World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nagyon sokan kaptak, nekem is reggel jott a level, mert jopar regi motoros guildtarsnak is. Mar orultem, hogy D3 beta inv jott, de csak ez volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
baszki összehuztam:S na mind1

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

Robert,

As a thank you for being a veteran World of Warcraft® subscriber, we're giving you a FREE copy of World of Warcraft to share with a friend.

Simply have your friend follow the steps below to receive their free copy of the game:

1.

Create a Battle.net account at eu.battle.net

2.

After logging in, select "Account" from the top menu.

3.

Click the "Add a Game" button on the account management page.

4.

Enter the Game Key provided below.

A vanilla területen nemérdemes instázni, outlanden ill northenden pedig ugy hogy felveszed az instához való questeket, elötte pedíg a szûkséges elõzmény questeket letudod.A mostani karakterem egy drooid igy tank-heal-dps is megvolt jelölve,így instant behívott ha jelentkeztem a dungeon finderbe.Természetesen megvan neki a dual talentje és a heirloomos itemek miatt a tank talent elég vegyesen volt rakva feral dps-el,abszolute jól mûködött.A healer talent az echte resto.A vanilla terület megváltozott jóval gyorsabbak a questek és szerintem jobbak is.A redridgei rambo pl a játék legötletesebb quest chainja lett.Nagyon érdemes kivenni az összes heirloomos itemet (amugy is megvolt a chest-shoulder-fegyverek-trinketek-gyûrûk mindegyike), igy most csak a 2 sityakot és 2 köpenyt kelett megvenni.
Fyrex
végig questeléssel fejlõdtél? vagy mit ajánlassz?

Avanti Crociati!

A legfrissebb karakterem egy druid. Úgy lett vasárnaptól vasárnapig 83 as hogy pl szombaton abszolute nem loggoltam be.Igaz a létezõ összes heirloomos itemmel ami valószínû azért sokat számít, no meg az is hogy ez a 8. karakterem.Nyilván aki abszolute nem ismeri a questeket és a zónákat, valamint az elsõ karakterét huzza az elpepecsel jópár dologgal de akkor sem két hónap a szintezés.
Mert leginkább hordó az a ládikó😊

"vessetek a mókusok közé" :)

én nem kapok semilyen ládikát mindenap :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

PiszkosFred
Mert az a "kocsog" kodo abban a "kocsog" ladikaban van, amit minden nap az elso "kocsog" kill utan kapsz meg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jó lesz az 1,5-2 hónapnak is, ha játszik is.
Fiúk az miert bvan hogy lemegyek erre a sörfesztiválos Bossra kiesik a köcsög Kodo de ÉN nem láttom hogy kiesett.... erre oda megy 1 csávó és elviszi :S

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

cikasz
Egyedül a shaman ami ér valamit a többi EPIC FAIL!

http://www.akciofigura.hu

White QVAS
Ebben egyet kell hogy értsek.

UnknownAsshole
a paladin full gagyi szoknyában, ezt már a T11nél is elcseszték
antgecc
1. paladin, hibátlan
2. rugó, reptile 😄
3. shaman, oké
többi említésre sem méltó förtelem, a hunter pedig egyenesen röhejes.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nemértelek.Miért jelent neked az gondot hogy egy ötfõs insta milyen droppot dob?Aki raidel annak qrvára nem upgrade aki meg nem az meg ugyis kiszedte a két zul faxságból ami kelett neki.Altoknak teljesen jó az vagy az olyan casualoknak akik napi 1-2 órát játszanak teszem azt mint ahogy én is teszem ebben a csodás kiegben.Te amugy is pvpboy vagy mit számit neked hogy egy pve cucc hanyas item lvl-ü?A raiderek érdekesség kedvéért majd megnézik egyszer, kétszer az új kisinstákat és main karakterrel soha be nem teszik oda a lábukat.Jól ellesznek majd deathwingel 4-5-6 vagy mennyi fázison keresztûl és örvendenek vala neki, fõleg heroic módban mert ott jó szopni minden este.

nemtudom feltünt e hogy ez a csodás változás miszerint összevan vonva a 10 és a 25 fõs raid hazavágta a raider guildek 70-80% át, magyar guild talán van 2-3 ami érdemben raidel is az össz eu szerveren.Mindenesetre ha neked nem is tünt fel azért a blizzardnak igen mivel szép lassan de fogynak az elõfizetõk hát kénytelen valamit adni ha már játékélményt nemigen tud.Mitöbb lesz még olyan lehetõség is a pug raideknek ami a normál erõsség alatti lesz jó sok ilvl cuccal mert az kell a népnek.Ennyi erõvel azon is háboroghatnál hogy milyen dolog volt a firelandsos felvezetésnél magas ilvl-û "ingyen" köpeny, hisz bármely karakterrel szólózható a chain.jah az más kérdés hogy csak altoknak upgrade vagy még azoknak sem.

A blizzard nem osztogat semmit, próbálja megtartani az elõfizetõket de ennyi év után már azért nem oylan könnyû.
S11 Setek. Komolyan némelyiken annyira látszik, hogy hetekkel többet foglalkoztak vele...
Egyszerûen felmegy a pumpa az emberben ilyenkor, és úgy nyakon tudná baszni õket...

Jó ez az új insta. Volt vagy 20 perc leírtani, és akkor mellé az ingyen 378 loot. 😄
De a blizzard mostmár nem fogja cataban csak úgy osztogatni az epicet. Meglesz az értékük, mint régen.
Aha-aha nagy duma volt még release elõtt..

Zsoltika 007
Nekem visa electron volt most meg mastercard. Otp-s. Soha semmi bajom nem volt még vele.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Amúgy sry, de nem kötekedni akartam, csak gond lehet, ha kér bankkártyát, max OTP-s kártyával tudok majd szolgálni, azt meg nem hiszem, hogy megeszi.

"Szükséged lesz még egy bankkártyára, vagy egy gamecardra..."

"Vagy" van ott, és nem "és".
Ezért gondoltam, hogy ha van gamecardom, akkor nem kell bankkártya 😛

picket
"Mire van szükségem a regisztrációhoz (vagy trial upgrade-hez)? <...> Szükséged lesz még egy bankkártyára, vagy egy gamecardra..."
Nem tudom hogyan lehetne egyértelmûbb <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Azt olvastam, onnan azt vettem le, hogy nem kell, de nem volt teljesen egyértelmû 😛

antgecc
Kellett neked annyit dolgozni azzal a gyíkkal... 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Most mondjam azt, hogy 7 éve még ez volt a helyzet? <#idiota>
Ha mégis kérne bankkártyaszámot, akkor beírod a családban valakiét, aztán cancel subscription. Amíg megy az elsõ hónapod (direkt nem hívom ingyen hónapnak, mert megvetted az alapjátékkal együtt 😛), addig nem vonnak a kártyáról, ha meg megnyomod a cancel subscriptiont, akkor következõ esedékes idõpontban sem (ami ugye az elsõ hónap lejárta lenne). Egyébként van egy link a fejlécben a gyakran ismételt kérdésekre.

&#3237;_&#3237;

Ha jól vettem le az infót, és van gamecardom, akkor nem kell hozzá bankkártya szám ugye?

LeWyTy
nekem még vehetnél 2 hónapot<#nevetes1> olcsóé csak 3500<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Megrendeltem a komplett szettet, 2 hónap + játékidõvel, 21.5K volt.

jazzy
Skill még mindig olcsóbb mindnél 😊
Nem reklámnak szántam, inkább segítségnek, hogy olcsóbban kijöhet a fizetés.
Tõlem nincs túl messze a hely, szóval nekem nem kéne a kiszállítás.

picket
Gondolom ha személyesen veszed át, akkor az nincs, de ez akkor is reklámszagú, amúgy meg törlöm, hogy felvásároljam én magam. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Nem igazán, mivel van mellé egy 990ft-os házhozszállítási díj is.

Jobban átnézve a termékeket már világos, hogy ki-kivel van. 😊
17K a komplett szet, 1 hónapos játékidõvel.

antgecc
Érdeklõdj az oldal üzemeltetõjénél.

White QVAS
30 napos játékidõ csak az alapjátékhoz jár, az hogy csak a sima WoW-ot, vagy a Battlechestet veszed, az teljesen mindegy. A kiegészítõkhöz már nem adnak játékidõt.

Igen, ez azt jelenti hogy ha megveszed a wowot, akkor kapsz 30 napot ingyen, tehát ezért nem kell külön fizetni feltöltést.

Valaki elmondaná, hogy mik is akarnak ezek lenni?

Link

Minden wow játékhoz van cd kulcs, ez rendben van, de a 30 napos játékidõ nem világos.

Teszem fel rendelek 2 terméket, ami mellett ott van, hogy 30 napos játékidõvel, az akkor 2 hónap játékot jelent, hogy nem kell külön fizetnem feltöltést?

[HUN]Crassus
igen ofc,de mivel WoW azé gondoltam így viccesebb😛😊

antgecc
VV inkább, nem?

Caliph
dalaran bank közepén az a goblin az blizzlike?😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

cikasz
egy újabb csicska...

http://www.akciofigura.hu

White QVAS
WW5 Tomi? Az meg mi ? Vagy ki?

[HUN]Crassus
melyikõtök ez a WW5 Tomi? most valaki lebukott baszki!😄

Ha módod van rá vedd meg az egész full pakkot.Egy füst alatt letudod a telepítést és a frissitéseket, ill zökkenõmentes lesz a szintezés.Napi 1-2-3 óra játékkal felszintezheted 85 re az aktuális karaktered kb egy hét alatt, de max kettõ hét akkor is ha nemismered a questeket.A havidíj egy pénteki sörözésnek a fele ugyhogy nem fog földhözvágni.a diabló pedíg nemjelenik meg tárgyévben, hacsak meg nem gondolja magát a blizzard az ea miatt.
White QVAS
Nem szeretnék reklámozni, nem akarom hogy kitiltsanak innen, de talán 1x elnézik nekem.

livekodok.com

Lassan 1 éve tõle vásárolok, 5700ft 60 nap, nem nagyon találtam még olcsóbb megoldást. Ja és bocsi, 2800ft körül van.

antgecc
Én a profilomban beállítottam egy angol címet, kb 2 hónap átfutási idõ után már fontban fizetem a havi díjat, ami kb 2500-2900 huf, árfolyamtól függõen. Bár, mire átállítódott cancel-eztem.

picket
Forintban ennyi, de milyen pénzben 2,5k?

&#3237;_&#3237;

Igen, most gondolkodom, hogy mi legyen.
Ha kijön a Diablo 3, akkor nem hiszem, hogy sokat játszanék vele.

White QVAS
Van havidíj, de nem egy hatalmas összeg, bár pont tegnap beszélgettem egy ismerõssel, aztán rákérdezett, hogyan bírok 10 ezret kiadni egy havi játékért. Mondom WTF? Aztán közöltem vele hogy 2,5k egy havi játék összege, pislogott mint hal a vízben.

Egyébként lehet most soknak tûnik ha megveszed egyben, de késõbb már csak az új kiegeket kell egyszer-egyszer megvenni.

De az is elég ha csak az alap+BC-t veszed meg fillérekért, aztán 70-es szintig eldöntöd az 1 hónap játékidõ mellett, hogy megéri-e ez neked.

jazzy
Mi igen? Van havidíj. Mindig is lesz.