World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
Sunrider924 elég jól leírt mindent, de itt hosszabban megtalálsz minden szakmáról információt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Terensz
Primary profession 2 lehet. Elvileg lehetne a blacksmith az egyik, akkor mining kellene mellé. Viszont nem tudnál magadnak páncélt kovácsolni, mivel a BS csak mail-t és plate-et tud készíteni, te pedig csak a bõrt tudod használni.

(Ettõl függetlenül lehetnél kovács, hiszen 400-as skilltõl te is tudnál kesztyûre és bracerre gemslotot vágni - ami a BS bónusza - tehát kb. semmivel sem profitálnál kevesebbet, mint pl. egy plate-es. De javaslom, hogy más profession-okat vegyél fel.)

És igen: eldobhatod bármikor, bármelyik professiont. A profession lapfülön katt az áthúzott piros körre.

Rugónak jó a skinning/leatherworking, herba/alchemy, herba/inscription, mining/engineer, mining/jewelcrafting. Vannak más alternatívák is, mindez sokmindentõl függ, hogy neked mi a jó. Pl.: akarsz-e másik karaketert késõbb, pve, vagy pvp rugó akarsz lenni. Ha én 1 karaktert akarnék csak, akkor herba/enchanting lennék rugóval, az biztos.

#152719: minden szava igaz, de egy lexikont nem lehet egy hsz-ben leírni :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Nincs gond, meg kell erteni meg egy dolgot, ketfele szakma van, gatherer es crafter, gathering az gyujtogetes, mint a herbalism , mining, skining , crafter az meg valaminek az elkeszitese a blacksmith, tailor, leatherworker, alchemy, engineering, enchanter mind gyartanak valamit az osszegyujtott nyersanyagokbol.
Gond azert nincs mert ket szakmat tanulhatsz tehat meg mindig fel tudod venni a herbalsimet a blacksmith melle, masik kerdes hogy nincs ertelme ennek a parositasnak igy, mert az altalanos elgondolas az hogy oszeparositod a dolgokat, azt gyujtod amit utana feldolgozol es akkor igy nez ki hogy pl Blacksmith + mining, Leatherworking +skining, Herba+ alchemy.
Amugy barmi megtanult szakmat eldobhatsz es trainernel masikt tanulsz. Az actionbar jobb oldalan van egy konyv kinezetu icon, annak az egyik fulen vannak a szakmak es a szakma melett egy piros karika athuzva, ha arra kattintol akkor torlod az adott szakmat
Oké
Szakmát amúgy újra lehet valahogy tanulni? Mert sajnos már a smithinget választottam de szívesen változtatnám akkor herbalism-re.

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

Amit irsz az majdnem jo, de csak majdnem. Menjunk sorba:
-mivel belf kezdon van onnan emlekeim szerint csak Undercitybe tud eljtuni ha megtalalja a terkep bal felso sarkaban levo palota be4lso termeben a teleportot ami UC udvarara dobja ki
- mivel kezdo jatekos, lovese sincs ki a fene az a garosh es hogy hol tanyazik orgriban. Tovabba abban sem vagyok biztos hogy atkototte a heartstonejat barhova mashova a belf kezdorol.
Ami mukodik:
- ha gyujtogeto szakmat vesz fel, az komoly xp-t ad, van aki csak ezzel elszintezett 85ig(nem ajanlott, ront a jatek elvezeti faktoran)
- a warchief command van minden fovarosban, ergo Undercityben is ha lemegy a lifel, kozepen ott lessz a hirdetotabla.
- az instazas is jo otlet de akkor annyira felgyorsul a szintezes, hogy a questelest hazavagja, Kezdokent lehet elvezne felfedezni a wow vilagat es olvasgatni a quest szovegeket, masreszt az instazas ujabban arrol szol hogy 4v 5 heirloom ruhas mindentudo lenuboz mindenkit. Inkabb ajanlotabb a worldofwarcarft.hu olvasgatasa a kaszt sajatossagairol es csak azutan probalgatni a melyvizet, sztem.
Terensz
Szia!

Járj instázni rendszeresen!
Ha elsõ karaktered, akkor legyen mindenképp valamilyen begyûjtõ foglalkozásod is, rugónak nagyon jó kisebb szinten a herbalism, és egy tonna xp-t fogsz kapni a begyûjtögetés során. (Mellé én enchanter lennék, ha most kezdenék, és csak egy karaktert szeretnék.)
Ha bármikor is a késõbbiekben nem tudod, hogy merre menj tovább, hs-elj Orgrimmarba, és a Garrosh apánk épülete elõtti táblán vedd fel a questet a következõ területre (Warchief command - ... lesz a quest neve)
Ashara felé indulj, csináld végig. El fognak utána küldeni Stonetalon mountains-ba, kb. 34 leszel, mire a q lánc végére érsz, és Grommash-t (ha jól emlékszem az ork fickó nevére) le fogja dobni Garrosh apánk a hegyrõl. Ha 30 után unod itt a banánt, vagy herbalista vagy, menj inkább Strangethorn Vale-be.

Ha nincs hová menned: mindig menj Orgrimmarba felvenni a Warchief's command questet!
És amíg questelsz, mindig pörögjön a dungeon finder :-)
Nekem a még bevált területek: Dustwallow Marsh -> Thousand needles -> Tanaris -> Un'goro (ha enchanter vagy: Felwood) -> Swamp of sorrows -> Blasted lands -> level 58-on pedig: irány Outland. Itt már hamar belerázódsz.

Sok sikert!

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sziasztok. megint én vagyok 😄
Csak azt szeretném kérdezni hogy ghostland után hova a fenébe menjek tovább? Mert a következõ mapon ( eastern pli akármin) nagyon erõs mobok vannak amikbõl 1 is simán bever. Eddig nem volt baj. silvermoonból ghostlandba de most?

a hülyék mindig is többen voltak, és mindig is hangosabbak, ezért tûnik úgy, hogy ez a segglyukak világa...

amúgy mezarius ne aggódj annyira a talent pontok miatt, nem kerül vészesen sokba újratalentelni, ha esetleg elrontasz valamit.

Ezer köszi még nem olvastam végig de eddig nagyon hasznos köszi mégegyszer na olvasom is tovább 😄

bujcsik555
Ezt olvasd el, alapjaiban leírja mit kell tudni a karatkeredrõl. Ha ezen az oldalon rákeresel a l2p kulcsszóra, még több kezdõknek szóló leirást találhatsz a játék egyéb részeirõl. 😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Sziasztok!
3 napja kezdtem a wowwotlk-et és van egy lvl 21-es blood elf rougo-m de nem tudom hogy mire nyomjam a talent pontokat. Azt se tudom hogy melyik mire jó. Még 1 pontot se toltam semmire nem akartam semmit fölöslegesen. Szóval valaki tudna segíteni?

Én Bloodscalpon vagyok kezdetek óta de nekem soha nem volt bajom az emberek hozzáállásával, értelmes emberekkel vettem magam körbe, illetve értelmes emberekkel tartom a kapcsolatot, és ennyi 😊 Különben is ahogy egyik kedves barátom mondta vala: "A hülyék vannak kevesebben ezért nekik kell hangosabban ordítani hogy feltûnjenek a tömegben"
Shortstop
Véleményem szerint a skandinávok a legnormálisabbak.

Ez annál is homályosabb. :F

Zsoltika 007
Értsd: Nem seggfejekbõl áll.<#awink>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Az értelmes guild elég tág fogalom sokaknak.

Zsoltika 007
Keresni kell egy értelmes guildet, és azokkal játszani. Tök mind1 melyiken vagy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

picket
Ennek így nem sok értelme van, mert legfeljebb a hangadók beírják, hogy "szar a bs", és ezzel a téma le is van tudva. Ha tényleg kíváncsi vagy a véleményekre, akkor fogalmazz meg rendes kérdéseket, hozzájuk válaszlehetõségeket, írd meg nekem, és felteszem a felmérések közé. Akkor meglátjuk, hogy ténylegesen mit gondolnak az emberek, amikor nem jön néhány nagyokos, hogy lehurrogja õket. Aztán az eredményt meg lehet beszélni.

Ez a lehetõség más témában is adott bárkinek!

&#3237;_&#3237;

LaliK
Soha nem játszottam magyarokkal és valószínûleg egy szót sem szóltam magyarul 4 év alatt...
Angolokkal vagyunk el a legjobban

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

shaime01
ha nagyon magyarok közé akarsz menni akkor bloodscalp vagy ragnaros.
De egyébként annyira nem kell ezt túl gondolni ha kezdõ vagy server választóban ráböksz egyre és már meg is vagy.

Aztán eldöntöd ,hogy tetszik-e a server vagy sem 😛

--

Errõl jut eszembe mennyire érdekes a különbözõ szerveren lévõ embereknek a viselkedése.
Bloodscalp igazi magyaros hangulat
Viszont többi szerveren ahol túlnyomó többségben vannak görögök,lengyelek vagy angolok és egyéb nemzetek teljesen más az ott lévõ emberek viselkedése, olyan mintha egy másik országban lennél.
Ti milyen servereket prefeltátok jobban? Ahol több angol,magyar,lengyel,svéd stb van?
Hozzám Ravencrest közössége jön be nagyon ahol a server túlnyomó többsége angol illetve balnazzar ahol dán, nagyon tetszik az emberek hozzáállása 😉

Sziasztok!
Full kezdõ játékosnak melyik szervert ajánljátok?
Jólenne valami olyan, ahol azért vannak magyar játékosok, mert, ha segítségre van szükségem jobban megértetem magam magyarul, mint angolul..😊

PiszkosFred
Az egesz magyar internettt rossz, karos, ticcsakbemonnyonle. De ha megsem, akkor a wowhun5instant85fuckyeah nevu szerver mukodik szerda delelott is, akar 56k dialuppal is, gyere oda jacc'ni, csudajo, a gm a haverom...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

FSpofon
nem megy a wow
vajon ha rendelek egy adsl vonalat a upc mellé akkor az ilyen leállások alatt tudok játszani? vagy egész magyar internetten rossz a wow?

Arab money

kakaoskalacs
hm lejárt már 4hete a rendes elofizu hozzaadtam egy Free2Play accountot , kiprobaltam Draenei pala igazabol level 20as korlat hiába utanna addig jatszik level 20on ameddig akar az ember szerintem édeskevés a játék csak egy apro szegmensét fedi/ismerheti igy meg ak ezdo jatekos.

Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

én még azért madártávlatból drukkolok nektek

ki gondolta volna

bujcsik555
Paragon WF Ragnaros HC!

Kevesen vagyunk, és ha páran elmennek nyaralni, akkor addig nézünk ki a fejünkbõl.

LaliK
Tegnap hajnal 1kor aláírtam a petíciót 4900körül volt.
Már majdnem megvan a 10k 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Caliph
már fel is oldották a bant

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

FSpofon
itt egy keksz

Arab money

és nektek mér nem megy a progress Darton? buksi voltam

Egy hét múlva lesz egy ugyanolyan karaktere, izgi.

FSpofon

Arab money

Swifty-t banolták :'(

Sheltem
Sziasztok!

Kicsit meguntam a Dragonblight szerveren az angolt hallgatni ventrilón úgyhogy indítottam egy Blood DK taurent Arathor szerveren.

Kérdésem az lenne, hogy ismertek olyan viszonylag nagy létszámú magyar guildet(Arathoron) akik sûrûn raidelnek, és talán tagfelvétel is van náluk ?

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mindez szép és jó, csak arénázni nem tudsz már a dk-val, igaz?

Akronomus

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

[HUN]Crassus
aha, akkor a DK ezek szerint hybrid healer?😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

A különbség csak annyi, hogy én egy olyan speccen voltam, aminek ez a célja nagyrészt?

[HUN]Crassus
*u faszomba már😊

[HUN]Crassus
*rógók/warrik😛

[HUN]Crassus
bazz csak épp a rugónál meg warrinál healeltél legalább 30-50% többet😊

Fpocok
DK OP!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azért az szomorú, hogy a pure dpseknek milyen selfhealjük van(rugo, warr).

Így kell szopatni a népet <#idiota>

jazzy
Még mindig jobb, mint a 30k icelance, mert a mind blast cast timeos legalább és van rajta cd..
[HUN]Crassus
hehe látom vannak bajok😄
palámba is csapott 41 ezres Mind blast...ezt se tudtam kimatekozni😊

És ez hol van az egy deep freeze alatt 100k-tól? Vagy a 30k ice lancetõl 4.1k resibe. :p

[HUN]Crassus
PVE arcane mage 3500 as resilience be 8 másodperc alatt 156.000-et pakolt!!! 19500-as PVPDPS....shokkotkaptam!😛
ok nem aréna volt csak egy ilyen AV toronyvédõs harc közben esett meg egy kb 3vs3 nál,de akkor is mé nem takarodik az anyjába a Blizard hogy ilyenek vannak LIVE realmen???