World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Feleségemmel mindig kifogunk egy olyat, ahol 85-ön mindenki egy újabb altot kezd húzni, ha az 85, akkor mégegyet. Már végre játszani szeretnénk.
Asszony nem rossz (warri) tank, én pedig nem vagyok rossz healer (pala). De amatõrök vagyunk, nem tudtunk még belejönni igazán normális guild híján. A raideket sem ismerjük még.
Köszi elõre is!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
lassan 3 év alatt eddig 1 eredeti blizzardos levelet kaptam az is azért mert válaszoltak egy ticketemre.
õk nem fognak se jelszót se accountot se semmilyen infot kérni tõled
Masik trukk, ha az egeret raviszed arra a linkre amit az ilyen adathalasz levelekben megadnak, akkor mindig egy eltorzitott cimet fogsz latni, sohasem az igazit, mert azt a blizzard birtokolja, ergo egy vagy ket betu mindig hianyzik, pluszba van, nem jo. Pl nem azt fogja irni hogy battle.net hanem mondjuk Bttle.net, batilie.net es tarsai
Júliusban 7 hónap pauza után elõfizettem én is és, nagyon jól elvagyok az altjaim felhuzásával.A volt mainemmel egyszer mentem egy zg, za runt meg benéztem erre az új firelandsos öljünk ragnarost 5 évente címû akármire hát köszi nemkérek belõle.Egyikbõl sem.balance sosem volt a játékban mindíg is volt egy egy class amit a blizzard nem tudott belõni.Emlékszel a 3.0 után arra az egy hétre amikor a retri mindent vitt?Avagy a bc ben a warlock überalesre?Lehetne sorolni hogy mikor melyik class volt az melyik talentágon mikor lényegesen erõsebb volt mint a többi.Most ahogy szintezgettem 80 ról az altokat az tisztán érezhetõ volt hogy a casterek lényegesen erõsebbek.A magem arcane talenten egy vicc a 2 gombjával végtelen manával.A papom shadowon, a lock aflin teljesen god mode.Mindíg is lesz olyan hogy egy egy class egy egy ága jóval könnyebben játszható, de nem biztos hogy az adott class vagy az adott lebutított talentág az ami neked is tetszik.Nincs az az isten hogy a hunteremmel teszem azt mm re talenteljek mert kiba.. unalmas vagy pl a pap estén nekem nem tetszik ez a smite-lós disc pedíg ha disc papot akarok játszani az a hatékonyabb.Majd eltelik egy év és más lesz ahogy bg-n arénában is változik hogy mi per pillanat a legjobb setup 3v3 ban.
Aki hat évet játszott a játékkal nagyon már nem lelkesedik be tõle azt meg ami a vanillában meg a bc ben volt sosem fogod visszakapni, mivel te is öregedtél bõven.Az aq s idõkben jött egy "kissrác" a guildbe õ volt a legfiatalabb akkor éretségizett.Mára már bõven túl van a fõiskolán meg egy házssságon is, de viszont még mindíg wowozik igaz már õ sem raidel.Napi egy két órányit ha játszol azt simán megteheted szórakozva is.Tudomásul kell venni hogy 12-16 évesek játszák zömében már ezt a játékot azokhoz meg már öreg vagy.Az artum sem az már ami volt ahogy a reckless vagy a rise sem.Novemberig meg már 16" lábbal is kibírod vagy húzz fel te is egy maget a low lvl questek kimondottan jók lettek.Ez az egyetlen pozitívuma ennek a kiegnek.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
2 éve kb egyenlõ volt a win/loss csak ha az én szerverem nézem a pvp játékosok 90% a!!! átment allyba! és mindenhol ugyanez a tendencia...
amit arénáról írtál az 100% ig így van....és pontosan ez zavar hoyg setupból nyernek ellened....ez bullshit ,de komolyan és én sem setupból szeretnék nyerni az ellenfeleim ellen.....
nekem is elvették a kedvem csak vegetálok jóideje ,de nemsokára uninstall😛
Tank speccen meg ne akarj leverni egy maget, az ice lance ráadásul meg hülyeség, castolnia kell, hogy csináljon is dmg-et.
Arénában is inkább csak azzal van a baj, hogy egyrészt beadja ugyanazt a csapatot akár 3-4-szer is egymás után, másrészt meg hogy van 1-2 hülye setup ami ellen tehetetlen vagy. Pl. gondolok itt olyanra, hogy rpala/frostdk/healer, akik immunitások alatt 3-4 sec alatt menthetetlenül agyonverik a healert (mage-lock ellenében) és 2.2k rating körül/felett beadja õket 4-szer egymás után.
Ennek ellenére szerintem nem olyan rossz most a balance, csak a fenti két dologból legalább egyet kellene orvosolniuk, mert nekem konkrétan az ilyenek vették el a kedvem a játéktól néhány hete.
millió sebzést/a mieink 3-at:S/ volt 3 om healerük. Mindegyik player az objectivre fókuszált,együtt mentek segítették egymást.Nálunk egyedül engem meg egy rugót érdekelt a meccs....a többi 8 le se szarta mi történik...képtelen vagyok felfogni mi történik a horda oldali emberekkel....
kicsit más,de ugyanabban a wsg-ben: az meg már a blizzard hibája,hogy egy frost mage akinek a sebzésének a 84%-a!!! ice lance! letud nyomni egy 170 ezer HP-s PVPtank talentes warriort....egyszer véletlen majdnem bescore-oltam ,hogy ninjába megpattantam a lecsóból egy ugrás+intervene kombóval,de ez a kis gyökér utánam jött és szó szerint le icelancelt....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ಥ_ಥ
Csak paypal fiókot kell csinálnod. Google-be mindent megtalálsz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Instába kell majd healelned, de oda meg nem kell állandó partner, csak joinolsz az LFG rendszerbe és autómatikusan berak egy csapatba healerként. Akkor jó, ha állandó partnered van, ha õ tank és non-stop akarjátok az instákat tolni.
Van dual talentezés, 10 g-ért megvehetõ, váltogathatsz dps és healer talentezés közt.
glhf
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egy játékost keresnék magam mellé akivel kezdhetnénk egy új játékot.Szeretnék healer lenni,lehetõleg druida és szeretnék valakit akivel gyorsan fejlõdhetnék.Mindketten jól járnánk!!😊😊 Csak komoly érdeklõdõket várok!!!!😊 köszi

1. PEGI. +18!!!!!
2.Vizsgázni kelljen hogy játszhass multiban. (nehezet!!!)
jön egy másik tank aki behúz 5 nagy mobot és onehitelik.
majd elkezdi szidni a healer hogy egy noob ( aki eddig teljesen normálisan csinált mindent) majd kimegy az instából.
15 perce kintrõl szid minket és nem lehet kirúgni.
KÖSZÖNJÜK BLIZZARD
pár napja láttam ELÕSZÖR!!normális videót amiben egy twilek csempésszel játszó gyerek végre valami skillt is mutatott játéktechnikailag és nem csak egymással szemben álltak és csapkodták mint 2 fogyatékos😛
gondolom mint neked vagy másnak aki viszonylag értelmesebb/ügyesebb player lehet ezek nagyon demoralizálólag hatnak.
Ha nem lennék lusta frapsolnék pár wowos pvp videót ami a mostani pvp-ben 80% ban jellemzõ,hogy minden logika,ötlet,ész,ügyesség,taktika mellõzésével 2 csapat balfasz csapkodja a másikat a skillek totál random lenyomásával😛😊
ha csak ezt látnád a játékból ezt is szidnád hidd el...
"Sztem igen, jóval reálisabb (leszámítva, hogy varázsolni unreal)" ez faxság....mindkettõ egy fantázia világban játszódik köze nincs a realitáshoz egyiknek sem😛 btw amikor 2 wowos warri vagy rugó üti egymást az se jobb egy fénykardcsörténél....
Egyébként meg wow-ot megunva minden újabb mmo-t megvettem: who, aion, rift és kivétel nélkül mindegyik hatalmas bukó. Miért kelljen azt gondolnom, hogy a swtor nem lesz az?? Már 3x átbasztam magam. Negyedjére nem fogom. Látatlanba nem várok már mmo-t, mint a messiást (dió3-mat igen 😛). Majd 2 hónap játék után megmondjátok, hogy milyen, akkor talán. De az elõzõek tekintetében, ilyen vakon bízni az sw-ben... hát balgaság.