World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván ez ennyi. 😄
Nem is értem miért nem adod be az önéletrajzod hozzájuk, tuti felvennének a többi "skilles" orosz mellé.

[HUN]Crassus
"tisztességtelen piaci magatartás".....nekem azon is kikerekedett a szemem,hogy nem a Blizz ajánlott fel a nyereségébõl adományt a JApó földrengés áldozatainak hanem lehúzták az elõfizetõket...
íííííííírdatlan mennyiségû hasznuk van évente a kiadások ellenére is és ilyen pofátlanságok hadát követik el évente.Ok ne transzfereljenek naponta 3x az emberek ,de lehetne mondjuk havi,félévi 1 gratis transzfer vagy névcsere vagy akármi.....
2005-ben adták ki a játékot azóta sok bõrt lehúztak az endzsinrõl😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

latszik fingod nincs semmilyen fejlesztesrol foleg adatbazis alapu rendszerekrol, ehhez kurvara semmi uj dolgot nem kell csinalni ami nincs most a jatekban benne oO hisz cross realm faszsag mar akkor is ment, amikor en meg toltam es az kúrva rég volt.
egy uj ID alapu kereses és ENNYI

ez nem varazslat, hanem durvan kevesebb 20 sor gecc
egy gecinagy szakítás, ahogy általában szokták, undorító, de amúgy jól csinálják, a sok faszkalap meg megveszi : )
szal remelem nem gondoltad komolyan, hogy ezt most 100ember 2 honapig csinalta 16oraban

anti hero

Ertem köszi 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

picket
Más realmrõl is hívhatsz haverokat instázni. Plusz pénzért.

ಥ_ಥ

picket
És ez az összes felsorolt ember/csapat jelenleg is ott van órabérben. (Mielõtt valaki beleköt, valószínûleg hetibérben, mert ott az dívik, de a lényeg ugyanaz.)
Volt egy pont, amíg a havidíj elég volt mindenre (javítások és új content). Aztán jött egy kieg, mindenki megint fizetett érte, meg ugye ment tovább a havidíj. Aztán jött olyan szolgáltatás, ami fizetõs lett, de érthetõ volt, mert 1. korlátozni akarták a számosságát (ne költözgessen mindenki naponta) 2. nem volt a folyamat teljesen automatizálva (plusz ember kellett hogy elvégezze a munkát). Most már nem tudom hol tartunk, de kezd arra kanyarodni a dolog, hogy tényleg úgy érzi az ember, hogy amit eddig meg lehetett oldani elõfizetési díjból (új fejlesztések, nem contenttel, hanem feature-ökkel játékélmény-javítás), azokért most már fizetni kell pluszba? Nem mintha érintene, de osztom a többlet-fonott-fejszõrzet-feltételezõk nézeteit.

ಥ_ಥ

miröl van szo? nem nagyon ertem... :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Valaki?

picket

ಥ_ಥ

Gondolom nagy fejlesztõ hírében állsz, hogy ennyire vágod mibe is kell belenyúlni, meg mennyire. Szeretem az ilyen embereket, akik arról magyaráznak amihez nem értenek.
Csak egy kis példának. Ezért a funkcióért bele kell nyúlni a party systembe, a server-server közötti kommunikációba, a datacenterek közötti kommunikációba, a dungeon finderbe, meg még ki tudja mibe. Ezeket nem egy ember csinálta, így össze kell hangolni nem kevés ember munkáját, ami megint csak idõ. Az idõ meg pénz.

[HUN]Crassus
kifejtsem?

[HUN]Crassus
LIKE!😄

lolSL
2 napos*

lolSL
a 3 napos blizzcon streamre is kifizette 95 ezer ember a negyed évnyi wow havidíjat.. amíg ez van addig mindig fognak új módszereket kitalálni.

ebben egyet kell értsek vele, ez nem akkora meló ám... ha a dungeon finder össze tud rakni, akkor ez kb egy kényelmi funkció, ami tényleg nem nagy cucc. az, hogy tárgyat is tudj küldeni, meg levelet, na az már tényleg melós, mert arra viszont abszolút nincs tervezve a kód, és nem is rakták bele utólag. eddig. megértem hogy miért nincs benne.

viszont extrát kérni ezért tényleg pofátlanság, még ha az a feltevés akár jogos is, hogy minek fizessen meg vki olyat, amit nem hasnzál. abból a havi 8.000.000-szer x (mivel nem mindenki teljes árat fizet), BÕVEN kijön ez. és egy ilyen kaliberû fejlesztésre nem feltétlen elõre kell megteremteni a konkrét forrást.

szerintem

A 20 soros kódról meg annyit, hogy elõször meg kell tervezni, minden felmerülõ problémát ki kell iktatni, bele kell piszkálni a több millió soros kódba, tesztelni kell. Ez így kb 10-20 ember nem kevés munkája, de miért nincs ingyen!

Viszonylag bonyolult fejlesztésrõl van szó, amit viszonylag kevesen fognak igénybe venni. Ezt csak így éri meg csinálni.
Nem tudom te még mit szeretnél a havi 12 euroért. Ebbõl fenntartják a több ezres gm tábort, a serverparkot, és mellé még a többszáz tagú fejlesztõi gárdát, ami nyomja a contentet a játékba.
Egyébként meg még mindíg nem muszáj dolog sem a wow, sem ezek az extra featurek.

lolSL
meg mekkora fejlesztés lesz majd a cross faction invite 2x ennyiért pár év múlva 😄

lolSL
vágod már fizetünk egy havidíjat amibõl annyi bevételük van mint az összes xboxos játékukból együttvéve (évente minden szórakoztatóipari bevételt megdöntõ cod, hello)

fizetõs party invite marhanagy fejlesztés tényleg így hogy már van crossrealm
esetleg el tudom képzelni hogy akár 20 sor beírása is lehet a kódba

Ha kicsit is értenél ezekhez a fejlesztésekhez, lehet nem beszélnél faszságokat.
Ja, és gondolom te is ingyen dolgozol.

mert mi köze a zsidó kultúrának ahhoz, hogy egy cég ilyen lépést hoz meg a nyereség növekedésének állandósítása érdekében? nem értem

(egyébként tényleg parasztság)

lolSL
frostshockon nevetséges hogy ott ül az egyik kis seggnyaló 247 és törlik a zsidózó kommenteket 😊

lolSL
we wanted to give you a heads up about a new feature currently in development that will allow players to invite Real ID friends of the same faction to a party regardless of the realm they play on, and then queue up for a 5-player regular or Heroic dungeon.

certain elements of the cross-realm Real ID party system will be premium-based, though only the player sending the invitations will need to have access to the premium service

Fiuk lenne 2 kerdesem.

Az egyik Swift Zulian Panther ezt a mountot hogyan lehet megszerezni azt tudom hogy Zulguruban esik... de hogyan dobja a boss... elöször a tigriseket kell megölni es utana a bost vagy a tigrisekel nem foglalkozunk es gyorsan nukoljük a bosst?
a masodik kerdesem Crimson Fire Hawk ez a mount hol esik?
köszi elöre is.

CharrDen
Sziasztok!

Nem szeretnék ezzel senkit se megsérteni, nem láttam errõl tiltó szabályt, ezért itt kérdezném meg. Régebben még wowozgattam, majd abbahagytam. Mostanában ismét megjött hozzá a kedvem, de sajnos pénzem nem igazán van rá. Még régebben láttam és hallottam, hogy Amerikában van 1-2 "hirdetés olvasós" honlap, ami valóban ad GC-t és nem ver át. Van valami hasonló megoldás itt Európában, amit itt nekünk is megoldható lenne?

Üdv,
Fyndath

Ha van saját accountja, akkor bármilyen módon telepítheti. A Te lemezeidrõl, vagy akár a digitális verzió letöltésével.

lolSL
ha lehetne akkor egy darabot adtak volna el az egész világon.

Sziasztok! Nemrég tesóm is rákapott a wow-os dologra és szeretne õ is játszani, saját accounttal. Most hogy én már megvettem a játékot a kiegészítõkkel együtt neki is meg kell vennie vagy elég ha az én lemezeimrõl feltelepíti az õ gépére és a saját accountjával játszik? Tehát az lenne a kérdés, hogy lehet egy játékot több accounthoz felhasználni? Köszi elõre is. Üdv: Dávid
picket
Wowheaden setek és ha kiválasztottad, akkor van egy "view in 3d" link.

ಥ_ಥ

kastil
Hali!

Régebben meg lehetett nézni hivatalos oldalon az armor szetteket minden fajon/kaszton... ezt most sehogy sem találom, tudnátok nekem erre linket adni légyszi?

Köszi

Korrekt kép, de én a négykerekûekre esküszöm. :-)
Szerintem is hibás gondolat, hogy minden wowos úgy néz ki, mint a | #152058-ban lévõ képen.
A wow-ban annyi mindent lehet csinálni és olyan kegyetlenül fasza game, hogy szinte bármilyen embert képes rabul ejteni, aki nem utasítja el csípõbõl.
cikasz
ugyanaz a dizájn...

http://www.akciofigura.hu

LeWyTy
staff<#szeret>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Na, mi történt. Csak kibaszták a régi model designereket.. Az összes firelands/s10 fegyver jól néz ki(kivéve pvp2h sword).

S10 Polearm:

S10 Staff:

egyik haverom is motorozik, aztán akkora zugkocka hogy nem igaz, semmi köze a kettõnek egymáshoz : )

te is csak itt irigykedsz!+

anti hero

Mi ez, 125 köbcentis, mert nagyon kicsi? 😄

LeWyTy
1kerekezõs achievment teljesítve.<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Roger6
Fú de menõ-jampec faty! Asztaaaaa! <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tobbet sirsz mint egy csapat furdoskurva, de jo a kep nesze;
/medal

anti hero

antgecc
Nesze, így kerekezik egy kocka.... <#szomoru2> Gyengébbek kedvéért, igen, ez én vagyok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket

&#3237;_&#3237;

picket
Akkor nem a fészbuk profillapja kell, hanem a vércsoportja, hátha vesére lesz szükségem valamikor...

&#3237;_&#3237;

egy verbeli vagany motoros leszarja a wowot s egyeb fostaliga jatekokat foleg ilyentajt es puncikra vadaszik/caferacerkedik estenkent ;d

anti hero

Nightwish006
Nekem nincs motorom. <#idiota>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Botond
Akkor levonhatjuk a tanulságot, hogy akinek motorja van, na az csak az igazi kocka.
Rage47
haveromnak is van egy bazinagy motorja, és egész nap wowozik 😄
Roger6
Rendszergazdánknak is van egy 600-as Bandit-ja, mégis kocka... Az nem jelent semmit.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Count Adyn
Ki se jársz még azért se, ugye?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tatyla
nem kocka mert motorozik is rendesen igazolom,és nem babettával...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA