World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arab money
Más kérdés, hogy például a statok hatásainak súlyozása gondolom hosszadalmas és érzékeny feladat, amihez idõ kell. Ebben igaza van, hogy a választásnak kevésbé evidensnek kellene lennie. Reméljük ezt gyûrik.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azt csak úgy halkan jegyzem meg, hogy egy mmot nem nagyon lehet "végig" tolni.
"Viszont a gyerek 3 évig jár oviba. Ezért, ha az ovónéni 2 évente váltogatja a piros és a zöld kockákat, pont elegendõ." - Errõl más elképzelésünk van.
"Ti játszottátok már végig." - Ez egy mmo, nincs olyan, hogy végigjátszottad. Ráadásul így 1 hónappal a kieg megjelenése után ez amúgy is furcsa kijelentés (nem mintha én megvettem volna akár ezt, akár az elõzõt).
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kipucoltam az összes hct (achival együtt). Raid insták felét láttam, és gyakorlatilag semmi új kihívás nincs ami csak kicsit is megfogna. Arenaban 2.5k mmr megvan, láttam itt is mekkora balance van (meg hogy mennyit is értek az "igazi" beta reportok).
Ennyi.
Kijön diablo 3 vissza se nézek többet erre a retek játékra, mert csak felbaszom rajta magam. (Engi gloves enchant felfedezésére 13k goldot dobtam ki, és közben a GM-ek nagyban mondták, hogy nem bugos csak szerencsétlen vagyok. Aztán mai karbantatás után elsõre érdekesen felfedeztem, meg ahogy látom másnak is hirtelen szerencséje lett wowheaden.)
Tehát 2 hét után akkor mit is csináljon az ember, hogy ne unja halálra magát játék közben? 😊
Nem a játék változott meg, illetve nyújt kevesebbet. Pont ugyanannyit nyújt, mint 2-3-6 éve. Ti játszottátok már végig. Aki új, annak érdekes. egy 12 milliós játéknál évente kb. abbahagyja 3 millió ember, és jön 3 millió új.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Messzirõl látszik, hogy nem érted a mondanivalóját, de talán a következõ sorok példáján át megközelítve leeshet a húszfillér:
Elõfordulhat, hogy megunod, hogy ismétlem magam.
Megvan rá a lehetõség, hogy unalmas ha ismételgetem.
Ugyanazt leírom többször, hátha unni fogod.
Esélyes, hogy az ismételgetés unalmas.
Szinte biztosan bealszol ha folytatom.
...
Hányan hány féle új sort tudnának a "..." helyére beilleszteni? Mennyi haszna lenne belõle a topik olvasóinak? Kell-e ismerned a "..." tartalmát, hogy kijelentsd: nem érdekel?
Egyébként látható, hogy a blizzardnak van egy jól bevált scriptes rendszere, amit használgat a questek, insták megalkotására, és ahol a script lehetõségei véget érnek, ott meg is áll minden, lévén abba belerakni dolgokat "költségesebb" lenne. Inkább havonta buffolnak egy kasztot, másik kettõt meg nerfelnek.
Ez kb olyan, mintha lenne az oviban 5 különbözõ méretõ építõkocka, és arra kényszerítene az óvónéni, hogy naponta újra kirakj belõle egy alakzatot, aztán havonta megváltoztatja az elvárt alakzatot, két évente meg átfesti a kockákat más színûre. Legalábbis nekem ez az érzésem volt mikor abbahagytam a wow-ot. Egyébként nem lenne baj, mert ott lenne az oviban a többi gyerek, akivel játszhatnál, de a wow-community... áh, hagyjuk <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szavazzunk bajtársak! A következõ kommentekbe csak azt irjátok amire szavaztok 😄
http://www.akciofigura.hu
Ami még csábított az a Warlock meg a Shaman..na majd egyszer talán ezek is sorra kerülnek:-)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://www.akciofigura.hu
PvP karaktert szeretnék inkább és kérdezném melyik az a class amelyik jó 1v1-ben illetve nagyobb battle-re?Valami healer karakterre gondoltam és tudom ott a priest például de nem nagyon papír?:/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elnézve a progresst, a magyarok kb sehol nem tartanak HC ügyben, épp ezért nem valószínû hogy láttál volna belõle valamit😊