World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is értem miért nem adod be az önéletrajzod hozzájuk, tuti felvennének a többi "skilles" orosz mellé.
íííííííírdatlan mennyiségû hasznuk van évente a kiadások ellenére is és ilyen pofátlanságok hadát követik el évente.Ok ne transzfereljenek naponta 3x az emberek ,de lehetne mondjuk havi,félévi 1 gratis transzfer vagy névcsere vagy akármi.....
2005-ben adták ki a játékot azóta sok bõrt lehúztak az endzsinrõl😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
egy uj ID alapu kereses és ENNYI
ez nem varazslat, hanem durvan kevesebb 20 sor gecc
egy gecinagy szakítás, ahogy általában szokták, undorító, de amúgy jól csinálják, a sok faszkalap meg megveszi : )
szal remelem nem gondoltad komolyan, hogy ezt most 100ember 2 honapig csinalta 16oraban
anti hero
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Volt egy pont, amíg a havidíj elég volt mindenre (javítások és új content). Aztán jött egy kieg, mindenki megint fizetett érte, meg ugye ment tovább a havidíj. Aztán jött olyan szolgáltatás, ami fizetõs lett, de érthetõ volt, mert 1. korlátozni akarták a számosságát (ne költözgessen mindenki naponta) 2. nem volt a folyamat teljesen automatizálva (plusz ember kellett hogy elvégezze a munkát). Most már nem tudom hol tartunk, de kezd arra kanyarodni a dolog, hogy tényleg úgy érzi az ember, hogy amit eddig meg lehetett oldani elõfizetési díjból (új fejlesztések, nem contenttel, hanem feature-ökkel játékélmény-javítás), azokért most már fizetni kell pluszba? Nem mintha érintene, de osztom a többlet-fonott-fejszõrzet-feltételezõk nézeteit.
ಥ_ಥ
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Csak egy kis példának. Ezért a funkcióért bele kell nyúlni a party systembe, a server-server közötti kommunikációba, a datacenterek közötti kommunikációba, a dungeon finderbe, meg még ki tudja mibe. Ezeket nem egy ember csinálta, így össze kell hangolni nem kevés ember munkáját, ami megint csak idõ. Az idõ meg pénz.
viszont extrát kérni ezért tényleg pofátlanság, még ha az a feltevés akár jogos is, hogy minek fizessen meg vki olyat, amit nem hasnzál. abból a havi 8.000.000-szer x (mivel nem mindenki teljes árat fizet), BÕVEN kijön ez. és egy ilyen kaliberû fejlesztésre nem feltétlen elõre kell megteremteni a konkrét forrást.
szerintem
Nem tudom te még mit szeretnél a havi 12 euroért. Ebbõl fenntartják a több ezres gm tábort, a serverparkot, és mellé még a többszáz tagú fejlesztõi gárdát, ami nyomja a contentet a játékba.
Egyébként meg még mindíg nem muszáj dolog sem a wow, sem ezek az extra featurek.
fizetõs party invite marhanagy fejlesztés tényleg így hogy már van crossrealm
esetleg el tudom képzelni hogy akár 20 sor beírása is lehet a kódba
Ja, és gondolom te is ingyen dolgozol.
(egyébként tényleg parasztság)
certain elements of the cross-realm Real ID party system will be premium-based, though only the player sending the invitations will need to have access to the premium service
Az egyik Swift Zulian Panther ezt a mountot hogyan lehet megszerezni azt tudom hogy Zulguruban esik... de hogyan dobja a boss... elöször a tigriseket kell megölni es utana a bost vagy a tigrisekel nem foglalkozunk es gyorsan nukoljük a bosst?
a masodik kerdesem Crimson Fire Hawk ez a mount hol esik?
köszi elöre is.
Nem szeretnék ezzel senkit se megsérteni, nem láttam errõl tiltó szabályt, ezért itt kérdezném meg. Régebben még wowozgattam, majd abbahagytam. Mostanában ismét megjött hozzá a kedvem, de sajnos pénzem nem igazán van rá. Még régebben láttam és hallottam, hogy Amerikában van 1-2 "hirdetés olvasós" honlap, ami valóban ad GC-t és nem ver át. Van valami hasonló megoldás itt Európában, amit itt nekünk is megoldható lenne?
Üdv,
Fyndath
ಥ_ಥ
Régebben meg lehetett nézni hivatalos oldalon az armor szetteket minden fajon/kaszton... ezt most sehogy sem találom, tudnátok nekem erre linket adni légyszi?
Köszi
Szerintem is hibás gondolat, hogy minden wowos úgy néz ki, mint a | #152058-ban lévõ képen.
A wow-ban annyi mindent lehet csinálni és olyan kegyetlenül fasza game, hogy szinte bármilyen embert képes rabul ejteni, aki nem utasítja el csípõbõl.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
S10 Polearm:
S10 Staff:

anti hero
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
/medal
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
anti hero
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"