World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Próbáltam, szerintem valami más a baj, mert itthon is meg az albérletben is ugyanezt a hibát produkálta.

A p2p transfert kapcsold ki, lehet hogy korlátozza a szolgáltatód.

Fehercsoki
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a WoW launcher tölti le a patchet,de kb fél perc után teljesen leáll a letöltés? Ha újraindítom akkor újra max sebességgel tölt, de fél perc és megint leáll.

Folyamatosan rakd a pajzsot a tankra, amikor leütik róla kapsz vissza egy csomó manát. Ha nem muszáj sürgõsen, prayer of healinget csak inner focus alatt tolj (ingyen van ekkor). Stresszes helyzetekben ne felejtsd el a CD-idet (power infusion, pain suppression, barrier, hymnek).
jazzy
Ne költsd, ami jövõ héten jön nagyobb ilvl lesz.
antgecc
Ki lehet most venni a honoros ruthless-t vagy nem érdemes, mert jövõ héten jön az új? Nem vágom mi van, vki ezt mondja, vki amazt. Költsem a honort vagy se?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hatással van, de nem éri meg.

antgecc
pls

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
Megdumáltuk. A "szerintem" az valóban nyomós érv.
Szerintem tapasztaltabb priest barátaim vannak, mint neked. 😄

bujcsik555
Mindenek elõtt, ha valamelyik DPS a saját hülyesége miatt egynél többször szop be nagy dmg-et, hagyd a rákba megdögleni. Meg nem kell õket folyamatosan max hp-n tartani, ha tudod hogy nem jön olyan dmg ami kinyirja õket. Teszem azt 140k-bol van még neki 110-100k, és még jön majd egy AOE ami 20-30k-t sebez, nem kell észnélkül felhúzni mindenkit maxra. Próbálj minél kevesebb overhealt tolni. Meg a többi ilyen szokásos tanács 😄

(hozzátenném 6 honapja nem játszok, szoval azota lehet változott valami, de kétlem hogy ilyen mértékben, hogy ezt befolyásolná 😄)

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ja, és inner fire-n vagyok, váltanom kéne inner will-re hc 5 fõsökben?

ha már priest... az abszolút casual kérdezne... nagy nehezen összekuporgattam az ilvl-t jp-õl meg random hc-kból, hogy mehessek za/zg-be, de gyakorlatilag konstans kifogyok a manából... disc pap vagyok, rossz spelleket használok? próbálom a prayer of mending, greater heal, penance, prayer of healing, renew összeállítást erõltetni, nagyjából ilyen sorrendben. mit cseszek el?

Megint jönni fog egy fokkal jobb honor gear jövõhéten, mint a multkor?

antgecc
lol, 18-adik komment 😄D

sexy 😄

antgecc
Expertise hatással van player targetre is vagy csak mobokra?

jazzy
Tetszenek a magyarázataid. De ne fáraszd magad kérlek, te, mint dk, jobban tudod.
[HUN]Crassus
81 ezres Mortal Strike-ot! ütöttem azmiafaxom volt?😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Még mindig nagyon rosszul tudod.

jazzy
Fõleg, hogy a priest jelenleg 1 szar shaman arenaban. Semmije nincs gyakorlatilag amit egy shaman ne tudna jobban.
jazzy
Igen, rosszul, nyilván ezért nem látni priestet SEHOL. Versenyen elvétve sincs priest healer.
Hát ezt nagyon rosszul tudod.

A holy és a disc is bitang erõs.

[HUN]Crassus
a sámli mobil a pala helyhez kötött...

jazzy
Pvpre 1 kalap szar a priest healer azt tudom, Pvere jó a holy nem? Tehát pveben erõs a priest? Vagy inkább shadowozzak?
antgecc
Ezt nem értem.

[HUN]Crassus
1 makkeres fear és game over

[HUN]Crassus
sámán,mert az nem statikus healer

antgecc
BC-ben discoztam vele, 2v2-ben, eléggé über volt. Manapság nem vágom, eléggé kocawowos vagyok. Inkább shadowznak a népek? Divat miatt vagy mert szar lett a disc?

priest nem healer manapság

antgecc
Ilyen szar volna jelenleg a priest?

jazzy
Kb minden mellé shaman, ha nincs minden mellé pala, ha az sincs druid, ha az sincs akkor nem érdemes pvpzni.
Pala, shaman

antgecc
warri mellé 2v2-re melyik manapság a legjobban passzoló healer?

hahaha a wow kivegzi sajat magat 😄

anti hero

Pont ez a lényege.

[HUN]Crassus
poénból levertem puggal healerrel meg tankkal is az elsõ 4 bosst ebben a random raid finderben......annyira egyszerû volt mint a faék......GG

antgecc
Úr isten, de gyenge lett... meg ez a DW hátán majomkodás. Borzalom.

Jó ez az lfr 😄
Mind a 4 boss lement elsõre, mindenféle kihívás nélkül úgy hogy Hagarat sikerült ninja pullolnia valakinek, és még csak senki meg sem szólalt a taktikát illetõen.
Nem értem miért nincs engedve a raid második része is...

Fehercsoki
Értem köszi.

jazzy
Nem, ez egy szerzõdés, amit aláírtál. 12 hónapig folyamatosan fizeted. Ha nem ezt teszed, ugrott az egész, nincs visszaút.
Fehercsoki
És ha újra feltöltöm akkor visszakapom vagy elölrõl megy a 12 hónap?

Elvesznek mindent, amit kaptál.

Fehercsoki
Ha vállalom, hogy 12 hónapig fizetem a wowot annual pass keretében, és pl. egyszer nincs pénzem GC-re, és kihagyok 1 hónapot, akkor mi történik? Szünetel vagy akkor vége az egésznek?

Ilyet se láttam még, hogy peccs napon már 9-kor mennek a serverek.<#taps>

<#integet2><#worship>
a fenébe, hányszor kellett felmondani és felénekelni a szöveget, mire elég szar lett 😄
LeWyTy
Végre<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?