World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
A másik meg, hogy nem azért írunk fórumra, hogy mások elégedett mosollyal olvassák írásainkat. Véleményezzük a játékokat, kiritkákat írunk, tapasztalatcsere-bere és hasonlók, erre való a fórum. Ha neked nem tetszik, hogy édibédi játékodról valaki csúnyát mer írni, hát viszon'látásra...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Theorycrafting kérdés:
Mi van akkor, ha majd megveszem a diablo3-at, rárakom a battle.net accountomra, amin már van 1 wow is, vajon tudok majd egyszerre diablo3azni, meg egy másik gépen mondjuk valaki más játszani a wow accommal? Vagy csak 1x lehet belogolva a bnet acc?
Elég az országot, ami 4-5 kattintás<#nevetes1>#nevetes1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És rafozádho kell országot állítani meg címet.. Azt meg nem akarok!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Csak az RAF nem gc, sem key.
Ismeri valaki ezt az oldalt,hogy mennyire megbízható?
http://virtualgame.shop.hu/gamecard/82-world-of-warcraf-feltoltkartya-60-napos.html
Mert elég jó áron találtam itt GC-t!
anti hero
ez az egesz SZAR abbol indult ki, hogy leirtad a rota, questek, es usermade dolgos dolgaidat, ezek voltak azok a konkret dolgok, amik miatt belefolytam a kozted es sunrider924 kozti eszmecserebe. ebben vedtem meg a blizzt ill wowot, hogy valotlansagokat illetve wowban mar megvalosithatatlan dolgokat soroltal fel.
es hogy miert nem jatszok? amiert eddig ugyanugy huzamosabb wowozas utan abbahagytam. megunom az aktualis contentet es egyszeruen nem vesz ra a lelek hogy belogoljak, persze ez nem ilyen egyszeru am.
altalaban tortennie kell valaminek az unalmas monotinitas melle, hogy abba is hagyjam (ha eddig nem is vegleg, de rendszeresen tobb honapokra) pl guild felbomlas, haverok wowszunete, nem tetszo valtozasok az eppen szamomra kedves class eseteben, aktualis content vegig jatszasa.
a vegig jatszas szamomra nem azt jelenti hogy heroic modban kipucolni midnent es minden achit megszerezni, meg az osszes letezo lootot begyujteni. loot nem erdekel kulonoskeppen, nem verem a foldhoz magam ha nem en nyerek valamit, nem jatszok azert hogy essen valami item. addig szoktam amig elvezem, amig van olyan kihivas ami azt aktualis korulmenyek mellett teljesitheto.
ha mar pl egy bosshoz ilyen hc player szintu 300 wipeos tryolgatos estek kellenek, na azt koszi de nem kerem, par tiz wipe meg belefer (altalaban en vagyok az aki mondja hogy maradjunk meg, toljuk meg) de amikro total latszik hogy eselytelen a guilddek akkor ennyi. (csak a hc progress miatt meg nem keresek masik guildet).
mar parszor hagytam abba a wowozast ugy hogy ugy gondotlam vegleges, de aztan jott a kov kieg bejelentese es azonnal visszaszivott, teljesen rahypeolodtam eddig minden kiegre.
hogy most miert nem jatszok mar? elsosorban talan az az oka hogy a volt guildem catara nagyon megvaltozott(cata elott ugy 1 evet szuneteltettem a wowot), rengeteg sok uj ember, uj vezetoseg, stb. egyszeruen mar nem votl elvezetes veluk a raideles. szoval azt abba is hagytam es rated bgztem, altokat huztam, pvpztem. aztan a rated bg csapatban is elojottek a gondok, meg kezdett elvezhetetlen lenni az is, hogy az se volt egy pro grp es eleg votl a par bena arc noobkodasabol.
de egyszeruen a valasz az, hogy tenyleg megunja az ember, ahogy minden mast is. pl emlegetetted warcraft 3 vagy starcraft 2 is akar. ott a sok usermade content, jobbnal jobb funmapok, de egyszeruen egy ido utan nem erdekel az egesz, meg a vadi ujak sem. szoval szeirntem az hogy unalmas a wow annak semmi koze a rotakhoz, a usermade dolgok hianyahoz vagy a questek milyensegehez. hanem egy termeszetes elkerulhetetlen folyamat.
persze az is benne van nalam, hogy ha en csinalok valamit, akkro azt teljes szivvel-lelekkel. belemelyedek, utanajarok rafanatizalom magam, szinte minden mast a hatterbe szoritva. ennek a hatulutoje hogy hamar elegetem az egetni valot es ra is unok, keresek valami egyeb elfoglaltsagot.
érdekes akkor senki sem hozta fel hogy "amúgy panda nem kéne".
ha worgen, goblin mostmár játszható faj, akkor a panda miért ne lehetne?
szerintem a pandaren brewmaster mindenkinek a kedvence volt anno, márcsak azért is befogok nézni egy panda karit (és mekkora fless lesz!)
\"Hess innen troll.\"
könyörgöm, még alig van valami infó de már elvan könyvelve a blizzard mindenféle tetü bandának.
nem véletlenül jutottak el idáig, értik õk a dolgokat.
amúgy elérték a céljukat, mindenki errõl beszél, régi wowosok, új wowosok, szimpla wowosok, raiderek, ennél jobb reklám nem is kell.
Én 50%ban adok igazat mindkettõtöknek, mer ha nem tetszik mondjad!.... de attól függetlenül fölösleges és nincs értelme... menyél csendben mással játszani.
Akinek tetszik,az megveszi, akinek nem, az elmegy másik gammel játszani.
Attol függetlenül, hogy nekem bejön ez az új kieg, kifogom probálni az swtort, és a gw2 is, mert azok is bejönnek. <#vigyor2>#vigyor2>
\"Hess innen troll.\"
Bár a franc tudja melyik jön ki elõbb<#eplus2>#eplus2>
Nagyon jó kis kieg lesz ez! <#finom>#finom>
\"Hess innen troll.\"