World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
IMÁDLAK!😄
errõl beszélek évek óta....vicc az egész...
tegnap RBG-ben palámmal/healer/ Disengage-eltem Mine-t miután beszedték és már nemtudtuk megvédeni egy frost mage utánnam jött....farm fele vezetõ úton szaladtam BS felé míg elértem BS-en a kovácsmûhelyt addig ez az egyetlen frostmage 12-15x novázott le kaptam 4-5 deep freez-t kibirkázott 3-4x és counter spell-t is kaptam vagy 2-3at....közben vertem a dispellt magamon ezerrel ,de léptem befagytam léptem begfagytam több mint 2 perc volt mire BS-hez eljutottam....mondja valaki ,hogy ez normális?,mert ez kurvára nem normális....
5v5 ben pedig 25-30!!!! másodpercekre szednek ki még dispell mellett is!
nova,root,fear,ciklon,blind,ilyeolyanstun....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://www.akciofigura.hu
Ébredj már fel ember. Szerinted a fejlesztõk annak a kevés embernek gyártanak játékokat akik egy bizonyos nehézségi szint alatt nem hajlandók játszani? Kik vannak többen? A casualok akik ha túl sokat kell szenvedni nem játszanak vele és kész vagy a te fajtád?
http://www.akciofigura.hu
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
szuk haveri korbol 5 olyan regi wowos haverombol, - akik eleje ota toljak - 5 gondolja ugyanigy es nekik is ennyi volt a wow. egyik megjegyzte hogy az lesz majd a poen ha kiderul hogy a pandak a titanok 😄 az lenne csak az igazi arconfosas 😄
arena miatt wowozni meg...hat egeszsegedre. de akkor neked igazabol teljesen mindegy milyen kieg jon, mert igy nem is vagy erdekelt a content jelentos hanyadaban. vegig daralod 90-ig, szerzel valami alapgeart pvphez aztan beulsz a varosba es varod a queuet.
meg miez az uj talentrendszer is...mi koze van ennek mar ahhoz a wowhoz, amit anno megszerettunk? persze kell a valtozatossag, meg valahol ertheto is hogy mar nem az van mint woltk vagy bc idejen, hogy melyul a talentfa es jon par uj skill, mert mar igy se volt par dolognak elereto helyen hotkeye, pedig hasznaltam alt, ctrl, shift kombokat is. de ez az uj rendszer meg ateses a masik oldalra esete.
arra leszek kivancsi hogy megtudjak-e majd oldalni, hogy ne az legyen, hogy 3 skillbol midnig csak 1 lesz ertelmes adott rolera es tenyleg nehez dontes legyen koztuk.
na meg ez a tomenytelen uj mass cc, ami bekerul... mikor lepik mar meg, hogy az osszes cc kozos DR-en legyen? marha nagy skill kell ahhoz hogy egyes cookie cutter class kombok konstans ccbe tartsanak vlakit, mert nicsn kozos dr-en a ccjuk.
ez a pet combat system is.. tenyleg erre van igeny hogy amorf, nagyfeju, nagyszemu, kis nyomi raptorok, nyuszikak, cicak, pingvinek, stb harcolhassanak egymas ellen korokre osztott harcokban? teny hogy ez uj szinfolt lesz wowban, de ha ilyet akarok akkor arra van heroes, vagy valami magic the gathering stilusu kartyajatek, ahol nem ilyen kis nyomi petek harcolnak. es mit fognak szolni az e-allatvedok? 😊
amugymeg varhato volt a pandarenek megjelenese , de nekem illidan nerf elotti kill jelentette a wowot , ez mar csak a jatek kicsufolasa szamomra , nem itelek el senkit akinek tetszik mert a maganemeben ismet epikus lesz az biztos elvegre blizz igy vagy ugy de olyan nagyon szar jatekot meg soha nem adtak ki😊
Rift köszöni nagyon jól van. Ha lenne benne arena, akkor nem wowoznék. Ennyi. És igen szar a wow még mindig, de még ugyanakkor egyetlen olyan játék sincs a piacon, ami lefoglalna (rip UT/Q3 típusú játékok).
en latom mennyi ujdonsag lesz,es pont ezaz hogy nem tetszenek. ez mar nem az a wow amit megszerettem anno. sajnos folyamatosan epult lefele, de ez a mostani kieg vegleg betett neki.
amugy ismet irom, neked aztan semmi alapod arra hogy ilyeneket irj. RIFTes korszakos velemenyeid utan kicsit hiteltelen a wow szereteted.
Én már csak azt várom mikortól lesz PEGI 3+ nyilvánítva<#falbav>#falbav>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Már megint nem kapunk mást csak egy rohadt kínai szigetet. Tényleg.
de akinek egy pandas, pokemonos, tamagochi mmo kell annak jo jatekot ebben a kiegben 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Mert tolódik a program kínai irányba, az európaiak kezdik unni, bár sok kocka akinek full epic dobozosa játéka van a polcon, mégse szarhatja le.. azt kell mondaniniuk, hogy hú de jó lesz. 😊
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
biztos vagyok benne hogy a blizzard kitalál egy olyan lore-tapaszt ami széles rétegek elvárásait fogja lefedni.
válassz, itt vannak a kiegészítõ patcheiben elsütendõ poénok, shrek insta, speciális zsiráf mount, pingvines minijáték, a következõ kiegészítõ meg lehet vámpíros, és akkor tényleg fejbelövöm magam
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?