World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
jelenleg a healer pala pvp-ben kibaszott OP erre most kap egy ilyen nerfet:
1. A Holy power, ha ütnek, már nem 2, hanem csak 8 sec-enként proccolhat.
2. A selfheal (Protector of the Innocent) nem érvényesül, csak ha mást healelsz. ez a PotI 😊 btw a legviccesebb dolog volt ami valaha kikerült peccsel LIVE realmre.....
namármost árulja már el nekem valaki,hogy játszik ott egyáltalán valaki élesben aki ilyen 2 véglet között nyesdes ide-oda 2 peccs között?
mert 2 eset van vagy kurva szar valaki vagy kibaszott OP....nem hiszem el,hogy nincs ott ember aki értelmes szintre bírná hozni a dolgokat.
semmi mást nemkéne csinálni ott a fejlesztõknek mint mondjuk 5v5-öket tologatni a napi 8 fejlesztõi órából mondjuk 4-ben.....rögtön máshogy állnának az összes klasszhoz az biztos!
leszedtem most reggel a patchet, és a login képernyõn a cinematics között már ott van a cata. Ha rámegyek, lefagy az egész wow. Valaki probálja már meg, hogy neki megy-e, vagy mi van 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
tegnap EOS: egy srácnak volt egy No1 makrója a taktikáról amit betett a prepában a csetre ....egy másik srác rajta kívûl meg én megerõsítettük és yes good job,lets do this, listen to him stb.stb. "beszólásokkal" támogattuk...a taktika lényege,hogy senki ne menjen a fleghez mivel ugye az emberek 60-70% a oda megy tehát ha tõlünk senki nem megy és instant a 2 ellenséges torony felé vesszük az irányt mire jönnek a fleggel már nekünk fordul a torony...
na tippeljetek ezek ellenére hányan mentek tõlünk középre???
IGEN! b+ 10!-en....amíg ott elmolyoltak minket lezúztak és beszedték a 4 tornyot.Ennyi
szinte teljesen fölösleges akármilyen csácsi BG-t tervezni a blizznek a tömeg semmi mást nem keres mint az agyatlan mass hentelést.....
Jelenleg van egy pár class ami enyhén szólva nincs balancolva.
DK: frost teljesen használhatatlan. unholy elmegy (bár a 400dmgeket lövõ gargoyle vicces). blood kicsit op a selfhealel(duelben 29-4ig mentem :p).
Lock: az összes ág igen durva. Kicsit vicces amikor a destro lock el kezd kiteolni, és közben szarrá lövöldöz(és mellé még healeli magát. csak viszonyításként: most mindenki 110-130k hp körül rohangál 30% dmg reduceal, és kb mire sikerül megölni egy lockot olyan 300k+ dmget kell eltolni)
Hunter: ez a másik vicc kategória a futás közbeni lövöldözéssel, meg a 80 rootal. viszont nincs selfheal szóval hamar döglik még így is.
Rugo: annyira nem kemény. ha elfogynak a cooldownok akkor utána semmit nem tud csinálni. a nerfelt selfhealje meg még mindig vicces.
Mage: hagyjuk.. nem értem miért kell egy classnak ennyi root, cc, és mellé még ilyen dmg out. de biztos én vagyok a hülye
warrior: 1 normális warriorral találkoztam eddig. jobban stunban tud tartani mint egy rugo, ami röhej
Többi class az kb ott van ahol kell lennie.
Persze ez csak 1v1 és a selfheal annyira nem fog sokat érni (kivéve blood dk, aki simán spammolja a 10k heal+absorbot, mellé a rune strikeot meg hst és van egy rakás 1 perces def cdje)
2v2 kicsit szánalmas a sok selfheal miatt. 2 dps teamek simán vernek mindenkit(ami mondjuk nem baj, mert így kicsit élvezetesebb)
Új wsg féle bg: gratulálok a designereknek. sikerült összehozniuk a legjobb pug bgt. kibaszott nagy nyílt terep, egy folyóval a közepén. mehet a sok retardált majd középre farmolni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mondanám, hogy no comment, de már volt comment😊)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
szóval ha 5-en ütik és még úgyse megy annak még gearje is van....
az én palám 20 -30 percig elvan akármelyik BGn míg VÉLETLENÜL meghalok,mert elbaszom a healt😊
hozzáteszem ez így kibaszottul nem normális dolog ám! egy healer essen össze instant ha egy DPS keményen odacsap neki...amit most mûvelnek az nem 100-as
Get a life!
Szegedieknek és környékbelieknek mondanám, hogy dec.07.-én 00:00-tól (hatodika éjfél:-D) a szegedi freesectroban is meg lehet venni a Cataclysmet. Szóval nem muszáj Pestre utazni.
www.freesector.hu
Azt hiszem elõrendelés is van.
Get a life!
Get a life!
2010. nov. 14. 18:27 | privát | válasz erre | #148679
gl itt a fórumon a továbbiakban.
Get a life!
anti hero
A bossok pugolhatók, ilvl 250+ loottal.Semmi extra.
Egyébként elvileg elkezdõdött a phase 4 !!!!!!!
AQ20: 250g
BWL: 650g+oreonként 800-1000gold (serverfüggõ). duoban lenyomható megfelelõ gearrel classokkal.
MC: 300g körül+ingot(600-1000gold)+blood of the mountain(500g) solozható
Ezzel az utóbbi 1,5 hónapban 25k goldot szedtem ki+100 mountos achievementre is megvettem mindent, és nem tart tovább heti 2-3 óránál.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?