World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Letöltöttem a wow starter editiont avagy a trial verziót de nem tudom telepíteni. A cél mappa megadása után ezt az üzit dobja fel:
The file "\World of Warcraft\World of Warcraft.lnk" could not be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (IsAbsolutePath/path is not absolute)
Ilyenkor mi a teendõ?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Aki lemaradt volna róla az itt pótolhatja.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
http://www.mmo-champion.com/content/2399-Mists-of-Pandaria
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Azért érzõdik a törõdés. <#idiota>#idiota>
95%-ban le se szarják hogy mit mond a másik.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
makrós kérdésem lenne 😊
lehet olyan makrót írni, ami ismétli önmagát? pl a Sinister Strike-ot ismételje addig, míg meg nem szakítom (cd idõvel együtt persze) 😊
All hail the double x!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mikor tegnap "egy utcsó játékra" beléptem és az fogadott akivel régen imádtam játszani a játékot de egyszer nyomtalanul eltünt és tegnap kezdte el a játékot újra?
Az fail?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Minimum ilvl 360(+) -os gear az alapkövetelmény.
Progress: FL (7/7)
Jelentkezés és további információt a www.furor.hu-n találtok.
Realm: Ragnaros - Alliance
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Közel fél évet hagytam ki. Milyen raid DPS most a hunter? Remélem már megint a survi a jobb mert az MM nekem nem jött be soha.
Ha az esetleg megfelel a célnak....
SexyCooldown

╯°□°)╯︵ ┻━┻
Fizeti valaki BP bankos számláról Visa Classik dombornyomott kártyával a játékot? Nem problémázik, nincs vele gond?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
Rosszul latom, vagy van ennek valami kulonosebb oka?!