World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
(Ettõl függetlenül lehetnél kovács, hiszen 400-as skilltõl te is tudnál kesztyûre és bracerre gemslotot vágni - ami a BS bónusza - tehát kb. semmivel sem profitálnál kevesebbet, mint pl. egy plate-es. De javaslom, hogy más profession-okat vegyél fel.)
És igen: eldobhatod bármikor, bármelyik professiont. A profession lapfülön katt az áthúzott piros körre.
Rugónak jó a skinning/leatherworking, herba/alchemy, herba/inscription, mining/engineer, mining/jewelcrafting. Vannak más alternatívák is, mindez sokmindentõl függ, hogy neked mi a jó. Pl.: akarsz-e másik karaketert késõbb, pve, vagy pvp rugó akarsz lenni. Ha én 1 karaktert akarnék csak, akkor herba/enchanting lennék rugóval, az biztos.
#152719: minden szava igaz, de egy lexikont nem lehet egy hsz-ben leírni :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Gond azert nincs mert ket szakmat tanulhatsz tehat meg mindig fel tudod venni a herbalsimet a blacksmith melle, masik kerdes hogy nincs ertelme ennek a parositasnak igy, mert az altalanos elgondolas az hogy oszeparositod a dolgokat, azt gyujtod amit utana feldolgozol es akkor igy nez ki hogy pl Blacksmith + mining, Leatherworking +skining, Herba+ alchemy.
Amugy barmi megtanult szakmat eldobhatsz es trainernel masikt tanulsz. Az actionbar jobb oldalan van egy konyv kinezetu icon, annak az egyik fulen vannak a szakmak es a szakma melett egy piros karika athuzva, ha arra kattintol akkor torlod az adott szakmat
Szakmát amúgy újra lehet valahogy tanulni? Mert sajnos már a smithinget választottam de szívesen változtatnám akkor herbalism-re.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
-mivel belf kezdon van onnan emlekeim szerint csak Undercitybe tud eljtuni ha megtalalja a terkep bal felso sarkaban levo palota be4lso termeben a teleportot ami UC udvarara dobja ki
- mivel kezdo jatekos, lovese sincs ki a fene az a garosh es hogy hol tanyazik orgriban. Tovabba abban sem vagyok biztos hogy atkototte a heartstonejat barhova mashova a belf kezdorol.
Ami mukodik:
- ha gyujtogeto szakmat vesz fel, az komoly xp-t ad, van aki csak ezzel elszintezett 85ig(nem ajanlott, ront a jatek elvezeti faktoran)
- a warchief command van minden fovarosban, ergo Undercityben is ha lemegy a lifel, kozepen ott lessz a hirdetotabla.
- az instazas is jo otlet de akkor annyira felgyorsul a szintezes, hogy a questelest hazavagja, Kezdokent lehet elvezne felfedezni a wow vilagat es olvasgatni a quest szovegeket, masreszt az instazas ujabban arrol szol hogy 4v 5 heirloom ruhas mindentudo lenuboz mindenkit. Inkabb ajanlotabb a worldofwarcarft.hu olvasgatasa a kaszt sajatossagairol es csak azutan probalgatni a melyvizet, sztem.
Járj instázni rendszeresen!
Ha elsõ karaktered, akkor legyen mindenképp valamilyen begyûjtõ foglalkozásod is, rugónak nagyon jó kisebb szinten a herbalism, és egy tonna xp-t fogsz kapni a begyûjtögetés során. (Mellé én enchanter lennék, ha most kezdenék, és csak egy karaktert szeretnék.)
Ha bármikor is a késõbbiekben nem tudod, hogy merre menj tovább, hs-elj Orgrimmarba, és a Garrosh apánk épülete elõtti táblán vedd fel a questet a következõ területre (Warchief command - ... lesz a quest neve)
Ashara felé indulj, csináld végig. El fognak utána küldeni Stonetalon mountains-ba, kb. 34 leszel, mire a q lánc végére érsz, és Grommash-t (ha jól emlékszem az ork fickó nevére) le fogja dobni Garrosh apánk a hegyrõl. Ha 30 után unod itt a banánt, vagy herbalista vagy, menj inkább Strangethorn Vale-be.
Ha nincs hová menned: mindig menj Orgrimmarba felvenni a Warchief's command questet!
És amíg questelsz, mindig pörögjön a dungeon finder :-)
Nekem a még bevált területek: Dustwallow Marsh -> Thousand needles -> Tanaris -> Un'goro (ha enchanter vagy: Felwood) -> Swamp of sorrows -> Blasted lands -> level 58-on pedig: irány Outland. Itt már hamar belerázódsz.
Sok sikert!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Csak azt szeretném kérdezni hogy ghostland után hova a fenébe menjek tovább? Mert a következõ mapon ( eastern pli akármin) nagyon erõs mobok vannak amikbõl 1 is simán bever. Eddig nem volt baj. silvermoonból ghostlandba de most?
amúgy mezarius ne aggódj annyira a talent pontok miatt, nem kerül vészesen sokba újratalentelni, ha esetleg elrontasz valamit.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
3 napja kezdtem a wowwotlk-et és van egy lvl 21-es blood elf rougo-m de nem tudom hogy mire nyomjam a talent pontokat. Azt se tudom hogy melyik mire jó. Még 1 pontot se toltam semmire nem akartam semmit fölöslegesen. Szóval valaki tudna segíteni?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez a lehetõség más témában is adott bárkinek!
ಥ_ಥ
Angolokkal vagyunk el a legjobban
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
De egyébként annyira nem kell ezt túl gondolni ha kezdõ vagy server választóban ráböksz egyre és már meg is vagy.
Aztán eldöntöd ,hogy tetszik-e a server vagy sem 😛
--
Errõl jut eszembe mennyire érdekes a különbözõ szerveren lévõ embereknek a viselkedése.
Bloodscalp igazi magyaros hangulat
Viszont többi szerveren ahol túlnyomó többségben vannak görögök,lengyelek vagy angolok és egyéb nemzetek teljesen más az ott lévõ emberek viselkedése, olyan mintha egy másik országban lennél.
Ti milyen servereket prefeltátok jobban? Ahol több angol,magyar,lengyel,svéd stb van?
Hozzám Ravencrest közössége jön be nagyon ahol a server túlnyomó többsége angol illetve balnazzar ahol dán, nagyon tetszik az emberek hozzáállása 😉
Full kezdõ játékosnak melyik szervert ajánljátok?
Jólenne valami olyan, ahol azért vannak magyar játékosok, mert, ha segítségre van szükségem jobban megértetem magam magyarul, mint angolul..😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vajon ha rendelek egy adsl vonalat a upc mellé akkor az ilyen leállások alatt tudok játszani? vagy egész magyar internetten rossz a wow?
Arab money
Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Már majdnem megvan a 10k 😄
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kicsit meguntam a Dragonblight szerveren az angolt hallgatni ventrilón úgyhogy indítottam egy Blood DK taurent Arathor szerveren.
Kérdésem az lenne, hogy ismertek olyan viszonylag nagy létszámú magyar guildet(Arathoron) akik sûrûn raidelnek, és talán tagfelvétel is van náluk ?
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

palámba is csapott 41 ezres Mind blast...ezt se tudtam kimatekozni😊
ok nem aréna volt csak egy ilyen AV toronyvédõs harc közben esett meg egy kb 3vs3 nál,de akkor is mé nem takarodik az anyjába a Blizard hogy ilyenek vannak LIVE realmen???