World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
ha 2700 a capped akkor 20 nyertes mecs.. 1 hét alatt bele ne halj

genRob
2 dolog van. Az egyik az az, hogy már megint gearelõdtek az emberek és eszetlenül játszanak. Jelzem ezt cata elején nem lehetett mert instant wipe volt. :-) Másrészt meg igazságod is van, de nem 6 éve, mert aki 6 éve tolja az tudja anno, hogy kellett játszani egy instában, mert könnyen volt wipe egy stratholmeban is. :-) Akik így játszanak mint ahogy te is mondtad azok WOTLk-n nevelkedett overgear-es faszik. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

[HUN]Crassus
az év legnagyobb vicce:

"In patch 4.1 the amount of Conquest earned for both Arenas and Rated Battlegrounds has been changed to a flat amount regardless of team rating, to 135 and 335 respectively"

ezt melyik barom találta ki?!?!Normálisak ezek? minél magasabb ratingen van az ember annál veszélyesebb mindenegyes meccs! Egy örökkévalóság lesz,hogy 2k+ os conquest pontokat feltöltsenek a meccsenkénti 135-el....azt olvastam azért ez a változás,mert a lófaszratingesek is pikk-pakk összetudják szedni a lilát!ezt blizzardos írta! KÖNYÖRGÖM erre MOST jönnek rá?? 2011 közepén??!??!?!!??!?!?!
az agyam eldobom! Tegyék vissza a rating követelményt a cuccokra és ne szopassák azokat akik tudnak is játszani!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

antgecc
Nem rég ismét elõfizettem a játékra, csak hogy legyen mivel játszani, ha épp nincs kedvem sc2-höz. Gondoltam healelek egy random hc-t. Uldumban van egy insta, tolvir talán, abban egy krokodilus, ami rak debuffot, ami rámhúzza az addokat. Tank baszik leszedni a kis krokókat, dps bassza ledps-elni, én lófütty gearban vért hugyozva kihealelem. Következõ boss ww-bõl baszik kiállni a melee, kidöglik, szar a heal, lelép. Pár packal arréb nulla manára fogyok, mondom mana, tank azért nekimegy a kövi grpnak. Ki is léptem. Hihetetlen, hogy több mint 6 év után sem tanultak meg az emberek játszani. Tudom sok az új player, de ezek nem úttörõk, tanulhatnak a tapasztaltabbaktól. De ezeknek a gyökereknek csak az a lényeg, hogy daráljanak elõre és lootoljanak, ahelyett hogy az éppen aktuális insta kihívásait teljesítsék és játszanak egy jót.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

a DK rúna nem bug, fícsör.

Zod, meghajlok érveid súlya elõtt...szerintem át is gemelek. :-D
De viccen kívül tényleg nézd meg a színes kavicsokat. Socketbónuszt megkapod értük. De ezt is csak akkor, ha TÉNYLEG jó a socket bónusz!
a DK rúna nem bug, fícsör.
Attól még nevetséges.

shaime01
téged ugy se érint, mert riftezel

Komolyan vicc már ami a wowal megy.
PTR en volt egy bug hogy a dk runái nem kaptak cdt, simán livera ment pedig 1,5 hónapja bennt volt a bug.
Feral druid clearcasting nem tûnik el shrednél, lehet spammolni.
Arena egyáltalán nem mûködik.

De legalább volt ptr 2 hónapig <#idiota>

picket

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
én magam vagyok egy nagy torzó😄

slime001
Fogd már fel, hogy gyökérség a 60 stamina hunternek!

AVIRA - \"More than security.\"

Amúgy meg még torzítasz is... Ugyanis csak a kék socketrõl beszéltem, amibõl maximum 1-2 van az egész felszerelésben...
Megnézem, kösz.
Most biztos örülsz, hogy sértegethetsz te bunkó tapló.
slime001
Egy bizonyos gear elérése után már tanknak se jó a 60 stam. Hunternek meg... NC.

AVIRA - \"More than security.\"

[HUN]Crassus
ááá nem érteheted ha minden socketba staminát rak hunterként és staminára encsantol úgy sokkal nagyobb esélyei lesznek a túlélésre...mit beszélsz itt zöld meg lila kavicsokról!😄

bujcsik555
Nézz szét zöld és lila kavicsok közt...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

[HUN]Crassus

Igazad lenne, ha a játékot gépek játszanák nem pedig emberek. Az, hogy a 60 stamina nem ment meg, megintcsak hibás érvelés, mert ennyi erõvel az a +40 haste sem számottevõ...

Amúgy meg tudtommal kékben nincs DPS-nek való kavics, ezért rakok bele staminát, hogy a socketbónusz meglegyen.
[HUN]Crassus
nyomi hunterem volt ott😛 semmi esélyünk nem volt,mert a szoksásos horda noob balfaszokkal volt fullon a team akik "lets farm" felkiáltásokkal mennek meghalni egyesével a csapatba verõdött allyval szemben😛 az elsõ score után a temetõbõl néztem ahogy 30-40 secente halnak az egyesével-kettesével elinduló bajnokok😄

pedig te is ott voltált!!EGYEGYEGYEGY

[HUN]Crassus
healer nélküli!! ally random WSG team: 9 perc alatt 3-0 nekik EGYETLEN EGY!!allys halt meg......schön:S

tarti19
MM tényleg vadabb egyes bossokon, bár ahová kell aoe oda az SV dukál. Jómagam épp Atramedesen nem hittem volna, hogy 20K felé felé feltudok kúszni s ez még mindig elmarad a legjobbaktól. Patch után végre az MM aoe talentolva is megállja majd a helyét.

[HUN]Crassus
ez módosítanám,hogy a WASD dolga és a healeré....és nem fordítva! ,mert láma DPS-bõl van elég te ne legyél az!

10-es kontekben az alábbiak vannak manapság:
Huntival kb 353-354 ailvl-ig survival talent való raidre, afölött életképes az MM-is. BM egyszerûen nem tol elég DPS-t, mint a többi talentág.

Mit tegyél a hova:
www.maxdps-com
nem lesz nagy meglepetés, 40 agit mindenhova.
A gemed által adott +60 stamina nem fog megmenteni, ellenben sok DPS-kiesést fog okozni. Ha kiállsz a genyóból nem halsz meg, ha nem állsz ki, akkor is meghalsz, ha full stamra vagy gemelve. röviden:
A healer meg a WASD dolga, hogy életben tartson raid közben.

Amúgy
warcraft hunters union
Zenszkij
AZ életbe ne rakj bele stamina gemet...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

[HUN]Crassus
stamina gem?? tank vagy? ha nem akkor FAIL

tarti19
Nézd 25 hc-ra elhiszem, hogy jól jön egy bm hunter, de egyébként elmarad az SV s MM-tõl is fõleg 10-es contentben.
Én is szeretem a BM ágat, mert kicsit izgalmasabb, mint a msáik kettõ, de sokszor a raidet kell támogatni s nem egyéni célokat megvalósítani.
Kék socketbe 40agi vagy 20agi 20hit, de semmiképpen sem 60 stam...!!! 😊

Mert miért is? BM-mel az szenved, aki nem szereti vagy nem ért hozzá. A petre meg más szabályok vonatkoznak, mint más melee playerre. Például ha benne áll valami szutyokban, vagy ki kell futni.

60 stamos kavicscsal meg nem tudom, mi a baj. DPS-nek is kell élet, mert ahogy anno mondta az RL-em, a halott DPS nulla DPS...
tarti19
Na neee PVE raiden meglátják, hogy kék socketben 60 stam van, azonnal kiteszik a szûröd. Inkább Sv , MM ágon raideljen, mint BM-mel szenvedjen, mert sajnos nincs benne annyi potenciál , mint a a másik két talentben.

http://eu.battle.net/wow/en/character/earthen-ring/diabolosz/talent/primary

Én így osztottam el. Világéletemben BM ágon voltam.
kakaoskalacs
Értem köszönöm a hasznos informáciot. Még egy kérdés a maradék talent pontokat melyik ágra érdemes rakni Marksman vagy Survival?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Guildben 2 srác ásott, mint a veszett fene.
Epic gyûrû a 402-ik solve-ra (CSAK a megfelelõ fajtájú solve-okat számolta)
Zirnokh - ot a srác 300+ troll solve után feladta.
(mindkettõ elöbb felhúzta 525-re és csak utánna kezdett solve-olni az adott fajú leletekbõl)
Rákérdeztünk GM-nél, és az a válasz jött, hogy individual a RNG-jük.
Szóval, sok szerencsét...
Üdv!
Elõször a hitcap legyen meg. Ha ráviszed a kurzort a hitre, látod, hogy milyen mobokat milyen eséllyel találsz el. Ha bossnál is 0% a miss, akkor rendben vagy. Ha ez megvan, akkor nálam a prioritási sorrend a következõ:

1. Agility
2. Haste (focus regent is ad, azért második és nem harmadik)
3. Critical

Stamina nem egy nagy dolog, amennyit adnak a cuccok annyit adnak. Kék socketbe mehet a 60 staminás kavics.
kakaoskalacs
Üdv! BM Hunter-nek agility , haste , stam , meg még milyen statok hasznosak? Akinek van Hunter karaktere adhatna pár tanácsot . Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

persze hogy overall gyik, de cdkkel meg 4 percenkent par secre nagyon imba, pont eleg arra hogy smokebomba alatt gyilkoljon egy efc-t, mas ott tamadokent ugyseszamit.

arms viszotn sokkal elvezetesebb.

[HUN]Crassus
én nem RBG-zem csak néha bemegyek helpelni a guildnek,de azt tudom,hogy fleges mapekre smokebomb a musthave 2 rugó 1 frost mage és mindent megnyikkantanak...
fury warri elég gyík pvp ben és ofc minden warri arms...vagy tank😛

[HUN]Crassus
kapcsos zárójelem miért nem mûködik?:S

Barpi
Köszi szépen

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

ujra a hiba, hogy azthiszed minden wari arms😄

nem jol tudod, rbgben fury warik masteryre gyurnak es "wsg"berserking + deathwish+ recklessness+trinkettel smokebomb alatt szetkurjak a flag carriert. nagyon jol skalazodik a raging blow sebzese masteryvel + a deathwish is egyre nagyobb % ot ad.
persze kov patchtol lofasz az egesz, mert nerfelik colossust is meg fury masteryjet is nagyon durvan 8 pontrol 2re alapbol 😞 olyan -1000 mastery rating.

[HUN]Crassus
(OO==OO)

[HUN]Crassus
full random...szóval sok szerencsét😛

Barpi
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem archeológia témában, hogy van-e jelentõsége a jobb cuccok elérésében annak, hogy melyik területen ások. Jelenleg full-os az Archeológia a karimnál, de még mindig „gagyi” cuccokat tárok fel. 😞

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Látom a BS nem nagyon menõ 😞 Egyébként: a /hun a magyar csatorna mindenütt? 😊

én anno megjelenéskor játszottam bs-en és borzalmas volt. aztán tbc megjelenése elõtt kicsivel szintén próbálkoztam, borzalmas volt. legalábbis a hun csatorna. Azok az eszmefuttatások kb a parasztdiszkóból hazafele tartó népség társalgásaihoz volt hasonlatos. mondjuk állítólag a ragnaros is ilyen volt, és azon jártam mostanában és nagy gond nem volt vele. de hogy nem véletlenül terjedt el, hogy bloodscalpra értelmes és/vagy külföldi ne menjen, az biztos, aláírom

antgecc
Én wow megjelenése óta bs-en játszok és semmi bajom vele. Pontosabban semmivel több baj nincs vele, mint a többi serverrel (máshol is játszottam ofc). Mindenhol vannak retardáltak, de ez leginkább az egyre alacsonyabb korosztálynak köszönhetõ.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Shortstop
Elsõ mondatodra a válasz: tapasztalat 😊