World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kérek elnézést...
antgecc
Mi itt mind eredetivel játszunk. Fogalmunk sincs mi újság a tört szarokon.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
most mondták a srácok /lehet urban legend/ ,hogy honorpontért tudsz venni régi cuccost majd....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
jobb helyeken RL-ban az ilyenektõl hamar megválnak ám....nálunk qrvagyorsan kibaxnák az ilyen semmirekellõket...

Még annyi,hogy mobok miért nincsenek a DK kezdõ helyén? Taurin tolom.Talán az a gond?
Probléma megoldva,sry a kérdésért... Mindig túl hamar kérdezek:S
Hali. Indítottam egy dead knightot,szépen el is haladtam vele csak az a baj,hogy még a DK kezdõ helyen vagyok és minden cuccom elromlott,viszont nem találok ahol se egy npc-t akinél meg lehetne javítani. Csak trainereket találok,meg general goods...
Most mondd azt, hogy nem egy zseniális üzleti fogás.<#taps>

jazzy
Érdekes most ez a leendõ újítás, hogy a régi cuccok kinézetét felöltheted. Kurva jókor hozzák be, amikor kidobáltam már az összes bc-s t5-t6 cuccomat mert nem volt helyem, pedig priestnek messze a legszebb setek voltak. Erre most behozzák ezt, marhajó.

Mondjuk érthetõ, a játékosok szerették a régi setek kinézetét, megint lesz elfoglaltság, lehet menni régi raideket farmolni szarásig megint. Még látnám is értelmét, ha a gm visszaadná az itemeket, mert ki a picsa gondolta, hogy majd cata 4.3-ban behozzák, jól megtartom az összes itememet, éveken keresztül, ami lefoglalja az egész bankom.
Az életben is a hasonlóaknak áll a világ. A játék csak követi az életet.

antgecc
...és az ilyen gyökerek kezdenek utána sírni, hogy nehéz a kontent. A Blizz pedig nem szeretné elveszteni õket, ezért nerfel égbe-világba.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
ez nem is lenne baj! baj csak akkor van ha nem tanulás céljából szeretnének velük játszani hanem a "free leech" miatt.....
lassan 2012 és EOS,Strand,Isle vagy Tb taktikához a nagy többségnek lövete nincs...közben pedig ugye aki mégha béna is volt ezeken a mapeken már régesrég utánna olvashatott volna ha annyira akart volna....
az elõbb logoltam be egy napi BG-re ami épp EOS lett...na 13! an indultak a flagért startnál amit nem vettek el és mire éldetek 4 allys torony volt.....
PVE is gondolom ugyanez aki hülye kiállni az AOE-bõl annak 63x is elmondhatod,könyöröghetsz neki 64-.re is abban fog DPS/heal/Tankolni...

a wow jelenlegi állapotában NEM készteti a játékosokat arra,hogy igenis fejlõdjenek/gyakoroljanak/hallgassák meg a tapasztaltabbakat....FAil

LeWyTy
Van akinek tetszik, és meg ér neki ennyit. Ennyi!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Shortstop
Akkor szokjatok le errõl a szarról 😊

antgecc
Ebben egyetértek, de a kettõ azért nem ugyan az. Én is, a havi elõfizetésbõl maximum 8 órát, ha lejátszok...

nem olyan nehéz ez, nem logolsz be : ) havi 3e Ft, azért nem az az összes, amit ne tudnál megállni, hogy kidobd az ablakon akár... : ) én pl még ha elõ vagyok fizetve is az idõm töredékét játszom. ha nincs kedvem/idõm hát nabumm, egy este többet költök el egy átlagos bulinál csak az alapozásra, mint havi 3e Ft... és nem nagyzolás, de tényleg ,annyira potom összeg ahhoz képest : )

Egyrészt mindenki ügyesnek tartja magát, másrészt ha valaki véletlenül be is vallja, hogy béna, az is inkább az ügyesekkel szeretne játszani.

antgecc
Ugyan meséld már el, ezt több millió játékos esetében mégis hogyan vinnéd véghez.... Még ekkora baromságot.... <#szomoru2>

Shortstop
A nagyon ügyes, magukat az átlagnál többre tartóbb játékosok miért nem mennek külön szerverre, a kezdõk és noobok meg maradnak ott ahol vannak? Ez sem lenne megoldás??

LeWyTy
Jeee de ez akkor a Feralra is igaz<#eplus2> De jó hogy az vagyok<#szomoru1><#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]Crassus
ezen jót röhögtem!😄

Érdekesek a csajozós módszereid. A bunkóval leütni, és a hajánál fogva behúzni a barlangba már nem megy?

[HUN]Crassus
tudod úgyvoltam vele a csajoknak mindegy miben tolom és ez szerintem most sem változott úgyhogy ha farmolni kell érte akkor így jártam😄

PVP cuccokra talán lesz megoldás, de PVEt meg farmolni kell. Nekem ott van minden a bankban full T1,T2,D2, stb. Senki se mondta hogy kötelezõ a dolog, ha nem akarod akkor nem kell megcsinálni. 😄

LeWyTy
Gondolom kitalálják okosan hogy megveheted a régebbi szetteket pénzért.
Vagy valahol valamilyen pontér, esetleg a conquestpontot átváltva?

Zsoltika 007
Nem mondta senki hogy kötelezõ...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]Crassus
"és meg kell lennie az adott itemnek aminek szeretnéd a kinézetét.
" ne neeeeeeeeeee és honnan szerzek mondjuk s2 aréna cuccot? vagy járjak lvl 70-es instákba haverokkal hetekig míg kiesik valami ami nekem kell?aztán még pár hétig míg a havernak is kiesik az áhított cucc? akkor ennek így aztán lófax értelme lesz....illetve ,de lesz ELÕFIZETÉSLEHÚZÁS felsõfokon...,de addigra remélem már lesz SWTOR ,mert én nemfogok t1-2-3-4-5-öt farmolni...annyira nem érdekel.

antgecc
Menõ... még jó hogy nemrég dobtam ki az összes T1, T2, T3 cuccaimat... Bár mind1.. ha lejár az accom remélhetõleg véglegesen jár le.

Minden wowos oldalon megtalálható, lényeg hogy bármilyen itemnek meg lehet változtatni a külsejét akár a régi gearekbõl vagy az újakból.

Pl van egy T12es seted, de te a T3ast szereted, és simán megváltoztatod.

Persze vannak megkötések, más kaszt kinézetét nem használhatod, más armortípust nem használhatsz, és meg kell lennie az adott itemnek aminek szeretnéd a kinézetét.

LeWyTy
Szerintem úgy hogy vagy csinálnak új set-eket és azokat lehet variálni és színezni.
Vagy esetleg lesz cuccod harcra és divatra.

Minden esetre ezt most tutira a blizz fogja kopizni<#eplus2>

antgecc
Hogy mûködik majd ez? Nem olvastam róla semmit...

[HUN]Crassus
nah igen ez egy nagyon klafa dolog lesz...pajzsomat nyomatom is át a baszomnagy tüskés tower shiled-re😛 Pala meg mehet Judgement szoknyás cuccban😄

LeWyTy
Szerintem azért mer túl jól sikerült... és kezdik visszaszorítani.

antgecc
Mi ez a cucc kinézet változtatás?

Ja, és miért van az, hogy minden egyes patchel a dk szopóágra kerül.. Válogathatok majd a szarabbnál szarabb setek közül. Hüdejó <#bdead>

Jó lesz ez a cucc kinézet változtatás. Gyakorlatilag mindenki tier6-ban fog rohangálni megint. Nem véletlen, azok még a fénykorban lettek csinálva...

[HUN]Crassus
van egy 8-10 fõs mag akikkel elszórakoztatjuk egymást. Együtt röhögünk vagy sírunk a barmokon😛

en csak azt nem ertem, hogy ha a helyzet kataszrofalis, akkor az emberek miert jatszanak vele?*
illetve ok mennyi energiat fektetnek bele, hgoy jatszhato legyen?
keresnek olyan embert akivel szeretnek jatszani?, csinalnak sajat fasza guildet? vagy cska elvarjak, hogy a sult galamb berepuljon a szajukba es mindig minden ugy tortenjen egy randomba ahogy ok az elkepzeltek?

*-felreertes ne essek senkit nem lebeszélni vagy meggyõzni akarok, csak nem értem, en biztos nagy ivbol elkerulnem, el is kerulom

anti hero

Kicsit késõn kezdtük a progresst, nyári szabadság, miegymás, most tartunk 4/7 normálon.
Tegnap leslattyogtunk FL-re, és gerincre vágtuk mind a négy bosst.
Shannox egy vicc, Betti alig ütöget, Baleroc so-so maradt amilyen volt, ott mindig is a váltások elkúrása okozhatott csak problémát, Rhyolitot meg acsira vágtuk.
Nem kicsit lett lenerfelve a cucc, lassan a trash bonyolultabb lesz, mint a bossok.
[HUN]Crassus
brutál jól összefoglaltad.....K A T A S Z T R O F Á L I S a helyzet!
az én véleményem is az,hogy ez a leegyszerûsített koncepció szétbaxta a játékot!
tegnap TB bosson /mióta is van az új Boss? már 2 hónapja kb? az hány hét? 8-10? tehát volt már idõ taktikát megtanulni?/
elindul a grp elsõ szemes addok éppenhogy 2. addok éppenhogy lemegy...nézem recountot 3-an toltunk DPS-t a maradéknéhány tízezret tolt és menekültek!!! a szemek elõl még véletlen sem állt szinte senki egy helyre!Írom a RL-nek szerintem nem lesz elég AOE kérdezze meg a partyt van-e valkinek kérdése....semmi válasz/úgy unblock a csetet kb csak én használtam/ elindul Boss fight tankok normálisan fogják jönnek a szemek HÁRMAN egymásra állunk a többiek ahol épp vannak onnan egy tapottat sem mozdulva folytatják a harcot/legjobb egy mage volt aki az AOE szarban állt az egész fight alatt/...mondanom sem kell WIPE...toltam is a HS-t...a csapat 70% nak lövete sem volt errõl az egyszerû harcról ,de mindenki full epiq......
HS orgri....és megvártam az esti guildes run-t

az ilyen story-k mindennaposak, szánalmas

picket
Tarthatod az álláspontodat, de ettõl igaz lesz? Szerintem igaz is, meg nem is. A játékosok hibája, hogy gyökerek. A wow hibája, hogy vonzza a gyökereket ahelyett, hogy kitaszítaná õket. Tehát végül mégis a wow hibája.

Nem a votekick volt a lényege a véleményemnek, hanem a játékosok jutalmazása, annak minõsége és mikéntje (a kick lehetõsége ennek pont az ellenkezõje, hogy milyen lehetõséget ad a játék a játékosok büntetésére). Ha egy játék annyi intelligenciát vár el tõled, mint tudósok egy galambtól - nyomd meg a megfelelõ színû gombot, és kapsz kukoricát - akkor lesz a játékosok hozzáállása? Kik játszanak és miért? (Galambok kukoricáért?) Mennyi intelligenciát igényel a wow? Csodálkozol még, hogy kicsit híg a community? Az õ hibájuk, hogy ott lébecolnak? Végülis megtehetik, és jól érzik magukat...

A végén azt akarod sugallni, hogy a többség nem fog kicsinyes bosszút állni? Wipe-oltak. Egy ember miatt. Az, hogy õk is gyökerek, csak még valószínûbbé teszi, hogy megy a kick. És mi ez, ha nem kicsinyes bosszú, bûnbakkeresés? A többség is bosszút tud állni, sõt, a többség hajlik rá csak igazán! (kisebbségben ritkán van lincselés, boszorkányüldözés)

#152880 Ez egy nehéz kérdés, és egyet is értek, de biztos az a megoldás, hogy mindent ki lehet seggelni nulla teljesítménnyel?

&#3237;_&#3237;

Terensz
"Nem a wow hibája az, hogy szinte lehetetlen normális csapatot találni, kizárólag a játékosoké."

Tartom az álláspontomat.

Ha nem lenne votekick, akkor sem lenne jó. Ha egymás után lehetne 2-t votekickelni, az sem. Ha normálisak lennének a játékosok, persze nem kéne votekick.

"könnyen elõfordulhat, hogy kicsinyes bosszú miatt kickelnek" - többségi szavazat kell ahhoz, hogy meg is történjen a votekick. Mindenképp a többség akarata fog érvényesülni, ha a többség gyökér, akkor gyökérség lesz a votekick eredménye. Itt vissza is kanyarodnék az elsõ mondatomhoz...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Azt írta, hogy az utolsó bossnál húzott be egy mobot véletlenül. Emiatt 2 órahossza játékideje bukott, nem kapott valort. Szerintem te is morcos lennél, ha elcseszel valamit 2 óra után (addig hibátlanul toltad), majd votekickelnek, mivel wipe lett a hibád eredménye.

Terensz
"ez az egész akkor kezdõdött, mikor elkezdték jutalmazni a nulla teljesítményt is"

Mikor bg-zni megyek tudásom javát adom bele és a végsõkig küzdök akkor is, amikor már vesztett a helyzet.

De amikor friss 85-ös voltam, bizony kb. 2 karcolást sem tudtam ejteni a 3-4k resis ellenfeleken. Jó lassan meglett a gearem, mostanra van olyan, hogy rajtam áll vagy bukik a bg kimenetele.

De ha csak annak lennének 371-es lilái, akik zéró gearben is nagyon zsírul tolták 4k resi ellen, akkor bizony nem pvp-znék, mert "nem érdemelném meg".

Terensz
Az királyság.

Terensz
o.O

?

roland4
A játék ingyenes és ha nem menyit kell fizeti?
LeWyTy
24óra alatt a lvl50 az jó vagy rossz?

antgecc
Annyira lehangoló tud lenni a játék a rengeteg retardált miatt. Tegnap healerként belépek instába. Látom a healer kilépett wipe miatt. Jól kezdõdik. Mondom is nekik remélem a healer volt a béna és azért kickelték, nem pedig õ lépett a lém csapat miatt. Jön a boss, jönnek a tornádók befelé, nem állnak ki. Megy a tornádó kifelé, ranged nem lép be, röhögök egy jót, a banda volt a lém és kiléptem.

Mondom akkor BG. Bedob AV-re. Össze vissza rohangál mindenki, bunkereken 1-1 ember, graveyardok leszarva. Szánalmas. Leave. Quit game. Minek fizetem ezt ....

Hellyel-közzel így van. Hozzácsapnám ehhez még azt is, hogy ez az egész akkor kezdõdött, mikor elkezdték jutalmazni a nulla teljesítményt is, aminek az eklatáns példája a többek által sokat szidott bg-k beli teljesítmény. Itt a játékosok ugyanis nincsenek ösztönözve arra, hogy a gyõzelemre törekedjenek, mivel már a sima vereségért is megkapják a gyõzelem után járó jutalom kb. felét. Ezért szarik bele mindenki, ezért nem próbálnak meg még akár egy kicsit is gondolkodni.
Kicsavart egy helyzet...