar hol olvastam , de talan 4.0.3-nal, a 4k feletti jp-t atkonvertaljak goldra olyan 46silver/jp aron.

genRob
Nem tudom. sztem máshol is enyni a kisker ára. De mondjuk pont leszarom, hogy mennyi itt vagy ott. :-D Ez csak egy opció amivel vagy él valaki vagy nem. Egy barátom kért meg, hogy írjam be. Megtettem. Nekem jó a 9.900-as ár is. Nem fogok szar 1-2 ezer forintért rohangálni. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Ezt most kinek? LOL

Hát igen de azért ez már sok..Azon is csodálkoztam egyet tegnap hogy egy 3-4k GS rugó belém crittelt egy 19k-t 😄

[HUN]Crassus
Ismerõs,de a palát meg úgy anno a healereket 3 dps sem nagyon tudja megölni...szóval azt nem ti basztátok el😊
szóval ha 5-en ütik és még úgyse megy annak még gearje is van....
az én palám 20 -30 percig elvan akármelyik BGn míg VÉLETLENÜL meghalok,mert elbaszom a healt😊
hozzáteszem ez így kibaszottul nem normális dolog ám! egy healer essen össze instant ha egy DPS keményen odacsap neki...amit most mûvelnek az nem 100-as

Mostmár szinte biztos hogy Catával faction change allyra már nem csak a worgen miatt, hanem mert eszméletlenül szar és idióta a horda.Sajnálom hogy ezt kell mondanom, EU open béta óta szigorúan hordás vagyok de ez már nevetséges ami itt megy.3 nap alatt a BG-k 90%-át elveszítjük, öt ember nem tud megölni egy paladint, a healereket senki nem támadja rajtam kívül persze, aztán mikor az ember meg felkapja a vizet és elenged KILL THE HEALERS FFS felkiáltást akkor már egybõl stfu noob... <#falbav> Nevetséges.

kinek mi. van aki 500ftért az anyukáját is eladná. van aki meg nem. te vajon melyik lehetsz? XD

genRob
Ragnán, horda oldalon már 1500-ért sem ment el. :-D

drága!

Get a life!

genRob
Sziasztok!
Szegedieknek és környékbelieknek mondanám, hogy dec.07.-én 00:00-tól (hatodika éjfél:-D) a szegedi freesectroban is meg lehet venni a Cataclysmet. Szóval nem muszáj Pestre utazni.
www.freesector.hu
Azt hiszem elõrendelés is van.

vicceltem csak 😄DD

Get a life!

Akarsz screenshotot?😄DDDD

jazzy
Próbáld meg egyszer ilyen 7k körül, de szerintem 3-4 fölött már nem megy el tekintve, hogy ki lehet venni a Wrathfult, de mindig van olyan, aki ezt nem tudja és van pénze..
BTW ez tegnap esett, mennyiért lehet még eladni ?

Get a life!

Csak vicceltem 😛PP <#banplz><#nezze><#mf2>

Get a life!

Idióta büdös hazug barom....

2010. nov. 14. 18:27 | privát | válasz erre | #148679

gl itt a fórumon a továbbiakban.

Get a life!

Az a kommentár a végén rohadt nagy<#taps>

Nincs humorérzéked <#idiota>

ez egy nagy nulla

anti hero

Elkezdõdött tényleg, az invázió egy nagy képregény semmi nem látszik.

A bossok pugolhatók, ilvl 250+ loottal.Semmi extra.

Hmm köszi, ezek jónak tûnnek 😊

Egyébként elvileg elkezdõdött a phase 4 !!!!!!!

Zg boss clear: 250g
AQ20: 250g
BWL: 650g+oreonként 800-1000gold (serverfüggõ). duoban lenyomható megfelelõ gearrel classokkal.
MC: 300g körül+ingot(600-1000gold)+blood of the mountain(500g) solozható

Ezzel az utóbbi 1,5 hónapban 25k goldot szedtem ki+100 mountos achievementre is megvettem mindent, és nem tart tovább heti 2-3 óránál.

jazzy
FS-rõl ez kibaszott nagy 😄DDDDDDDDDD
Mit farmoljak, melyik prof?😄

LeWyTy
Farm>prof>AH<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valakinek van valami jó kis ötlete vagy tippje mivel lehetne egy kis pénzt csinálni? Vagy majd kieg elején jönni fog a questekbõl elég? Csak mert 500G-m van és ennyi semmire sem elég 😞