World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezé laggolok én egész nap.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Például a _World of Warcraf gold farm_ után vagy elé még odaírod az aktuális verziószámot az sokat segít<#mf1>#mf1>
És a youtuben is próbáld<#nevetes1>#nevetes1>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Warlockal milyen talenten érdemes fejlõdni? Most kezdtem egyet... A segítséget elõre is köszi!
http://www.almostgaming.com/wowguides/wow-herbalism-guide-with-maps
jó farmhelyet tudtok mondani? herb/mining (lvl60 körül, szóval minél kisebb szinten)
mondjuk ilyen 1-2K/h rátával
tudom, nub, l2p, meg keresgéljek a neten csak sajnos több éves régi postokat találok, mostanában mit éri meg és hol gyûjtögetni?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
A lényeg legyél ügyes,jófej,humoros és kitartó és bárhova betudsz kerülni....
Egy volt amibe tényleg apply-t írtam, még anno bcben lvl70-en szervert váltottam és lvl50-es karakterrel felvettek, mert bizalmat szavaztak nekem. Szerencsém volt.
És akkor hogy tudok egy olyan guildba bekerülni? csak ismerõs vagy szerencse?
Mer én 1-2hónapja egy jó guildet keresek... de vagy elérhetetlen vagy 99%faszkalapok gyülekezete az összes.<#shakehead>#shakehead>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Mindemellett én is szánalmasnak tartom az olyan pug LFM hirdetéseket, ahova olyan itemlevel kell, ami ha megvan neked, tuti, hogy nem mész le abba az instába, mert minek... Meg a link achiev... mintha nem lenne az adott karaktered mellett még mondjuk 3, aminek már megvan.
Azt mégis hogy kéne megoldani és mi értelme hogy egy guild a TGF hez full raid cuccban kell lenni? vagy olyan nagy ilvl kell hogy LOL
Miér?
Pont azér kéne egy jó guild hogy azt összeszedd egy jó csapattal nem?
Arról nem is beszélve hogy pubbal nem lehet normálisan raidelni.
A jó guildek mér ilvlre vesznek fel valakit? mér nem a személy miatt<#conf>#conf>
Hülyeség az egész<#mf1>#mf1>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
SOHA nem volt még DK-m, tudnátok segíteni, hogy milyen specen érdemes fejlõdni? Esetleg valami fejlõdõs talentfát ajánlani? Tudom találok 500-at a neten, de én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, mert ez biztos up-to-date.
Köszönöm.
Detto.
Kb. a game megjelenése óta vártam ezt a class-t, még a rugó volt, ami a leginkább hasonlított rá, de a pusztakezes harcos class nekem eddig nagyon hiányzott a wow-ból. Anno NWN-ben is mindig monk-kal nyomtam, most végre lesz itt is.
Az meg, hogy healer/tank/melee hibrid lesz egyben nagy pr0ság.
Bár nálam a panda nem játszik, human monk ftw <#hamm>#hamm><#eljen>#eljen>