World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
ha van pénzed hogy beszerezz mindent AHból akkor kb.~1 nap alatt megvagy mindel<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem is, mert 1-2 óra.

Szerintem a gear a legkevesebb. 500 feletti blacksmith, alchemy, letaherworking, archeology stb. Ezeket nem két nap felhúzni.
[HUN]Crassus
sry no offense,de kb nem ér többet....nekem 5db 85-ös karim van ennél jóval jobb gearben /382+/ és azokat se tudnám többért eladni...
ezek nagyon gyík geares karakterek....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ezekben mind a te kezed munkája van és 14k cakkumpakk?? Én 200k-ért se adnám...
Amelyikkel készterméket gyártasz.
és mit nevezel termelõ szakmának?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Az a gond, hogy vagy gyûjtögetned kell, ezt nevezed te szopásnak, vagy AH-ban veszed a fejlesztéshez szükséges anyagok egy részét, azzal meg az a gond, hogy az árak ahhoz vannak szabva, hogy van 2-3 85-ös karid, akikkel könnyû a pénzszerzés. Ha nagyon lusta vagy, akkor amelyikkel sokat játszol, vedd fel a nyúzást és a bányászatot/herbát, és adj el mindent AH-ban méregdrágán, majd késõbb 8-10k-ból állj neki termelõszakmát húzni úgy, hogy csak az AH és a postaláda között ingázol...
tailoringot a spanom huzz és õ is mondja hogy szopás mert kurva sok minden kell :S enchanting is kicsikét nehéz nem?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Bármelyik gyûjtügetõ szakma (nyúzás, bányászat, herba) jó pénzt hoz, a termelõszakmák pedig mind körülményesek. 😉
Ha ez a két karid van, akkor szerintem:
- pap: tailoring, enchanting
- warri: mining, blacksmithing
Fiuk van egy pappom meg egy Warriorom milyen szakmát ajánlotok nekem? egy a lényeg hogy jó sok pénzt hozzon nekem de én annyit ne szopjak vele... 😄

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
inkább töltöm rootban mint szenvedjek egy instában😄 amúgy a t2 fegyóval akkorákat baszok oda,hogy reccsennek a médzsek rendesen😄

jazzy
Mondja ezt a warrior aki fél életét rootban töltötte 😄D
[HUN]Crassus
ezért kajak semmi értelme a PVE-nek......órákat ültök a gép elõtt,és nyomogattok egy elõre megtervezett rotát....pffff PVE-->FAILED

antgecc
Neked ehhez elitistjerks kellett? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

rofl, epic : D

egyébként elitistjerksen van fenn pve-s rotation, elvileg amúgy a dotokat fenn kell tartani rajta folyamatosan (nem a poisonból jövõket), magadon a slice and dicet, és folyamatosan envenom vagy evis

Nézõpont kérdése, full heirloom rugóval combaton többet is mint három.
Rugóval nem húzunk be 3 mobot, mert nem vagyunk warriorok...
Ha jól fel van szerelve a rugó, simán megy. Cheapshot után kis szerencsével három backstab is belefér, majd 1-2 hemó azt csá a 85-ös mobnak. Esetleg ha adok a rugó feelingnek, akkor mehet egy kindley is. :p 82-83-asak meg néha már a CS alatt elpatkolnak. Az meg, hogy rugó stealth-ben kezd támadni, szerintem tök alap, akkor nem kezdek lopakodva, ha harc közben beagrózom mégvalakit.
Botond
Ha ilyen lesz 4.3 akkor én is befizetek újra. 😊
antgecc
Oké, mondhatnám úgy is, hogy kurva könnyû, de nem hatásos. Behúzok 3 mobot, nyomom a blade fury-t, stealthelnem sem kell és fexenek a mobok. Backstabbel megcsinálod ezt? Nem.... 1-et még lestunolsz, a többivel meg hemozhatsz. Így értettem. Shadow dance és hasonlókat meg nem nyomok el pár mobra, félre van rakva a nyomorult allira, amelyik mobozás közben támad be, persze csak, ha éppen subon van kedvem mobozni.

Terensz
"azért ennyire ne nézz hülyének" <#duhos2>

<#idiota>

amúgy te írtad: #153286

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

antgecc
Gyerekek, amcsi béta óta wow-ozok, kb 6 éve van rugóm is, ennyire ne nézzetek hülyének 😄 Gouge 1 db backstabet tesz lehetõvé, aztán ennyi, ráadásul deadly szakítja az effectet....

PiszkosFred
Nyomhatsz egy gouge-t ha minden mas cdn van, azzal is megoldhatod a mogekerulest...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
poénból próbáljatok valamit feltölteni tynipic-re....mert nekem 3x adta be azt a 2 csajt😛

[HUN]Crassus
F U😄

[HUN]Crassus
yepp

+pont

anti hero

antgecc
Persze, hogy lehet cheap-el, azért ennyire ne nézz hülyének. De a cheapnek egyszer vége van, aztán jöhet a kidney, a következõ mobre meg kidney cd-n van, tolhatom a hemo-kat. Ráadásul így elég sûrûn stealth-el kell kezdenem. Combat elõnye, hogy stealthelnem sem kell, csak futok végig rajtuk sinisterrel kezdve. Érti? Instában alap a sub, meg persze pvpben is.

jazzy
A másik kép jobb volt 😄
Terensz
Blood elf paláj, jól látom?

Terensz
Most nem értem: mi a problémád <#nemtudom>

Nem rosszak <#eljen> <#taps>

Terensz
Mobokat 1v1-ben simán lehet backstab-elni, mire nem jó ugye a cheap shot. Vagy ambusholni shadow dance-ben.

Szintezéste lvl 29-tõl: sub. Semmi más :-)

Bukta van. <#taps>

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
baszki bármit töltök tinypics-re ezt adja be...WTF?

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
lol ezmiez?

[HUN]Crassus
4.3 rdy vok😛😊

antgecc
Questelni hibátlan. Mobokat 1v1-ben elég nehéz backstabelni.

Subon mainhandre instant, offra deadly. Combat passz, az "warrior" talent. :p
Az Envenomot mutilate-es rugó miatt kérdezem, mert jelentõsen kevesebbet sebzem, mint amikor subon backstabelgetek és a partiból jön a kombópont mint az állat... Sokkal nem lettem okosabb, szóval az assás talentet továbbra sem vágom, pedig régebben az volt a kedvencem (mikor még csak hátulról mûködött a mutilate)...
antgecc
Sub rugónak milyen poisont illik rakni mainre és offra, és milyet combat rugónak?

Terensz
Az összes poison magic-en belül: nature-nek számít.

Envenomot felejtsd el, ha sub rugód van, ezt csak az assassination használja.

Amúgy az envenom úgy mûködik, hogy 5 kombópontnál és 5 stack deadly poison-nél kell lenyomni a max hatáshoz. Kevesebb stack vagy kombópont nagyon lecsökkenti a sebzését.

Sub rugóval pve-ben a bosson fent kell tartani a hemo +bleed effektjét, de a gliffelt dot-ot nem. Ambush vagy backstab >>> hemo.
Sub pvp teljesen helyeztfüggõ.

UnknownAsshole
A garrote és a rupture bleed effect. A deadly magic damage-nek minõsül, viszont azon a talenten szerintem végig fent kell tartani a hemo-t bár a roguehoz nem értek szóval ezt majd más :p
Azt szeretném kérdezni, hogy a rogue deadly poison sebzése bleed effectnek számít-e (bosson fent tartsam-e a hemorrhage-et), továbbá, hogy az Envenom pontos mûködését írja le valaki magyarul, légyszi.

Köszi.
LeWyTy
Ragna alli jelenleg.
Egy ilyen guildér utaznék térben, idõben és talán realmon is<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zsoltika 007
Melyik realmen vagy?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

LeWyTy
Valaki ajánljon már nekem egy olyan guildet ahol haveri szinten jó a társaság... és lehetõleg még normálisak is<#nevetes1>
Mer régen olyanom volt... csak megszünt... és most nem találom a helyem.<#rinya>