World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg 1.4-ben megkezdett talentátalakítás óta mélyrepülésben van az egész wow, ezt alátámasztják a számok is.
Valamelyik interjúban láttam erre megerõsítést, ahol azt hiszem Mike bácsi mondta, hogy a legtapasztaltabbak fejlesztik a játékot.
na jo volt az a masik agyamanet aki midnen classbol felhuz mindig maxos karit...nem tudom mar nickjet
a kis blogodon a létezõ leg lightosabban megfogalmazott kritika se maradt meg soha de soha 5 percnél tovább
Fõleg hogy általában goldból vettem a gamecardokat.
Meg nyilván amikor már untam, akkor nem játszottam vele. Nem kényszer wowzni, mint sok más embernek. <#idiota>#idiota>
Csak jöjjön már d3(amit majd jól elk*rnak :\).
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
vagy csak én hagyom abba az összes SP játékot 30-1 óra után mert eszméletlen butának tartom az AI-t?😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Már megint hány hete van ptren a gyakorlatilag semmit sem hozó 4.1? Csak összehasonlításképpen Rifthez az elsõ major patch kemény 1(vagy 1,5) hetet töltött ptren, és hozott world eventet, raid instát, beépített video felvevõt/feltöltõt mindenféle nagyobb bug nélkül.
vagy pedig csak elhányja magát ahogy eléri outland/northrendet és semmi kedve nem lesz tovább huzni a karakterét 😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
/flame on

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én pl: elem sámival 2. voltam dpsben és az volt a bajuk hogy nem healeltem elég jól.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lehet, hogy az OTP-nél volt valami gixer, de a lényeg, hogy ugye nemrég engedte, az Electronnal. Probléma megoldva😊
De ha már sikerült akk úgy is mind1.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(onnan jött a wowheades bejegyzés, hogy toltunk egy MC duált némi enchanting alapanyagért és az egyik bossból ez a sz..r esett ki)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Crabby meg a többi marhaság sem volt rossz, de ez a patch notes zseniális 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
•Divine Shield no longer causes Forbearance
micsoda kis mókamesterek írták ezt az ápr1es patch noteot 😊
Ahogy handrás mondaná: "revolutionery achievement", és persze "instant get". Rástartolok.
"If the guild you’re automatically placed in does not exist on your current realm you’ll be automatically charged for a paid realm transfer and moved there."
Szóval, ha valaki rábök erre a guild finderre, és ha az nem létezik a játékos realmján akkor fizetnie kell az áthelyezésért? Ha igaz akkor Blizard megtalálta a kis malac persejét.