World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
Pontosan : )

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Kongy
Értem. Én is így gondoltam. De LVL 70-ig elfejlõdni nem egy-két nap (legalábbis nekem nem annyiba telt. 😄) Meg gondolom a patch magával hozta a Cataclysm-ot, tehát Kalimdor meg Eastern Kingdoms gondolom átalakul, ha eredetin játszom, vagy nem?

Tehát, ha játszani akarok egyáltalán akk alapból Battlechest + Feltöltõkártya, ugye?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bujcsik555
Ha nincs eredeti játékod, nem tudsz mire elõfizetni 60 napot, ugyanis csak eredeti, battlenet-en hozzáadott játékhoz tudsz játékidõt hozzáadni.
Ha megveszed a battlechestet, akkor lvl 70-ig tudsz fejlõdni, és nem tudsz bemenni olyan területekre, amelyek valamelyik késõbbi kiegészítõben lettel hozzáadva a játékhoz.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kakaoskalacs
Hozzá kell adni az eredeti jatekot a battle-net accounthoz. Javitsatok ki ha rosszul tudom.
Ergo nem eredetit nem lehet hozzáadni. Üdv!

Kongy
Üdv

Lenne pár kérdésem.
Megvan az alap játék, a BC, a LK, és a Cata, csak nem eredetiben.
Namost, ha elõfizetnék eredetire 60 napra, akk csak annyit kéne tennem h átírom a realmlistet, vagy mást is? Persze, legújabb patcheket gondolom fel kéne tenni.

A másik kérdésem: hogyha letörlök minden warez WoW-al kapcsolatos dolgot, és megveszem a Battlechestet, és nem veszem meg hozzá a LK-et, meg a Catát, attól függetlenül még tudok játszani nem? Csak lesznek gondolom korlátozások, de ezek pl mik?

Köszi a válaszokat elõre is, remélem értetõen fogalmaztam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeWyTy
Ma már bármi megtörténhet.<#alien2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Az is lehet hogy ez is ILYEN lesz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lol a fiú a ki vezet az is 13?

LeWyTy
Gondolom valami raid mount de 0.1% os droppal<#eplus2>

Hol fog esni ez a mount, vagy hogy lehet megszerezni? <#awink>
LeWyTy
De hát 25nek öltözött<#eplus2>

Caliph
szép rókabõr...proto drake uj skinnel

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

[HUN]Crassus
nos 13 éves picsákat nem baszunk szét!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

LeWyTy
Ez se lesz rossz<#finom>

Terensz
Mekkora hit ratingje volt a szemétládának :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

shaime01

LeWyTy
Ha ezt mégegyszer meglátom mosmá felvágom az ereimet.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#gun><#violent><#kuss><#gonosz2>

most nem azért, sehol sem vagyok ahhoz, hogy ítélkezzek, de 900 nap played után most komolyan mit vársz? még jó hogy nem tud újat mutatni. nem is kell. menj ki a szabadba vagy nemtudom : ) de minimum válts egy másik mmora, meg tudlak érteni hogy ennyi idõ után nem nagyon hat az újdonság erejével, de közel sem vagy a célközönség

PVP-t tekintve lehet, hogy igazad van, engem az sosem fogott meg.
lolSL
új mmon dolgoznak a videovágóprogrammerek?

Ha jól tudom, a Mac OS eleve támogatja ezt a funkciót, ezért rakták be a maces verzióba. Volt szó, hogy lesz PC-re is, de persze azóta is csak a kuss van. 😊
LeWyTy
Na ez már inkább kinéz valahogy mint az az undorító kék izé<#nevetes1>

shaime01

900 nap /played után sok újdonságot nem mondasz nekem. Voltam world top 5 guildban, végeztem már arena seasont top 10 ben. Nem sok olyan ember van aki annyira ismeri az egészet, mint én. Én szívesen játszanék még vele, ha lenne normális content (fõleg pvp), de nincs. Balance sehol nincs. Érdekes hogy néhány class esetében, ha valamit elbasznak akkor rögtön tudják hotfixelni, néhánynál meg hónapokat kell várni, amikor egyértelmûen elbassza az egész arena seasont (warrior).
Elõbb néztem, tol barad queue "hack"-et sem javították még 5 hónap alatt. 3szor kaptam inviteot 17 fõs horda raidbe stormscalen.

kakaoskalacs

Miért másokkal foglalkozol a saját szórakozásod helyett?

[HUN]Crassus
a tankok nemtudnak tankolni a dps-ek nemtudnak dps-elni a healerek nemtudnak healelni....és pvp-ni nemtud a playerek 90%a......,de free epix az van....

azok akik full lilában rohangálnak elõzõ szezonokban a kiegészítõkhöz való szintet nembírták kiütni....fostalicska a gamma

tegnap lenyomtuk havernak az 5 meccset kérdezte toljuk még? mondtam mi a picsának?

jazzy
Pont ezért nem játszok már. Nincs semmi célom pvpben.
Te is a free epixbõl élsz, úgyhogy ne szidjad.

antgecc
WoW után WHO, Aion, Rift... mindet megvettem és mind ment a kukába. Rengeteg hibája van a wow-nak, de fõleg a communityjének, de ha mmo, akkor csak azzal van kedvem játszani.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Bocsánat, akkor módosítom, hogy szerintem, mert nekem egyszerûen semmi más nem jött be, pedig pozitívan álltam hozzájuk. Beszippantott a Blizzard és nem enged...
Hogy-hogy ilyen jó dolgot kihagytak a windowsos kliensbõl 😮 ... szörnyû!

[HUN]Crassus
ezek után olyan miért nincs ,hogy mondjuk 3 naponta autómatikusan kapsz egy 359-es ietmet a postaládádba?
SEMMI gyakorlás/skill/tapasztalat nem kell már ebbe a kibaszott játékba:S

[HUN]Crassus
legalja.hu-->•Conquest points is now purchasable from the Valor vendor at 250 Conquest per 250 Valor

"Vagy van olyan akinek a lvlup még élvezetes? Vagy a 0 geares szenvedés mindenhol? Kétlem."

Képzeld, hogy van. Áldottam az eget, mikor bejött az új LFG-system, miszerint az adott instához magasabb karakterek nem tudnak csatlakozni random teamhez.
Milyen 0 geares szenvedésrõl beszélsz? Nézz be AH-ba, pár próba után mindig meg tudod venni a szintednek megfelelõ kék equipped fegyvert, igaz nem olcsó. Így kényelmesen tudsz questelgetni.

Ha kiégtél, akkor nem kell erõltetni a wowot, pláne nem olyan pontját kritizálni, ami éppen az erõssége!
Jobbklikk a general fülön, szerintem az égvilágon minden beállítható, hogy mit szeretnél látni chaten.
s0n1c
Ez így merész kijelentés, hogy, ha mmo akkor wow és más semmi, mert errõl pl. nem hiszem, hogy egy EvE játékost meg tudnál gyõzni 😊. A blizzard kõprofi cég, rettenetesen jó játékot alkottak, és igen, ami nagy dolog, hogy mindezt letisztult állapotban, (majdnem) bugmentesen tudták tálalni. Nagyjából a Rift is ezt vitte véghez, új (más) köntösben, számomra! pl. élvezhetõbb formában (képi megjelenítés (ruhák, fegyverek, tájak) közelebb áll a szívemhez), a supportjuk pedig egyenesen elsõ osztályú. Ha 1 év múlva is ugyanez lesz a helyzet, akkor mondhatni, hogy sikeresek. A wow (számomra) kifújt, a legtöbb jelenleg futó, vagy nem rég implementált fejlesztésûk egyszerû timesink (plusz level, gear stb.). Ettõl függetlenül teljesen felesleges összehasonlítani egy 1 hónapja live és egy 6 éves múltal rendelkezõ játékot, mert nem egy kategória.

Lényeg a lényeg számomra a wow is egy mérföldkõ (mint a daoc, a swg és a többi régebbi (wow elõtti) mmo). De, véleményem szerint, sajnos egyszerre tette a legjobbat és a legrosszabbat az mmorpg communityvel. Egyrészt összeraktak egy kitûnõ játékot remek lore-al, remek játékmenettel, másrészt annyira felhigították az egész játékosbázist, és magát az mmorpg "terméket" is, hogy "mindenféle jött-ment" játékosok megfordultak a játékban és az õ remek "igényeik" formálják a jelenlegi és jövõbeni fejlesztések 99%-t!!! És ez a piacon lévõ (és kiadásra váró) összes mmorpgre igaz.
Terensz
Hello!
Nem tudja meg. Csak akkor, ha volt a csapatban egy ismerõse is.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Üdv!
Ha valakit szavazással kirúgnak insta csapatból, akkor annak a játékosnak is felbukkan a szavazóablak (persze válaszadási lehetõség nélkül), vagy csak utólag tudja meg a szavazás eredményét?
Kirúgásnál kap értesítést annak okáról? Szavazásnál ugye meg kell adni az okot, ezt feltünteti a játék, ha megtörtént a kirúgás, vagy csak annyit ír, hogy "removed from group"?

Egyszerûen belép az ember és érzi, hogy
- mi ez a geciszar gfx? nekem szemely szerint ez mas keves.
- mi ez a irdatlan sok alacsonyintelligenciaju pondro akik a chaten mindefele irdatlan faszsagot ugatnak ossze? (ez egy faraszto nap utan amikor viszonylagos bekes nyugalomra vagyik az emberfia, fokozottan ingerultte tesz)

hat ezert vagyok keptelen x eve jatszani a wowwal.
amugy nem rossz gamma. talan az igenyes spellanimokbol lophattak volna még kicsit tobbet a riftbe, ott van meg fejlodnivalo
gfx, community es gameplay, lehetosegek egyelore hibatlanak
a soulkombinaciok, es roleok kurvara tetszenek. quad talent vicces, hogy neha meg ezt is kevesnek erzem 😄

anti hero

antgecc
Tisztában vagyok vele, ennek fényében kérdeztem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
fél év múlva mindenki SWTOR-ni fog😛😊

lolSL
jó majd ha fél év múlva is még riftezel térjünk vissza erre

Így van. Mindig van mit csinálni wowban. Hopp meguntam a dps szerepét, healelni akarok. Jahogy csinálhatok új karit. Jahogy farmolhatom ki a factionokat megint. Jahogy farmolhatom ki a full geart megint (ráadásul gl 0ról kezdve). JAJ de most inkább tankolnék. Mi is jön? Ja igen, farm megint ugyanazokat.
De hát én pvpzni is szeretnék az új karikkal. Oké akkor 250 bg megint, mire nem az lesz hogy stun "crit crit dead".
Ezzel így el is értük a kb 10 nap playedet, és akkor jöhet a fun! Vagy van olyan akinek a lvlup még élvezetes? Vagy a 0 geares szenvedés mindenhol? Kétlem.
Igazad van wow az über!
Addig én riftben nyomok 2 gombot, és dps helyett healerkedek vagy tankolok ugyanabban a gearben rögtön.

lolSL
" mindig arra jutottam, hogy ezek a játékok akkor lehetnek jók, ha elõtte nem wowoztál"
<#eljen>

Belinkelsz egy szép mountot és die wow? Nagy fogalmad lehet az mmo-król. Nagyon sok riválist kipróbáltam, de mindig arra jutottam, hogy ezek a játékok akkor lehetnek jók, ha elõtte nem wowoztál... Nekem 5 év wow után mindegyik szarnak tûnt, pedig akkor keztem kipróbálni õket, amikor meguntam. A Blizzard tud valamit, amit a többiek nagyon nem. Megfogalmazni is nehéz... Egyszerûen belép az ember és érzi, hogy minden a helyén van, mindig van újdonság, mindig vannak új területek, mindig vannak meglepetések, millió kaszt és talent, egyszerûen annyira letisztult és profi a játék, hogy arra nincs is szó. Ha mmo akkor wow vagy semmi. Ennyi.

Üdv:
egy Blizzard fan.
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]Crassus
nem 2 nap alatt húztam fel, hanem 2 nap played-je van 85-ön /volt/

lolSL
(cigányok használják)

antgecc
Hogy húztad fel ilyen gyorsan?