World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megértem amúgy, hogy miért szidják az új talentezést akik a régi talentrendszerhez szoktak vanillában, de azért az szimpi, hogy megspórolnak egy órányi elitistjerksezést a talentezésért, és azt is a játékra fordíthatom
és sztem a bc az egyik legjobb kiegészítõ, amennyit láttam belõle területek szintjén, wotlk iszonyatosan unalmas volt...
a választás szükségessége veszett el, hogy milyen karaktert szeretnél. (najó, druidánál és palánál még mindig van választás, mert asszem ennél a kettõnél érhetõ el 3 teljes értékû role. abból nekik még 1et ki kell lõni 😊 )
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
alapwow - szuper 😊
bc - nem jó.. mindenhol protoss épületek, vagy pusztaság. azon kívül h lehetett repülni más jó dolog nem volt.
wotlk - szép új helyeket dobtak össze, bár másra nem is nagyon emléxem. dual talent talán itt jött be? ha igen, akkor negatívum..
kata - felfrissítették az egész térképet, küldetéseket, és jött pár új hely is. lehet repkedni már mindenhol, valamint a népet visszaterelték az original helyszínekre. szimpi.
pandák: kérdõjel, mindenesetre ázsiai környezet tetszik, és az új talent rendszer ellen sincs kifogásom.
ami igazából zavar, hogy újra menni kell erdõbe lvl90 mókusokat ölni, miután már 100 méteres élõholtakkal is küzdöttél kb. nem következetes. (hát még annak aki addigra leütötte már arthast/deathwinget)
de legalább nem hoztak új fõbosst, arthas után ez a katás dög is már erõltetett volt.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A WotLK-ben újra normális talaj volt a lábam alatt, élõhalott hordák, sárkányok, minden amit csak akarsz 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként pedig ez a világ is számtalan megvalósítható kihívást rejt magában, pl sárkányok itt is vannak dögivel ... egy kicsit másképp néznek ki, sõt, jobban 😊
Egyébként ha az eddigi kiegekbõl indulunk ki, akkor visszatekintve a BC volt a legpocsékabb, nekem az a lore és világ abszolute nem tetszett. És ha valaki azzal jön, hogy mi illik egy fantasybe és mi nem, akkor az szépen emlékezzen vissza a BC számtalan oda nem illõ karakterére.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nyilván 0 játékért nem fogják hozzád vágni a fegyvereket, de nem is kell. 2 hete lett kész új dkm, amivel deepholmeos quest reward fegyverrel és full kék craft pvp gearben zgben a 16k dps simán megvolt (ami több mint a legtöbb full epices ember dpse). Arenaban meg tök ismeretlen priestel mindenféle kommunikáció nélkül elsõ nap 8-1-et hoztunk 1700 mmr-el végezve.
Szóval a gear nem számít. :p
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szerintem te hoztál át vagy 800 honort az elõzõbõl. Az nem számít bele.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
egy 359!-365 ös mage pedig veri belém a 20-22 ezres ice SkillLance-t GCD-re....
Ráadásul azoknak a selfheal kb 0 (mivel vagy selfheal, vagy dmg).
Ebben az esetben csak húzni kell az idõt, hogy elhasználják a cdiket, aztán valamelyiket megb*szni.
amit írtam pár posztal lejjebb nem a CC zavar hanem a chain CC,hogy bizonyos kombók tényleg 25-35 secre kiszednek valakit kanyar nélkül....
jelen pillanatban egy frostmage úgynéz ki,hogy már annyira megszokták,hogy az összes target novában van a fightok 75% ban,hogy képtelenek akár egyetlen frostboltot kikasztolni ha ez nem így történik....
Csak tudni kell játszani az egyes speccek ellen, ennyi. 😊
Én nem mondom, láttam balfasz dk-kat akik ellen egyhelyben fake cast nélkül kihealeltem magam, de voltak olyanok is akik tudtak játszani.
Persze, hogy a "cookie cutter" idióta warrior + enha sámán + holypala és hasonló idióta kombók 2 hiteljenek mindenkit mert nem lehet õket CC-ben tartani ( aka Resike ), így is kurva nehéz dolga volt a nem plateseknek az ilyen szar full burst no cc kombók ellen..
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amúgy marha egyszerû látni, hogy a dk mikor fog próbálkozni megölni egy ilyen stun/strang comboval, és simán meg lehet akadályozni (baszott nagy pet (esetleg elõbb veszi elõ a gargoylet), meg közel max runic powert nem nehéz kiszúrni, és már mehet is egyikre az instant fear), vagy csak trinketelni az egyiket, vagy bubi, vagy aura mastery, vagy guardian. A dk minden 5. percben tud ilyen 60k absorbot felrakni, ami jobb paláknál a büdös életben nem fog összejönni. Onnantól kezdve 2 gcd, és sehol nincs a dk dmgben.
Nyilván a noobabb palákat nem nehéz rossz helyzetbe hozni, és megölni.
Egy a lényeg. Megint ugyanaz van gyakorlatilag mint wotlk végén. Mage lock spriest shaman mindenhol (és most a sok hunter hero aki azt hiszi, hogy "koreai" lett csak azért mert phdk nyerte a blizzcont 😄).
Egy jobb palát megkarcolni sem tudok. Pet stun 5 sec, aztán még kap egy 5-7 seces silencet. Én felstackelem a kb 60 ezres absorbot (elnyomva az összes cdm), pala kijön silencbõl, és vagy egy gcd után már nincs rajta a necrotic, vagy fogja és az extra futásával simán elszalad, és leesik róla a debuff.
Ezzel szemben egy mage deep alatt semmi skill nélkül gyakorlatilag megöl (ha nem akkor meg kapsz egy blanket cs-t, és pápá).
Legendarys emberekrõl inkább nem is beszélek.
Persze ez csak 1v1, ami "nem számít". 3v3ban ennél jobb, és gyorsabban is döglesz meg. 😄
egy ügyes Dk 30-40 sec alatt ledarál,mert absorbolja a healjeim 80%-át....
pl bc-ben eleve az hogy elso kieg, warcraft 1-3 loreos helyszinek, karazhan, magtheridon, ilidan, darkportal. pala + shaman jatszhato lett mindket oldalon, arena. egyszeruen muszaj volt.
warcraft 3-ban kedvenc karakterem arthas volt, mi se kell tobb masodik kieg lich king+norhtrend mar magaban ez a ketto miatt muszaj volt ujra befizetni. aztan ott volt az uj class a dk, storm peaks az uj havas helyszin <3 (ho imado vagyok).
cataclysm hozott egy olyat, hogy megvaltoztak a helyszinek, amiken mar usa beta ota szamos elmeny/emlek fuzodott, erdekes volt az egesz. no meg a phasing erotelejsebb hasznalata is csabito volt. na es ugye a worgen malenel nincs jobb race😛 nagy szerepet jatszott meg a rated bg bevezetese is, abban hogy cataclysmet is megvegyem.
nagy erdeklodessel vartam blizzcont, megvettem virtual ticketet is, hogy elsokezbol ertesulhessek az infok aradatarol. JOtt metzen, elkezdi a felvezetest hogy eddig midnig volt egy nagy enemy, most viszont a WAR lesz az ellenfel, a horda es ally kozt ujra kielezodik a harc. elkezdett felallni a hatamon a szor, hogy vegre megint lesznek soutshore-tarren mill, blackrock mountain, ahn-qirajos world pvp elmenyek. aztan ratert arra hogy balance meg tranquility meg minden amig nem erkeztunk mi (alliance es a horda) oda (ekkor tudatosult bennem hogy megis csak igaz a pandas remalom).
hatalmas csalodas volt latni ezt a trailert. a pandakkal en ugy voltam mar a warcraft3 kiegben is, mint a komenymaggal a levesben, nem szeretem de eltudom viselni ha egy-ket mag a szamba kerul. erre mit csinal blizz? foz egy komenymaglevest, hat koszi en ezt visszautasitom. ez melle a levesbetet is (a tobbi feature) is eleg szegenyes, soot van ami kifejezetten utalatos (pokemon, tamagochi). meg az uj class se dobott fel, mert szamomra total wow-val osszeegyezthetetlen. raadasul ez a kungfu pandas bemutato a classrol is csak elriasztott.
azert erdekel a tema, mert en sajnalom legjobban hogy ennyi volt. nagyon sok jo elmenyem van wow-rol, a sok rossz melett. persze a legtobb jo az meg a classic wowidokbol. 40 fos raidek, world pvp, flying moutn nelkuli let. otherguy, drakedog, laintime es tarsai filmek.
sajnalom aki sirasnak veszi es nem fogja fel mi az abra.
Tegnap láttam, ahogy egy pala próbált eljutni bsig, de egy mage szarrá szopatta. Egy deep alatt ugyan levette 70% hpját, de utána a pala egy healel fullra húzta magát. Vicc hogy nekem meg a támadásaim 7k hpkat szednek le. <#idiota>#idiota>
Köcsög palát nem lehet megölni, szarrá cc-ztem és még így is simán elsétált mine-tól bs-ig, úgy hogy esélyem se volt megölni...mondja valaki ,hogy ez normális?,mert ez kurvára nem normális....