World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre csak annyit szoktak mondani, hogy Warcraft 3.

LeWyTy
Na és akkor most mi van? "A panda szent állat" dumával?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kongy
az a baj, hogy nem egész Kalimdor meg Eastern Kingdoms egy-egy szemétteleppé változott, nekem a régi jobban bejött.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Attól függ mit szerettél benne régen. Most a wotlk finomhangolt verziója fut éppen. Ez sokaknak bejön.

tigeroo
énis dettó így voltam, hát... jó is, meg nem is. azért a sírás elfog hogy milett a régi wowból, mert ez már nem az 😊
Sziasztok, 2005 ben kezdtem el wow-ozni, de a litchking után abbahagytam.. most erõsen gondolkozom hogy vissza jöjjek e.. megéri a cataclysm-re vissza térni? nem tudom eldönteni,

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Ryder62
Hali

Letöltöttem a wow starter editiont avagy a trial verziót de nem tudom telepíteni. A cél mappa megadása után ezt az üzit dobja fel:

The file "\World of Warcraft\World of Warcraft.lnk" could not be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (IsAbsolutePath/path is not absolute)

Ilyenkor mi a teendõ?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Igen. Igazi minõségi közvetítés volt a kommentátoroktól kezdve, az ingame kamerázásig.
Aki lemaradt volna róla az itt pótolhatja.

bujcsik555
11-kor adta az utoló szombati meccset, bár aközbe meg kidc-zett a szerver 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fasza Blizzard Invitational sikeredett megint. Wow nem is volt felrakva a gépekre (ezért a 2 órás késés), és ezek után ma már nem is lesz stream róla.
Azért érzõdik a törõdés. <#idiota>

LaliK
Te azt hiszed hogy ez úgy megy hogy mondod hogy mit kell csinálni és akkor AKÁRKI is hallgatni fog rád?
95%-ban le se szarják hogy mit mond a másik.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Ezen a "mindíg"-en mindig besírok. :F

Mert nem próbáltam szerinted? Ellentétben a sok gyökérrel, én mindíg normálisan próbálok segíteni, ha ilyeneket látok. Csak néha hiába. A shamanuk, aki ott volt az csak 22-szer hullott el fõboss elõtt. Ezen már nem lehet mit segíteni.

PiszkosFred
Nocsak, nocsak, csak nem te voltal az egyik a negybol, hogy ennyire belegazolt ezzel Devil a rozsaszin kis lelkivilagodba?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ventri helyett inkább leírhattad volna nekik, hogy szerinted hogy lenne jó. Ha meg nem fogadják el és csak wipe van, talán jobb kilépni, mint kárörvendeni. Elég szánalmas ez a figyuzattok, itt vagyok 4 loln00bbal ZG-ben közvetítés...
Shortstop
Értem, köszi.

Fehercsoki
Bocsi a "magyar" szót nem láttam,ezen tényleg csak a hordások aránya van.Volt blackravens.net-en egy népszámlálás,ott esetleg meg tudják neked mondani hány magyart számoltak össze a darkmoonon.

Az tûnik a legegyszerûbbnek, ha megkérdezel egy magyart Darkmoonon.

Shortstop
Akkor egyszerûbben teszem fel a kérdést. Mennyi magyar van a Darkmoon szerveren?

Fehercsoki
Shortstop
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy Darkmoon szerveren milyen a magyarok aránya horda oldalon?

Shortstop
Az életet sem szabad túl komolyan venni nemhogy egy játékot 😊

A combat rogue még az arcane magenél is unalmasabb class mit akarsz azom bemakrózni?Szintezni élménydúsabb, subon ha meg raidelsz úgyis assa-n kell hogy legyél.Nem mintha ezek nagyon bonyolultak lennének de legalább még nyomkodsz 3 gombot és nem mindegy milyen sorrendben.
antgecc
Nehogy már nehezedre essen 1 gombot nyomogatni...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
De például olyat tudsz csinálni hogy az egész rotád egy gombon legyen,és csak azt az egyet kelljen nyomogatni.Pl. SS,SS,Eviscerate.

pxxl
hát jó 😞 😄

All hail the double x!

PiszkosFred
Nem lehet automatizalni semmit sem, illetve ha megcsinalod, sanszos a kickbankill.

Fehercsoki
Szerintem sehogy, legalábbis én ilyet még nem láttam.

pxxl
háj!

makrós kérdésem lenne 😊
lehet olyan makrót írni, ami ismétli önmagát? pl a Sinister Strike-ot ismételje addig, míg meg nem szakítom (cd idõvel együtt persze) 😊

All hail the double x!

LeWyTy
Az má mé?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Shortstop
Az a fail, hogy ezt ekkora dolognak éled meg.

LeWyTy
AZ fail??? hogy ma lejárt az accom, és most pénzem sincs rá?

Mikor tegnap "egy utcsó játékra" beléptem és az fogadott akivel régen imádtam játszani a játékot de egyszer nyomtalanul eltünt és tegnap kezdte el a játékot újra?

Az fail?<#falbav><#falbav><#falbav>

PiszkosFred
Van ra class achi, 15 raid/dungeon boss olese heartsrtike hasznalata nelkul. Lehet azt probalta.

Akronomus
A Furor guild felvételt hírdet Cataclysm 10-es raidekhez és késöbbbi leendõ 25-ös raidhez, raidekreaktív és skilles játékosok számára, heti 3 raidre.

Minimum ilvl 360(+) -os gear az alapkövetelmény.

Progress: FL (7/7)

Jelentkezés és további információt a www.furor.hu-n találtok.

Realm: Ragnaros - Alliance

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

Akronomus

Köszi Lewtyt, ez teljesen jó lesz.

Közel fél évet hagytam ki. Milyen raid DPS most a hunter? Remélem már megint a survi a jobb mert az MM nekem nem jött be soha.
És igen. Még mindig léteznek olyan emberek, akik nem tudják megérteni, hogy ami nem megy azt nem kéne eröltetni. Jókis 2 órás zg, ahol az utolsó boss le se ment. 160k hps dk tank, aki nem használja a heart strikeot, meg a másik 2 haverja, akik minden pullon elfeküdnek. Pedig tudom nem kéne meglepõdni, de ettõl teljesen kész vagyok. (És csak azért maradtam, mert jó volt közvetíteni az egészet ventrin.)

LeWyTy
Én olyat használtam ami egy ídõ skálán húzta az ikonokat.
Ha az esetleg megfelel a célnak....

SexyCooldown

Egy kérdés. Van egy addon, ami azt csinálja, ha lejár egy cd, akkor annak a spellnek az ikonját bevillantja, de nem az action bar-on, hanem valahova a képernyõre, így lehet látni ha aktív az ability. Melyik ez az addon?
Akronomus
Alysrazor fight-ot vágjátok, mert nekem nagyon bejön a repkedéses rész 😛

shaba23
nem tudom, de öld meg, hátha improved loot 😊

Fizeti valaki BP bankos számláról Visa Classik dombornyomott kártyával a játékot? Nem problémázik, nincs vele gond?
Nem ittal eleg kavet ebredeskor.
Sáska
hello, ujabb noob kerdes: az mit jelent, ha egy ellenseges player avatarja korul egy ezust sarkany van (olyan, mint a rare moboknal)? thx

Jó is az, amikor a f@sz jó felén van az ember.

QuippeR
biztos elbújtak.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Ez attól függ, hogy melyik szerveren játszol. Egyébként talán tényleg átlag alatti a rugók száma összességében, de csomó helyrõl nincs mérési eredmény...

&#3237;_&#3237;

Sáska
mostanaban elkezdtem ujra jatszogatni, es ugy vettem eszre, hogy rogue-bol nincs olyan sok: random dungeon-ben, warfrontokon, valamint ugy altalaban szinte alig latom ezt a classt..
Rosszul latom, vagy van ennek valami kulonosebb oka?!

Akronomus
Na ezt a dögöt is lenyomtuk, irány a HC 😛