World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
"In patch 4.1 the amount of Conquest earned for both Arenas and Rated Battlegrounds has been changed to a flat amount regardless of team rating, to 135 and 335 respectively"
ezt melyik barom találta ki?!?!Normálisak ezek? minél magasabb ratingen van az ember annál veszélyesebb mindenegyes meccs! Egy örökkévalóság lesz,hogy 2k+ os conquest pontokat feltöltsenek a meccsenkénti 135-el....azt olvastam azért ez a változás,mert a lófaszratingesek is pikk-pakk összetudják szedni a lilát!ezt blizzardos írta! KÖNYÖRGÖM erre MOST jönnek rá?? 2011 közepén??!??!?!!??!?!?!
az agyam eldobom! Tegyék vissza a rating követelményt a cuccokra és ne szopassák azokat akik tudnak is játszani!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zod, meghajlok érveid súlya elõtt...szerintem át is gemelek. :-D
De viccen kívül tényleg nézd meg a színes kavicsokat. Socketbónuszt megkapod értük. De ezt is csak akkor, ha TÉNYLEG jó a socket bónusz!
PTR en volt egy bug hogy a dk runái nem kaptak cdt, simán livera ment pedig 1,5 hónapja bennt volt a bug.
Feral druid clearcasting nem tûnik el shrednél, lehet spammolni.
Arena egyáltalán nem mûködik.
De legalább volt ptr 2 hónapig <#idiota>#idiota>
AVIRA - \"More than security.\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy meg tudtommal kékben nincs DPS-nek való kavics, ezért rakok bele staminát, hogy a socketbónusz meglegyen.
Huntival kb 353-354 ailvl-ig survival talent való raidre, afölött életképes az MM-is. BM egyszerûen nem tol elég DPS-t, mint a többi talentág.
Mit tegyél a hova:
www.maxdps-com
nem lesz nagy meglepetés, 40 agit mindenhova.
A gemed által adott +60 stamina nem fog megmenteni, ellenben sok DPS-kiesést fog okozni. Ha kiállsz a genyóból nem halsz meg, ha nem állsz ki, akkor is meghalsz, ha full stamra vagy gemelve. röviden:
A healer meg a WASD dolga, hogy életben tartson raid közben.
Amúgy
warcraft hunters union
Én is szeretem a BM ágat, mert kicsit izgalmasabb, mint a msáik kettõ, de sokszor a raidet kell támogatni s nem egyéni célokat megvalósítani.
Kék socketbe 40agi vagy 20agi 20hit, de semmiképpen sem 60 stam...!!! 😊
60 stamos kavicscsal meg nem tudom, mi a baj. DPS-nek is kell élet, mert ahogy anno mondta az RL-em, a halott DPS nulla DPS...
Én így osztottam el. Világéletemben BM ágon voltam.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Epic gyûrû a 402-ik solve-ra (CSAK a megfelelõ fajtájú solve-okat számolta)
Zirnokh - ot a srác 300+ troll solve után feladta.
(mindkettõ elöbb felhúzta 525-re és csak utánna kezdett solve-olni az adott fajú leletekbõl)
Rákérdeztünk GM-nél, és az a válasz jött, hogy individual a RNG-jük.
Szóval, sok szerencsét...
Elõször a hitcap legyen meg. Ha ráviszed a kurzort a hitre, látod, hogy milyen mobokat milyen eséllyel találsz el. Ha bossnál is 0% a miss, akkor rendben vagy. Ha ez megvan, akkor nálam a prioritási sorrend a következõ:
1. Agility
2. Haste (focus regent is ad, azért második és nem harmadik)
3. Critical
Stamina nem egy nagy dolog, amennyit adnak a cuccok annyit adnak. Kék socketbe mehet a 60 staminás kavics.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
arms viszotn sokkal elvezetesebb.
fury warri elég gyík pvp ben és ofc minden warri arms...vagy tank😛
persze kov patchtol lofasz az egesz, mert nerfelik colossust is meg fury masteryjet is nagyon durvan 8 pontrol 2re alapbol 😞 olyan -1000 mastery rating.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.