World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem, hogy mennyibe fájna a full játék kiegekkel, kb 16-17k-ból meglenne minden.
Van értelme megvenni mindent kezdéskor?
A küldetésekkel kapcsolatban meg ez a legjobb addon szerintem : Carbonite
Lecseréli a minimapot is és mutatja a mapon, hogy hova kell menned!
http://www.akciofigura.hu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kérem a házigazdát hogy törölje a hszeimet nem akkartam offolni a topicit thx all :S
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
This e-mail/name combination does not exist.
ezt irja mikor beakkarok lépni....
megnezztem az email postafiokot ott meg azt irja hogy valaki probálkozott belépni ezért leblockolták az accomat...
de sehogy sem tudok belépni az acc oldalamra hogy föloldjam a blockot... :S
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
1honapig külföldön voltam igy a spanom huzta a karimat tegnap jöttem haza én is játszotam a karival vagy 2 órát.... ma reggel ebrednek fél és a karim levan szépen zárva...
kb 654544* probáltam belépni és mindig az fogad hogy valami hiba történt... van valakinek valami 5lete hogy mit jelent az hogy HIBA történt?
(Nem nem irtam el semmit....)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem lehet nálam több egyszerre?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
1/75 a szintje, ha jól láttam, gondolom ha használom (használnám) akkor fejlõdne.
Hunterrel milyen Specializationt válasszak?
Melyik a legjobb/leghatásosabb solo játékban?
Lehetõségek tárháza végtelen 😊
LOL
Minden ilyesmit eladtam, ahol lehetett, így van most 5 goldom 😛
Van kb 12 darab küldetésem ezer felé...
Megcsinálok egyet, akkor kapok helyette kettõt 😊
Hunter trainernél nem láttam, csak megtanulható skilleket.
Bármennyire is hihetetlen, 20-30 gold/stack áron a hét bármelyik szakaszában megvették eddig, akárhányszor beraktam. Lényeg annyi, hogy jó ha az elején vesz pár táskát, és költ rá, megkímél jópár kellemetlen "Inventory is full" esettõl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A kapott petes link szép, és tartalmas, de még most sem tudom, hogy hogy, és hol juthatok másik pethez.
Nagyobb táskát meg tailor tud csinálni vagy aukciós házban vehetsz!
Hol tudok venni Backpacket, a sok bag helyett?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem tudtam mi van... <#eplus2>#eplus2><#wilting>#wilting>
Gondoltam erre a pár hétre míg nemlesz SWTOR meg DIÓ kiélvezkedem magam...hát nem bántam meg 2 nap alatt 9 rbg-t nyertem igaz volt bár bukta is,de ég és föld a különbség PVP terén.púposra verjük a 2000-2200-as csapatokat...hamar lesz így jó rating nomeg nagyon jók a meccsek is!
A general chaten úgy pörögnek a RBG ,ARéna ,BG LFG-k,hogy yoyozik a szemem.....
én marha ezt elõbb kellett volna megtennem ááá igazából mindegy hisz nemsokára úgyis QUITn lesz....
csak hihetetlen látni ezt az iszonyat különbséget PVP terén...
Teljesen jó alli-horda balansz, durva world-pvp, mindenki ezt ajánlja a blizzard fórumán. Rengetegen vannak mindkét oldalon. Fél Alli beköltözött Dalaranba, úgy szaggatott Stormwind. Hordások nem költöztek be, mert õk hordások. Orgrimmar-i tartózkodáshoz atomerõmû és durva videokártya szükséges.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Avanti Crociati!
Majd mindjárt kiderül.
Silverpine... nézegettem én ezt, de a mapon lévõ kapcsolókat babrálva sem leltem rá. (Kiszott nagy világa van ennek a WOW-nak)
http://href.hu/x/g3qu
Blacksmithing-et, ugyanúgy mint bármelyik másik szakmát pedig a legtöbb nagyvárosban, de szerintem már akár Brill-ben is meg lehet tanulni.
Felül a minimap mellett van egy nagyító, rákatt, kiválasztod hogy Profession Trainer, szerintem úgy fogja mutatni.
Illetve lóg egy quest a levegõben, Brewfest néven, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Kéne tanulnom Blacksmithing képességet, gondolom a warriornak ez a legjobb, de ezt sem tudom, hogy hol tanítják.