World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casseus
Mindenesetre ha akkor még játszanék akkor valószinüleg reroll pandára és mennék BG-zni. Egy pandát úgy se bántana senki.

ha te azt tudnád...^^

nr1ranger
Részemrõl furcsállom a pandás kieget, ezzel a frakciók közti háborús koncepcióval, mert PvE részrõl nem látok benne epicnesst, talán ha az új raidekrõl többet tudunk.

There is no peace. There is only WAR!

LeWyTy
Az én véleményem az hogy aki fél a változástól az ne is játszon a wowal mer már rég unja... és ez a bizonyíték rá.

Csak az szomorú hogy a régi jó skilles játékosok helyére jönnek a 10 éves idióták.. és még a játék is lealacsonyodik azoknak a szintjére<#boxer>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Na az elmúlt 10 hsz csak szarozza a pandát...

Azé megkérdezném hányan játszanak még a wowwal akik abba akarták hagyni mer új lett azerot a cataval???????

Elõször azt sem tudta senki sem feldolgozni. de még sem csökkent jelentõsen a játékososk száma.

ENYI

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tatyla
halleluja nem kell rettegnem a visszaeséstõl örökre elbúcsúzhatok így a wowtól és nem kell attól félnem hogy megint sorban fogok állni éjfélkor a CE példányomért.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Most mindenki úgy csinál, mintha nem tudta volna, hogy ez lesz a következõ kieg hónapok óta. <#idiota>

Casseus
Én is szívesebben töltöm mással az idõm. Napi 5percre szoktam még belogolni. Egyébként nem teljesen mind1 hogy pandák vagy sárkányok? Végre valami "más", ami valójában most is ugyanaz. Lvlcapnövelés, talentváltozások, néha uj class, race, raid, itemek. Ördögi kör 😊 Akik most is élvezik a játékot azok ezek után még jobban fogják, akik meg kiégtek azok talán megnézik de ugyanugy megunják.

ha te azt tudnád...^^

[HUN]Crassus
azért a tömegeket jól megvezették ezzel a fizesd a WOW-ot nekünk még 1 évig szarsággal😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
jaja ugyanez,de starcraft nélkül😄 amúgy menjenek a picsába,hogy nem lettek kész DIO3-al a 15 éves évforduló végére!:S

ez az elso kieg amitol nem jon ram megint hogy wowozni kene...ez sokat elarul, feltem hogy majd megint raizgulok es muszaj lesz elofizetni, de ez nem jott ossze nekik halisten, felek(blizz helyett is) nem vagyok egyedul

monk is egy fosszar wowba...

mindegy lesz bf3, dio3, sc2 kieg, ha meg nagyon mmo kene akkor eve vagy sw:tor...

Casseus
Szerintem nem lõttek mellé. Ázsiában még népszerûbb lesz a játék. Minket meg megetetnek az uj class-al. Mindenki jól jár 😊

ha te azt tudnád...^^

Carbonka
PANDA@LOL. WOW IS DEAD.

[HUN]Crassus
dehogy! a majom ázsiaiakat ezzel megvették kilóra....

Ha ezzel akarják visszacsábítani a játékosokat, akkor iszonyat öngólt lõttek szvsz...

es megis pandaria
hat ez hanyinger, ezzel nagyon mellelottek...wow is dead...

Casseus
monk 😮

ha te azt tudnád...^^

picket
Höhö, "klikkre nõ", höhö. Klikkeltem, hol a nõ?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

jo az faszsag

LeWyTy

hat en emerald dreamre tippelek de feloran belul kiderul (bar a panda az tutifix nem lesz😄)

LeWyTy
Mists of Pandaria?

na mindja uj wow kieg bejelntes.

kösz mindenkinek a választ csak még azt kifelejtettem hogy WoTLK-zok nem tudom ez mennyiben változtat.

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

picket
Itt megtalálod, hogy mit kell raid elõtt összeszedned.

&#3237;_&#3237;

Nálam csak a ranged Taunt és a def stance Charge verte ki a biztosítékot, annyira, hogy négy hónapig nem is játszottam a warrimmal. :-)
LeWyTy
Van dungeon finder. I gomb. azzal kereshetsz 5fõs instát magadnak.
(ez kicsi szinten elég hatékony a fejlõdéshez és jóféle itemeket is ad)

Ha eléred a 85öt akkor Dungeon finderrel normál aztán HC 5 fõsökbbõl
kiszedsz magadnak egy alap set-et.
aztán justice pontér tudsz venni itemeked magadnak.

Utána ha már elég jó a cuccod mehetsz raidekre is.

Nagy vonalakban ennyi.

Sziasztok.
Kezdõ wow-os vagyok még csak egy lvl 61-es belf rugóm van.
Na most szeretnék kérni egy kis felvilágosítást hogy hogy vannak ezek a set-ek.
Hallottam ilyenekrõl hogy tier set meg dungeon set meg hogy pvp set-ek de engem nem érdekel a pvp.
Szóval valaki le tudná írni vázlatosan hogy melyik hol esik és milyen szinten?
Az a lényeg hogy nekem instákba kell meg majd hogy RAID-en jó legyek mert ugye már írtam PVP engem nem izgat.
Köszi!

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

na ez rohadtul így van... tudom és megértem hogy miért nem tetszik nektek a casualosodása a játéknak, de én pl az abszolút casual kategóriába tartozom, és a kisfaszom is ki van azzal, hogy akárhányszor belogolok (jó, 1-1 hónapokra, esetleg 2-re fizetek elõ), állandóan újra kell tanulnom mindent, mindent végig kell olvasnom, végig kell túrnom a fórumokat újra... jogos azért valamennyire...

Érdekes mennyire másképpen játszunk vagy nem tudom... Nekem még megközelítõleg sem volt soha annyi pénzem az 5 éves pályafutásom alatt, amennyi elég lett volna mindenre. Ha raideltem, ha nem, mindig el tudtam volna költeni az éppen aktuális pénzem tízszeresét is.
Ilyet nem írt. Azt írta, hogy minden marad a régiben.

De azért a warr/rugoknak bepakoltak egy gyakorlatilag 15% dmg buffot. <#bdead>

lolSL
szerintem nem törõdés hogy 1.5 évente 1x balanceolják a játékot aztán szedik a havidíjat és semmit nem adnak közben

Ezzel nem sokat mondott, csak tipikus PR duma volt, hogy törõdnek velünk.

lolSL
kék

we feel like we have reached a point where too many changes can do as much damage as not enough changes.

Class changes, especially in between expansions, and especially when hotfixed in between two patches, can be exhausting for many players. They don’t want to have to figure out if their rotation or gear strategies have changed overnight. They don’t want to have to devour all the latest theorycrafting and wonder if they’re supposed to respec every time they log in.

too many changes, even with the noblest of goals, can be as unhealthy for the game as failing to make changes that are necessary.

Our strategy will continue to be: make most changes in expansions, some changes with patches, and the occasional change via hotfix

..

LeWyTy
Csak félig off! <#eplus2>

[HUN]Crassus
😊

[HUN]Crassus
az lehet ,de menjen már a picsába aki ilyen hack-et használ baszki😛

Ez is jó felállás

antgecc
wsg instant leave... elbaszott szar.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
tegnap WSG-ben szép kis kiegyenlített meccs ment aztán egyszercsak 1-0 után az egyik druida "MEGTÁLTOSODOTT" elõször végigsprintelt a map-en a zászlóval majd fogta magát és lesátorozott a flag point-on....nem is volt semmi furcsa ezenkívûl😛 bár ugye már ez is WTF volt....szóval mentünk és szépen 4-6 dps-el támadgattuk,de feltûnt,hogy bár healere az nincs,de olyan mintha egy fatönköt ütnék egy mûanyag késsel😛 szart se sértült....még 10-es debuffnál ami ugye +100%!!!! dmg taken neki sem kapott nagyokat én magam 2x mentem neki berserk buffal/recklessness-el, 3x mortal stackel armort kinullázva ,trinket procc+ork speckó landslide mindenlófasz 21k+ AP Tier2 fegyó és szinte meg sem mozdult a HP-ja....ilyen átlagosan 8-12!!! ezreket ütöttem....a legnagyobb hitem egy 27 ezres mortal volt ami barátok közt is lófasz,mert idõközben még azt is megnézte valaki,hogy 3700 resilience-s kék+365/371-es gearben van a gyerek....15 percen keresztül nembírtuk megölni aztán lekapták a mi FC-ket...õ nem csítelt
Bereportoltuk és este jött is a GM-tõl a levél,hogy köszönök a jelentést a gyereket banolták.....LOL
Speedhack-et már láttam ,de ilyen DMG "kinullázó" szart még nem....elég érdekes volt....

Csak egyet tudok érteni az elõttem szólókkal 10 85-ös kari mindnek epic fly és maxos prof de így s van 80k az accon, semmi értelme a pénznek.
PiszkosFred
Pontosan. Ha csak nem akarsz minden altnak egy choppert a segge ala, nincs ertelme tobb tizezres vagyonnak. Foleg akkor, ha raidelsz folyamatosan, hisz' elobb-utobb ugyis kiesik minden loszar ami kell, AHbol max flasket es kajat veszel (bar cauldronok ota flasket sem nagyon), nem boe szarokat. A gem, enchant es egyeb hulyeseget megoldod guilden belul, par ezer arany boven sok a mindennapi "eletre". Persze, raidek es guild nelkul draga minden, de ez mar csak igy megy irl is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
yepp!

Nincs jelentõsége a játékban a pénznek.Teljesen mindegy hogy 5k vagy 500k gold van az accountodon.Igazából a gold csak az új játékosoknak számít vagy azoknak akik más realmon kezdenek karaktert.

Játékidõt veszek belõle.... 3200-3500 ft egy havi elõfizetés, gondolom 10k goldot adsz egy 2 hónapos feltöltõ kártyáért számold ki majd hogy mennyi így egy gold.Bármi.... Mi bármi?Veszel a 7. altnak is ah ból 20k goldért akármibármit?

a lich kingben volt az accountomon közel 120k gold ez arra volt elég hogy a caraclysmben felhuzzam a mainem és még 5 alt szakmáit ugy hogy ki nem tettem a lábam sw bõl.Most kb 15-17k gold van az accountomon meg 8 db 85 ös karakter.Való igaz felesleges bármit is farmolni heti 2 ah zássalsimán szinten lehet tartani a gold mennyiséget.Így viszont hogy a goldnak szinte semmi szerepe a játékban, ezért fordulhat elõ hogy 30-50k gold is lehet egy egy item, vagy egy fegyver enchant alapanyag ára 1k.

summázva LeWy az a bármi tulajdonkép semmi.
LeWyTy
Például játékidõt... vagy proffozok... vagy bármi.

[HUN]Crassus
és mit veszel belõle?! 5 karimnak nincs összesen 5 ezer aranya mégis megvan minden nekik ami kell😛😊

LeWyTy
Tudni kell mire van igény, +találni jó farmot
Én pl tudok lvl60as mobokból 30perc alatt 1000 goldot farmolni, csak lusta vagyok<#eplus2>

[HUN]Crassus
mindenem 525.....hidd el szart se ér😛

kihagytam a bc-t meg a wotlk-et, amikor visszajöttem cataclysmre még az is meglepett, hogy nem tudok már mindenkit stunlock alatt tartani, nem ártott olvasgatni ej-t : \