World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
aztán átirogattam magyarra és arra migráltam az eu accomat amikor lehetett, aztán amikor kiderült hogy olcsóbb egy jóöreg FS hírbõl, átírtam angol címre
ha nem azonnal de 1-2 nap után már font volt eur helyett
Belépek bnet accra, hát ott virít egy "claim 7 free days gametime" wow alatt. Na ez tetszik 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szóval egy kis wowprogresses számolgatás.
Jelenleg 57971 guild ölte meg 10-es Magmawot (talán ez a legkönnyebb boss. Biztos van olyan guild ami másikat ölt meg, és csak 1 killje van összesen, de ezt most elnézzük.), és 4393 a 25-öst.
Ez összesen 689535 ember. Na most a wownak jelenleg olyan 11 millió felhasználója van. Ebbõl adódik a kérdés, hogy fél évente annak a 6%-nak fejlesztik a wowot/peccseket?
Lássuk a pvp számokat:
AJ összesítés szerint a s9 240000 aktív 3v3 csapattal zárt. Mondjuk hogy ennek a fele alt/nem játszik/akármi(ami nagyon nagy túlzás, mert ez az aktív csapatok száma, ami azt jelentené, hogy nincs benne 0-ás team, de ki tudja), az 120k szorozva 3 emberrel egy csapatban 360k. Ehhez hozzájön az aki csak 2v2 vagy 5v5-öt, vagy rbgt játszik(2v2-t általában 2-3szor annyian, 5v5öt tized annyian. Persze biztos van átfedés a 3 bracket között (2,5*2*240k/3=400k, 5*2400/3=4000, rbghez nincs adat). Ez így összesen legalább 360k+400k+4000+x azaz 764k+x.
Kérdés akkor, hogy miért is vannak leszarva a pvpsek, amikor nyilvánvalóan többen vannak? Vagy csak a dungeon playerek?
Kicsit furcsa...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
azért azt megértem hogy a wow függõség
de ratyi healernek lenni nem kötelezõ benne
Én és haverok is innen vettünk pl. Catát is. Kb fél óra alatt megkapod a kulcsot, de elõfordulhat, hogy kérnek személyit pl. Egyik haveromnak volt velük gondja egyszer a fizetéskor, de egybõl visszarakták a pénzt a kártyájára. Szerintem ennél jobbat nem találsz.
További jót.
\"Hess innen troll.\"
worgent akarok kezdeni szoval egyböl a catát is fölkell raknom de igy akkor nemkapom meg a 10 nap trialt igaz? 😄
átakarok állni a starter editionrol és szeretném tudni h egyböl költsek-e gamecardra mert ha lehet az huznám amig tudom 😛
Ahány ház, annyi baj legyen.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tegnap beszélgettem haverral, hogy szerinte mennyi idõ lesz, mire lemegy minden hcn. Õ is azt mondta max 1 hét (szerintem meg péntek estére meg lesz).
Másik meg, bwd mostani szintjére azt mondják, hogy gyorsabban lemegy egy pugal, mint za/zg pug. <#taps>#taps>
Igazán jót tett a sok orosz "szakember" a játéknak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Komolyan tiszta röhej már.
volt vagy 10 try mire meglett, de nagyon eltalálták az egészet
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Egyépként nagyon jo a játék!......Elöri is köszönöm.
Ja még annyi hogy a régi karakterimet hogyan lehet törölni...mert ott van Delet.de oda valamit be kell irni..szoval nemtom és jo lenne...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA