World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a tegnapi chat legfontosabb része, hogy végre kihangsúlyozzák a world pvp-t, és a 2 új fõváros támadható lesz a mostani guard baszakodás nélkül, meg ösztönözni fogják a játékosokat hogy máshova is járjanak és ne a fõvárosban nyomják a queue gombot mindenre.
a taurenek jöttek a warcrafttal, mondhatjuk hogy a fantasy világba õk ezt tették bele. Jelen vannak már nagyon régóta, ezt elfogadtad mikor megvetted vanillát. Az, hogy az allynak ezt úgy adták oda, hogy egy fejlett technológiával rendelkezõ démonokat adtak, amit az emberek kecskének csúfolnak, az is egy dolog, de még véletlenül sem kecskék. A farkasember azóta minden hiedelem része, mielõtt még Tolkien egyáltalán gondolat volt. De a pandamaci mint játszható faj(!), mint egy kiegészítõ komplett vezérfonala (!), az elég erõs. Még ha eltekintünk attól amitõl nem lehet, hogy pont egy animációs film pont ezzel a témával lett nagyon sikeres, amit nyíiltan sokkal lejjebb lõttek be mint a wow közönsége, így jogos a felháborodás. a pandák kúlak egyébként, imádom õket, de rájuk építeni az egészet, az egy nettó faszság
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Semmi baj az új kieggel, akinek nemtetszik, ugyis elhuz a vérv.. fa..ba .
\"Hess innen troll.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
/target panda
/cry
/target egy_fél_mondat_pickettõl
/cry
Ez nem vélemény, hanem nyafogás és fikázáshalmaz volt. Még egyszer szájbarágósan: miért nem játszol most? Mi az a dolog, ami miatt most nem fizetsz elõ (sõt azt írod, hogy nem is fogsz), és mi az oka?
(Úgy értem, hogy az nem elég válasz, hogy unod, arra vagyok kíváncsi, hogy miért unod.)
ಥ_ಥ
panda live chat most
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ಥ_ಥ
üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Avanti Crociati!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Más.
Most találtam, én röhögtem rajta. Ja, és: Lok'tar, for the Horde!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem kell semmit bizonyítanom, leírtam, hogy szerintem az, hogy az itteni kemény mag jelentõs része nem játszik, és jó páran saját bevallásuk szerint már nem is fognak nem azt igazolja, hogy jelenleg a helyzet magaslatán állna a wow. Ez egy teljesen szubjektív dolog, és nem az elõfizetõk számáról szól, hanem arról, hogy mennyi és milyen minõségû újdonságot tud (illetve nem tud) nyújtani. Azt sem befolyásolja, hogy jó játék, és sokakkal megismertette az mmorpg-t, sikeressé tette a stílust, ami mindenképpen nagy eredmény. Eredeti dolgot viszont nagyjából nullát alkotott, ezt azért szögezzük le. Függetlenül attól, hogy más játékkal sem játszik az ember 7 évet.
Ne csak a szélsõségeket lásd. Úgy állítod be te is, meg még x másik aki szerint szónokra van szüksége a wow-nak vagy a blizzardnak, hogy én itt habzó szájjal hordom a fos játékukat. Azért ennél kicsit talán árnyaltabban próbálok fogalmazni.
ಥ_ಥ
Avanti Crociati!
en riftezni fogok <#idiota>#idiota> vagy borderlandsezni
anti hero