World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
anti hero
Fall Of deathwing amugy jopofa bár nehol kicsit idegesito ha bena csapatba van az ember : D
Ezt ki a retkes kurva anyja nézte el.
Hol vannak a serverek!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2. Már egy jóideje :p
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nyertunk
Tol Barad
SoTA
Isle Of Conquest
Alterac valley
EoTS
3ezer Honorpint folyt be yummyummy 😊)
wikipedia
ted
jó mulatást
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Jelenleg munkanélküli vagyok<#zavart1>#zavart1>Ahol meg nem bejelentve dolgozom télen nem nagyon van meló.
Tehát jobb híján csak unatkozni tudok.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
anti hero
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Unom a játékot, de játszani szeretnék vele...nem köt le, de szeretném...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nem kérek "IRL" választ!!! mer ott sem tudok magammal mit kezdeni... unatkozom<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ma történt velem, Wailing Caverns-ben (még csak most lett 18-as a warriorom), hogy Paladin volt a healerünk. Az még hagyján, hogy ninjázott, mondjuk mindent, tehát nagyon esélyed nem volt lootot vinni, de a legfontosabb, hogy prot talenten, retri gearben, HEALERként jött az instába. Az már csak hab volt a tortán, amikor a fõbossnál b.szott healelni, persze a tank el is vérzett.
Nem is tudom, miért nem vágtuk ki hamarabb a partyból.
Mindegy, elszomorító. Ráadásul 20-as szinten még volt rajta szürke item. Azért ha questelhetsz, ninjázol, illene már legalább minden slotban zöldnek lennie.
A másik fele pedig még szinte egyetlen AOE-t sam kaptam be hacsak nemvoltam odafogva hiszen a reflex azonnal kiröppent amint elszínezõdik a talaj alattam😄
Félelmetes,hoyg WOW raidek legnagyobb hiba hordozója még mindíg az ,hogy nem képesek az emberek kimozogni az AOE spellekbõl.....
Hunteremen mondjuk meg sem jelent a fal 2 napja, azt hittem kiszedték, mert túl nehéz volt 😄
Swedish people are albino monkeys
óccó content bekaphassák
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
25fös könnyü volt ugyanigy ment mint
"2 perc után behívott, meglett a csapat, mentünk, mind a 4 boss lement, és összesen csak 1x wipeoltunk, azt is trashen ninjapull miatt. Ráadásul a banda 80%-a nem tudta a taktikot, köztük töredelmesen bevallva én se."
Amúgy HA van itt valaki aki GNOME-al jatszik akarmiylen kaszt tökmindegy az árulja miért olyan jo az ha olyan kicsi az ember hogy NEM LEHET betargetolni -.-
Viszont kiesett két T13 is, amit sikerült is elvinnem. 😄