World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Gondolom horda oldal. Nálunk kékeknél max 1 perc.
"HC queue: tank 1-5 másodperc healer: max 1 perc DPS: 20-25 perc"
Ebben már szarabb egy kicsit, healerrel olyan 3-5perc várakozás után hív be. DPS-t nem tudom, olyan karim nincs D:
Gkapkodó:
BLoodscalpról tudok nyilatkozni:
- igen, sok a magyar. Sok a full HU klán, a tradecsatin is sokszor magyarul megy a duma. Pont ugyanannyi a retardált, mint bárhol máshol/bármilyen más náció tagjai között.
- Server oldali lag nem gyakori, sor talán a cata napján/estéjén volt, de nem volt az sem vészes.
- BG queue: passz, olyan 10-18 min. HC queue: tank 1-5 másodperc healer: max 1 perc DPS: 20-25 perc
- Barátságos klánok: akadnak. Attól függ mifélét keresel :-)
- Tényleg sok a magyar játékos? Mennyi köztük "retard" ? 😄
- Latency, lag szempontjából milyenek? Szokott-e kialakulni loginkor várakozási sor?
- Milyen az ally/horda arány? Mennyit vár BG queue-ban egy ally-s és egy hordás? És DungeonHC queue-ben egy tank/healer/dps?
- Milyen barátságos klánokat ismertek ott? 😊
Köszönöm elõre is, ha valaki leírja ezirányú friss tapasztalatait!
Ugyanakkor a frost is használható pvp spec(7/32/2), ezzel viszont többet fogsz a temetõben várni, mint játszani. Tipikus glass cannon spec.
Ha még nyerni is szeretnél bgkben (fõleg ctf), akkor maradsz bloodon pvp gearben full staminara gemelve, és nézed ahogy az ellenfél köpködi a 180k hpd, mert egyszerûen nem tudnak megölni.
Arena teljesen más helyzet persze (na nem jobb).
Erõst gondolkozom rajta, hogy kipróbálom, de nem igazán értek hozzá, pár random BG-n kívül sose próbáltam.
A starter-PvP gear le van kraftolva, van mellé egy nyaklánc meg egy öv Argalothból, ez gondolom kezdésnek elegendõ.
Azon tûnõdök, hogy a blood talentemen (erõsen surv-specc raid-talent) lehet-e menni PvP-re? Ha nem, akkor mivel érdemes?
Gondolom, sok sebzést nem fogok bevinni, de azért eléggé jól bírom benne a strapát, és nem mellesleg eleddig (3-4 insta kivételével) csak ezt a talentemet használtam, így ezt ismerem is. Kutatom a szakirodalmat, mert nem szeretnék olyan noob lenni, akin Crassus szokott itt agyidegzsábát kapni, de jó lenne megtudni valaki olyannak a véleményét, akinek van tapasztalata is a dologról.
kötsög Humanok!😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
@Zod: értem, akkor marad manuálisan.
Makrókat ismerõ játékos segítségét szeretném kérni.
Warriorom van, és a következõt szeretném makróban megvalósítani:
Váltson Battle Stance-re (bármilyen stance-ben is vagyok), cast Charge, és váltson Berserker Stance-re.
Pár paranccsal próbálkoztam, de nem tudom mûködésre bírni, egyszer elfogadja, egyszer meg csak a charge-ra reagál (ugyanolyan feltételek mellett).
Elõre is köszönöm a segítõ félnek, remélem akad itt ilyen😊
Üdv,
Dreg
http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple
Tény, hogy a DK-nak iszonyatosan durcás a self heal képessége, de az is tény, hogy ezt a trükköt más bossoknál nem biztos, hogy el tudná játszani. Vagy tulajdonképpen most mirõl is beszélünk? 😄 Persze, hogy imbah a Death Knight, én se állítottam ennek az ellenkezõjét.
Reszemrol Zod-al ertek egyet, dk OP statusz ide vagy oda, nem akarki tudja megcsinalni, az rendben hogy a kariban benne van a lehetoseg de nem mindenki tudja kozelitoleg se ilyen jol hasznalni.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
mastery= fail or = PVE😉
az a warri valószínûleg 0 resis nubokat aláz PVE gearben zerk buffal és ezeket gyûjti egy csokorba videón😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Azért nagyon jó ez így, mert hétköznap nincs idõ raid mellett instázni.
Net: nekem is ilyen volt, egészen addig tartott a gond, amíg el nem indítottam egy teljes víruscsekket, ami talált 1 férget. Leirtottam, és egybõl jó lett a bejelentkezés.
Gondolom valami új dungeon<#nyes>#nyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
a blizzard lelockolja az accountomat, de folyamatosan. netszolgáltatót váltottunk, illetve egészen pontosan a upc megvette a fibernetet, ahol eddig voltunk, és kábelrõl üveghálóra váltottunk. Ennek következményeképp, amikor be akarok jelentkezni, akkor kiírja hogy biztonsági okokból zárolták az accountomat, reagáljak az emailre. az emailben kapott linkkel már 3.jára változtatom meg a jelszavam, 3 különbözõ változatra, az igazolásomra már megadtam a titkos jelszóra is a választ, megadtam már az eredeti kulcsom elsõ 6 karakterét, ugyanazt csinálja. Ilyenkor mégis mit szokás csinálni? olvastam hogy volt vkinek ugyanez a problémája, és hogy "szoktatni" kell a rendszert, de meddig? mostmár játszanék : )
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10