World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Bocs a hülye kérdésért, de valaki eltudja nekem árulni (bár gondolom itt mindenki játszik és sosem tette le 6 hónapra, de hátha 😊 ), hogy mennyire igaz az, hogy 6 hónap inaktivitás után törlik a karaktereket az accounton?
Köszi
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Parasite Eve 2, best game EVER!
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
skillz
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a ragnaroszon az ali v a hord az erösebb pvpben?
Új videókarit szeretnék, mindenképpen geforce-t és max 10k-ért. Kifejezetten wow-ra. Milyen típust ajánlotok?
Köszi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy ma adták vissza a 2 éve törölt 78as sámánomat (elõtte a gearját töröltem <#idiota>#idiota>) ráadásul kaptam 780G-t "újrakezdeni" szóval kellemesen csalódtam, legalább van support
amint belépek 1 bizonyos karakteremmel (icecrownon van) akkor egybõl kifagy a gép..más karival ok
wtf?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És az elsõ GC feltöltésénél megkapod a jutalmadat... elvileg.
DE javítson ki aki tudja pontosan.
valaki plz magyarázza el hogy hogy mûködik a recruit a friend
With Season 9 recently passed, new PvP rewards distributed, and Season 10 now underway, we’d like to remind everyone about the importance of fair play. To be clear, cheating is not tolerated in World of Warcraft, and exploitation of ranked PvP play is no exception. Before distributing rewards to the top performers in Season 9, we conducted a thorough sweep looking for any players or teams that were clearly attempting to manipulate the ladder system. These players were dealt with accordingly and did not receive any undue rewards. It’s important to note, however, that there are many cases where it may appear that players have manipulated the system, when they in fact were legitimately competing like most everyone else. We not only want to make sure our actions are comprehensive – we must make sure they’re accurate.
Nézzétek meg ennek a karinak a Feats of Str-jét "deadly gladiator title" majd staticban a legnagyobb ratinget
http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Wreckqu%C3%ADem/simple
-
egyébként nekem wow most köv kiegig cancelled, feltöltöttem 4.2re kifarmoltam magamnak ,hogy full epic legyek (kb 3 nap volt :>😉 és most pihi, elképesztõ mennyire nincs mit csinálni , nem hittem ,hogy visszasirom valaha de wotlk jobb volt legalábbis én imádtam pugolni raideket 😛
Aztán jön az újabb csalás: drága priest rank1 title úgy, hogy legmagasabb elért mmr/tr 1575. Meg van lvl77-es gladiator kari is.
Kijelentették még season elején, hogy rank1 sharing se lehet (több csapat ugyanaz a rating), mégis ugyanúgy megkapta mindenki rank1-et.
Erre akkor most mit lehet mondani?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Viszont jó lenne, ha nem csak új raidek, de új 5 fõs HC-ik is jöttek volna. Sokkal izgibb lenne, mint ugyanazt a pár szart farmolni a valor-capért heti rendszerességgel. Meg a raidereken kívül a causualok is élveznék.
Jó játék.
Normalt meg ugyanúgy mindenki élvezheti.