World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike Morhaima csak annyit mondott, hogy az iparág legjobbjai dolgoznak az új MMO-n, nem azt, hogy ihaj-csuhaj az ászokat visszük, a WoW meg dögöljön meg. Bárki, aki minimális belátással bír, rájöhet, hogy a Blizzard nem fogja hagyni felfordulni a fejõstehenét. Ez olyan, mintha a Microsoft azt mondaná, hogy hagyják inkább francba a Windows-t. "Unalmas is, fárasztó is. Jöjjön inkább a Mac OS meg a Linux." Ez nem így megy.
Botond
Ja,hát az is csak 4 éve volt.

Szerintem meg 1.4-ben megkezdett talentátalakítás óta mélyrepülésben van az egész wow, ezt alátámasztják a számok is.
BC óta (nem csak) szerintem nagyon megindult a lejtõn. Insták hangulata, területek, ilyesmi. Kb akkoriban is kezdték el az új mmot.
Valamelyik interjúban láttam erre megerõsítést, ahol azt hiszem Mike bácsi mondta, hogy a legtapasztaltabbak fejlesztik a játékot.

*de=te

na jo volt az a masik agyamanet aki midnen classbol felhuz mindig maxos karit...nem tudom mar nickjet

Ezt honnan veszed? Régebben is pont ilyen tempóban jöttek a frissítések. Nem érzem, hogy gyengébb lenne a játék, ami viszont igaz, hogy túl sokat nem tudnak rajta fejleszteni az alap, kõbe vésett mechanikák és az õskövület engine miatt.
hu ez pont toled eleg cink olvasni 😄 de voltal itt a legnagyobb wowkocka.

lolSL
jojojo ne szakérts már errõl hogy hol véded a blizzardod meg hol nem
a kis blogodon a létezõ leg lightosabban megfogalmazott kritika se maradt meg soha de soha 5 percnél tovább

Igazából csak csalódás, hogy a kreatív csapat lelépett a másik mmohoz, és majmok fejlesztik már.

Botond
Ez csak ilyen önigazoló magyarázkodás. 6 éve semmi nem változott blizzard részérõl, és most hirtelen megvilágosodtál. Hát eltartott egy darabig.
Nem tisztem védeni a Blizzardot védeni, meg itt, az általános elégedetlenkedés fórumán talán hiba is lenne. 😊 Én is hagytam abba már hosszabb-rövidebb idõre a WoW-ot, ha meguntam. Ezek csak játékok, nem kell õket olyan komolyan venni.
Hát ez a havi 3.5k nem fog a földhöz vágni azt ugye érzed? 😄
Fõleg hogy általában goldból vettem a gamecardokat.
Meg nyilván amikor már untam, akkor nem játszottam vele. Nem kényszer wowzni, mint sok más embernek. <#idiota>

4.2 még 1-2 hónap ptren, és akkor fél év alatt kapunk egy hét bossos instát, meg kettõ 5 fõset, és egy újabb remek arena seasont. Már majdnem wotlk szint amikor is ugye 1 évig nem jött semmi(sanctumot nem nevezném contentnek az 1 bossal). De ezen tényleg felesleges vitázni, mert engem sem nagyon hat meg a dolog.
Csak jöjjön már d3(amit majd jól elk*rnak :\).

lolSL
szerdára!

kakaoskalacs
Mikorra várható az uj update?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

shaime01
netes játékal egyébként az a baj ,hogy az ember hozzászokik :> mármint szerintem itt nem sok ember van aki még játszik Singel player játékot ha van netes része is .. mert nem kihivás :I
vagy csak én hagyom abba az összes SP játékot 30-1 óra után mert eszméletlen butának tartom az AI-t?😛

ez igy szep es jo, csak ne kezdjen el mozogni, mert az animaciok bunszarok a riftben, az a 2feju teknos is de sutan mozog mar joeg.

Botond
6 év kellett, hogy észrevedd, hogy fejnek keményen? Téged sem az eszedért szeretnek a csajok...
Beépített videó felvevõ már évek óta van a WoW mac-es verziójában, de ne kezdjük el összehasonlítgatni a két játékot. Az unalmas lenne. Neked most jobban tetszik a Rift. Fair enough. A Blizzard nem ígért örök élet garanciát a WoW-ra.
Ez azért egy kicsit túlzás, neked is be kell látnod. Ulduar a Lich King megjelenése után öt hónappal került live-ra. A 4.1 valószínûleg két héten belül itt lesz, és a megjelenése után nem sokkal jön a 4.2 tesztelése is.
[HUN]Crassus
azért ne felejtsd el ott azért még vírítani kell rendesen....a wowba meg elég a parasztvakítás is

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Mit ki nem hoz az emberbõl, ha a fejlesztõk leszarják már a játékukat. Ez a fél évente kiadunk valamit, csak hogy azért mégis látszódjon, hogy "megdolgoznak" a pénzükért nem tetszik.
Már megint hány hete van ptren a gyakorlatilag semmit sem hozó 4.1? Csak összehasonlításképpen Rifthez az elsõ major patch kemény 1(vagy 1,5) hetet töltött ptren, és hozott world eventet, raid instát, beépített video felvevõt/feltöltõt mindenféle nagyobb bug nélkül.

shaime01
nincs is gond a wow-al, csak aki már régóta tolja sok ujdonságot nem kap raiden kivül :<
vagy pedig csak elhányja magát ahogy eléri outland/northrendet és semmi kedve nem lesz tovább huzni a karakterét 😛

[HUN]Crassus
semmi nincs csak punnyadás,várom SWTOR-t meg a nyarat😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Te régen nem voltál ilyen..
Szar a wow. Retkes wow mountok sehol sincsenek ehhez képest. Ráadásul 1.3 millió eladott példány 1 hónap alatt. DIE WOW.
/flame on

antgecc
Crassus, mesélj már vmit!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

<#mf1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
<#csodalk>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
<#banplz>
shaime01

LeWyTy
A catás HC elég genyók... a sok low(hülye) meg nem akar meghalni.

Én pl: elem sámival 2. voltam dpsben és az volt a bajuk hogy nem healeltem elég jól.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az milyen már, hogy azért akarnak kirakni 5fõs HC-ból, mert healerként DPS-elek? Sámán vagyok, ki van rakva a Telluric Currents, persze, hogy ha nincs manám, DPS-elek. Erre közli velem a tank, hogy ne DPS-eljek, nem az a feladatom. Mondom neki, kell a manához. Erre õ, ' a mi klánunkban van a világ 11. legjobb sámánja, õ nem DPS-el.' Ránéztem a sámánra, még gearben is rosszabb, mint én. Mindegy, csak kicsit furcsálltam.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

OTPnél szinte az összes kártya alkalmas netes fizetésre.

Közel egy éve hiv. oldalról fizetem a havidíjat, hol egyik, hol másik kártyával. Az elmúlt napokban mindkét kártyánál azt írta ki, hogy rossz pin kód (jó volt), meg hogy a bank nem engedi a kártyáról az online vásárlást (de igen), annak ellenére, hogy eddig mindig engedte.
Lehet, hogy az OTP-nél volt valami gixer, de a lényeg, hogy ugye nemrég engedte, az Electronnal. Probléma megoldva😊

shaime01
attól még ,hogy mastercard nem biztos ,hogy alkalmas netes vásárlásra, mostanában külön kell mondani ,hogy olyan kártyát szeretnél ami netes vásárlásra is alkalmas

LeWyTy
Nem lehet hogy valamit nem jól csináltál?<#idiota>
De ha már sikerült akk úgy is mind1.

lolSL
mastercardnak 100% hogy mennie kéne, bankodnál érdeklõdj hogy wtf

Már nincs is ingyenreklámra szükség, három napon át próbáltam hiv. oldalon sikertelenül, 5 perce meg elfogadta elsõre... errõl ennyit.

Skill-t kérdezd<#idiota>Ingyenreklám Powaaaa <#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

cardscodes megbízható forrás gamecard vételre (azonnali mail-es kézbesítéssel)? Valamiért a két bankkártyám (se Electron, se Mastercard) egyikét sem fogadja el hiv. oldalon, így muszáj online vennem. Ha a fenti oldalt nem ajánljátok, milyen más opciók vannak, amiken akár most is tudnék vásárolni?

Terensz
A hozzászólásokon pusztultam a röhögéstõl 😄DDDD

(onnan jött a wowheades bejegyzés, hogy toltunk egy MC duált némi enchanting alapanyagért és az egyik bossból ez a sz..r esett ki)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lacee
"In addition, character portraits now have the option to be displayed as a self-taken cellphone picture from in front of a bathroom mirror."

Crabby meg a többi marhaság sem volt rossz, de ez a patch notes zseniális 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

patch 4.1.11 = 2011.04.01 aka aprilis 1. 😄

Terensz
Zsír. Most indítottam priestet... Persze, hogy szénné nerfelik <#wow3>

Botond
•The duration and cooldown of Divine Shield have been changed to 15 seconds.
•Divine Shield no longer causes Forbearance

micsoda kis mókamesterek írták ezt az ápr1es patch noteot 😊
LeWyTy
Az új dungeon vagy az a nyomott rák az áprilisi tréfa?

Terensz
Ez valamelyikõtöknek megvan? Úgy látom, nem igényel sok grindelést, pikkpakk meg lehet szerezni.

Ahogy handrás mondaná: "revolutionery achievement", és persze "instant get". Rástartolok.

Ez most mit is jelent?

"If the guild you’re automatically placed in does not exist on your current realm you’ll be automatically charged for a paid realm transfer and moved there."

Szóval, ha valaki rábök erre a guild finderre, és ha az nem létezik a játékos realmján akkor fizetnie kell az áthelyezésért? Ha igaz akkor Blizard megtalálta a kis malac persejét.

lolSL
új 5man dungeon: Tomb of Immortal Darkness