World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nagyon sokan csak most oltek meg Chogallt es Nefit a nerf utan, pedig volt ra X honapjuk, es hat a normal verzio nem volt valami hu-de-nehez. De nekik az volt, es volt is orom amikor lement.
pvp-t nem kommentalom, egyszer anno kiseggeltem a rank11et - gm volt a cel persze, de a daizy(?) fele banda ellen eselytelen volt egy ido utan, mindig veluk kerultunk ossze, nesze neked az akkori server only pvp, na ott elfogyott az eletkedv/ero/szabadsag es egy eletre megutaltam a pvpt 😊
Ilyen esetben lenne csak igazán verseny.
És itt jön a provokatív kérdésem: miért kell a pvp-t mostohagyerekként kezelni? Ezért kellett a korábban kompetitív és pvp alapú mmo mûfajt cooperative AI gyilkolós single playerré "silányítani"? Gondoljunk csak bele, hol volt ennyire elõrescriptelt pve központú tartalom az EQ-ban, az Ultimában, a Daoc-ban, az EVE-ben, az SWG-ben, vagy éppen a Planetsideban? Teljesen más mozgatta ezekben a dolgokat, nem véletlenül emlegetik õket a mai napig.
A szövegértésben kevésbé járatosak számára, nem arról van szó, hogy a wow szar, hisz 10 millió légy nem tévedhet, csak differenciáltabb tartalom kellene bele a nem-legyeknek is.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
mindig azokkal akartam játszani bc óta MIÉRT A RATYIK MELLÉ KELL TENNI ÕKET
Ja és pvp sírás is lesz még a mai nap.
Cata elejen, friss 85oskent lement az egyszeri jatekos 5 fos hcba, es ket hetre felvette a szopoalarcot. Sirt, ritt, nyivakolt, anyazott. Meg arra a szornyu tettre is vetemedett, hogy harom ev utan CC-t hasznaljon dungeonban. Botrany, skandallum!
Aztan ket het mulva megvette a repus lilakat, a devenyitibibacsi pontjaiert kaphato szuper kek cuccaidat, majd onnantol behuztad a trash es aoe, jott a kes a vajon effekt, mert mar megvolt hozza gear, es onnantol ismet bohocliga szintjere kerult a jatek.
T11 raidben a bossok nem eroltettek meg magukat, alig csinaltak valamit, azok meg konnyen tanulhato dolgok voltak. Kerdes csak az volt, meg van e raiddps, eleg kemeny e a kekes-lilas tank vagy eleg e heal a kezdet kezdeten. Aztan 6-7 reset, es mar vittel le 1-1 altot is magaddal mert csak a kristalyok szama nott a gbankban...
A wowot meg mindig tobbsegeben az az egyszeri jatekos jatsza, aki melos nap vegen leul, es ki akar kapcsolni picit, es hat legyunk oszintek, nincs kedve senkinek sem 3 oras raiden szivni folyamatosan. Ha folyamatosan sziv, megunja, es mashol keres szorakozast, ami nem jo uzletileg. Mert ugyebar nem az 5% hc progressbol hiusagi kerdest csinalo jatekos/guildbol folyik be tobb penz a Blizznek, hanem a maradek 95% lesajnalt casualbol.
Pár barátommal, a Hellscream EU szerveren játszunk, és azon gondolkoztunk, hogy erre a szerverre is kéne egy olyan guild, amit szinte, vagy teljes mértékben csak magyarok gyarapítanak. A guild még nem alakult meg, ez csak egy felmérés, arra vonatkozóan, hogy mennyien jelentkeznének hozzánk, ha ez összejönne.
Természetesen minden kaszt jelentkezését várjuk sok szeretettel. A korhatár 17+
Raidekre még nem jutottam el, nem is nagyon vágyom rá, de több ismerõstõl hallom, hogy vicc kategória az egész.
Ez a keressünk más játékot duma pedig eléggé elavult. Aki mmo-zni szeret, annak marad a wow, mert csak ennél van tartalmas endgame. Legalábbis a többihez képest. Plusz a régi wowos barátok, akik 6 éve a friend listában vannak, és még sorolhatjuk.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem tudom mirõl akarod meggyõzni magad, de más módszert kell választanod.
Ezen meg hangosan felnevettem:
H: Shannox Jul 5, 2011 20:05
H: Beth'tilac Jul 5, 2011 21:19
Lement a trash, aztán második pullra a boss is? <#miaz>#miaz>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
". Engem egyébként nem gyõz meg a grafikon, mert csak 2 magról látszik, hogy intenzíven használja,"
"A grafikonok alapján nem látom, hogy "szépen skálázódik 4 magon"
Q6600 cpu 3ghz-re húzva, 4gb ddr2 800 ram, intel x25-m ssd, gtx480 vga Win7 x64. Minden beállítás a legmagasabbra téve. Dx11-módban indítva. Nekem skálázódik, és kihasználja az összes szálat! 3-4 sec alatt betölt bárhova és minden megjelenik nem úgy mint hdd-rõl mikor még hosszú másodpercek telnek mire minden karaktert megjelenít a képrenyõn (fõleg fõvárosban).
Ha butítod a grafikát valószínûleg nem hajtja ki az engine a cpu-t. De persze ez természetes. Akinek nincs bika cpu annak is tudnia kell játszani.
Attól még hangsúlyozom, hogy ha ez a tapasztaltok, akkor biztosan így van, én csak azt mondtam, hogy óvatosan biztassunk embereket drága hardver megvételére, ne csak úgy "minél nagyobb, annál jobb" alapon.
ಥ_ಥ
Tehát igenis kell a 4 magos cpu ha ki maxolt grafikával akarunk játszani vele. Hiába van Gtx 480 a gépben mégis le esett az fps og-ban alap 2.4 ghz-en. Mikor felhúztam 3-ra már stabilan játszható volt. És szerintem ha be tennék egy még erõsebb 4 magos cpu-t még magasabb lenne.
Ez a mérvadó, nem a task manager. Mert olyankor nem vagy a játékban, nem forogsz stb.
Jellemzõ példa, a hunteremnek kedden 347 ailvl-e volt. Kicsit ráfeküdtem, és most (vasárnap estére) 357. Csak azért nincs meg a t11 4-set, mert egy rugó elninjázta elõlem a tokent... :-)
Apropó, nem tud valaki egy jófajta PVE -klánt a nem túl hardcore, de azért progresselõ fajtából, ahová kéne tank/hunter? (bloodscalp horda)
Egyébként nem kell a para, nagyon causual - friendly lett a dolog.
A régi raid nerfjeirõl meg annyit, hogy tegnap voltam alttal Chogall-on. 5 nagy add után, fixen a tûzben ácsorgó emberkékkel 9-15k közötti dps-el 3-ik tryra lement. Az emberkék közül 4-en elsõ ízben voltak ott. A tanknak 351-es ilvl-e volt. Szerintetek nerfelték? :-)
Még annyi, hogy melyik szerveren vannak magyarok, akik esetleg
segítenének is egy kezdõnek,ha elakad?

ಥ_ಥ
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
a meglévõhöz dobjál hozzá még két gigát, és érezhetõen jobb lesz az összhatás.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olvasgattam a fórumot, és lenne egy kérdésem: A fiam szerint ingyenes lett a WoW a 20-as szintig. Ha tovább akar játszani, akkor elég megvenni a játékot és tud játszani vagy nem elég megvenni, utána már havidíjat is kell fizetni?
Elõre is köszi a segítséget.
Nemtudom hogy az baj lehet-e hogy nem a C-re telepítettem hanem egy másik partícóra =/
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."