World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te azt tudnád...^^
There is no peace. There is only WAR!
Csak az szomorú hogy a régi jó skilles játékosok helyére jönnek a 10 éves idióták.. és még a játék is lealacsonyodik azoknak a szintjére<#boxer>#boxer>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azé megkérdezném hányan játszanak még a wowwal akik abba akarták hagyni mer új lett azerot a cataval???????
Elõször azt sem tudta senki sem feldolgozni. de még sem csökkent jelentõsen a játékososk száma.
ENYI
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ha te azt tudnád...^^
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mindegy lesz bf3, dio3, sc2 kieg, ha meg nagyon mmo kene akkor eve vagy sw:tor...
ha te azt tudnád...^^
hat ez hanyinger, ezzel nagyon mellelottek...wow is dead...
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
ಥ_ಥ
(ez kicsi szinten elég hatékony a fejlõdéshez és jóféle itemeket is ad)
Ha eléred a 85öt akkor Dungeon finderrel normál aztán HC 5 fõsökbbõl
kiszedsz magadnak egy alap set-et.
aztán justice pontér tudsz venni itemeked magadnak.
Utána ha már elég jó a cuccod mehetsz raidekre is.
Nagy vonalakban ennyi.
Kezdõ wow-os vagyok még csak egy lvl 61-es belf rugóm van.
Na most szeretnék kérni egy kis felvilágosítást hogy hogy vannak ezek a set-ek.
Hallottam ilyenekrõl hogy tier set meg dungeon set meg hogy pvp set-ek de engem nem érdekel a pvp.
Szóval valaki le tudná írni vázlatosan hogy melyik hol esik és milyen szinten?
Az a lényeg hogy nekem instákba kell meg majd hogy RAID-en jó legyek mert ugye már írtam PVP engem nem izgat.
Köszi!
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
we feel like we have reached a point where too many changes can do as much damage as not enough changes.
Class changes, especially in between expansions, and especially when hotfixed in between two patches, can be exhausting for many players. They don’t want to have to figure out if their rotation or gear strategies have changed overnight. They don’t want to have to devour all the latest theorycrafting and wonder if they’re supposed to respec every time they log in.
too many changes, even with the noblest of goals, can be as unhealthy for the game as failing to make changes that are necessary.
Our strategy will continue to be: make most changes in expansions, some changes with patches, and the occasional change via hotfix
..

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Bereportoltuk és este jött is a GM-tõl a levél,hogy köszönök a jelentést a gyereket banolták.....LOL
Speedhack-et már láttam ,de ilyen DMG "kinullázó" szart még nem....elég érdekes volt....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Játékidõt veszek belõle.... 3200-3500 ft egy havi elõfizetés, gondolom 10k goldot adsz egy 2 hónapos feltöltõ kártyáért számold ki majd hogy mennyi így egy gold.Bármi.... Mi bármi?Veszel a 7. altnak is ah ból 20k goldért akármibármit?
a lich kingben volt az accountomon közel 120k gold ez arra volt elég hogy a caraclysmben felhuzzam a mainem és még 5 alt szakmáit ugy hogy ki nem tettem a lábam sw bõl.Most kb 15-17k gold van az accountomon meg 8 db 85 ös karakter.Való igaz felesleges bármit is farmolni heti 2 ah zássalsimán szinten lehet tartani a gold mennyiséget.Így viszont hogy a goldnak szinte semmi szerepe a játékban, ezért fordulhat elõ hogy 30-50k gold is lehet egy egy item, vagy egy fegyver enchant alapanyag ára 1k.
summázva LeWy az a bármi tulajdonkép semmi.
Én pl tudok lvl60as mobokból 30perc alatt 1000 goldot farmolni, csak lusta vagyok<#eplus2>#eplus2>