World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
30.án lesz Patch állitolag :3
Uj trailer gondolom láttátok a Wotlk-s trailerhez képest ez egy favatkát sem ér..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Aha tehát az elkövetkezendõ 1 évben majd néz ki a fejébõl stormwindben?

Zenszkij
jön a kieg, ilyenkor már hova endgamezzen

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Igen, ha 0 mountal, professionnel, meg gearrel akar kezdeni. Ráadásul sok szerencsét akkor bármilyen end gamet csinálni.

Most a wow szülinapi tabarddal meg guild bonussal simán fel lehet rántani pár altot pillanatok alatt, nem érdemes ezért fizetni.

Zenszkij
inkább húzz fel oda egyet ingyé, pár nap alatt meglehet a 85

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kakaoskalacs
x154126
Horde Be Dk-------> Ally Worgen DK

Uh huzos ára van : \\\

LeWyTy
Én is pár hete csináltam... 13500ft körül jött ki a vége.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

torrente111
igaz a kérdésedbõl nem derül ki,hogy a jelenlegi szerveren melyik factionban vagy.de ha hordás,akkor igen mind a kettõért kell fizetni.

kakaoskalacs
Üdv!

ha én Steamwheedle cartel (Rp) serverröl akarok átmenni Arathor(PVE) serverre , ally Worgenként akkor az mennyi pénzbe fájna?

20eu a karakter trandfer +20 a faction change?

Volt.

antgecc

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bujcsik555
Ha két egykezessel tolod, a Might of the Frozen Wastes talent fölösleges.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kakaoskalacs
Üdv!
Van a Frost Dk-m

Aki járatos abban milyen stat haste , crt ,hit ,stb kell Frost Dk-nak az megirhatná , mertm ost Haste-re gyurtam a dolgokat de hat sokszor elég gyatra dps-at adok :\ , Enchantok stb minden hasznos infot elfogadok.

Talent kiosztassal szerintem nincs baj

DJ RX7
Lenne még egy kérdésem. Van olyan beállításra lehetõség, hogy ne blokkolja le az accountot, ha mas géprõl, ip-rõl és helyrõl jelentkezek be?

Elõre is köszönōm!

:3

[HUN]Crassus
ez jól néz ki...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

DJ RX7
<#worship>

Úgy emlékszem hogy ahol be tudod állítani a gombokat, ott alul a képernyõn ki lehet kapcsolni hogy közös legyen.

DJ RX7
sziasztok!

van valami addons vagy megoldás arra, hogy a billentyûzet beállításokat ne legyen kihatással az egész accountra? vagyis, hogy gépre mentse el a beállításokat vagy karakterenként tudjak más-más beállításokat használni.

elõre is köszönöm!

antgecc
Szerintem randa... <#zavart2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tényleg jól néz ki, az ember felnéz, kék az ég, tûz a nap, lent meg sötét van... :-) A wowban mindenféle helyek megvannak alapból, sztyeppék, sivatagok, mocsarak, havas és vulkanikus tájak, erdõségek, még másik bolygóra is kimehetsz...
antgecc
Szétoszlottak, Eclipse, Bloodscalp.

LeWyTy
Jé mit találtam.. pont ide illikCSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE<#mf1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Õk hol játszanak/játszottak?

antgecc
Hejj de retro 😊 a priest a haverom 😊

LeWyTy

LeWyTy
was a fas<#nevetes1>

Sáska
ez jo reklam :-)

[HUN]Crassus
lehet hülye vagyok,de CN volt már WOW reklámban évekkel ezelõtt....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

skorpio7
Ez már nagyon hiányzott a sorból. 😄

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Fpocok
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL

Most néztem pár órája moziban az Immortals cimû filmet. Megihletett, az volt kb. hasonló ehhez 😊

shaddam
Jajj hát valamibû meg kell élni.
Amúgy szerintem se túl etikus...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A fossssokkk nagyon okos emberekbõl áll, velük ilyen nem történhet. Bát ha már "vegyél wow goldot" hirdetések vannak a honlapjukon...
lolSL
hát ha azért a seggnyalásért amit folytattok nem kaptok pénzt vagy legalább ingyen wowot meg codot örökre akkor kurvanagy faszok vagytok 😄

shaba23
<#fejvakaras>
Na persze. 😄 A Blizzard ezért tolja nekünk a nagy lóvét. LOL!
Pedig már akartam mondani, hogy biztos nem nagyon fogyott az authenticator, és kellett valami reklám neki. <#idiota>

Nem egészen ez történt. Csak törölni kell a gyorsítótárat, és újraindítani a böngészõt. Utána elméletileg mennie kell.
Néztem mit akart ez letölteni nekem. Még szerencse, hogy éppen semmi vírusírtó nincs a gépemen. De valami penge cucc lehet ha a firefox is elkapja, és rákérdez hogy le akarom-e tölteni. 😄

lolSL
frostshokkot feltörték és wow acclopó szart tölt le betöltéskor gg 😄

picket
A kérdés csak az, hogy a te szlengedben a helikopter milyen madár.

&#3237;_&#3237;

Botond
Szóval itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Hát jóva', legyen akkor ígye.
jazzy
Mostmár boldog kazuár vagyok <#hehe>
picket
/slap

Ha csak ennyi kellett a boldogságodhoz... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

jazzy
Nekem tetszik. Slap me.
Ez az igénytelen kazuár kifejezés akkor tartozna a wow szlengjébe, ha a világon mindenki ugyanúgy használná. Az hogy valami hülye kitalálta és közben viccesnek gondolta magát, csak az õ problémája.
QuippeR
nem azért alázom, mert nem ismertem a szót, hanem mert nyelvi igénytelenség azt a szót használni. ahogyan szlengben a "kiló" 100 forintot jelent, mégis aki ezt a kifejezést használja, azt leugatom. mert a "kilo-" az 1000, esetleg 1024, de semmi esetre sem 100. akkor se, ha valami igénytelen szerint annyi.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
tehát vagy használok egy szlenget minden szavával együtt, vagy pedig egyáltalán nem is ismerem? tényleg ez a két opció létezik?

egyébként nálam meg az idióta azt jelenti, hogy rendes arc. ez az én kis saját kis szlengem, idióták.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.