World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
"ratyi healer" ez sokmindent elárul arról,hogy milyen ember illetve játékos is lehetsz....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Hú nekem is adtak 7 napot😄 Megnézem ezt a 4.2-t,bár GCre úgyse lesz pénzem.

Mostmár lehet megadni cdkulcs utolsó 6 számát is az helyett.

Sziasztok láttam hogy írták a titkos kérdés/válaszos dolgot,és mikor szokták kérdezni mert már régen csináltam az accot és nem tudom mit adtam meg ezekre nem lehet valahol megváltoztatni vagy valamit csinálni vele?

lolSL
nekem is, pedig alig pár hete fejeztem be egy scroll of rez free 10 napot (még egy elõnye az angol címnek 😛)

lolSL
hát az én bnet accom eredetileg amerikai címmel volt, amikor még csak ott ment
aztán átirogattam magyarra és arra migráltam az eu accomat amikor lehetett, aztán amikor kiderült hogy olcsóbb egy jóöreg FS hírbõl, átírtam angol címre
ha nem azonnal de 1-2 nap után már font volt eur helyett

Na, mondom megnézem ezt a 9 fontot, mert eddig nem ennyi volt 😄
Belépek bnet accra, hát ott virít egy "claim 7 free days gametime" wow alatt. Na ez tetszik 😄

antgecc
Azt hogy? Magyar címemet átírhatom random angol címre? Magyar mastercardom elfogadja az átírás után?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lolSL
blizzardtól kell venni
angol cím -> 9 font ~ 2600ft havonta a wow

nem a blizzardról beszélek hanem ezekrõl a neten rendelõs oldalakról.
Játék a számokkal:
Szóval egy kis wowprogresses számolgatás.
Jelenleg 57971 guild ölte meg 10-es Magmawot (talán ez a legkönnyebb boss. Biztos van olyan guild ami másikat ölt meg, és csak 1 killje van összesen, de ezt most elnézzük.), és 4393 a 25-öst.
Ez összesen 689535 ember. Na most a wownak jelenleg olyan 11 millió felhasználója van. Ebbõl adódik a kérdés, hogy fél évente annak a 6%-nak fejlesztik a wowot/peccseket?

Lássuk a pvp számokat:
AJ összesítés szerint a s9 240000 aktív 3v3 csapattal zárt. Mondjuk hogy ennek a fele alt/nem játszik/akármi(ami nagyon nagy túlzás, mert ez az aktív csapatok száma, ami azt jelentené, hogy nincs benne 0-ás team, de ki tudja), az 120k szorozva 3 emberrel egy csapatban 360k. Ehhez hozzájön az aki csak 2v2 vagy 5v5-öt, vagy rbgt játszik(2v2-t általában 2-3szor annyian, 5v5öt tized annyian. Persze biztos van átfedés a 3 bracket között (2,5*2*240k/3=400k, 5*2400/3=4000, rbghez nincs adat). Ez így összesen legalább 360k+400k+4000+x azaz 764k+x.

Kérdés akkor, hogy miért is vannak leszarva a pvpsek, amikor nyilvánvalóan többen vannak? Vagy csak a dungeon playerek?
Kicsit furcsa...

antgecc
Jajj de várjuk... tart majd addig, mint aaaa.... WAR? Aion? Rift?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Jah, ezért választja az összes hülye a dps classokat. A healhez és a tankoláshoz már ész is kell.

lolSL
ne is bízz bennük, mind a 11 millió elõfizetõjét meglopja a blizzard!

az a baj h a netes fizetés és föleg a bankkártyás az nemmegy mert ugy csak apám kártyájárol tudnák ö meg semilyen ilyenhez nem adja a kártyáját de meg is értem énse bizok ezekbe a honlapokba még steamrol se rendeltem ... :S
lolSL
have to heal
azért azt megértem hogy a wow függõség
de ratyi healernek lenni nem kötelezõ benne

[HUN]Crassus

http://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft-EU/
Én és haverok is innen vettünk pl. Catát is. Kb fél óra alatt megkapod a kulcsot, de elõfordulhat, hogy kérnek személyit pl. Egyik haveromnak volt velük gondja egyszer a fizetéskor, de egybõl visszarakták a pénzt a kártyájára. Szerintem ennél jobbat nem találsz.
csokicsiga
Csinálsz egy accountot,saját név,cim egyéb,a biztonsági kérédst,választ jól jegyezd meg,letöltöd a klienst,kezdessz egy worgent,10 napig játszol,utánna megveszed a kiegeket,innen livekodok.com gamecard,és game is olcsobb,persze 100%-ig megbizható!
További jót.

\"Hess innen troll.\"

oké thx akkor ráérek még venni game cardot. és hol fogom látni h hány napom van még?

worgent akarok kezdeni szoval egyböl a catát is fölkell raknom de igy akkor nemkapom meg a 10 nap trialt igaz? 😄
Eredetihez van 30 nap, és utána még el lehet nyomni egy cata trialt, ami 10 nap (igaz lvl81 limit). Azt nem tudom, hogy wotlkhoz is van-e ilyen, de az alap egy hónap alatt biztos meglesz 70+ szóval annyira nem érdekes.

Régen kaptál az alaphoz egy hónapot, szerintem még mindig
hogyha mindent megvesz az ember és föltelepit akkor még kap valamennyi idöt amig nemkell gamecardot venni igaz? ( és mennyit? xD)

átakarok állni a starter editionrol és szeretném tudni h egyböl költsek-e gamecardra mert ha lehet az huznám amig tudom 😛
Asperot
Vatera 6.9 k és jobbat ne nagyon remélj mert a legijesztõbb kínai cd-key boltokban is 6.7 k-ra jön ki.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Tud valaki valami olcsóbb helyet Cataclysmra? Az se baj, ha külföldi/csak cd key. cdgalaxist/576-ot néztem. Galaxisban 7k most, annál kéne olcsóbban. 😄

[HUN]Crassus
nem a játék hibája hanem a feltörekvõ generáció Taigetosz+ mivolta miatt álltak át a Blizznél erre a színvonalra.....pár napja épp errõl elmélkedtünk egy másik topikban is,hogy 6-8 éve egy iszonyatos leszálló ág van minden megjelenõ játéknak a nehézségében....

Hát heroic sem lesz egetverõen nehezebb. Egyrészt mert 1 hc kill már meg is van minimum (valaki 3 ról is beszélt).
Tegnap beszélgettem haverral, hogy szerinte mennyi idõ lesz, mire lemegy minden hcn. Õ is azt mondta max 1 hét (szerintem meg péntek estére meg lesz).
Másik meg, bwd mostani szintjére azt mondják, hogy gyorsabban lemegy egy pugal, mint za/zg pug. <#taps>

UnknownAsshole
Valóban könnyebb mint az elõzõ content, csak ragna maradt de szerda elött még meg lesz az is. Szerintem azért a heroic változata húzósabb lesz. A normal az marad a kicsi vagy casual guildeknek, viszont pugoknak jó ideig nem lesz esélyük rá... Ez van, ezt kell szeretni. (vagy nem)
Ennél már csak az a viccesebb, hogy Ring of Valort megint vissza raktákt a gamebe, és már elsõ nap után jöttek ki gyakorlatilag ugyanazok az exploitok, amik miatt ki lett véve, és a tömeg még be sem tette oda a lábát. <#idiota>
Igazán jót tett a sok orosz "szakember" a játéknak.

antgecc
Ennek a játéknak a kihívásról kéne szólnia. Régen ez így is volt. Rengeteg próba után ment le 1-1 boss és senki sem nyavajgott. Nem voltunk imbák, csak ez volt a normális és élvezte a nép, hogy valóban le kell küzdeni a bossokat. Az új törtszerós fiatal generáció pedig már rinyál, ha nem megy le harmadikra az új boss.

PiszkosFred
Mintha nem tudnad, hogy a normal az evek ota lof*sz "casual" szint, a heroicnal kezdodik a "normal" erossegi fokozat, es az ocsikkel jon a kihivas. Hadd legyen lila a nep, attol boldog es akkor fizet. Ha merges es frusztralt, meg a vegen massal kezd jatszani Steve Blood atlagember.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Akkor keress másik gamet amiben van az imba 0.5% player aki elér valamit, a többi meg csak van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Legnagyobb vicc az egész játékban, hogy 2 nap alatt közel 100 guild pucolta ki az egészet normalon. Ez ám a nehézség.
Komolyan tiszta röhej már.

antgecc
Hmmm.. annó hetekig próbáltunk 1 boss-t MC-ben, most meg már kemény a boss, ha 10edikre megy le. gg

Sziasztok. felraktam a catat, most tölti azt a +5,8 gb-t. ha ez megvan, akkor az elérhtõ legnagyonn patchenlesz a játék, vagy utána még töltimajd a patcheket is?
UnknownAsshole
Alysrazor fight igazán tetszetõs lett...
volt vagy 10 try mire meglett, de nagyon eltalálták az egészet
lolSL
dwarf 😞

shaman milyen most?

jópofa vagy...

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

LaliK

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

lolSL
Lenne egy pár kérdésem.Hogy hol lehet pl:az embereknél,pénzt(aranyat találni)..hogy vegyek cuccokat! Mert most csak egy kis töröm van..és az nem valami jo...és a szintlépés ugy megy,hogy ha sokat ölök??
Egyépként nagyon jo a játék!......Elöri is köszönöm.
Ja még annyi hogy a régi karakterimet hogyan lehet törölni...mert ott van Delet.de oda valamit be kell irni..szoval nemtom és jo lenne...

Zsoltika 007
Én is..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

UPC-s vagyok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tatyla
lehet nem upc-s vagy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zsoltika 007
Nekem a p2p-vel gyorsabb volt mint nélküle.

Hu.Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tatyla
engedélyeztesd az összes wow és blizzard exe-t meg vedd ki a launchernél az optionsban a p2p pipát

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok! Én töltöm ezt a Starter editionst,de alig jön 100 kb/s-el.A felkiáltójel alul azt irja hogy tüzfal blokkolja a letöltést.Melyik tüzfal?

Свежеватель Душ ally-ba menj.

bujcsik555
😄DDDDDDDDDD Szép, nekem egy Bs-es ally meg egy Ragnas horda karim van. Kicsit felröhögtem 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.