World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
btw ennek is örülök,hogy ez a 2 "majom" /bírom õket/ eljutott ide...jöhet a fika rájuk is

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
egy tuskónak minek magyarázzak? attól még tuskó marad

Egyrészt az ottani stílus neked való, másrészt köszi az alapos választ.

[HUN]Crassus
mennyé vissza fosskohkra

Mondd már meg miben 47., mert majd megesz a kíváncsiság!
Én örülök neki, de azt se tudom, hogy mit ért el, ha egyáltalán elért valamit, mert én semmit nem hallottam még róla. Majd gratulálok is neki, ha egyszer megtudom, hogy miért kellene.

Egyébként Devilking és az én esetemben azt emlegetni, hogy semmit nem értünk el, meglehetõsen merész. Nem mintha én bármi elismerést vagy gratulációt várnék, mert az ilyen virtuális plecsnik nem sokat érnek.

Most azért kellene örömködni, mert van egy ilyen irreális pletyka, hogy valaki 1000 eurót adna azért az accountért? Nem vágom.

[HUN]Crassus
az az arcoskodás az csak egy felvett szokás! mi is arcoskodtunk rendesen Fricivel,meg Valkennal, Fóbival vagy Anirullal....,de bármit kértem akárkitõl mindíg segített! resi is ilyen volt /ok lehet velem igen veled vagy mással nem annyira/ ,de nemlehet mindenki mindenkinek szimpatikus ugye!
A többség itt engem is rühell mégis bemegyek a melóhelyre és kinyalja a seggem az összes csaj és a Diritõl kezdve a szemetes gyerek is a haverom...
nem vagyunk egyformák.
Resi RL jó körülmények közt él...nem kamuzna és simán elhiszem,hogy a szivéhez nõtt és nem adná el az accountot....
én is vehetnék magamnak bármit ami tetszik mégsem fogom eladni Crasus-t bár közel sem olyan értékes mint mondjuk rezsõ accountja.
Nem védem,nem hiszem,hogy szüksége lenne rá.Amíg aktív voltam mindig drukkoltam neki,hogy xyz acsija jöjjön össze és mikor top 10-es volt EU szinten akkor tökre örültünk pedig lófaszt se jelent...egyszerûen örültünk a másik sikerének!
Amikor nézed az olimpiát akkor elkezded fikázni a tornászt,hogy te sokkal jobban csinálnád? vagy együt örülsz vele mikor fellép a dobogóra?

jazzy
Én inkább azon csodálkozok, hogy te ezt elhiszed és ennyire véded.
jazzy
Szó nincs róla, itt arról van szó, hogy harmadáért-negyedéért kaphat egy full pve és full pvp geares karaktert. Nem vagyok jobb, nincs jobb karakterem, de nem hiszem el, ennyi.

Ha ismerném személyesen és tudnám, hogy igaz, örülnék a sikerének és meghívatnám magam egy borra 😛

De amúgy resike nem is egy olyan személyiség, akinek örülhetnék, akkora arca van, hogy csodálkozok, hogy elfér az országban. Ekkora arccal nem csodálkoznék, ha nagyot mondana.
[HUN]Crassus
nincs igaza a te vagy az õ karakterét hol jegyzik a 22millió karakter közt??? SEHOL b+!
mondtam már én szarok az acsikra szarok a wowra szarok a realm 1st-re ,DE!!!! ha valaki olyan éri el BÁRMIT AKÁRMIT akihez kicsit is közöm van vagy csak szimplán saját hazám szülötte akkor én annak ÖRÜLÖK ÉS GRATULÁLOK neki és nem 0/24 fikázom mint ti b+

mondj bármit-akármit amiben te megközelítõleg ilyen eredményt értél el! és majd ha mondassz majd akkor esetleg fikázhatod,de még ha szerinted ez semmiség akkor is tartsd meg leagább a tiszteletet...

amugy ti legalább akkora kockák vagytok mint rezsõ csak mivel ti SEMMIT nemtudtok felmutatni ezért zsigerbõl ovodás szintre esel vissza és írigykedve köpködsz....

Pedig igaza van. Ilyen hosszú az epeenje, ami kb ennyire is elég a játékban(semmit). Lehet vele afkolni valahol, ahol majd 3 óránként jön egy "wow" üzenet talán. De hát meglehet, hogy egy arab barátunknak pont ez kell, és erre szórja el a havi zsebpénzét, amit az államtól kap. Az nem érdekes hogy akár 3 másik full fl heroic geares karaktert tudna venni ennyi pénzbõl, amivel akár még igazából szórakozhat is (és ugyanúgy megkapja a három óránkénti "wow"-ot).

[HUN]Crassus
takaroggggy!

De miben 47.? És miért magyar mentalitás, ha valaki ért valamihez?

[HUN]Crassus
ráadásul épp azért brutális,mert relative nem is voltunk világ vagy EU szinten túl erõs guild... a pvp meg alapban szar volt Arthoron...szóval azt nézzük egy közepesen erõs EU guilben egy pvp szerveren nyomja simán top 10...bár ahogy resit ismerem inkább a dobogó valamelyik lépcsõfoka....

bujcsik555
Nyugi, csak azért mondják mert õk az elsõ 46-ba vannak. Tudod hogy SG-n mindenki kibaszottjó mindenben.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

[HUN]Crassus
20,560,474 karakter közt a 47. helyen lenni KIBASZOTTUL átlagos! nemde? elmentek a faszomba

[HUN]Crassus
magyar mentalitás kibukik? érdekes én tudok örülni mások sikerének vagy teljesítményének is...és nem fikázom le úgy ,hogy az illetõ mögött nincs lófasz se.....ha neked lenne valami extra cuccod annak is gratulálnék és nem keresném a csomót a kákán...

[HUN]Crassus
97% az qrvaátlagos valóban....

Ez max Arathoron, meg a többi belterjes magyar realmen ritka.

[HUN]Crassus
1353 acsiból 1320.....azért ez beteg akármit is fikáztok rajta.... bár engem sosem érdekeltek az acsik igazán,de vannak akik ezért megvesznek...tehát míg nektek az gyík,hogy 97%!!!! ban megvan neki az összes mások ettõl padlót fognak😄

Ha valaki annyit ajánlott, akkor az csak át akarja verni. Vagy simán a srác hazudott, ami valószínûbb.

jazzy
Csak a karosszéria? Nem értelek. Egy karakter max szinten lesz karakter manapság. Ez nem vanilla. RAF-al pedig sokkal sokkal gyorsabb a fejlõdés, én láttam friendben, csak úgy fosta a szinteket nekik az insta.
Egy darab realm first title nincs rajta, 0 darab firelands item. Tudod mennyit ér ez? kb 200 eurot ha szerencséje van. Egyszerû tömegkarakter.

Ezek szerint elég rég kezdtél már új karaktert, mert mostanság ez tényleg így megy, ahogy leírta, fõleg RAF-el.

Ja akkor az egy olyan kari, mint egy autó, amiben nincs semmi, csak a karosszéria. Bár így is elég hihetetlen, lvl15 kb. másfél óra (ha csak a szint elérése a cél), onnan 2,5 óra alatt nincs meg a lvl40, akármit is csinálsz.
jazzy
Elég beteg, de megéri 1 használt autó árát bárkinek?😊 És akkor 1 tényleg fullos karakter mennyit ér, 1 házat?
tigeroo
lvl 15 után csak random dungeon volt (az ott kapott xp bónusz is 3x)
plusz minden második lvl "granted" (szal pl. amikor lenyomtuk 40 körül scholomancet akkor 150K xp-t kaptam a boss leölésekor, kb. annyi az xp cap is arra a szintre)
[HUN]Crassus
FB-n írta pár napja....nem kamuzna és azért eelég beteg az a kari.-...

jazzy
3000 eurot? Azt nehéz elhinni, 1 karaktere van, az se akkora nagy szám. Még csak nem is gladiator. Jó van pár pve acsija, de abból sem a legkomolyabbak.
Miért, négy óra nem elég arra, hogy letolja Elwynnt, Westfallt, Duskwoodot, Stv-t és Western Plaguelands egy részét? Még gathering szakma is belefér, plusz AH, cooking, kötszer, termelõ szakma. Simán hihetõ, nem? :p
[HUN]Crassus
Resike is abbahagyta....az accounért 3000 eurót ajánlottak fel neki😛

kakaoskalacs
De magyar acc-rol nem megy akkor at kell irnom Uk-ra?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

tigeroo
lvl 80-ig tripla xp ha a 2 bindelt account játékosa 100yard távolságon belül van.

a plusz juttatásokat (30nap, rakéta mount) pedig csak akkor kapja meg a meghívó amikor lejár a trial és elkezd telni a gamecard ideje. (tehát elsõ hónapban a 30nap, 2. hónapban a mount) ezt most kaptam válaszként a supporttól.
LeWyTy
Küldesz egy meghívót egy ismerõsöd emailjára...
Õ ezzel regisztrál és aktiválja a játékát akkor te jutalmakat kapsz:
-Ha a trialt felölti rendes játékká akkor kapsz 30nap játékidõt.
-Ha tesz rá gametimet akkor a 2személyes rakétamountot.

+elõnyei ha együtt kezdetek karaktereket akkor
lvl60ig vagy 30 napig +% xp + teleport a másikhoz...

Nemtom kihagytam-e valamit. de kb ennyi .

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kakaoskalacs
Valaki le tudná irni részletesen mi is ez a RAF (recruit a Friend) , valamint , hogyan vehetem igénybe miylen elönyökkel jár stb mit kell tennem hozzá? Köszi

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

LeWyTy
Ragnaros alli -> Arathor horda

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket
Gyász.

ಥ_ಥ

Nincs is benne lézerkard!

😄

Ozzyehh
Ez egy nagyon magas labda volt sorry :S

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

jazzy
Hova mész?
tigeroo
engem is az ideg basz, mert 10 napos triallal küldtem egy recruitet, a srác már azóta fel is töltötte az accot de még nem kaptam meg a bónusz hónapomat...
LeWyTy
Minnyá agyfaszt kapok:
már 24órája rányomtam a character transferre +faction change ?!?!?!ÉS MÉG NINCS KÉSZ!?!?!

A másik realmon már ottvan de még a faction ugyanaz...

Félúton megunták vagy mi?

tigeroo
recruit a friend (bónuszaival), 90 napig a 2 acc "összekapcsolódik", tudjátok egymást summozni, ha egymás közelében vagytok 3x annyi xp-t adnak a questek (vicces látni hogy pl. kicsit távolabb megy a társ akkor pl. nem 15K hanem 5K-t mutat a questlog)
shaba23
Zenszkij
Nekem 1 perc alatt lvl 56. Dk-val. Ennyi a trükk 😄😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bujcsik555
RAF

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

most komolyan, mit csinálsz, hogy 4h played alatt lvl 40. gyors a fejlõdés, de azért nem ennyire, vagy vmit elnézek?

tigeroo
már 70 vagyok.

am RAF-al akartunk partizni és kellett vmi kezdõtõke, de felesleges volt. 4h played alatt lazán lvl 40, durva lett a játék 😄
lvl60 körül minek akarsz farmolni? Ami kell alapanyag kiegészítésnek, megveheted AH-ból. Igaz, drága, de drágán is tudsz eladni, szóval bõven fedezi a professiont. Talán a cooking lehet macerás, mert "néha" tényleg pofátlan árak szoktak lenni. :-)
LeWyTy
Valaki küld nekem Character Transfer gift kódot?<#nevetes1>