World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Várd meg a kieget utána meg rakd a billentyûre a macskát.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

antgecc
vki tudna ajánlani egy jóféle cement pvp talentezést?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
Bannerba!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Shortstop
Ááá! Ez csak valami poén lehet. Panda meg pet battle system. Kifogytak az ötletbõl ennyire a srácok?
Ezt is meg kell venni majd 10.000-ért?

egy panda hogy lehet nem allys? bocsait nevelgetõ szõrmók panda vállvetve harcol a rothadó élõhalott rugóval és warlockkal? oO

lolSL

ez szerintem nem cuki panda hanem badass panda
nem kell alli gecinek lenni és csak a vért kell kívánni és jó karakter lesz 😄

szar is

de azért a farkas/macska ember és a cukkermukkerprüntyõkepanda/nyuszika között van különbség

Fpocok
Ez egy fantasy. Van egy univerzuma. A gnómok törpök beleillenek. A pandák nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megöltem, amit a legjobban szerettem... egy édi, puha, gonosz kis pandát<#mf1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fpocok
1. Kieg: Megnyílik a portál és démonok fenyegetik a létünket. Illidan és Kelthas...
2. Kieg: Arthas visszatér és még erõsebb mint volt. A két oldal összefog, hogy epikus küzdelemben leverje.
3. Kieg: Az egész világ megváltozik, régi területek átalakulnak, itt a teljes kataklizma.
4. Kieg: Pokemon és Jajj nézd azokat az aranyos pandákat, olyan édibédik... olyan kis cukimukik.

LeWyTy
Jön az age of wulin és ebbe is be kelett már tenni valami hasonló harcstílust.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Braikingboss

Don Kartács :)

Zenszkij
Ez nem vicc. LOOOOOOOOOOOL Mists of Pandaria, harcba szállhatunk az értékes bambusz rügyekért...kééééééééész! Vagy fõzhetünk gumibogyószörpöt. Részemrõl bevégeztetett.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fpocok
Ez biztos csak egy vicc. Nem lehet más...

LeWyTy
Hát a béke földjén nem is számítasz másra.

nyuszikákat lehet majd ölni a gyorsmozgású tauren monkkal az új kiegben, az epikus sárkányok ideje lejárt...

Prody
Te tervezgeted nekem az esti programomat?<#nevetes1>

lolSL

Prody
én imádom az ázsiai csajokat szóval musthave bye.

Laza
Egyébként Én szeretem a keleti kultúrát ... a zenéket nagyon eltalálták, megint Isteniek lettek. A designerek nagyon figyeltek arra, hogy ez a világ a díszes, rengeteg apró részletet tartalmazó. Az insta videók tetszenek, és hangulatban is ott vannak. Remélhetõleg a darkos vonalat valamilyen szinten belecsempészik. A keleti kultúra is tartogat magában iszonyat mennyiségû megvalósítható tartalmat, úgyhogy nem félek, hogy nem használják ki 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Lassan lehet megint lecserélni a bannert errõl a darkosról valami 'cukira' 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

oh, akkor nem olvastam el rendesen a forrást, azt hittem azok tuti h jönnek : \

mert az egyaltalanmem biztos hogy lesz, aztmondtak lesz uj bg de meg nem tiszta mi, es felvetettek 3 otletet hogy mi lehet majd, speciel a dotasrol egy szot sem szoltak a reszletezesnel😄

DotA BG? NEED<#taps>

a pet rendszer se tetszik. ahelyett hogy azzal foglalkoznának, hogy értelmes új tartalmat rakjanak be, területeket, új bg-ket, új fegyvereket, akármit, beleraknak egy komplett játékot a wowba, amit el lehet adni végülis új dologként, csak nem érdemes. beleraktak átalakítva egy népszerû minijáték típust, mi lesz a következõ, farmot locsolgathatok?

viszont ami nagyon tetszik az új bg. lesz dota-s bg, ez úgy látszik nem sok embert mozgatott meg rajtam kívül itt : )

hááát...

tökre vártam az új classt, és a monk lett volna a tippem, de nincs auto attack? nem mintha amúgy használnád, de akkor most folyamatosan zongoráznom kell a billentyûn? a sima energiagyûjtõ ütésekhez is? vagy mielõtt üthetek gurulnom kell 3 kört az ellenfél elõtt? nem tiszta...

az ázsiai pandás világ meg sztem nettó faszság, mármint aranyos, de a nagy páncélokban rohangáló lávában tapicskoló hõsök, akik a világot mentik meg egy nagy sárkány pusztításától után erõs...

Street fighter nyúlás. 😄

antgecc
<#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csokicsiga
Ez megy mindig,nem tagadom énis ezt csinálom néha, DE , ha nemlett volna új faj, egyéb hülyeségek, akkor azért rinyálna a sok kisfaszú zsirosbödön, hogy "háát nemááá,nemlessz semmi újdonság a kiegben,wow dead" erröl beszélek, mindenkinek jár a szája feleslegesen, egyébként nagy ötlet, mert nagyon jól néz ki ez az egész.
A másik egy ingyenes nyomorult csíkszemü mmotol messze van ez a kieg, ne hasonlitsuk már össze minden fosadékkal.

\"Hess innen troll.\"

Caliph
az a pörgõrúgás tiszára warri bladestorm...

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Skill még él? Mert a weboldal nagyon nem akar menni <#fejvakaras>

Damuznám<#banplz>

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
ejjha

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

cikasz
blokkolnám

http://www.akciofigura.hu

azaz 😄 <3

lolSL

lolSL

huu costume contesten volt egy noi tyrael, de nagyon jol nezett ki a csaj.

" pet combat system. A peteknek ezentúl lesz szintje és lehet velük fejlõdni, kapnak képességeket és lehet velük pve és pvp harcokat vívni mások idomított petjei vagy a vadonban kószáló petek ellen." sooo exciting
ba jonnykatol lopva masik forumbol:

"Pandarens are not new, I'll give you that. But an expansion based on them? Really?

There isn't anything else that would be worthy of an expanion? Like... FINALLY finding out what happened to Turalyon & Alleria Windrunner (two of the original Alliance expedition that disappeared after entering the dark portal)? The Twisting- fucking -Nether? Finding out the true fate of Kil'Jaeden (he was banished, not destroyed)? Finding out whatever the hell they spent all of Silverpine Forest in Cata alluding to with Sylvanas (they made her out to be teetering on the edge of sanity, or on the edge of becoming another Lich King)? Or like liverebel said, they could've finally done something on the Emerald Dream. That's just been sitting in the think tank since vanilla.

Instead of elaborating on ALL those plot points, they choose Pandas. PANDAS. A fucking joke race from 2003.

If I needed any proof Blizzard (not that I had much faith to begin with) doesn't give a shit about story quality anymore, I have the proof now.

Blizz had one of the richest lore resources of an ip you could ever hope to find once upon a time - and since TBC they've just shit all over it."

drop
most horda ali is indithat pandát majd pvp része mi lesz strit fighter
elötem van a részeges karatemester panda alakba

az lenne igen, ha hater lennek, de mondom ertsd mar meg, hogy az eddigi kiegeket IMADTAM, feltuzeltek, uj kakaot adtak hogy igen wow az igazi... kurvara nem vagyok hater.

hat ezaz, hogy van meg hova lepni? lehetne visszaterni a burning crusadehez hisz meg csomo befejezetlen ugy, boss van meg ott, kiljaden, sargeras stb, aztan ott van az emerald dream es a kovetkezo old god. szal ezek olyan ismetles szaguak, de warcraft loreba ezek vannak. vagy lehetne valami otletes uj dolgot bevezetni, amiben metzennek kene alkotnia. erre bejon a panda mitn valos, komoly faj, egy april's fool jokebol.

tehat igazabol mar nagyon olyan dolog fele nem lehet menni ami ne lenne "mar volt" dolog, mert az a lore amit a warcraft 1-2-3 lerakott az kezd megszunni azzal hogy sorban legyoztuk az archenemyket. illetve ismetles feeling lenne az egesz. (meg egy demon? meg egy old god?)

es ott jon be az hogy nicns otlet mar, ha ezek mellett egy joke racere epitenek egy egesz kieget.

mondom az, amit felvezetett hogy az ally es horda kozti haboru a kozpont az jol hangzik. csak abbol egy darab reszlet nem derult ki, hogy vajon mire is gondolt. valami varian wrynn vs hellscream haboru jo lett volna, de a pandak nelkul.

jazzy
Nem mondom, hogy nekem tetszik, de kb SEMMIT nem láttál még belõle és ez igenis haters gonna hate hozzáállás.
en sem veszem meg ahogy a cata-t sem vettem, wow iz dead

anti hero

ez mar ott megdol, hogy en nem veszem meg😊

cikasz
Akkor szerinted merre lenne a megfelelõ lépés? Mert fejleszteni KELL!

http://www.akciofigura.hu

Gameovertõl nagyon, de nagyon messze van ez még. Sok sírásnak is ugyanaz lesz a vége. Úgyis megveszi mindenki, hogy aztán majd jól megmondja, hogy õ ezt jól megmondta már most.