World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For those who haven't yet had a chance to try it out, the Real ID Party system allows players to invite Real ID friends of the same faction to a 5-player normal or Heroic dungeon, regardless of what realm their friends are on. This new feature makes it easier than ever for real-life friends to play together, and it's available to all World of Warcraft players at no additional charge.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://www.akciofigura.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
-nem gondol rá, hogy lesznek
-nem hajlandó észrevenni, hogy vannak
-mikor már millióan sírnak a fórumon: "working as intended"
ಥ_ಥ
Nagy meglepetést fogok okozni, ha ezzel nem értek egyet?
Kicsit boncolgassuk, hogy mi egy játék feladata. Nekem most ezek jutnak az eszembe:
-Kihívást állít a játékosok elé. A kihívás leküzdése maga a játékélmény.
-Gondolkodást vagy ügyességet kíván (sport esetén még állóképességet is)
-Valaki vagy valakik nyernek, mások veszítenek. Esetleg az egész csapat nyer (leküzdi a kihívást), vagy veszít. A gyõzelem újabb élményt ad, a kudarc fejlõdésre sarkall.
A játékosok minél intenzívebb játékélményre mennek (gyõzelemre, lootra), és mindezt természetesen a minél kisebb ellenállás szabályával. Attól függõen tehát, hogy milyen feladatok elé állítod a játékosokat - és milyen élményt vagy jutalmat adsz nekik cserében - nagyban befolyásolhatod a viselkedésüket. Elõször csak a közvetlen cselekedeteiket, aztán az egész hozzáállásukat.
Ha például adsz nekik lehetõséget, hogy kiszavazzanak valakit a party-ból, instából, akkor nagy valószínûséggel lesznek olyanok, akik élnek ezzel. Mindent a játék készítõi adnak a kezedbe, semmit nem tudsz csinálni amit õk nem akarnak, hogy csinálj (bugokat, exploitokat most ne számoljuk, az a lehetõségek elenyészõ része, és a játékosok töredéke él csak velük). Õk határozzák meg a játékszabályokat, és mivel számítógépes játékról van szó elég kevés lehetõséged van csalásra. És mivel a játékosok a játékélményért, vagy egyéb igényeik kielégítése érdekében tesznek mindent, ezért könnyen elõfordulhat, hogy kicsinyes bosszú miatt kickelnek, mert attól jobban érzik magukat. De nem feltétlenül ezt akartam ebbõl kihozni, hanem hogy ez sokkal nagyobb léptékekben is így mûködik, és ez kihat a játékosok viselkedésére, hozzáállására, és egyáltalán arra, hogy miféle embereknek tetszik, kik sikeresek benne, kiket vonz, sõt, arra is, hogy ezek a játékosok miben fejlõdnek, ha egyáltalán fejlõdnek...
ಥ_ಥ
http://www.akciofigura.hu
Nem a wow hibája az, hogy szinte lehetetlen normális csapatot találni, kizárólag a játékosoké.
Amúgy meg kinek mi a "normális csapat". Engem már votekickeltek azért, mert kezdõ tank vagyok, szeretném megtanulni, de eddig nem volt normális guildem és néha bénázok. Én azért soha nem rúgnék ki senkit, mert bénázik, vagy nem 20k csak 12k, neadjisten 7k dps-t tol. Ha kirúgom, soha nem fog megtanulni játszani. Aki türelmetlen a kezdõkkel, vagy folyamatosan cseszeget valakit egy szaros HC instában a félig 371-es pvp cuccért - holott pve cuccot HC instában szerezhetõ justice-ért adnak (vagy épp ott esik), annak részemrõl megy a votekick (a csapat többi része meg majd dönt).
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy pull nem ninjapull, egy wipe nem wipe...
Én azt rühellem csak, ha valaki folyamatosan tauntolja valamelyik csapattársát. Erre van általában fél perce, utána votekick.
Meg amikor tankként behúzok egy csoportot, mire összeszedném õket és beleraknám az aggrot, a hunter bekanyarítja felé a mobcsoport végét, majd ugrálva spammeli a csetbe: AGGRO! AGGRO! AGGRO! Na ezért pofozni tudnék. Inkább a wipe...
Itt írtam pont neked, hogy hol találsz meg bármit, profession vagy class trainert elsõsorban. Persze ez csak eredeti játékkal, Blizzardos realmeken mûködik. Kalózszerveren minden úgy van, ahogy a gazdája akarja.
Lvl 40-es rugó vagyok és azt szeretném kérdezni hogy a lockpickinget hol és hogyan tudnám tanulni?
1 karim nem beszólni a hülye kérdés miatt 😄
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Ticketbe megírtam, annyit válaszoltak sajnálják. (persze nem adják meg a valort)
Kurvára összehozták ezt a játékot retard pugoknak áll a világ hihetetlenül felbaszták az agyam... de énvagyok a hülye hogy random instára megyek... le kelett írnom mert az agyam eldurran <#falbav>#falbav>
ಥ_ಥ
Emancipate yourself from mental slavement!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az egy dolog hogy pont vesztettünk
De én mióta tudok ílyen jól játszani az elem sámánnal amivel pár hónapja szart sem értem<#conf>#conf> és ami még s9ben van?
Vagy csak mázlim van?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
5bg-bõl tudtam nyerni 1et! Felváltva toltam alli-horda oldalon... 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!
(tényleg le vagyok maradva...)
All hail the double x!
Idehaza szerintem csak a Gyûjtõi verzióhoz lehet kapni... akinek van meg nem adja el ha már megvette.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.