World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
miért? novában állva várni,hogy szétbasszanak vagy fearben tehetetlenül lénézni ahogy letikkel 30-50% Hp-d? reálisabb?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hát, biztos nem én leszek az, aki minden nyomorult questnél várok majd 3-10 percet, hogy végigdumálják. 😄
Ez a pvpben állunk egymás elõtt és lövünk, vagy fénykardozunk percekig annyira nem reális, és igénytelen, hogy én ebbõl nem kérek.

[HUN]Crassus
jaja FANBOI vok!😄

picket

Egyébként, állítólag és mindazonáltal... Story based questek. Teljes single playeres dialógusok multiplayer supporttal. Fénykard! Erõvillám! Lehet, hogy olyan élmény, mint a vanilla wow! Egyébként meg ezzel a hozzáállással nem lenne érdemes játékot fejleszteni, nemhogy venni, mert egy genre megszületik, akkor vége is, onnantól mind klón... De mondjuk ne legyen CoD modern warefare, mert az csak egy doom klón, a 15 év különbség nem számít. Ahogy az sem számít, hogy a wow 7 éves lesz novemberben... Kijött a wow, onnantól minden ami mmo, az csak klón. Remélem érzed, hogy ebben van némi szemellenzõ, persze Crassus meg fanboi :p

ಥ_ಥ

Ja, akkor már rendelem is elõ...

[HUN]Crassus
+1 😊

picket
De van fénykard....

ಥ_ಥ

Már minek menne bárki is swtorozni. Gyakorlatilag ugyanaz a combat rendszer, így dungeon/pvp ugyanaz a rakás fos(sõt valószínûleg meg sem üti a wow hc szintet). Ki akar ugyanazzal játszani, csak más modelekkel meg skinekkel?

ezt gyonyoruen mondtad 😊 en fontolgatom, hogy visszamegyek botolni a Silkroadra, pedig az aztan a legalja! 😛

uniformizaltak a jatekot, mindenki tud mindent, mar nincs benne semmi kihivas, world pvp mint olyan nem letezik

[HUN]Crassus
de még megerõsítenek majd mások is.....

[HUN]Crassus
yepp..😞

Zsolek123
ha jól értem akkor egy kalap fonottkalács lett az egész játék 😞

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

[HUN]Crassus
ne tedd....SWTOR-ozni megyünk mi is😛

Zsolek123
srácok, érdemes belekezdenem a cataclysm-ba?
classic wowhoz vagyok hozzászokva

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

[HUN]Crassus
ja volt legendarí cumó is...ráadásul valami köcsög francia csigazabáló 7/7 HC-s guild volt....

Nemsokára majd látni sem lehet majd a rengeteg legendarys magetõl. Na akkor lesz majd jó világ.

[HUN]Crassus
rated BG: bejön az ellenfél 1900-as team mi 1800+ valami nagyon furcsa 5-8 secente dõlnek az embereink...az egyik healer pala 70.000-es!!! arcane blastokat kapott....engem is lemazsoláztak néhány sec alatt SW-al BG-s zászlóval last standdel mint a picsa😛 elbuktuk 1 perc alatt a meccset 3-2rõl 5-0ra...aztán jött a hidegzuhany az összes DPS fullos hc gearben.....csak a 3 healerük volt pvp-ben...
kérdezem én miért nem megy az anyjába a blizzard ,hogy ennyire szart se ér a resil? Okés nagyokat kaptak ,de mégis mi dõltünk ,mert mi meg 3x akkorát kaptunk RESILIENCE! be....faszkivan

LeWyTy
Ahha értem köszi

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zsoltika 007
Ezzel oldják meg amiért itt sírnak már napok óta mint a fürdõs k...
Lesz egy tároló rész frakciónként 1 a fõvárosban. Ide lehet betenni a régi tier seteket hogy ha nem akarod eldobni és késõbb még használni akarod a kinézetét az újabb itemeknél. Valamint ide pakolhatod be az account bindes cuccaid pl heirloom.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

LeWyTy
Bocs má nem vagyok jó angolos, de EZ mi is tulajdonképen?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

UnknownAsshole
Itt nézd meg a recruitokat, vagy csinálj mind 2 realmon 1 karit és guild finderrel keres klánokat, hátha van aki ilyet hirdet.
Haliho. Bloodscalpon vagy Arathoron keresek "social" guildet, lehetoleg kozos eventekkel. Ez lehet premade, rated BG, de azzal is tokeletesen elegedett vagyok ha elmegyunk horgaszni es kozben ventrin beszelgetunk.

Raidelni nem fogok tudni, mert ejszaka dolgozom, azon egy-ket szabad esten pedig, ami van a heten inkabb PvP-znek (lehetoseg szerint guildiekkel)

Arathoron van egy 82-es UD priestem meg nehany aprosag, de nem banom, ha ujbol fel kell huznom valamit (valami alatt rugot, warriort vagy paladint ertek - ezek meg nem voltak :😊

Udv.

LeWyTy
mi mi mi mi ?

Van offset, ami ugyanígy néz ki. Azt fel tudja venni mage is.

LeWyTy
Akkor szar az egész<#banplz>

Prody
Nem, csak saját class.

LeWyTy
Kérdés:

A priest T8 raid set et mage fel tudja majd venni 4.3 ban?

Vagy esetleg hunter fel tud venni ilyen cloth cuccokat?

[HUN]Crassus
jaja nagyon GM függõ még pár évvel ezelõtt mielõtt volt dual talent egy fél healer pvp szettet kaptam vissza,mert leírtam tickettben halál normálisan,hogy nemjön be a retri és inkább healelni szeretnék és ne kelljen megint összegyûjtenem.....😛

Ebbõl is látszik, hogy csakis a gm-en múlik a dolog.

(Many unfortunet death knights are now figuring out that blizz has now adopted a policy without warning anyone that starter death knight greens (the plate hood and one of a kind shoulders) are now unavailable for recovery.)

Szerintem a DK kezdõ gearje a legfrankóbb. Persze kidobtam, mert kellett a hely, de megpróbáltam visszakunyerálni. Az alábbi üzenet jött:

Greetings Hesperax ! My designation is Game Master Razerium. I am a Cybergoblin series TX-08, living tissue over a thorium skeleton. I was sent back in time to destroy all Murlocs and assist you with your issue regarding a restoration request.

Unfortunately you were offline or otherwise occupied when I got your issue 😞. It is therefore imperative you read my response if you want to survive this Murloc apocalypse!

I've restored this for you as requested, please see your mailbox to claim the items!

Please be more careful in the future. We can't always guarantee we'll be able to help in these matters!

If you'd like to discuss this further or require assistance with another matter then simply click "Need More Help" and let us know. If not then you can close this ticket by pressing “Message Read."

All the best, and beware of those Murlocs!

:-))
[HUN]Crassus
hehe iylet még nem is láttam! ZSÍR😄

UnknownAsshole
egy ilyen ha a szemedbe beleakad azért az fáj !
picket
mondjuk ezzel!

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
ez igaz ,de mondjuk egy 135k-s unbuffed warri egy "fakarddal" a kezében biztos ,hogy valami brutállal jön😛😊

FSpofon
azért a fegyvert para nem látni

Arab money

[HUN]Crassus
pro gamer Hp/mana alapján megmondja a geared.... a noobok ellen valóban jó lesz az "álca"😊

Hát, nem tudom. Egy Alysrazort/Ragnát nem fogsz lenyomni ha barmokkal vagy körülvéve. Ha végig akarod tolni a contentet, akkor bizony oda kell figyelni, és fejlõdni kell, nem csak gearileg.
Már miért lenne?

[HUN]Crassus
na ezt én is simán eltudom képzelni tõlük...

FSpofon
bg-n ugye ki lesz kapcsolva ez a gearcsereberélõs fasság?

Arab money

picket
Szerintem már régen készen volt ez a változtatás (lévén más mmo-kban évek óta mûködik), csak azt várták, hogy minél több játékos kidobja a régi cuccait, hogy aztán szépen visszamenjenek farmolni. El tudom képzelni, ahogy valami heti beszámolós meetingen kérdezi a projekt vezetõ, hogy mi az eredménye a szokásos bank-cucc felmérõs adatbázis-lekérdezésnek, elérte-e már a kidobott t2-õk száma a határértéket <#idiota>

&#3237;_&#3237;

No igen drooidként valóban tökmindegy hogy mi a medve hátulja😊

Viszont valószínüsíthetõ ha majd lesz iylen funkció akkor vagy minta alapján vagy vendoros megoldással lesz.Amennyiben mégsem akkor is 3-4 fõvel simán kiszedhetõ minden.A vanillában pl a pala t2 es set soha nem lett meg fullra mert mire vihettem volna addigra aq ban oralizálódtunk utána meg naxxban.Ami még tetszetõs set volt az a t6 de az sem volt meg fullra ott ha jól emlékszem a bracer meg a csizma hiányzott.Személy szerint nekem a t9 heroic változata is tetszett de azt is kihajítottam a cataclysm elején ahogy cserélõdtek az itemek ugy 82 re már egy darab nem volt belõle.
Írták, hogy ha lesz is, akkor max patch után majd egyszer (majd köv kiegben kb).

nr1ranger
Van idõd, 4.3-ra idén kb 0% az esély.

There is no peace. There is only WAR!

jazzy
Em, na igen, most egy t6-ot priestel nem tudok csak úgy kifarmolni, mivel másnak is kell. Vagy nem is esik. Ha meg nem esik / más viszi 1 hét mire resetel. De majd meglátjuk.
tigeroo
írd ticketben hogy a gf/tesód törölte, nekem a 2éves karakterem hozták vissza a múltkor (meg kaptam 8ezer aranyat is pluszba tõlük)
Jó eséllyel lesz vendor, szóval baromira nem számít mi van a bankban.
Ha mégsem, akkor rá kell szánni azt az 1 órát, és kifarolni. Már akit érdekel az ilyesfajta barbibabázás.

jazzy
Én sajnos vanillában nem játszottam, t4tõl felfele mind megvolt fullban, kivéve t6 cipõ asszem vagy öv, valamelyik sunwelles. De aztán szépen kidobáltam fél év után.. lehet az én hibám és gondolkodhattam volna elõre 😄
Már van egy olyan szabály, hogy maximum 3 napja kidobott cuccokat adnak vissza. De ki lehet fogni kedves gmet is, aki simán visszaadja (csak ritka az ilyen).

UnknownAsshole
Épp most megyünk be Hyjal Summit-ba már csak a fejes és kesztyû kell a full T6hoz.
Akik meg kidobták régi T3 settjüket szerintem kérjék vissza ticketbe! Véletlen eladott itemeteket és karaktert is kaptam már így vissza, szóval megér egy próbát.

#152923 Szerintem ne szítsd a tüzet ez egyelõre még a szebbik módja volt annak ahogy közölték veled hogy törtösök GTFO 😄