World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokkal jobb... : )

Ezt én sem értem. Nem nagyon találkoztam kirívó idiótákkal. Traden néha megy a balfaszkodás, de nem elviselhetetlen mértékben. Randomban meg pont ugyanannyi idióta van a többi szerveren is. Bár ez engem nem szokott zavarni. vagy nem veszek róla tudomást, esetleg beírom, hogy "silence please or wait the next tank" Ez szokott használni :-D
lolSL
akik 13 évesen a bs-en kezdték ma már 19 évesek ...

bujcsik555
Nem tudom mi ez a nagy BS utálat. Én Augusztus óta wowozok, 90%-ban a BS-en, de van egy karim arathoron is. Én azt tapasztaltam hogy arathoron sokkal több volt a tapló. Full kezdõként ha kérdeztem valamit, ami a régebbi játékosoknak egyértelmû volt, arathoron kb sose kaptam értelmes választ. BS-en is mindig akad egy-két majom, de összességében nekem sokkal szimpatikusabb.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Szerintem bármit válassz, kivéve Bloodscalp vagy Ragnaros. Ha random instában valamelyik játékostól egy bunkó beszólás érkezik, jó eséllyel a két szerver valamelyikén tengeti életét...
bujcsik555
igen

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bujcsik: szintén Bloodscalp?

Mágus vagyok a Ravenholdton. Ott a magyarok javát sikerült egy csapatba összehozni, de sajnos mostanra IRL elfoglaltságok miatt elfogytunk.

bujcsik555
"BG queue: passz, olyan 10-18 min."
Gondolom horda oldal. Nálunk kékeknél max 1 perc.
"HC queue: tank 1-5 másodperc healer: max 1 perc DPS: 20-25 perc"
Ebben már szarabb egy kicsit, healerrel olyan 3-5perc várakozás után hív be. DPS-t nem tudom, olyan karim nincs D:

nm. Hol és mivel nyomod egyébként?
picket
Mennyi köztük "retard"?

ಥ_ಥ

Köszi a gyors választ! Várok még tapasztalatokat a többivel kapcsolatban is. Én inkább PvE beállítottságú vagyok, de sajnos nem sikerült még Catában 1 percet sem raidelni klánnal (vészesen kevesen maradtunk pedig WOTLKben LK-t öltünk 😞( ).

Köszi. Akkor sok jóra ne számítsak? Kár, mert szeretem a DK-t, a többi kaszt annyira nem jön be. Arénában is ennyire para a helyzet?

Gkapkodó:
BLoodscalpról tudok nyilatkozni:
- igen, sok a magyar. Sok a full HU klán, a tradecsatin is sokszor magyarul megy a duma. Pont ugyanannyi a retardált, mint bárhol máshol/bármilyen más náció tagjai között.
- Server oldali lag nem gyakori, sor talán a cata napján/estéjén volt, de nem volt az sem vészes.
- BG queue: passz, olyan 10-18 min. HC queue: tank 1-5 másodperc healer: max 1 perc DPS: 20-25 perc
- Barátságos klánok: akadnak. Attól függ mifélét keresel :-)
Egy kis tapasztalatra lennék kíváncsi a Bloodscalp, Arathor, Ragnaros szerverrel kapcsolatban (mivel ezeket ajánlottátok FAQ-ban):
- Tényleg sok a magyar játékos? Mennyi köztük "retard" ? 😄
- Latency, lag szempontjából milyenek? Szokott-e kialakulni loginkor várakozási sor?
- Milyen az ally/horda arány? Mennyit vár BG queue-ban egy ally-s és egy hordás? És DungeonHC queue-ben egy tank/healer/dps?
- Milyen barátságos klánokat ismertek ott? 😊

Köszönöm elõre is, ha valaki leírja ezirányú friss tapasztalatait!

Ha meg akarod kímélni magad a teljes agyhaláltól, akkor nem pvpzel dkval. Az eredeti pvp talent az unholy lenne(0/8/33), de ezzel bgn megölni szinte senkit sem fogsz, ha nincs melletted még 1-2-3 ember.
Ugyanakkor a frost is használható pvp spec(7/32/2), ezzel viszont többet fogsz a temetõben várni, mint játszani. Tipikus glass cannon spec.
Ha még nyerni is szeretnél bgkben (fõleg ctf), akkor maradsz bloodon pvp gearben full staminara gemelve, és nézed ahogy az ellenfél köpködi a 180k hpd, mert egyszerûen nem tudnak megölni.
Arena teljesen más helyzet persze (na nem jobb).

Van itt olyan, aki PvP-zett már DK-val?
Erõst gondolkozom rajta, hogy kipróbálom, de nem igazán értek hozzá, pár random BG-n kívül sose próbáltam.
A starter-PvP gear le van kraftolva, van mellé egy nyaklánc meg egy öv Argalothból, ez gondolom kezdésnek elegendõ.
Azon tûnõdök, hogy a blood talentemen (erõsen surv-specc raid-talent) lehet-e menni PvP-re? Ha nem, akkor mivel érdemes?
Gondolom, sok sebzést nem fogok bevinni, de azért eléggé jól bírom benne a strapát, és nem mellesleg eleddig (3-4 insta kivételével) csak ezt a talentemet használtam, így ezt ismerem is. Kutatom a szakirodalmat, mert nem szeretnék olyan noob lenni, akin Crassus szokott itt agyidegzsábát kapni, de jó lenne megtudni valaki olyannak a véleményét, akinek van tapasztalata is a dologról.
Ez igen jó ötlet, köszönöm!

Amúgy egy javaslat ehhez, nekem nagyon jól bevált. Main actionbar nekem 0-9 majd tab, r és t. Battle stance-ben tabon van a berserker stance, berserkerben pedig a battle stance. R-en pedig battle-ben charge, berserkerben intercept. Így nagyon könnyen lehet stance-t váltani és charge-olni 2 gombbal.
shaime01
de swiftynek csak 9 ujja van.

[HUN]Crassus
nah Swifty is human lett.....dupla DPS trinket= IWIN
kötsög Humanok!😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Armsként meglehet, amúgy marad az intercept.

@Zod: értem, akkor marad manuálisan.

Mint ahogy írták, fölösleges, továbbá azért nem mûködik, mert a stance-váltásnál globalcd van, ezért amit utána beírsz parancsnak, nem fog tudni mûködni. Késleltetett makró parancs pedig nincs, mert az már bot. :-)
[HUN]Crassus
minek tennéd? Zerkben is tudsz Charge-olni....

Sziasztok!

Makrókat ismerõ játékos segítségét szeretném kérni.
Warriorom van, és a következõt szeretném makróban megvalósítani:
Váltson Battle Stance-re (bármilyen stance-ben is vagyok), cast Charge, és váltson Berserker Stance-re.
Pár paranccsal próbálkoztam, de nem tudom mûködésre bírni, egyszer elfogadja, egyszer meg csak a charge-ra reagál (ugyanolyan feltételek mellett).

Elõre is köszönöm a segítõ félnek, remélem akad itt ilyen😊

Üdv,
Dreg

Akkor tévedtem, sose számoltam, hogy mennyit kapok, csak azt szoktam nézni, hogy ne álljak benne a pocsolyában, meg hogy elbújjak, ha jön a tüske. Egyébként itt a profilom, lehet Armory rendõrösködni. 😊

http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/sherly/simple
Valami olyasmit mondtal hogy a sarkany direkt sebzese nem tul nagy, es ugyebar solozasrol volt szo, ami azert fontos, mert akkor nincs mas akire rakja a tuztocsat, es emelle vidaman bekapod a fujasat, a harapast, az uteseit, az aoe-t es vegul de nem utolsosorban az altalad emlitett tuskeket. Ozruk az mas teszta, de a sarkany minden csak nem egyszeru.
Nyugodtan be is szólhatsz, ha akarsz, és ha úgy gondolod, hogy ettõl lesz teljesebb a napod. 😊 Mindenesetre tankoltam mind a két õrületesen nagy kihívást jelentõ bosst. Nem mintha magyaráznom kellene a WoW bizonyítványomat.
Tény, hogy a DK-nak iszonyatosan durcás a self heal képessége, de az is tény, hogy ezt a trükköt más bossoknál nem biztos, hogy el tudná játszani. Vagy tulajdonképpen most mirõl is beszélünk? 😄 Persze, hogy imbah a Death Knight, én se állítottam ennek az ellenkezõjét.
Nem neked akarok beszolni de ezek szerint te sohasem tankoltad a sarkanyt. En szoloztam a blood dk-val, es mint minden sarkany a jatekban ez fuj is harap is, alad bassza a tuzfoltot a tuskek melett szoval minden csak nem egy konnyu boss. Ozruk direkt sebzese valoban nem olyan nagy, de folyamatosan ott van rajtad a bleed dot ugyebar, meg ha kikerulod a ground slamet es a shattert is.
Reszemrol Zod-al ertek egyet, dk OP statusz ide vagy oda, nem akarki tudja megcsinalni, az rendben hogy a kariban benne van a lehetoseg de nem mindenki tudja kozelitoleg se ilyen jol hasznalni.
Na a warrior selfhealjére nem lehet panasz, végülis csak minden megölt mob után healelhet magán 30% full hp-t... Tény, hogy erre a csatára alkalmatlan.
Az meglehet, de azért két bosst lenyomni egyedül... Ráadásul HC-ban... Minden elismerésem a játékosnak. Szerintem legalább felerészben a játéktudás számít, mert a wow-tásadalom 95% nem tudná ezt megcsinálni ugyanezzel a karakterrel, magamat is beleértve.
Ne felejtsük el, hogy ezek a bossok nem a direkt sebzésükrõl híresek. Amivel igazán ütnek azok a cone képességeik. Ugye Ozruk nyomja azt brutál sugár irányú baszását (ami miatt behalnak a pugok), a sárkány meg a tüskéit.
antgecc
Jah, mert a warri annyit blokkol, hogy healre sincs szüksége, igaz? Merthogy amint látjuk, a dk-nak nincs...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Vicc hogy a warriornak van blockja a dknak meg nincs! Mi az hogy nem ugyanazokat tudja az összes class, amit a másik!

Zenszkij
Viccparádé. Természetesen irigy vagyok, de ez egy vicc akkor is...Warriornak mért nincs ekkora self healje?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

/console cameradistancemax 20 parancscsal megoldódott.
Van egy kis gondom, hátha tudtok segíteni. Feltettem egy addont (elv22), amit kis idõ után letöröltem, de egy hiba fennáll utána is. A kamerát mindig ki lehet tekerni maximumra, akkor is, ha minimumon van. Én minimumon szoktam játszani, idõnként "rátekerek" ez egérgörgõvel és nagyon zavaró, hogy ilyenkor kijjebb megy a kamera. Addont töröltem, WTF könyvtárat is, játékban defaultra állítás után is megmarad ez. Repair is lement, az sem segített. Mit lehet még tenni...?
[HUN]Crassus
warrior= STRENGHT
mastery= fail or = PVE😉
az a warri valószínûleg 0 resis nubokat aláz PVE gearben zerk buffal és ezeket gyûjti egy csokorba videón😛😊

nem slam az, hanem masteryre gyurt fury wari raging blowja.

White QVAS
Rosszul tettem fel a kérdést, bocsi, class-ra gondoltam, warrior, druid, dk, paladin.

lolSL
kungen az 1.

White QVAS
Egy rövid kérdés, tankok terén hogy áll most a popularitási lista? Melyik vezet és melyik a sereghajtó?

köszi, így már okés. Sok-sok Zul mountrunt látok magam elött hétvégente...
Azért nagyon jó ez így, mert hétköznap nincs idõ raid mellett instázni.

Net: nekem is ilyen volt, egészen addig tartott a gond, amíg el nem indítottam egy teljes víruscsekket, ami talált 1 férget. Leirtottam, és egybõl jó lett a bejelentkezés.
LeWyTy
Fogalmunk sincs.
Gondolom valami új dungeon<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ezek hol fognak majd esni vagy mit kell csinálnom hogy ilyen csilivili papagájom legyen?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ez fizetõs lesz ha jól tudom nem?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

tekintsétek semmisnek, esküszöm az elõbb azt írta ki, hogy locked, most meg nem küldött levelet, és beengedett. mindegy, akkor a válasz ha vkinek esetleg ez lenne a problémája, hogy szoktatni kell : )

hm, na ilyenkor nem tudom mit csináljak, kérlek mondjatok vmi bíztatót : \

a blizzard lelockolja az accountomat, de folyamatosan. netszolgáltatót váltottunk, illetve egészen pontosan a upc megvette a fibernetet, ahol eddig voltunk, és kábelrõl üveghálóra váltottunk. Ennek következményeképp, amikor be akarok jelentkezni, akkor kiírja hogy biztonsági okokból zárolták az accountomat, reagáljak az emailre. az emailben kapott linkkel már 3.jára változtatom meg a jelszavam, 3 különbözõ változatra, az igazolásomra már megadtam a titkos jelszóra is a választ, megadtam már az eredeti kulcsom elsõ 6 karakterét, ugyanazt csinálja. Ilyenkor mégis mit szokás csinálni? olvastam hogy volt vkinek ugyanez a problémája, és hogy "szoktatni" kell a rendszert, de meddig? mostmár játszanék : )

A lényeg, hogy eldöntheted, trollos instákba akarsz menni, vagy a régiekbe. A régiekért 70 valort kapsz, a trollosokért 140et. Ami fontos, hogy akár ezt csinálod, akár a régieket, akkor is 7 randomot tolhatsz le hetente, amikért valort is kapsz. A 7. után már csak goldot kapsz meg JP-t. A Valorszint maradt 1250 hetente, tehát mondjuk letolsz hét trollos randomot, az 980 Valor, a maradék 230 Valort meg raidbõl kapod, már ha raidelsz. Slussz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Zul'Aman és Zul'Gurub külön tierként lesz kezelve. Ha randomba akarsz menni, eldöntheted, hogy ezekbe rakjon be vagy a régiekbe, de egy héten belül nem tolhatsz le hétnél többet.