World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én örülök neki, de azt se tudom, hogy mit ért el, ha egyáltalán elért valamit, mert én semmit nem hallottam még róla. Majd gratulálok is neki, ha egyszer megtudom, hogy miért kellene.
Egyébként Devilking és az én esetemben azt emlegetni, hogy semmit nem értünk el, meglehetõsen merész. Nem mintha én bármi elismerést vagy gratulációt várnék, mert az ilyen virtuális plecsnik nem sokat érnek.
Most azért kellene örömködni, mert van egy ilyen irreális pletyka, hogy valaki 1000 eurót adna azért az accountért? Nem vágom.
A többség itt engem is rühell mégis bemegyek a melóhelyre és kinyalja a seggem az összes csaj és a Diritõl kezdve a szemetes gyerek is a haverom...
nem vagyunk egyformák.
Resi RL jó körülmények közt él...nem kamuzna és simán elhiszem,hogy a szivéhez nõtt és nem adná el az accountot....
én is vehetnék magamnak bármit ami tetszik mégsem fogom eladni Crasus-t bár közel sem olyan értékes mint mondjuk rezsõ accountja.
Nem védem,nem hiszem,hogy szüksége lenne rá.Amíg aktív voltam mindig drukkoltam neki,hogy xyz acsija jöjjön össze és mikor top 10-es volt EU szinten akkor tökre örültünk pedig lófaszt se jelent...egyszerûen örültünk a másik sikerének!
Amikor nézed az olimpiát akkor elkezded fikázni a tornászt,hogy te sokkal jobban csinálnád? vagy együt örülsz vele mikor fellép a dobogóra?
Ha ismerném személyesen és tudnám, hogy igaz, örülnék a sikerének és meghívatnám magam egy borra 😛
De amúgy resike nem is egy olyan személyiség, akinek örülhetnék, akkora arca van, hogy csodálkozok, hogy elfér az országban. Ekkora arccal nem csodálkoznék, ha nagyot mondana.
mondtam már én szarok az acsikra szarok a wowra szarok a realm 1st-re ,DE!!!! ha valaki olyan éri el BÁRMIT AKÁRMIT akihez kicsit is közöm van vagy csak szimplán saját hazám szülötte akkor én annak ÖRÜLÖK ÉS GRATULÁLOK neki és nem 0/24 fikázom mint ti b+
mondj bármit-akármit amiben te megközelítõleg ilyen eredményt értél el! és majd ha mondassz majd akkor esetleg fikázhatod,de még ha szerinted ez semmiség akkor is tartsd meg leagább a tiszteletet...
amugy ti legalább akkora kockák vagytok mint rezsõ csak mivel ti SEMMIT nemtudtok felmutatni ezért zsigerbõl ovodás szintre esel vissza és írigykedve köpködsz....
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
plusz minden második lvl "granted" (szal pl. amikor lenyomtuk 40 körül scholomancet akkor 150K xp-t kaptam a boss leölésekor, kb. annyi az xp cap is arra a szintre)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
a plusz juttatásokat (30nap, rakéta mount) pedig csak akkor kapja meg a meghívó amikor lejár a trial és elkezd telni a gamecard ideje. (tehát elsõ hónapban a 30nap, 2. hónapban a mount) ezt most kaptam válaszként a supporttól.
Õ ezzel regisztrál és aktiválja a játékát akkor te jutalmakat kapsz:
-Ha a trialt felölti rendes játékká akkor kapsz 30nap játékidõt.
-Ha tesz rá gametimet akkor a 2személyes rakétamountot.
+elõnyei ha együtt kezdetek karaktereket akkor
lvl60ig vagy 30 napig +% xp + teleport a másikhoz...
Nemtom kihagytam-e valamit. de kb ennyi .
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
már 24órája rányomtam a character transferre +faction change ?!?!?!ÉS MÉG NINCS KÉSZ!?!?!
A másik realmon már ottvan de még a faction ugyanaz...
Félúton megunták vagy mi?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
am RAF-al akartunk partizni és kellett vmi kezdõtõke, de felesleges volt. 4h played alatt lazán lvl 40, durva lett a játék 😄