World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézegettem az új Zul* lootokat. Altoknak meg off-specekre jók, (bár Altramedes meg Chimaeron már hetek óta baszik dobni a tankos gyûrût meg nyakláncot) de nem értem, hogy miért tettek bele olyat 353-ból, ami lecraftolható (pl plate tankos/dps chest) vagy repuból kivehetõ. Ezeknek nem sok értelmét látom.
Meg az nem világos még, hogy elvileg 140 Valor jár a Zul instákért. Ha mondjuk vasárnap leülök, hogy letoljam a heti 7 instámat, akkor ez a régiekkel együtt számít? Vagy külön? Vagy ha azt csinálom meg minden nap, akkor napi 140 valort kapok 70 helyett? Vagy csak akkor, ha szerencsém van, és Zul-ba rak be a randomon? Vagy hogy is van ez?
Nightwish006
Szerinted hazudunk vagy mi a szösz? És pl. most arheologyt, 82es vok, egy szart kiszedek, és 8K xp.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Reggel kicsit kómás voltam még, mivel rested volt végig a karim ezért duplája.
1000 TW Jasmine az bevételi forrásnak sem rossz.
De tényleg nem tudod szintezés közben húzni a szakmát. Van egy 42-es druidom, heirloomokkal, +guild XP-vel, és olyan gyorsan szintezõdik, hogy a cuccokat sem tudom normálisan lecserélgetni róla. (ofc a heirloommal nincs ilyen gond)
pl. 84-rõl 85-re csak 1500 cinderbloomot kell kiszedni, de twilight jasmine-bõl 1000 elég
Na ezt én holnap kipróbálom van egy nagyon alacsony szintû mining+bs-es warim. Ha mûködik akkor kellemesen csalódtam, ha nem akkor ... nem tudom, megyek Un'Goro-ba questelni. 😛

Abban igazad van, hogy szakmával nem kapsz XP-t, de: gathering szakmákból igenis kapsz XP-t. Miningból és Herbalismból jön XP, a DK-mat így húztam fel 81rõl 84re.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én ezt nem értem én is húzok egyszerre egy pár szakmát, mindegyiket ... lassan megy szó se róla. Na de azzal ha szakmát húzol nem kapsz xp-t csak: ha új területre mész felfedezésért xp és szakma specializáció quest után xp; egy szóval lehetetlen, hogy csak szakmából 85 legyen egy mob megölése nélkül. Mert mondjuk mit csinálhatott ha rá agrózott egy mob? megsimogatta a fejét és tovább szakmázott a mob meg megszégyenülve free-of-charge xp-t adott neki, hát ne má'

Nekem még sosem okozott gondot, mondjuk nem is hordtam semmilyen xp-növelõ blind to account cuccost. Ha virágszedéssel vagy bányászattal be is kellene várni a szintet, biztos megcsinálnám, minthogy utólag csináljam meg egymagában azt, amit küldizés közben is lehetett volna.
gyakorlatilag én mindegyik karakteremmel ezt csinálom... annyira gyors lett a szintezés, hogy nem tudom tartani vele a lépést a profokkal, úgyhogy utólag csinálom meg mindig.

Hát nem semmi... :-) De elég hihetetlen, hogy van ember, aki ilyenre rászánja magát.
Nightwish006
bocs zodra akartam replyzni

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Roger6
Olvasd el a topicját. Hátha elhiszed. link

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightwish006
haver nightelfként nem igazán érdekli, ha ráagrozik egy mob.

Igen tuti kamu. Ez a wow játék sem létezik csak egy nagy konspiráció az egész, hogy hülyítsék a népet!

Minek kerestél rá, amikor ott van a link a cikkben? Ááá, tuti kamu! Ugye? Akkor arra válaszolj, hogy hogyan hackelte meg az Armory-t? Ott nincs egy kill se, és csak egy darab teljesített quest van. (Az is csak azért mert megnyitott egy ingame levelet, ami triggerelt egy questet.)
Nem a cuccról beszéltem, hanem a szintrõl. Amúgy meg tuti kamu, most kerestem rá armory-n az everbloom-ra.
Akkor sok xp-t kap gyûjtésért <#taps>

antgecc
És mi van ha AH-ban veszi a cuccokat, hm?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem nem lehet így felfejlõdni 85-re, mert a piros/sárga/zöld színekért különbözõ mennyiségû xp jár. Ha a zöld szürkére vált, muszáj lesz erõsebb területre mennie, azt viszont kötve hiszem, hogy a karakter szintje mindig meglenne hozzá, ergó egy idõ után olyan területeken kellene professiont fejlesztenie, ahol egy km távolságból agrózna mindent...
jazzy
A kommentek a legjobbak, támadnak a hülyék
LeWyTy
Ráért<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rage47
gyilok nélkül kimaxolta a karakterét
http://www.sg.hu/cikkek/81262/85_os_szinten_a_bekes_world_of_warcraft_karakter
[HUN]Crassus
nekem 35 a rekord ,de akkor minden rajtam van 17 ezres Ap-val....az kicsit hihhetetlen😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Blood dk le van slowolva, és senkit nem fog utolérni. Shaman meg úgyis meghal peel nélkül 2 embernek.

shaime01
azért warrioral nem olyan nehéz az.. elég csak megnézni 1-2 warrior streamet xfiren pl tankzét aki 60-70k slam criteket tolt trinketprocal reck alatt 3600-4500 resillencben 2800+ ratingen. vicc a warrior

shaime01
double blood dk + resto shaman , HF :>
cata wow kb 1,5 hétig hiányzott <#wave> xd

[HUN]Crassus
pont ezen fetrengtünk már kínunkban,hogy baszki ezeknek erre van ideje?😄 mert az qrvaélet,hogy minden meccsük maratoni😛😊
várj volt jobb is....holy pala+disc priest.....az is majdnem 30 perc volt😄

Persze, ha ennyire van eszük hogy 5*30 perces gamet lejátszanak, amit nem is biztos hogy megnyernek 😄

[HUN]Crassus
csuda csapatokkal találkozik az ember😛

[HUN]Crassus
pontot kiütni teljesen jó😊

Nem véletlen a 2v2 nem ad semmi rewardot.

[HUN]Crassus
mult héten 25 percig tartott egy ilyen meccs😄 haver warri+pala heal....azthittem megõszülök aztán bemakkoltunk egy disarmos+recklessnesses sok crites bürstöt az egyikre...,de mondom mák volt😛😊

shaime01
azért amikor 2 blood dk minden probléma nélkül érvényesül arénában ott azért gond van a selfhealel

Igazából szerintem örülj, hogy nem találkoztál full geares blood dkval. Voltam már bgn trollkodni 180k hp, 3.5k resi, masteryvel húzva. 24k hp heal ütésenként, ugyanennyi absorb shieldel. Egyedül tudsz tartani 5-6 embert simán. Aztán persze jön a köpködés meg sírás. <#idiota>

[HUN]Crassus
duel a CD huszároknak meg a frostmageknek való!😄

[HUN]Crassus
BH-ban volt 1v1 outdoor pvp....😛 nem lepõdöm meg ha elver egy DK tank...,de ennek feleolyan gearje van mint nekem mégis hülyét csinált belõlem😊
balance FTW😊

Tank speccel elvernek duelben. Ki hitte volna.

[HUN]Crassus
*a warrim 2x ZÁRÓJEL😊4 kék cucc

[HUN]Crassus
ez a DK http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/toreth/simple

most baszta meg a warrim 2/4 cucc kék többi epix 3600 resi 12-16 ezer AP/
levágtam 40% Hp-ra 3-4 ütésbõl majd max Hp-n befejezte a harcot.....
ennyire szar vagyok vagy kapja be a Blood dk meg a blizzard?😊😛

Caliph
vagy meg lehet venni szépen pénzért😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Kongy
Van olyan hely ami annyira megváltozott h nem is ismerem majd meg? 😄

oké, h a Barrens ketté lett szeletelve, de lényegében ugyanaz mint volt, csak kicsit komorabb a hangulat, meg van pár új erdõs rész.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaime01
simán átlehet menni

csokicsiga
Northrend,Outland nem változott.

\"Hess innen troll.\"

Kongy
Gnomeregan-t visszafoglalták??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Most fedeztem fel a Catás Barrens-t. Hallottam olyat h ott jött ki a föld alól Deathwing, bár nem tom. Van egy ilyen növényes rész, azután pedig egy nagy szakadék, melynek láva van az alján. Gondolom repülõ hátassal itt gond nélkül át lehet menni, gyalog viszont nem találtam átvezetõ utat a lávafolyamon.

Ezen felül láttam Camp Taurajo-t is, romokban. <#rinya>
Northrenden van valami változás?

picket
Stílus jóember!

&#3237;_&#3237;

Kongy
Igen, ezt én is gondoltam, mert ha benne lenne nem lenne érdemes megvenni a kieget. 😄 Amúgy most fedezem fel a Cataclysm világát virágbolti verzióval, és marha jó, fõleg az új Orgrimmar. 😊 Van egy halom új mount is, amint látom, rengeteg új színû raptor is van. Nekem a Black War Raptor volt a LK-ben a kedvencem.

jazzy
Alapjátékkal kapsz 1 hónap ingyen játékot, tehát még csak feltöltõkártya sem kell.
csokicsiga
Eastern Kingdoms áttalakult változatával fogsz találkozni,ha megveszed a catat,ha nem,csak az új területekre nemtudsz majd elmenni,pl. 80-85 új területek.

\"Hess innen troll.\"