World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Olyan viszont, akik heti 3-nál többször raidelnek, minden magyarok lakta realmen van. Habár egyik sem ér el fényes sikereket.
Ravencrest Alliance oldalon keresek magyar guildet (vagy magyarokat akik többen vannak egy guildben)
ha te azt tudnád...^^
thx az infot
ಥ_ಥ
valaki el tudja magyarazni, hogy az agility es a crit rating kozott mi a pontos osszefugges? +1 agility mennyi +crit chance-nek felel meg?
thx

ಥ_ಥ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
haverom is akar wow-ozni és azt szeretném kérdezni hogy tud-e valaki egy jó letöltést ami mûködik mer nem tudom neki átvinni és akkor letöltené.
és már csak 1 megoldatlan kérdés van. Miért nem kapok XP-t amikor gyógynövényt szedek? Néztem elõtte utána XP-t is de ugyanannyi volt.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
És a mérgeket hol lehet megvenni a fegyókra? És azok örök éltûek vagy csak X idõre aktívak?
Valószínûleg nincs beállítva az, hogy jelezze ki, ha kapsz xp-t. Nézd a számokat az xp csíkon elõtte és utána.
Alchemist szakma tök jó. Majd csinálj magadnak +agi-s battle elixireket, és használd is õket.
Amúgy általában 5 és 20 perc között szoktak behívni nem olyan sûrûn de így is örülök neki. Úgy vettem észre hogy a hílereket keresik inkább. De mindegy a rugoval viszont élvezetesen lehet ölni. A healer meg csak hátulról tápol HP-val biztos nagyon izgi lehet.
- Ugye mérgezed a fegyvereidet? Nemsoká lesz deadly poisonod a lassú fegyveredre :-)
- Ugye trackeled a növényeket?
- hozzád képest mennyire lowlevel a terület
- és a herbalism skilledhez képest mennyire lowlevel a növény.
Ez utóbbinál úgy figyeltem meg, hogy a narancssárga, sárga egyre megy, zöldért kicsit kevesebbet kapsz. Szürkéért pedig alig, de azért kapsz.
Lowlevel területen szürke virág kb. 45 xp.
De azt is kalkuláld be, hogy repülõ mounttal - bár xp-t a semminél alig kapsz többet, de kb. 10-szer gyorsabban fogsz haladni a szedéssel.
Nyilván ha így lesz, akkor majd a virágszedésre térj vissza level 60 után, mikor tudsz majd repülni.
- Mi lett amúgy a második profession?
- És melyik spec mellett döntöttél?
- Melyik realmen tolod?
Közben sikerült bemenni egy dungeon fight-ba és nagyon élvezetes így 4-en 5-en menni jó érzés egy jó csapatmunka részese lenni. Ráadásul szereztem nagyon jó cuccokat is. A növényeket ghostlandon szedtem és lvl 24-es vagyok.
Dungeon finderben jelöld be a szerepedet (rugóval csak damage), majd menj mondjuk random dungeonba. Így kapsz minden dungeon végén egy zsákot, amiben van egy random kék köpeny, öv vagy kesztyû.
Bent érdemes beírni, hogy very first character :-) Én ha ezt látom, külön odafigyelek az új emberkére, amúgy sem cseszegetek senkit. Elég ritka dolog amúgy :-) És így, hogy nincs heirloomod, még hihetõ is :-)
Dd-ként (damage dealer) amúgy veled kapcsolatban úgysem lesz senkinek sok elvárása, kb annyi, hogy ne húzz be mobot, hagyd ezt meg a tanknak.
Lowlevel instákat kb. 2 tapasztaltabb emberke le tud duálozni (a dungeon szintjének megfelelõ karakterek). 3 végigdarálja. Persze ehhez jól játszó és jól gearelt tank kell.
Amúgy hogy kell belépni egy instába? Megnyitottam dungeon findert és ott mit csináljak?
Meg ugye mikor a tank beírja egy mb után, hogy "r?" (nyilván a healernek szánva) a hunter az elsõ, aki visszaírja, hogy "y" :-D
Aztán meg megy a sértõdés, ha valaki lehuntardozza :-) Rosszabb esetben a 3. ninjapull után a tank összehúzza a fél instát és kilép :-)) Egyszer healerként estem ilyennek áldozatul 😄 10 percig röhögtem 😄D
Tankként eddig összesen 2x büntettem így, de ott nem lehetett fegyelmezni, mindenki össze-vissza pullolt.
Egy városban (pl. silvermoonban) menj oda egy olyan õrhöz, aki fölött az egérmutatód térképet formáz, beszélj vele, profession trainer -> herbalism.
Ha már megvan a profession, akkor a minimap melletti nagyítóban be tudod állítani, hogy milyen érdekességeket jelezzen ki, pl. a profession trainert is tudod jelöltetni.
A szintezo klan jo otlet, a klanperkek sokat segitenek, meg egy klanon belul sokfele ember van sokfele hangulatban, van akinek ahoz is van kedve hogy uj fiukat babusgasson
Én a cata elõtt egy kicsivel kezdtem, és kezdõ játékosként én is találkoztam ezzel az állatfajjal. Még most is találkozom, hogy hosszú ideje vagy healerrel vagy tankkal (leginkább tankkal, warri, dk, pala) fejlõdöm, kis idiótákra néha úgy kell rászólni, votekickelni, megvédeni a healer igazát, stb.
De ha nem instában fejlõdik az ember, akkor 1.: (szerintem) kevésbé érdekes a játék, 2.: akkor majd a Cata HC instákban még bosszantóbb lesz a sok kis okostojás núbozó, 3.: az is legalább ennyire bosszantó, amikor az ellentétes oldal 85-ösei az embert órákon át gankelik egy lowlevel területen, questelés közben. Instában legalább ez ellen védve vagy.
Emberi tényezõkre számítson az ember fia, ha wow-ozásra adja a fejét.
És van még egy-két megoldás a kezdõknek:
- elfogadja egy leveling guild meghívását, chatel picit a tagokkal, megnézi, milyen az értelmi szint, megírja, hogy kezdõ, és segítséget + partnereket kér instázáshoz. kb. 100%, hogy fog találni.
- ez a megoldás is tetszik: feleségem a bnet fórumon talált valakit, aki 5 fõs guildet akar létrehozni. Õk 5-en csak instában fognak fejlõdni, 3-an teljesen kezdõk. Ennek eredményességérõl még nem tudok mit mondani, 2-3 napos az ötlet és még van, aki nincs level 15.
És hol találom a herbalism trainert?
Én sok karakterrel sokat lowlevel-instáztam.
Ezek a herloomos srácok a legtöbb esetben normálisak, és nem érdekli õket, hogy mennyit damage-elsz, csak majd Cata HC-ban. És mivel full heirloomban vannak, az sem érdekli õket, hogy mire needelsz.
Néha persze lehet tuskókkal találkozni, akik pl. leninjáznak egy healer druidot, amiért needelt egy agis leatherre, el sem tudják képzelni, hogy a healerük amúgy feralként feljõdik, amikor épp nem healel. Én ezekre az idiótákra fütyülök magasról.
Aki esetleg már csinálta, attól kérdezném még, hogy a karakternél levõ Heirloomos itemek is megmaradnak-e? (Mert azt olvastam, hogy az itemek megmaradnak, de nem részletezték, hogy a sima szürkétõl a epices cuccokig minden.) Tehát az 1-80 és 1-85-ös itemekre gondolok.
Az is megfelel ha egy angolul jól tudó kolléga 3-4 sorban levezetné nekem 😊
Elõre is köszönöm a választ!
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP