World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lenne egy kerdesem EZT ingyen osztogatjak OGban vagy mi a f**zom van?! mert minden masodik emberke ilyenel rohangal OG közepen....
probaltam megkeressni hogy honnan esik de azt irja hogy Q? valaki legyen mar oly kedves leirni nekem hogy mi a stajsz...
köszi elöre is.. sry hogy lama vagyok de azert van a forum hogy kerdezösködjünk... 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

[HUN]Crassus
melyik a legjobb horda pvp szerver? pörögnek a ratdek megy az aréna stb?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

LeWyTy
A kasztot nem lehet változtatni.. csak fajt vagy frakciót

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

az lehetseges hogy van egy ork cement samlim es atszeretnem valtoztatni ork DKra,vagy lockra ez lehetseges es ha igen akkor ez menniy penz lenne?
meg a cuccokat is atvaltoztatjak vagy adhatom el?
sry a hülyekerdesert... :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

LeWyTy
ukrva éeltbe.... közös ah-n lehúztak 1500 goldal<#falbav><#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket

&#3237;_&#3237;

ty.
Van egy olyan questem, amit nem tudok igazán, hogy hol van. Ha megnézem a mapon, akkor egy másik térképet dob be, és nem mutatja, hogy én hol vagyok. Olyan, mintha egy egész kontinenst mutatna. Idõvel majd biztos kimatekozom, hogy mi is az 😊

antgecc
Nagyobb városok közt a zeppelineket használhatod, kissebb táborokat a wind riderek segítségével érhetsz el: felülsz a repülõ izére és elvisz a kívánt helyre. Adott megyén belül a questek után viszont rohangálnod kell, de csak lvl 20-ig, onnantól már vehetsz mountot a gyorsabb közlekedést elõsegítvén.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Próbáltam, de nem sok sikerrel.
Van valami módja annak, hogy gyorsabban közlekedjek helyszínek között?
Teleport esetleg?
Eléggé unalmas a fél térképen átgyalogolni.

antgecc
Használd a térképet (M).

Régi szép idõk, mikor még én is eltévedtem... majdnem 7 éve...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Megoldva.
Valami barlangrendszeren keresztül, de kint vagyok.

Hello!

Tegnap kezdtem el a játékot, így még minden új nekem.
Ha netán tudna valaki segíteni egy kis instrukcióval.
Undercityben vagyok, a war quarterben, és sehogy nem sikerül visszatévednem a felszínre 😊 Már egy órája bolyongok értelmetlenül, de nem találom a kiutat a városból 😛

antgecc
Ejj tévedtem, csak annyit ír, hogy Hello, PISTA--

antgecc
Valamint Blizzardék mindig a valós neveden szólítanak. Pl: Greetings Dear Istvan Kovacs, blablabla...

Zsolek123
brewfest

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

gmailnel egyszeru. ott amikro megnyitod a mailt fent nyomsz hogy show details es a "mailed-by" reszbol azonnal latszik ha kamu, pl legtobb kamunal itt hotmail.com szerepel, annak ellenere hogy @blizzard.com-rol jon a level.

eredeti blizzes mailnel ami errol a cimrol jott: [email protected] ez van:

mailed-by email.blizzard.com
signed-by email.blizzard.com

Sippie
alapjáraton nekem is törölte a hotmail. De honnan tudjam pl hogy valódi vagy nem valódi a blizzard mail? Nyilván errõl már sejtettem az elején hogy valami kamu, viszont ha pl érdekességeket küldenek, esetleg diablo3 bétát 😛 akkor nem igen szeretnék arról lemaradni. Sajnos ez is [email protected] címrõl jött, és az eredeti blizzard is onnan küldt, vagy @bnet-rõl.
QuippeR
ez valóban így van, de az is megesett már, hogy a spam mappából kellett elõhalásznom egy fontos levelet.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

az lehet, de nem ezt irtad 😊

antgecc
nyilván így értettem én is.

enis kapom ezeket gmail-re, de a spamfilter kiszuri, szoval kapasbol a szemetbe kerulnek.

antgecc
Regelj egy normális mail szolgáltatóhoz (gmail) és nem fogsz ilyeneket kapni. Én még soha 1-et sem kaptam, pedig több, mint 6 éve van wow a gépemen.

nr1ranger
Én olyan e-mail címemre is kapok ilyeneket aminek soha az életbe nem volt köze a blizzardhoz sem.

There is no peace. There is only WAR!

PiszkosFred
Ne vedd szemelyre a dolgot, rajtad kivul meg 100 milliok kapnak ilyeneket. Ha csak 1% rakattint es beszopja a dolgot, mar megerte nekik. Torold ezeket a maieleket, meg se nezd mi merre visz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sippie
nem loginoltam be, de miért engem baszogatnak ilyennel, nincs is WoW accountom. Unalmas mindig ezeket a szarok kapni.
Terensz
us.battle.net.zh-pmr.in

szerinted? <#wow3>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sippie
Üdv!

Ott kezdeném hogy nincs World of Warcraft accountom, és soha nem is játszottam vele hivatalos szerveren. Viszont vannak más blizzard játékaim, azokat regisztráltam is az email címemen, viszont arra folyton jönnek a "[email protected]" címrõl emailek, most olyat ír hogy azt gyanítják nem én vagyok a valódi tulaj és ki fogják tiltani a címemet, ha nem verifyolom, onnan elvisz a us.battle.net.zh-pmr.in címre, ami nekem felettébb gyanús. Más is kap ilyenek? Meg egyáltalán mire fel, lehet errõl a szarról valahogy unsubscribeolni?
kakaoskalacs
Link

"You'll find yourself in a very different Dragonblight, stripped of its snowy landscape, with little more than ruins of the once-great dragonshrines. Wyrmrest Temple itself stands only as a reminder of Deathwing's madness -- what's left of his scorched remains is impaled atop the structure." Hmm 😮

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Holy te még játszol?Mik vannak😊
PiszkosFred
Kiveve a gyevi birot...akarom mondani a tort servert 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

skorpio7
Megveszed ah-ban az adott glyph-et, szépen use-olod és utánna már nem lesz "fekete-fehér". Berakod a helyére és ezzel aktiváltad is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nekem fekete-fehérként jelennek meg és nem tudok velük mit csinálni
cikasz
Ezt , hogy érted? Ha pebakolod õket azokat nem lehet "aktiválni" mert "csak" plusszokat adnak amik tulajdonképp mindig aktivak!
A leirásában ott van, hogy mi a plusz.

http://www.akciofigura.hu

Üdv!!

Kellene egy kis segítség.A glyphseket hogyan tudom aktiválni?? Elõre is köszi
Akik pve gearben elvertek titeket, azok szinte tuti, hogy pvp gearben szintén megteszik, valószínûleg még könnyebben.

A Te szinteden a pvp is az, mégis élvezed.

Zsoltika 007
Ez csak akkor van így ha nem mindíg egy retard csapatba tesz be.. Különben cidázhatsz...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lolSL
pve is for the noobs

[HUN]Crassus
ez oké,de se kedvem se idõm instázni😛😊

Amúgy 2 nap alatt full pve epicbe lehet öltözni (nem raides), ami után már lehet is flbe menni a normál dropokért (aztán hc). Következõ héttõl meg a nerfek után vicc kategória lesz egész fl.

[HUN]Crassus
nah igen....

[HUN]Crassus
azt valószinüleg meglesem majd

Ez mindig is így volt.

Guild Wars 2 lesz a te játékod, ahogy az enyém is.

[HUN]Crassus
amugy nem ez a helyes válasz....mivel relative szart se kéne sebezniük a magas resis targetekre épp ez lenne a resilience célja...,de mivel a pvp úgy elvan baxva ahogy kell ígyhát ezen se fognak változtatni gondolom😛
Engem is kibasznának ha elmennék a 10/25 fõs raidbe Ruthless cumókban ha nem tévedek!😛

[HUN]Crassus
még 5 fõs instába se megyek😛😊

antgecc
Akkor mégis mi a teendõ? Nyald be te is a PVE cuccokat és darálj te is.

[HUN]Crassus
megint atomjainkra bontottak RBG-ben egy PVE HC geares raiddel.....a 3 healer PVP az összes DPS 384+ PVE item.....KÖSZÖNJÜK a lehetõséget,hogy kanyar nélkül agyonbasznak a PVE gearben no matter hogy van vagy 4300 resim😛

[HUN]Crassus
mi bajotok Athene-al? jól csinálja amit csinál!

antgecc
Ejj, de jól megmondtad nekem <#taps>