World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind két oldalon.
/join hun és aztán /5
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Második kérdésre válasz, persze hogy megmarad, és viheted tovább, szimplán csak a trial accountodat kell upgradelni, nekem is így volt, szerintem mai napig így megy.
Egy olyan kérdéssel fordulok a nagyérdemûhöz,hogy ha megveszem az alap játékot és annak a kódját felhasználom az "account upgrade-hez" akkor úgye az account "teljes jogú" lesz(?!)és, ha igen akkor ha szeretném tovább bõvíteni szép sorjában a játékot, tehát BC, WotLK, Cataclysm akkor mi a teendõm, azon kívül hogy megveszem? Ugyan úgy kapok a kiegészítõkhöz kódot/kulcsot, amivel tovább tudom upgrade-ni? Kérem, valaki ossza meg velem 😊Köszönöm
UI.:ja, igen még annyi hogy egy trial accountról van szó,tehát azt a karaktert, amit én felhúztam azt, milyen módon tudom a továbbiakban használni, vagy pedig, ha megtörtént a játék upgade-je akkor a karakter a "helyén" marad, vagy valamit tenni kell-e érte?
Még egyszer is köszönöm a választ/válaszokat! 😊
Ha nem érthetõ, és világos, amit leszerettem volna írni, fogjátok a nyuszira. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El fog tartani egy ideig, mire visszamászok vele + a tengeren nem tudom még, hogy megyek át.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ez
Régen nagyüzembe toltuk a wowot haverokkal, de már bc óta sehol semmi, most kitaláltuk hogy úgyis lvl20ig free, csinálunk egy ratyirambó osztagot csak poénkodni, meg nosztalgiázni.
Na a kérdésem az, hogy ha csak ezt a 20as szintig megjátszható megoldást akarjuk tolni, le kell tölteni az összes kieget meg minden szart? csakmert azért nemfogom leszedni az egészet, hogy a kezdõhely körüli 3-4megyét bejárjam 😄😄😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Figyelem!!! A <Gods of the Arena> PVP guildtagfelvételt hírdet! Minden játékost szívesen látunk, legyen akár lvl1 vagy lvl85. Bõvebb infóért látogass el honlapunkra http://gods.guildomatic.com
Közepes szintü guildel is el lehetett érni sõt az Azzinothra még olyan luxus stuppal is mentünk ahol se warri se rugó nem volt és esett😛
██
Az egyik aki átment és õ bent is maradt az Garagee volt, jó cimbim volt, õ volt az utolsó láncszem aki miatt széthullott a guild. Õ jó player is volt, megérdemelte. A többieket azért nem tudom megemlíteni, mert nevet váltottak és a kis faszom se tudja hogy hívják most õket 😊 De igazából nem is lényeges.
Lehet, hogy csak egy stack void, én nem néztem át tüzetesen, nem voltam raider, ezt csak õ tudja, de maga az elv, hogy officer vagyok egy guildben hónapok, évek óta, mint egy "család", mert akivel napi 5-6 órát vagy együtt heti 5 nap, az már erõs túlzással az, utána meg meglopod.. mindegy mivel, tudod.
Sajnos a guild nevén ront 1-2 ilyen alja ember, hiába normális 30. Nálunk is az volt, xy beszólt, milyen köcsög ez a guild..
Egyébként a guildbankból egy stack void crystalt vitt el, a többi csak legenda.
Szépen ugyan nem teljesített, de mi nem igazán válogathatunk.
Nem tudom, hogy ki lehetett az az 1-2 ember, de biztos emlékeznem kellene, mert mi szinte senkit nem rúgunk ki. Sajnálatos, ha pont ilyen embereken múlt az a guildetek. Sajnos át tudom érezni.
Némi különbség van szerintem. Akkor már rég kint volt a következõ patch, és a színvonalváltás is jóval jelentõsebb volt.
Persze emberileg nem sokba nézem egyiket sem, de nem mondanám, hogy ritkaságszámba mennének a hasonló alakok. Csak ne viselkedjünk álszent módon, ha szóba kerülnek.
kár,hogy nem vezeti be a blizzard,hogy az ilyen szintû legendarykat mondjuk a GM tudja odaadni használatra annak aki megérdemli hiszen 40/25 ember hónapokon át keményen hajt érte és nehogymár egy ilyen undorító féreg típusu ember így kibasszon 50 másikkal.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"