World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mondjuk érthetõ, a játékosok szerették a régi setek kinézetét, megint lesz elfoglaltság, lehet menni régi raideket farmolni szarásig megint. Még látnám is értelmét, ha a gm visszaadná az itemeket, mert ki a picsa gondolta, hogy majd cata 4.3-ban behozzák, jól megtartom az összes itememet, éveken keresztül, ami lefoglalja az egész bankom.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
lassan 2012 és EOS,Strand,Isle vagy Tb taktikához a nagy többségnek lövete nincs...közben pedig ugye aki mégha béna is volt ezeken a mapeken már régesrég utánna olvashatott volna ha annyira akart volna....
az elõbb logoltam be egy napi BG-re ami épp EOS lett...na 13! an indultak a flagért startnál amit nem vettek el és mire éldetek 4 allys torony volt.....
PVE is gondolom ugyanez aki hülye kiállni az AOE-bõl annak 63x is elmondhatod,könyöröghetsz neki 64-.re is abban fog DPS/heal/Tankolni...
a wow jelenlegi állapotában NEM készteti a játékosokat arra,hogy igenis fejlõdjenek/gyakoroljanak/hallgassák meg a tapasztaltabbakat....FAil
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Vagy valahol valamilyen pontér, esetleg a conquestpontot átváltva?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
" ne neeeeeeeeeee és honnan szerzek mondjuk s2 aréna cuccot? vagy járjak lvl 70-es instákba haverokkal hetekig míg kiesik valami ami nekem kell?aztán még pár hétig míg a havernak is kiesik az áhított cucc? akkor ennek így aztán lófax értelme lesz....illetve ,de lesz ELÕFIZETÉSLEHÚZÁS felsõfokon...,de addigra remélem már lesz SWTOR ,mert én nemfogok t1-2-3-4-5-öt farmolni...annyira nem érdekel.
Pl van egy T12es seted, de te a T3ast szereted, és simán megváltoztatod.
Persze vannak megkötések, más kaszt kinézetét nem használhatod, más armortípust nem használhatsz, és meg kell lennie az adott itemnek aminek szeretnéd a kinézetét.
Vagy esetleg lesz cuccod harcra és divatra.
Minden esetre ezt most tutira a blizz fogja kopizni<#eplus2>#eplus2>
illetve ok mennyi energiat fektetnek bele, hgoy jatszhato legyen?
keresnek olyan embert akivel szeretnek jatszani?, csinalnak sajat fasza guildet? vagy cska elvarjak, hogy a sult galamb berepuljon a szajukba es mindig minden ugy tortenjen egy randomba ahogy ok az elkepzeltek?
*-felreertes ne essek senkit nem lebeszélni vagy meggyõzni akarok, csak nem értem, en biztos nagy ivbol elkerulnem, el is kerulom
anti hero
Tegnap leslattyogtunk FL-re, és gerincre vágtuk mind a négy bosst.
Shannox egy vicc, Betti alig ütöget, Baleroc so-so maradt amilyen volt, ott mindig is a váltások elkúrása okozhatott csak problémát, Rhyolitot meg acsira vágtuk.
Nem kicsit lett lenerfelve a cucc, lassan a trash bonyolultabb lesz, mint a bossok.
az én véleményem is az,hogy ez a leegyszerûsített koncepció szétbaxta a játékot!
tegnap TB bosson /mióta is van az új Boss? már 2 hónapja kb? az hány hét? 8-10? tehát volt már idõ taktikát megtanulni?/
elindul a grp elsõ szemes addok éppenhogy 2. addok éppenhogy lemegy...nézem recountot 3-an toltunk DPS-t a maradéknéhány tízezret tolt és menekültek!!! a szemek elõl még véletlen sem állt szinte senki egy helyre!Írom a RL-nek szerintem nem lesz elég AOE kérdezze meg a partyt van-e valkinek kérdése....semmi válasz/úgy unblock a csetet kb csak én használtam/ elindul Boss fight tankok normálisan fogják jönnek a szemek HÁRMAN egymásra állunk a többiek ahol épp vannak onnan egy tapottat sem mozdulva folytatják a harcot/legjobb egy mage volt aki az AOE szarban állt az egész fight alatt/...mondanom sem kell WIPE...toltam is a HS-t...a csapat 70% nak lövete sem volt errõl az egyszerû harcról ,de mindenki full epiq......
HS orgri....és megvártam az esti guildes run-t
az ilyen story-k mindennaposak, szánalmas
Nem a votekick volt a lényege a véleményemnek, hanem a játékosok jutalmazása, annak minõsége és mikéntje (a kick lehetõsége ennek pont az ellenkezõje, hogy milyen lehetõséget ad a játék a játékosok büntetésére). Ha egy játék annyi intelligenciát vár el tõled, mint tudósok egy galambtól - nyomd meg a megfelelõ színû gombot, és kapsz kukoricát - akkor lesz a játékosok hozzáállása? Kik játszanak és miért? (Galambok kukoricáért?) Mennyi intelligenciát igényel a wow? Csodálkozol még, hogy kicsit híg a community? Az õ hibájuk, hogy ott lébecolnak? Végülis megtehetik, és jól érzik magukat...
A végén azt akarod sugallni, hogy a többség nem fog kicsinyes bosszút állni? Wipe-oltak. Egy ember miatt. Az, hogy õk is gyökerek, csak még valószínûbbé teszi, hogy megy a kick. És mi ez, ha nem kicsinyes bosszú, bûnbakkeresés? A többség is bosszút tud állni, sõt, a többség hajlik rá csak igazán! (kisebbségben ritkán van lincselés, boszorkányüldözés)
#152880 Ez egy nehéz kérdés, és egyet is értek, de biztos az a megoldás, hogy mindent ki lehet seggelni nulla teljesítménnyel?
ಥ_ಥ
Tartom az álláspontomat.
Ha nem lenne votekick, akkor sem lenne jó. Ha egymás után lehetne 2-t votekickelni, az sem. Ha normálisak lennének a játékosok, persze nem kéne votekick.
"könnyen elõfordulhat, hogy kicsinyes bosszú miatt kickelnek" - többségi szavazat kell ahhoz, hogy meg is történjen a votekick. Mindenképp a többség akarata fog érvényesülni, ha a többség gyökér, akkor gyökérség lesz a votekick eredménye. Itt vissza is kanyarodnék az elsõ mondatomhoz...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Mikor bg-zni megyek tudásom javát adom bele és a végsõkig küzdök akkor is, amikor már vesztett a helyzet.
De amikor friss 85-ös voltam, bizony kb. 2 karcolást sem tudtam ejteni a 3-4k resis ellenfeleken. Jó lassan meglett a gearem, mostanra van olyan, hogy rajtam áll vagy bukik a bg kimenetele.
De ha csak annak lennének 371-es lilái, akik zéró gearben is nagyon zsírul tolták 4k resi ellen, akkor bizony nem pvp-znék, mert "nem érdemelném meg".
Mondom akkor BG. Bedob AV-re. Össze vissza rohangál mindenki, bunkereken 1-1 ember, graveyardok leszarva. Szánalmas. Leave. Quit game. Minek fizetem ezt ....
Kicsavart egy helyzet...