World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightwish006
Vágod, hogy kb. 10perce nyögte be a blizzard forumba, hogy megtalálták a hibát. Ha 1 óra megtalálni, mennyi idõ lesz megcsinálni? 😊))

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Saccard
Mi a rák egész nap nm lehet majd játszani?:S

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
30 perc után dobott be ZA-ba--> dc és nincs visszalogolás:S

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Nightwish006
BASZKI MOST VETTEM ÚJ VGA-T ÉS NEM TUDOM TESZTELNI FAKKKKKKOM MÁÁÁÁÁ <#falbav>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

the login server is busy ? :S ez milenne ?

Get a life!

Azt válaszd, amelyik szimpatikus. Szinte mind ugyanolyan jó.

http://www.wow-professions.com/
akkor marad majd amiket leirtam 😊
endzsi az szerintem kicsiket nehez szakma mar mint nekem 😄
am tudok addni egy lvl guidet linket szakmakra?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

[HUN]Crassus
PVE-re tök nyolc....pvp-re JC+endzsi😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az elõttem szólóval tudok egyetérteni, amihez kedved van, a gathering szakmán kívül mindegyik hasznos tud lenni, esetleg gatheringbõl a herba a +haste miatt de az talent függõ
LeWyTy
A papnak ezek hasznosak.
De húzd azt amihez kedved van.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok most kezdenek el huzzni egy pappot! es az lenne a krdesem hogy szerintetek milyen szakma valo neki?
echanting es tailoring?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Frost dk.

Most az unholy DK vagy az arms warri viszi a pálmát bg-n vagy arénában ? Van most mind2õ és nem tudok dönteni, tudnátok irni pár -pozitiv -negativ véleményt h melyikkel járnék jobban azon kivül h "amelyikkel jobban játszol" trollkodás, flame nem érdekel, elõre is köszönöm.

Get a life!

sztornó, már megtaláltam.
üdv!bankkártyás fizetésnél hány euróba kerül egy hónap?köszi
HunnernesKonge
4. troll wannabe

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Most 3 lehetõség van:
1. nagyon új vagy még a WoW világában és nem tudod, hogy szerdánként karbantartás van 11 óráig.
2. nagyon régóta frozen az accot, hónapok/évek óta nem játszottál, és elfelejtetted az 1. pontban leírtakat.
3. a legrosszabb, hogy nem tudsz olvasni, pedig a bejelentkezõ képernyõ bal oldalán le van írva mindig, ha valamiért offline a szerver.

😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

HunnernesKonge
Sziasztok!
Csak én nem tudok belépni, vagy más szerver is off ?
Ragnaros...<#confused>

picket
Ilyen az, amikor nincs téma...

pic unrelated

&#3237;_&#3237;

köszi szépen, nem is tudtam hogy létezik ilyen. hát ez csodás : )

s0n1c
pedig ez jó poén volt 😄D (trollface ftw)
slime001
Nem tudja valaki, hogy hogy tudnék saját fontot WoW-ba berakni? Használok Fontifiert, Fontaint, SharedMediaAdditionalFonts-ot, de hiába másolom be bármelyik mappájába azt a fontot, amit használni akarok nem látják ingame az addonok.

AVIRA - \"More than security.\"

BossNote

Get a life!

frostshockról:

"A 4.2-es patch-ben mutatkozik be az Encounter Journal nevû új feature. Ennek az lesz a feladata, hogy bemutassa az egyes bossok lore hátterét, képességeit és lootjait. Külön öröm, hogy a raid leaderek belinkelhetik az egyes képességeket a raid chatbe, ezzel is megkönnyítve a kommunikációt. Errõl a feature-rõl ma többet is meg fogunk tudni, hisz ma este várható a hivatalos bemutató anyag."

csak én örülök neki hogy egy szerepjátékban végre látom is, hogy éppen kitõl szabadítom meg a világot?

Hát igen, megint megnézi az ember a többi setet. Mind ilyen tüzes fasza kinézetû, erre a dké meg kék undormány már megint (rugoé is hasonló szar) <#idiota>

Zenszkij
Mielõtt beíród a kódod , felette eggyel, az account name-nel húzd eggyel lejjeb a nyílnál a gombot..és láám megjelenik a full verziós acc. Rem segítettem.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hpx68tl
koszi szepen

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hpx68tl
hat mit kell elõtérbe helyezni akkor ha szintezni akarok vele gyorsan, vagy mit kell pontozni akkor ha mas playereket akarok vele lenyomni? igy gondoltam a kerdest 😊

Két kérdésem lenne resto sámánokhoz. Van-e értelme kirakni a Spirit Link Totem-et, illetve a Telluric Currents talentról mi a véleményetek? Érdemes az új patch után is kirakni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

slime001
Ez így elég tág fogalom. Mire kell? Szintezésre, PvP, PvE?

hpx68tl
Sziasztok! Engem egy jó rogue talent kiosztása (talentpont)kiosztása érdekelne. Ha tudtok ilyet,vagy ismertek olyan rogue-t aki elég jól csinálja amihez ért... akkor szoljatok már..
köszi

Értem. Köszönöm szépen az infót 😊

slime001
Csak vicceltem, de ok. 😊 További szép napot.

kösz. írok nekik
antgecc
Szándékosan trollkodós, flamelõs hozzáállassal sem. Akkor mehetsz te is banamára.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Terensz
Én is szoktam hülyeséget csinálni a wow-ban, szarul gemelni is, de ha kritizálnak, röhögök rajta. De az anyjába elküldeni valakit ezért akkora túlzás, hogy ilyen hozzáállással nincs értelme fórumozni.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

antgecc
Neked sem kéne itt basztatni, belátta már, hogy hülyeséget csinált, tanult belõle, te meg kezded elölrõl. Túlreagálta, de megértem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ha aktiváltad az accot és hozzárendelted a kódokat az accodhoz, akkor elvileg már meg kellene lennie. Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor írj valami GM-nek.
Terensz
Van leszólós topic a gumiban, de ez nem az.

Ebbõl szerintem banamai üdülés lesz...

Sziasztok. Egy kérdésem volna, aki tud légyszives segítsen. Battle.neten csináltam egy accountot, letöltöttem a full game client-t és aktiváltam 10 nap trialt. 1 nap után úgy döntöttem, hogy megveszem a full verziót és a battleneten 75 euróért letöltöttem az összeset egybe (alap + 3kieg)+ aktiváltam 60 napos gamecardot is. Sikerült is az accountomon megjelent, hogy Cataclysm-em van és aktív 2011 augusztus 7-ig. Beléptem és egybõl lehetett is választan Worgent, gnómot stb.. de mikor beszélni akartam egy ismerõsömmel a gameban azt írta, hogy Trial accountal nem lehet. Ráadásul, ha jól tudom 20 szint a limit és nem tudok tovább játszani. A kérdés, hogy akkor most mi van mire fizettem 75 eurót, ha még mindig Trial accom van ?? Légyszi segítsetek.
Terensz
Én is erre gondoltam. Ugynis ha fél hápén kinyúvad a tank, akkor a petemmel át tudjuk venni a helyét :-)

slime001
Kék socketbe +60 staminát javaslok, illetve vannak még 20 mastery + 30 stamina, 20 parry + 30 stamina variációk is. Ha úgy érzed, hogy hamar agyoncsap a boss érdemes egy kis parry-t és dodgeot is felhalmozni. BM-en a peted tol elég damagét neked csak az a fontos hogy életben maradj.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vajon kinek nem fog leesni?😄

antgecc
Ez vmi vicc?!

Terensz
Sziasztok!!4

BM hunternek mire érdemes gemelni? Staminában gondolkodtam...

bujcsik555
?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

rhazid
el sem tudod képzelni mennyire irigyellek.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"