World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, rágugliztam 😛

jazzy
Valahol hallottam, hogy 2012 decemberben világvége.
Valahol hallottam, hogy már nincs havidíj, ez igaz?

jazzy
Ha sokat játszol van, nem kell késõbb. Elég 1x fizetni kiszállítást / 1x rohangálni érte. Ennél sokkal lentebb nem megy az ára köv kiegig.
Eh. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar belefutok a trial hátrányába.
Néztem, hogy mennyibe fájna a full játék kiegekkel, kb 16-17k-ból meglenne minden.
Van értelme megvenni mindent kezdéskor?

cikasz
A lényeg, hogy max akkora szintû petet tudsz befogni amekkora a te szinted!
A küldetésekkel kapcsolatban meg ez a legjobb addon szerintem : Carbonite
Lecseréli a minimapot is és mutatja a mapon, hogy hova kell menned!

http://www.akciofigura.hu

antgecc
Most akkor végül bejutottál?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bocsánat már tárgytalan mindent ugy csináltam ahogy kb 3-4 hónapja és nem engeded be valamiért... fogalmam sincs hogy miert nem engedet be 30 percig itt szenvedtem vele :S
kérem a házigazdát hogy törölje a hszeimet nem akkartam offolni a topicit thx all :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

An error has occurred.
This e-mail/name combination does not exist.
ezt irja mikor beakkarok lépni....

megnezztem az email postafiokot ott meg azt irja hogy valaki probálkozott belépni ezért leblockolták az accomat...
de sehogy sem tudok belépni az acc oldalamra hogy föloldjam a blockot... :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

antgecc
Talán, ha leírnád mit ír pontosan! Valamint, ha banolnak, emailt is kell kapj róla.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

cikasz
Minden halálkor 10%-ot és ha ütnek akkor szépen lassan csökken.

Egy kis help fiuk!

1honapig külföldön voltam igy a spanom huzta a karimat tegnap jöttem haza én is játszotam a karival vagy 2 órát.... ma reggel ebrednek fél és a karim levan szépen zárva...
kb 654544* probáltam belépni és mindig az fogad hogy valami hiba történt... van valakinek valami 5lete hogy mit jelent az hogy HIBA történt?
(Nem nem irtam el semmit....)

Botond
ingyenes trial accounton nem.
Zsoltika 007
Dehogynem!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

10 aranynál megálltam.
Nem lehet nálam több egyszerre?

kakaoskalacs
Hunternek Solohoz BM (beastmaster)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

A tárgyak durabilityje nem csökken használat közben, csak halálkor?

A warriorommal még nem tanultam semmit, de a hunteremmel már megtanultam a Leatherworking képességet, csak nem tudom, hogy mit tudok vele kezdeni 😊
1/75 a szintje, ha jól láttam, gondolom ha használom (használnám) akkor fejlõdne.
Hunterrel milyen Specializationt válasszak?
Melyik a legjobb/leghatásosabb solo játékban?

antgecc
Csak a szürke nevû cuccokat add el vendornak, a fehérek neveire keress rá az aukciós házban és add el hasonló áron. Egyik szakmád a BS mellett legyen a mining, azzal is szépen lehet keresni. Bányászol, olvasztod, eladod, persze AH-ban.

White QVAS
Mivel említetted hogy Blacksmithing-et akarsz tanulni, mellé felveheted esetleg a Miningot, és a kibányászott dolgokat vagy felhasználod, vagy eladod aukciós házban ha nem kell már. De bármi mást is betehetsz.

Lehetõségek tárháza végtelen 😊

1 stack az 20 darab... ezért adnak 20 goldot??
LOL
Minden ilyesmit eladtam, ahol lehetett, így van most 5 goldom 😛

Lvl 20 vagyok.
Van kb 12 darab küldetésem ezer felé...
Megcsinálok egyet, akkor kapok helyette kettõt 😊
Hunter trainernél nem láttam, csak megtanulható skilleket.

White QVAS
Elnézést, rosszul fogalmaztam, mondjuk úgy hogy könnyen lehet némi haszonra szert tenni kis szinten is. Akárhányszor új karaktert kezdek egy teljesen új realmon, legegyszerûbb hogy eladom a húst ami a mobokból esik kezdõhelyen és környékén.

Bármennyire is hihetetlen, 20-30 gold/stack áron a hét bármelyik szakaszában megvették eddig, akárhányszor beraktam. Lényeg annyi, hogy jó ha az elején vesz pár táskát, és költ rá, megkímél jópár kellemetlen "Inventory is full" esettõl.

PiszkosFred
Regebben, kb 10-12-es szint kornyeken volt egy kuldetes, amely megtanitotta az alapokat: hogy kell befogni oket, hogy kell etetni, stb. Most, hogy alapbol pettel indul az ember, nem tudom mikor jon ez a kveszt (ha nem vettek ki eddig), de ha lemultal mar 12-es szintu, akkor keresd fel a hunter trainert, lehet kihagytad ezt a kuldetest.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tegnap kezdtem játszani, szóval azt sem tudom mi merre. 😄
A kapott petes link szép, és tartalmas, de még most sem tudom, hogy hogy, és hol juthatok másik pethez.

antgecc
Ha lvl tizenpár szintû és az elsõ karid, akkor annyira azért nem könnyû.

White QVAS
Táskákat legegyszerûbben az aukciós házban (AH, auction house) tudsz venni. Van egy külön fül is neki, lehet válogatni. Kérdés mennyi pénzed van, bár manapság nagyon könnyû goldot szerezni, de ez már más téma.

cikasz
itt tudsz szétnézni pet után
Nagyobb táskát meg tailor tud csinálni vagy aukciós házban vehetsz!

Hogy tudok a Hunteremnek újabb petet beszerezni?
Hol tudok venni Backpacket, a sok bag helyett?

[HUN]Crassus
ezt meg nem látom a melóhelyen,mert levan tíltva egy rakat oldal,de gondolom valami vicces😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
😄😄

cikasz
Ez történhetett mikor megtudták :

cikasz
Akkor ez volt az a nagy üdvrivalgás meg éljenzés az Arathor csatikon!?
Nem tudtam mi van... <#eplus2><#wilting>

[HUN]Crassus
ja és azért csak ennyit játszottam /kb 15 meccs/mert többre nincs idõm...,de így is durva,hogy kb jövõhéten meglesz a mount meg a 2200😛

[HUN]Crassus
Pazmeg! Áttranszfereltem Crasus-t Stormscale-re.....meguntam,hogy hetente 1!!! vagy még annyi RBG se jön össze hiába az a pár jó játékos a maradék slotra csak gyenguszka embereket tudtunk már szerezni....
Gondoltam erre a pár hétre míg nemlesz SWTOR meg DIÓ kiélvezkedem magam...hát nem bántam meg 2 nap alatt 9 rbg-t nyertem igaz volt bár bukta is,de ég és föld a különbség PVP terén.púposra verjük a 2000-2200-as csapatokat...hamar lesz így jó rating nomeg nagyon jók a meccsek is!
A general chaten úgy pörögnek a RBG ,ARéna ,BG LFG-k,hogy yoyozik a szemem.....
én marha ezt elõbb kellett volna megtennem ááá igazából mindegy hisz nemsokára úgyis QUITn lesz....
csak hihetetlen látni ezt az iszonyat különbséget PVP terén...

PiszkosFred
*marmint enyhebb raid napokon.

PiszkosFred
Igaz, de tedd hozza, hogy kb. fel 8-tol 10-ig enyhebb napokon is minimum 400-500as queue van.

Terensz
Állítólag az Outland.
Teljesen jó alli-horda balansz, durva world-pvp, mindenki ezt ajánlja a blizzard fórumán. Rengetegen vannak mindkét oldalon. Fél Alli beköltözött Dalaranba, úgy szaggatott Stormwind. Hordások nem költöztek be, mert õk hordások. Orgrimmar-i tartózkodáshoz atomerõmû és durva videokártya szükséges.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Fyrex
az eredeti videó törölve lett, úgyhogy felraktam újra 😄 még mindig szakadok ezen...

Avanti Crociati!

Asszem ott már voltam, és csináltam pár questet...
Majd mindjárt kiderül.

antgecc
A kettõ nagyjából ugyan az. Silverpine Tirisfal alatt van, UC melletti úton elindulsz délnek.

Sry mindenkitõl a sok láma kérdésért, de totál newbie vagyok 😊

Ez jó kis térkép, ez alapján egyszerûbb lesz közlekedni. Ezek a szint jelölések csak a mobok szintjét jelölik, vagy a questek szintjét is?

Minden questet felvettem, és megcsináltam, amit lehetett, már csak a Brewfest van, de az azt hiszem valami eventes quest, és azt sem tudom, hogy merre kéne mennem vele, mert a térkép nem mutatja, hogy merre is az arra.

Silverpine... nézegettem én ezt, de a mapon lévõ kapcsolókat babrálva sem leltem rá. (Kiszott nagy világa van ennek a WOW-nak)

White QVAS
Itt egy kép a zónák szintjérõl és az ajánlott fejlõdési útvonalakról. Elõször kicsit kaotikusnak tûnhet, de könnyen el lehet rajta igazodni.

http://href.hu/x/g3qu

White QVAS
Ha elfogytak a questek, általában kapsz 1 olyat ami egy új területre irányít. De ha véletlenül el is dobtad, vagy nem találod, szimplán elszaladsz Silverpine elsõ hordás településére, aztán ott már lesznek questek.

Blacksmithing-et, ugyanúgy mint bármelyik másik szakmát pedig a legtöbb nagyvárosban, de szerintem már akár Brill-ben is meg lehet tanulni.
Felül a minimap mellett van egy nagyító, rákatt, kiválasztod hogy Profession Trainer, szerintem úgy fogja mutatni.

Visszamegyek Undercitybe. Azt mondta egy õr, hogy ott tudok tanulni Blacksmithing képességet. Amúgy is arra akartam továbbmenni dél felé, hátha arra kéne mennem.

antgecc
Olyan nincs, hogy elfogytak. Mindig úgy kapod õket, hogy idõvel a szintednek megfelelõen tovább állj a következõ megyébe. Neked Tirisfal után Silverpine-be kellene átvezetnie 1-2 questnek. Valamit kihagyhattál. 12-esen egyébként már ott volna a helyed.

Lvl 12 vagyok, és elfogytak a questek. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Illetve lóg egy quest a levegõben, Brewfest néven, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Kéne tanulnom Blacksmithing képességet, gondolom a warriornak ez a legjobb, de ezt sem tudom, hogy hol tanítják.

White QVAS
Ez a legendary staff alapja, nem osztogatják ingyen.

http://www.wowhead.com/quest=29239

Kommentek között ott van szépen levezetve a questek sora. Olvasgass utána, ha meg akarod szerezni, raidelni mindenképp kell.

Ha tévedek, valamelyik nagymester majd kijavít.