World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mindegy, mert igy most barmennyire is jo lenne megint jatszani, nincs ebben a kiegben semmi ami miatt erdemes lenne megujitani az accot 😞 pedig en aztan nem vagyok hater (haters gona hate), mert az eddigi kiegekert mindig rajongtam.

Tatyla
ja és megvan a fõszponzor:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
amúgy nagyon keményfejü vagy ha nem érted meg azt amit maga a Blizzard vezetés is megértett...a WOW-nak GAMEOVER......ázsián akarnak még behúzni néhány dollárt ezzel a kieggel,de utánna KÉSZ,FINISH,KAMPEC.....ismerd el nem vagy te hülyegyerek.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

cikasz
Nem mind1 neked hova nyitnak? Pénz beszél kutya ugat, a keleti piac pedig iszonyat nagy!
Ugyanúgy megmaradnak az eddigi classok és kész. Kapsz új instákat stb.. Ha az új faj nem tetszik nem inditasz és passz.

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
hát igen,megmondja a tutit...jól dönött....

[HUN]Crassus
nekem a WOW endgame is annyit jelent,hogy semennyit😛 úgyhogy azzal a résszel nem lesz baj😄

azzal nicns baj hogy szep, csak nem illik SZAMOMRA a warcraft vilagaba mindez.

nem eleg darkos!! <#zavart1>

Eszméletlen jó a színvilága szerintem.

Nameg az a nyúl haláli 😄

"Ha nem tetszik, el lehet menni..."

Szerinted neked jobban fog attól tetszeni a következõ kieg, hogy itt fikázod? Szerinted nekem ettõl kevésbé fog tetszeni?

Egy dolog, hogy a fórum lényege a véleménynyilvánítás, de muszáj még 5 oldalon téged hallgatni, hogy mennyire szar lesz valami, amibõl láttál 5 perc videót, meg olvastál egy oldalt? Le lehet mondani az elõfizetést... nincs megtiltva<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

amikro cataclysmet bejelentettek, felallt a szor a hatamon annyira jo volt. az otlet hogy szetcsapjak a regi mapokat hogy megvaltozik a wow kepe 5 ev utan, szerintem nagyon jo volt. tovabba ismet vissza a warcraft gyokerekhez loreban, deathwing. na meg az worgen amit nagyon vartam orultem hogy igaz lett es tenyleg jatszhato faj lett😊

ehhez kepest most epitenek egy kieget egy fajra ami csak egy aprilisi bolondok napjanak koszonheti hogy egyaltlaan szerepelhetett eddig a warcraft vilagaban. koze nincs a core warcraft lorehoz. (az hogy utolag metzen beleszotte tobbe-kevesbe az gyenge)

annyira latszik keleti piac fele nyitnak: panda, azsiai theme, pokemon tamagochi szar.

az meg hogy neked ennyi a wow, hogy 1 napig latod az uj mapokat aztan meg ott ulsz a varosban es varod a queuekat, azt inkabb nem is kommentalom.

Ugyan olyan dolgokat kapunk, mint eddig.
Cataclysmben mi volt ilyen húde nagy feature, amit eddig nem láttunk? A low lvl questek újragyártása? Vagy a területet változtató phasing? Vagy a 2 új nagyszerû faj? Vagy a guild perkek, amik miatt mostmár csak ghost runolni sem kell, vagy odaballagni az instához, ezzel gyakorlatilag kinyírva mindenféle kapcsolatot a világgal.
Semmi játékmenetet érintõ újdonság.

Nekem tetszik a pokemonosdi, meg az új class ötlete. A talent rendszer diablósítása is jó ötlet. Azt meg hogy milyen kinézetû helyen fogok egy napig questelni a kiegészítõben, nagyon magasról leszarom.

Igazából csak ez a challenge mód nem érdekel.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PYlUNHVHvIY#t=184s

szoveget kell figyelni... neki is az a velemenye ami nekem, meg gyanitom rengeteg mas embernek is.

az se volt jo, de bakker az csak egy minimalis resze votl annak a kiegnek, a tobbi marhajo volt. na meg ne felejtsuk az volt az elso kieg. illidan, outland, uj talentek, uj fajok, flying mounts, uj szakma, arena stb ezek mind varosak voltak.

nevezd meg azt a feautert amit annyira lehet varni most az uj kiegben?

Hát igen, blizzardnál valamelyik nagy fejes játszhat magel, mert kibaszottul elszállnak vele már megint. Castolás mozgás közben, meg minden mage kap mégegy cct. Enyhén vicc már ez.

Igen, a dimenzióutazó ûrhajós faszság jobban beleillik a wowba. <#idiota>

arrol nem is beszelve, hogy neztem a talent panelt tegnap es a mar eddig is szanalmas cc hegyek melle olyanok lesznek, hogy aoe deathgrip, aoe root, aoe disorient, monk racialja 3 seces sleep, dupla polymorph, es tarsaik. bar ezek meg sokat valtozhatnak, de eddig ez az info is remiszto.

ne zavarjon hogy eloszor a warcraft 3 aprilis elsejei okrosegenek indult az egesz

itt jelentek meg eloszor: http://classic.battle.net/war3/pandaren/ ezutan tettek be egy panderan herot par mapra a warcraft 3 kiegben.

de ha a pandaket figyelmen kivul hagyjuk (amit nem lehet 😄) akkor is 90%-a a bejelentett ujdonsagoknak bena. pet combat, scenariok, monk, azsiai temaju mapok (ha ilyet akarnek, akkor van erre rengeteg ingyenes hulladek mmo), talent system ujboli szetbombazasa (bar teny a mostani se jo).

ami tetszik az a kihivasosdis dungonrunozas, bar ez meg magaban nem account aktivalo ereju dolog. illetve meg jonak hangzott a felvezetesnel hogy ujra a horda es ally kozti haboru lesz a kozpont es nem egy kozos nagy ellenseg.

mondom engem eddig midnig feltuzeltek a kiegek bejelentesenel, midnig tele volt olyannal amit vartam nagyon, arthas, worgen, deathknight, outland, northrend, megujulo azeroth stb, de ez a kieg most olyan erzes mintha egy rossz alom lenne.

Megnézem mennyi idõ múlva fognak vissza szivárogni az sw playerek, amikor rájönnek hogy bizony az nagyon messze van még a wowtól is endgameileg.<#hehe>

Akronomus
Mindenki szenved hogy ez kung-fu panda koppintás, álljunk már meg, a pandarenek már hamarabb ki voltak találva /lásd warcraft 2/ mint az a gyerekfilm. Szerintem pedig rohadt hangulatos lesz ez a keleti stílus 1000 tonna jég és 1000 liter láva után.

&#9583;°&#9633;°)&#9583;&#65077; &#9531;&#9473;&#9531;

szerintem ez kozel sem olyan.

[HUN]Crassus
én a decembert már nem fizetem be😛

Ez csak a szokásos hõbörgés, ugynúgy mint a draenei/worgen/goblinnál is volt. Majd mindenki abbahagyja, és arra koncentrál ami számítani fog.

Egy nagydarab mackó, aki sört vedel és verekedni akar?<#taps>

Mellesleg: nem elég, hogy a panda ázsiai, de még fekete és fehér is egyszerre?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fpocok
Én három évig toltam. Kiszálttam, mikor elindult a lejtõn.
Ezzel a pandás dologgal... nc.

Tatyi: Az meg kicsoda?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla
ez így nemér Shifu mestert akarom <#rinya>

Fenrir
BF3, SW:ToR, Max Payne 3, Mass Effect 3...2013-ig ne is zavarjanak, ennyi nekem elég.

A halál csupán a kezdet...

flashpointer
pandák? kungfu? az úr viccel

Emancipate yourself from mental slavement!

Én is azt vártam, hogy a bemutató után bejelentik, hogy csak vicceltek, de nem. Pandák, meg pokemon féle pet harcok, vicc.

shaddam
Hivatalosan is halott a wow meg a pc.Ezt úgy mondom hogy 4 évig fizettem becsületesen érte.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sandy
Még nagyobb vicc lesz mint eddig 😊
ja :\

Fpocok
Srácok. Ez a pandás kieg, amirõl most van videó ez igazi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sandy
Sziasztok, már lassan fél éve abbahagytam wowot és kezd újra visszahúzni a szívem.
Szeretném kérdezni hogy változtattak e valamit a grafikán fél éve vagy minden maradt a régiben ?
Samwise recalled the process to the creation of the Pandaren April Fool's page: "But so we put that up in there and everyone was like “Oh my God! A PANDA RACE? That’s kind of cool!” And I’m like “Are you kidding me, really? You want to see pandas in Warcraft III or whatever?”" Soon, they were included in the Warcraft III expansion and Chris Metzen began to write them into the game lore. Due to this popularity, pandaren were rumored to be the new playable Alliance race to be introduced in the Burning Crusade expansion.

Davidus
WC3 kiegben volt panda hero

V9ykn8_TZL0

Akinek ingyen stream kéne "jó" minõségben.

Kurvanagy ez a pokemon battle 😄

LeWyTy
De már nem az<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Hát én sem a warcraft történelemben nem olvastam róla, se egy mobot nem láttam még és ráadásul ez a kungfupanda majmolás, egy az egyben film copy, egyszerûen röhejes.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lolSL
viccbõl voltak benne

[HUN]Crassus

cikasz
WC3 óta benne vannak a pandák a wow világában így nem nonszensz....

http://www.akciofigura.hu

antgecc
Ez a pandás baromság csak valami vicc lehet... bár nincs április 1, szal nem értem... Nonszensz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
én már BF3 lázban égek😄

en valahol megnyugodtam hogy nem lesz megint wowlazam😄 total nem erdekel az uj dolgok 90%-a 😄

nr1ranger
Szerintem meg marha jó ötletek vannak benne, kezdeti ez meg wtf ábrázatom után kezd megtetszeni

There is no peace. There is only WAR!

Casseus
ez a petes rész engem is hidegen hagy.

ha te azt tudnád...^^

Na de legalább lehet a peteket harcoltatni csoportosan... LOL. Hát ezt kinyírták szvsz.

csokicsiga
lineage 2 hosszú évekig, wow 3 évig,most lenne jövö tavasszal a negyedik,közben egy kis rift, lineage2 meghalt,rift felejtös,wow unalmas már,pár új dolog,de ugyanaz a monoton egész.
Swtor karácsonykor,ha megtetszik,és beleszeretek,az marad,valoszinüleg az,mivel imádom a swt,ha meg nem,akkor gw2 😊

\"Hess innen troll.\"