World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát, ha játszani akarok egyáltalán akk alapból Battlechest + Feltöltõkártya, ugye?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha megveszed a battlechestet, akkor lvl 70-ig tudsz fejlõdni, és nem tudsz bemenni olyan területekre, amelyek valamelyik késõbbi kiegészítõben lettel hozzáadva a játékhoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ergo nem eredetit nem lehet hozzáadni. Üdv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Lenne pár kérdésem.
Megvan az alap játék, a BC, a LK, és a Cata, csak nem eredetiben.
Namost, ha elõfizetnék eredetire 60 napra, akk csak annyit kéne tennem h átírom a realmlistet, vagy mást is? Persze, legújabb patcheket gondolom fel kéne tenni.
A másik kérdésem: hogyha letörlök minden warez WoW-al kapcsolatos dolgot, és megveszem a Battlechestet, és nem veszem meg hozzá a LK-et, meg a Catát, attól függetlenül még tudok játszani nem? Csak lesznek gondolom korlátozások, de ezek pl mik?
Köszi a válaszokat elõre is, remélem értetõen fogalmaztam.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Elõbb néztem, tol barad queue "hack"-et sem javították még 5 hónap alatt. 3szor kaptam inviteot 17 fõs horda raidbe stormscalen.
azok akik full lilában rohangálnak elõzõ szezonokban a kiegészítõkhöz való szintet nembírták kiütni....fostalicska a gamma
tegnap lenyomtuk havernak az 5 meccset kérdezte toljuk még? mondtam mi a picsának?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
SEMMI gyakorlás/skill/tapasztalat nem kell már ebbe a kibaszott játékba:S
Képzeld, hogy van. Áldottam az eget, mikor bejött az új LFG-system, miszerint az adott instához magasabb karakterek nem tudnak csatlakozni random teamhez.
Milyen 0 geares szenvedésrõl beszélsz? Nézz be AH-ba, pár próba után mindig meg tudod venni a szintednek megfelelõ kék equipped fegyvert, igaz nem olcsó. Így kényelmesen tudsz questelgetni.
Ha kiégtél, akkor nem kell erõltetni a wowot, pláne nem olyan pontját kritizálni, ami éppen az erõssége!
Lényeg a lényeg számomra a wow is egy mérföldkõ (mint a daoc, a swg és a többi régebbi (wow elõtti) mmo). De, véleményem szerint, sajnos egyszerre tette a legjobbat és a legrosszabbat az mmorpg communityvel. Egyrészt összeraktak egy kitûnõ játékot remek lore-al, remek játékmenettel, másrészt annyira felhigították az egész játékosbázist, és magát az mmorpg "terméket" is, hogy "mindenféle jött-ment" játékosok megfordultak a játékban és az õ remek "igényeik" formálják a jelenlegi és jövõbeni fejlesztések 99%-t!!! És ez a piacon lévõ (és kiadásra váró) összes mmorpgre igaz.
Nem tudja meg. Csak akkor, ha volt a csapatban egy ismerõse is.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ha valakit szavazással kirúgnak insta csapatból, akkor annak a játékosnak is felbukkan a szavazóablak (persze válaszadási lehetõség nélkül), vagy csak utólag tudja meg a szavazás eredményét?
Kirúgásnál kap értesítést annak okáról? Szavazásnál ugye meg kell adni az okot, ezt feltünteti a játék, ha megtörtént a kirúgás, vagy csak annyit ír, hogy "removed from group"?
- mi ez a geciszar gfx? nekem szemely szerint ez mas keves.
- mi ez a irdatlan sok alacsonyintelligenciaju pondro akik a chaten mindefele irdatlan faszsagot ugatnak ossze? (ez egy faraszto nap utan amikor viszonylagos bekes nyugalomra vagyik az emberfia, fokozottan ingerultte tesz)
hat ezert vagyok keptelen x eve jatszani a wowwal.
amugy nem rossz gamma. talan az igenyes spellanimokbol lophattak volna még kicsit tobbet a riftbe, ott van meg fejlodnivalo
gfx, community es gameplay, lehetosegek egyelore hibatlanak
a soulkombinaciok, es roleok kurvara tetszenek. quad talent vicces, hogy neha meg ezt is kevesnek erzem 😄
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De hát én pvpzni is szeretnék az új karikkal. Oké akkor 250 bg megint, mire nem az lesz hogy stun "crit crit dead".
Ezzel így el is értük a kb 10 nap playedet, és akkor jöhet a fun! Vagy van olyan akinek a lvlup még élvezetes? Vagy a 0 geares szenvedés mindenhol? Kétlem.
Igazad van wow az über!
Addig én riftben nyomok 2 gombot, és dps helyett healerkedek vagy tankolok ugyanabban a gearben rögtön.
<#eljen>#eljen>
Üdv:
egy Blizzard fan.