World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Kicsit belefáradtam a wowba és szeretném canceleztetni az accot. Ugye elõzõ hónap 24-e körül levonták a havidíjat, ha most cancelezek akkor tudok még a következõ befizetésig játszani vagy már be sem enged lépni, hiába van kifizetve ez a hónap? Azért kérdezem csak mert nem akarok többé elõfizetni és nehogy véletlenül levonjon még 1 hónapot.
Köszi.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az igen. Angol tudás... 😄
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
akkor link
http://img135.imageshack.us/i/wowscrnshot040611182536.jpg/
a kis reportjaim is csak élménybeszámolók nem kell mérvadónak venni,mert biztos kegyetlenül elpicsázna bármilyen skilled embör😄
Ami pvp skillem van vele az olyan basic pvp skill a wowban ténykedés miatt😛😊
Ha értelmesen akarok válaszolni, akkor pedig nem tudom, mert nem vagyok informatikus, csak mások tapasztalatára tudok hagyatkozni. Az okát pedig nem firtattam, mert nem érdekel. De biztos nagyon izgalmas, úgyhogy járj utána.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ಥ_ಥ
Ja, és az "alapjáraton 2 G memóriával kell rendelkezned hogy értelmesen wowozhass" világban tekintsük el attól, hogy el kell indítanod egy 2 megás progit!
ಥ_ಥ
y: miért?
z: mert betokeverõ!
Elemezzük z szövegértését, vagy önként beledõlsz a kardodba?
ಥ_ಥ
A casterek EZ mode targetek....de egy jobb geares healerel nemtudok mit kezdeni egyedül😛 összeségében nem az én világom a warrim vagy a rugó ill heal jobban tetszik mint az esztelen ranged lövöldözés😄
Mac Movie Capture: the Mac client can now capture in-game video to QuickTime movie files using a configurable choice of codec (H.264, Motion JPEG, or Pixlet), resolution, and frame rate. Two new entries have been added to the Key Bindings dialog for start/stop recording and for cancellation of a recording. For more detailed configuration options please see the Mac Options panel in game. Mac OS X 10.4.9 and QuickTime 7.1.6 or better are required. Not all machines have enough performance to smoothly capture video at high frame rates; end user experimentation will be required to find appropriate settings for each system.
A Rift jó játék, még biztos kitart jópár hétig. A WoW pedig újra fénykorát éli, csak már nagyon sokaknak unalmas, fõleg azoknak, akik nem raidelnek. A Riftnek viszont nagyon jó a casual contentje, nem csoda ha sokakat elcsalt. Én is nagyon hajlok rá.
hunterem 2 nap played-el van 85-ön...bemegyek a 115k hp-val arénába pontért és Full lila 130k+ emberek jönnek 0-ás ratingen...,de olyan hülyék baszki,hogy agyad eldobod....ott szenvednek a semmi ratingen az 5 meccsükért,hogy meglegyen a lila cucc...és meglesz nekik😄 jáj ,de röhögök ezeken😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Burning Crusade csapat: http://www.allgame.com/game.php?id=48564&tab=credits
Lcih King csapat: http://www.allgame.com/game.php?id=53362&tab=credits
A Cataclysm csapathoz nem találtam linket, de ott is nagyjából ugyanazok a nevek vannak a magban.
Max az egész alapja "kínai" de akkor a rift is az<#wave>#wave><#eplus2>#eplus2>
Van a másik csapat (art/programozók/scriptes srácok). Na ez az ami nagyrészt maradt(nyilván a jobbak innen is át lettek szervezve, mert ide könnyû embert találni).
Persze azért nyilván besegítenek még a munkába, de közel sem annyira, mint amikor ezt csinálták egész nap.
Igen sajnálatos, hogy a Cataclysm (se) hozott forradalmat, de ha hozott volna akkor már nem kiegészítõnek kellene hívni, hanem WoW 2-nek. 😊 Néha az a benyomásom, hogy kissé túlzóak a játékkal szemben támasztott elvárások, fõleg annak tükrében, hogy mit kínál a konkurencia.
Wowhoz nagyon hozzányúlni már nem kellett hiszen adott volt minden(editor, összes spell, ilyesmi, kidolgozott rendszer insták implementálásához). Csak ezt kellett tovább vinni, ami annyira nem sikerült jól, de még eladható mindíg.
Magyarul mondva átadták a full szoftvert a "supportnak".
És annak a nyomorult pegazus mountnak az eladási listája már a elsõ héten több 10milliós létszámú volt nem?... szia
Ha abban a szutyokban ez a legjobb mount akkor már örülök hogy ez nekem kimaradt.<#hehe>#hehe><#wave>#wave>