World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
Fall Of Deathwing-röl vélemények?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

picket
Senki nem állította az ellenkezõjét. Trollkodj másik topikban :p

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
agilitre a buz warrik még mondják is,hogy az crit....szóval neik is jó...anyád

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kinem szarja le ez cska egy jatek

anti hero

picket
Elõlem íjat needelt paladin. Ezt ûberelje valaki :p

ಥ_ಥ

jazzy
Elõlem vitte a Tank paladin az Agilitys ringet. Na ez mi a fasz. A paladin melyik speccére kell agi .. ?
Tegnap LFR DW dobja a 2h macet es az agis polearmot. Wari es dk nyomja mint az orult a NEED-et az agis polearm-ra( !) es role bonusal meg is nyeri(!) a wari a hunterem ellenben. Halistennek lootolni mar nem tudta, elbaszott roll bug...
kakaoskalacs
elvertem az összes honorpojntomat mindig megvolt a 4k cap , errem ost BEJÖn a level390-e season :\ nyah mindegy
Fall Of deathwing amugy jopofa bár nehol kicsit idegesito ha bena csapatba van az ember : D

Hát a legjobb, hogy a tankok is rollolhatnak rá bonussal... Meg a hunter bowra is (rugókkal együtt). Az nem érdekes hogy a bowon semmi rating nincs, ami hasznos lenne nekik.
Ezt ki a retkes kurva anyja nézte el.

picket
Mint tudjuk minden fegyver hunter fegyver...

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
azok warrior swordok😄

Ez annyira kibaszott természetes. DK-n kiesik a hunter bow/polearm, meg 2 rugo fegyver. Amikor meg hunteren vagyok (egyedüli hunterként a raidben) akkor 2 dk sword...

picket
Már bocs, de ennyi erõvel guglizhattál is volna...

ಥ_ಥ

drop
*google

drop
imádom a goole ...kat már bocs enyi erövel linkelheted is volna közbe megoldotam nem kell a kis lelkednek idegeskedni thxbb

drop
nem tudom frissíteni a klienset nem szedi 0kns ír lol valahol le lehet szedni a frisitést ?

RRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEE <#zavart1>
Hol vannak a serverek!

Ok, köszi, akkor valszeg leütöm még a bossokat ma a guilddel is. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

1. Csak lfrre vonatkozik.
2. Már egy jóideje :p

Amúgy mióta kapjuk meg automatikusan a flight pointokat? Most szintezek a warriorommal, 21-es, és most látom, hogy automatikusan kapom a szintemnek megfelelõ FP-ket.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ez az egy lootolás/boss/hét ez mire érvényes? Értem úgy, hogy ha lemegyek LFR-el, és lootolok, akkor már guilddel nem is éri meg lemenni, mert úgysem vihetek lootot?

[HUN]Crassus
a raidfinderes bossok "lowok"?😛 a sima 10-es verzióhoz képest? a LFR csak 384 a 10-es raid viszont 397 ILVL nemde?

LeWyTy
Máker<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kakaoskalacs
Ma meglepöen jo volt a Bg Hordával

Nyertunk
Tol Barad
SoTA
Isle Of Conquest
Alterac valley
EoTS

3ezer Honorpint folyt be yummyummy 😊)

last.fm
wikipedia
ted

jó mulatást

játsz mással. steamen találsz ezt-azt olcsón.

antgecc
Tanulj.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
"#154201 Nem kérek "IRL" választ!!! mer ott sem tudok magammal mit kezdeni.."

Jelenleg munkanélküli vagyok<#zavart1>Ahol meg nem bejelentve dolgozom télen nem nagyon van meló.
Tehát jobb híján csak unatkozni tudok.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

soha nem ertettem az ilyen unatkozom embereket, menj dolgozz, keress penzt, aztan baszd jol el es erezd jol magad!

anti hero

LeWyTy
Az két okból sem jó: -a körülményeimhez túl hangos -nem az én stílusom

bujcsik555
Kezdj el zenélni. Két GC árából tudsz venni egy minõségibb akusztikus gitárt. És aztán kb korlátlan idejû elfoglaltságot nyújt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

forumozz...oh

LeWyTy
Megõrülök:
Unom a játékot, de játszani szeretnék vele...nem köt le, de szeretném...<#falbav><#falbav><#falbav>

Nem kérek "IRL" választ!!! mer ott sem tudok magammal mit kezdeni... unatkozom<#falbav><#falbav><#falbav>

Én ezt nem értem. Ennyire nem tudnának az emberek játszani, illetve ennyire nem ismerik a karakterüket?
Ma történt velem, Wailing Caverns-ben (még csak most lett 18-as a warriorom), hogy Paladin volt a healerünk. Az még hagyján, hogy ninjázott, mondjuk mindent, tehát nagyon esélyed nem volt lootot vinni, de a legfontosabb, hogy prot talenten, retri gearben, HEALERként jött az instába. Az már csak hab volt a tortán, amikor a fõbossnál b.szott healelni, persze a tank el is vérzett.
Nem is tudom, miért nem vágtuk ki hamarabb a partyból.
Mindegy, elszomorító. Ráadásul 20-as szinten még volt rajta szürke item. Azért ha questelhetsz, ninjázol, illene már legalább minden slotban zöldnek lennie.

[HUN]Crassus
kicsit Off SWTOR bétában megy a PVP ugye,,,a legtöbb AOE képességnek fasza ikonja van a földön,de az a durva,hogy azt is látod amit az ellenfél akar aládbaszni😄 namármost rengeteg elsõ MMO-s játszogat a játékkal öröm nézni ahogy esélyük nincs kiállni a "MORTAR WOLLEY-3 bazinagy aoe gránát csapódik a területre"
A másik fele pedig még szinte egyetlen AOE-t sam kaptam be hacsak nemvoltam odafogva hiszen a reflex azonnal kiröppent amint elszínezõdik a talaj alattam😄
Félelmetes,hoyg WOW raidek legnagyobb hiba hordozója még mindíg az ,hogy nem képesek az emberek kimozogni az AOE spellekbõl.....

[HUN]Crassus
még bekell fejezni a pyroblast/shadowbolt ésatöbbi castolását,hogy felkerüljön a rekánt-ra😄 nincs idõ az AOE-ra figyelni....majd kihealelik😄

Zenszkij
jobb klikk futtatás rendszergazdaként

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

UnknownAsshole
Pár boss-t még hotfixelhetnének. Pl hogy csak melee ütésük legyen és azon kívül semmit ne csináljanak, mert ez így most túl hardcore...
Reggel hotfixelték, hogy lassabb legyen <#idiota>
Hunteremen mondjuk meg sem jelent a fal 2 napja, azt hittem kiszedték, mert túl nehéz volt 😄

Azért Hagara megizzasztotta kicsit a jónépet. Kedvencem az amikor a csigalassúsággal araszoló, hatalmas, villogó, stb. jégfalba 11-en döglöttek bele azon nyomban.
DarkHorSe
mintha valami kis 14eves gyerek csinalta volna delutan a tort szerojara

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
eddig ez az uj trailer a verhetetlen nalam 😄D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Arról még nem is volt szó, hogy köcsög blizzard megint az arcunkba nyomott egy copy+paste patchet (és annyira sem érdekelte õket, hogy kiszedjék a lvl70-es random mobokat). Ráadásul most még a raidben is ugyanaz van.
óccó content bekaphassák

Nem ez a lényeg. Gnómmal játszani életérzés.
antgecc
Kérdésben ott a válasz. Pont azért.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

kakaoskalacs
LFR
25fös könnyü volt ugyanigy ment mint
"2 perc után behívott, meglett a csapat, mentünk, mind a 4 boss lement, és összesen csak 1x wipeoltunk, azt is trashen ninjapull miatt. Ráadásul a banda 80%-a nem tudta a taktikot, köztük töredelmesen bevallva én se."

Amúgy HA van itt valaki aki GNOME-al jatszik akarmiylen kaszt tökmindegy az árulja miért olyan jo az ha olyan kicsi az ember hogy NEM LEHET betargetolni -.-

Ennyire könnyûek lennének az LFR-es 25-ös raidek? Bementem LFR-be, 2 perc után behívott, meglett a csapat, mentünk, mind a 4 boss lement, és összesen csak 1x wipeoltunk, azt is trashen ninjapull miatt. Ráadásul a banda 80%-a nem tudta a taktikot, köztük töredelmesen bevallva én se.
Viszont kiesett két T13 is, amit sikerült is elvinnem. 😄

Nem ingyen. Be kell mászni érte az instába..

UnknownAsshole
ez az ingyen 2 daggera rugóknak felbasz