World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casseus
OFF: nagyon más lesz. nem lesz instancolt világ. nekem is várós. hozzáteszem gw1-el soha nem játszottam és nem is fogok.

ha te azt tudnád...^^

cikasz
Hát ha olyan elbaszott rendszere lesz mint az egynek, hogy csak a városok közös "insták" akkor nem hiszem.

http://www.akciofigura.hu

LeWyTy
GW2<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mivel a panda védett állat... és még szent is... ezért nem lehet majd pvpzni ez 100%

És a pve BG is simán kivitelezhetõ.. (kötélhúzás)<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cikasz
Hát ez halott... Mehet az swtor 😊

http://www.akciofigura.hu

lolSL
ipari pve kiegészítõ lesz
pvp szót még nem hallottam

pve bg-k....

pvp panel sincs idén 😞

hahahhaha m8s

anti hero

LeWyTy

talent rendszer valtozik

maradnak a spec kepessegek, szal ha valasztod hogy holy pala kapod ashockot stbt, talent rendszer viszont full valtozik, 1 tree lesz csak (ha lehet treenek nevezni) 15 szintenkent kapsz egy pontot. feldob 3 talentet amiko kozul valasztanod kell 1t a masik 2 pedig megy a kukaba, kovetkezo 15 szint mulva kapsz 3 masik talentet amibol megint valasztasz egyet masik ketto kuka.

nem lesz autoattackja a monknak,
ket fele tamadasfajta

jab - chi generator (dark or light force)
roll - amivel elhasznalod a chit

csokicsiga
yep

\"Hess innen troll.\"

antgecc
Most akkor ezt a balfasz kungfupandát ally is és horda is indíthat?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

monk lehet minden faj kiveve goblin es worgen

csokicsiga
ez elszomorit,olyan monoton már,dec 20-at,már kitudom várni,addig,meg dolizok,és swtor start,már várom,szeretem a sw univerzumot, ez a pandarian semmi újjat nem hoz, sajnos 😞

\"Hess innen troll.\"

monk talentfak : tank, healer, melee dps.

warlock pala druid dkn kivul lehet barmilyen class.

Gyakorlatilag adtak is egy release datet ezzel az 1 éves akcióval. Pont ki fog tartani a kiegig, vagy 1-2 hetet még belemegy.

ja 😄 az jol nezett ki😄

eddig a kieg az ilyen kungfu panda meets wow 😄

A vérnyúl az étketõ villás bunkójával megvolt?😄

LeWyTy
Amint kijön a gw2... nálam is viszlát wow<#eplus2>

[HUN]Crassus
amugy épp most látható,hogy miért a kurvaanyját a fearnek.... tök 8 milyen jó gamer vagy egy fear amiben a karaktered szarul mozog el és GAME OVER....
hányszor haltunk mi is,mert mondjuk a fear alatt a karakterem lesétált a híd tetejérõl a rampán át az oszlop mögé...NA ANYÁD!B+😄😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

neutral race eloszor, levle 10nel kell valasztani hogy horda leszel vagy ally (ez jo otlet mondjuk)

kezdo sziget egy teknos hata... (discworld anyone?)

mapok merete, twilight highlandshoz viszonyitva annak masfel-2szerese kb, egy az ikisebb , 1 hasonlo 2 masfelszeres kb 1 meg talan megvan 2szeres meret is.

5 uj levle up map, csak max levelnel lehet majd repkedni rajta, lesz kulon AH, bank , questhub.

ez a wow 1 eves elofizuhoz jaro ingyenes diablo3 meg hatalmas uzleti fogas, jopar embert megnyernek majd vele akik gondolkodoban vanank hogy folytassak vagy se 😊

jo es ez mit arul el? hogy tudjak hogy esik usa/eu jatekosbazis, sokan mennek majd sw:torozni (mert azis kb full wow az egesz csak mas vilagban), tobbiek meg diablo3zni. azsia meg marad a pandakkal 😄 tehat mar ebbol is latni hogy nyugaton kb elismerik hogy haldoklik a wow.

LeWyTy
Elõre félek a kínai farmerektõl.... remélem külön realmlistet kapnak<#eplus2>

na elkezdodott a wow kiegrol a panel, meglatjuk milyen konkret infok jonnek, amivel flehozhatjak a beka segge alol ezt a kieget, ahova a panda jutatta oket nalam 😄

Casseus
Ázsiai piac

ha te azt tudnád...^^

LeWyTy

pedig olyan jol kezdodott a felvezeto. hogy a war lesz a kozponti tema, hogy vissza a warcraft 2-hoz, hogz vegre megint full egymas ellen megy majd a horda meg az ally es nem egymast pocset simogatva vallvetve harcolnak valami ellen. de ebbe miert kellett a pandakat is belekeverni 😞

akkro egeszsegukre... amugy ketlem ilyen sokakat hidegen hagyna a tartalom.

Casseus
A játékosok 80%-ának teljesen mindegy milyen új tartalmat kap szvsz, persze értelmes határokon belül.

ha te azt tudnád...^^

Allisok kapják a vérszomjas pandákat, horda meg a meleg pandákat. You heard it first.

metzent kerdeztek hogy akkor tudnak majd beszelni az allys pandak a hordas pandakkal, hogy kozos nyelvuk lesz? es nem adott ra valaszt , mert lerazta azzal hogy nem tudja miben maradtak a fejlesztok es sok otleteles volt errol.

en azt gondolom valami olyasmi lesz hogy lesz 2 kulon faction a pandakon belul akik gyokeresen masok, nyelvuk is stb.

core warcraft loreban sose voltak benne komolyan. olyan tenyezok voltak mint pl tf filmekben azok a kis fos robotok, kellett kis fun factor bele. ennyi erovel lehetne a murloc is jatszhato faj. vagy ami kesik...?😄

LeWyTy
Elvileg igen...de nem pvpzhetsz... csak PVE... de ez mind csak feltételezés....

Mellesleg én bírom a "kunfupandát" és a "részeges karatemestert" is... szóval nálam nincs gond a pandákkal 😄

LeWyTy
De benne van a történetben... úgyhogy nem csak vicc... csak edíg nem esett szó róluk.

AZ meg hogy nincs ötlet... az hülyeség. Rengeteg dolog nincs még tisztázva...

És szerintem egy 5lvl es kiegnek megteszi ez is. utána meg jön majd egy nagy kieg mint a cata.

Casseus
arra kiváncsi leszek hogy ha ez "igaz" akkor hogy akarják megoldani. mindenki friendly és ugyanugy raidelhetsz hordásokkal mint allisokkal?!

ha te azt tudnád...^^

majd meglatod az eu es usa statisztikakon is hogy igyvan, ofc azsiaban zuzni fog tovabb, mert ott erre vevok...

viszont sc2 kiegrol a video az odabasz, meg dio3 intro is. 😊

Casseus
azt hiszem már mindenki tudja hogy szerinted ez szar és ez a wow vége.

ha te azt tudnád...^^

LeWyTy
Amit én halottam a pandákról az az hogy nem tartoznak majd egyik frakcióhoz sem.

de ez nem valtozas...pandarian benne votl midnig is a warcraftban, de csak mint POEN, mint easteregg meg aprilis 1 hir. allitom neked aki kicsit is komolyan vette warcraftot nem vette a pandakat komolyan...

cataclysm bejeltentes utan allt a szor a hatamon annyira felpezsditet, rohadtjo volt az az otlet meg az egesz, hogy amit eddig ismertunk 5 even at megvaltozik. nekem az nagyon bejott. de ez a pandas SZAR ez a wow vege.

Casseus
mehet bannerba 😄

ha te azt tudnád...^^

en nem tudtam, emerald dreamet gondoltam. nem kovettem wowot olyan szorosan februar ota. pandakat sose gondoltam komolynak warcraft vilagaban, midnig csak poen karik voltak. ez hogy most beleraktak azt jelzi sajnos hogy mar nincs otlet...kifujt a wow.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA