World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjatok légyszi vmi olyan oldalt, ahol okosodhatok, hogy hogy kell arénában disc pappal játszani úgy, hogy ne legyen bucira verve az arcom : |
Másnap nincs olyan problémája a Patch óta, hogy néha az fps lecsökken 10 alá olyan fél percre majd visszaugrik? Újraraktam a drivert, töröltem cache mappát, addonokat frissítettem, azt a 2-t, stb... Egyszerûen játszhatatlan így a játék.
Na, mondom még egy ilyen hülye biztos nem lesz. Hát tévedtem. <#zavart1>#zavart1>

sziasztok!
melyik szerverre érdemes most reroll-olni vagy transferolni? olyan szerver érdekelne ahol sok magyar van. bloodscalp, arathor, ragnaros. olyan ahol késõbbieknek lehet találni normális aréna társat vagy akár komolyabb pve guildot.
elõre is köszi!
melyik szerverre érdemes most reroll-olni vagy transferolni? olyan szerver érdekelne ahol sok magyar van. bloodscalp, arathor, ragnaros. olyan ahol késõbbieknek lehet találni normális aréna társat vagy akár komolyabb pve guildot.
elõre is köszi!
:3
Egy kis off.
Ma váratlan és kellemes meglepetés ért.
Ha vki olvasta a múlt heti #154240-es hozzászólásomat, az sejtheti hogy lettem arról, hogy vmilyen formában kárpótol majd http://virtualgame.shop.hu/ üzlete.
Nos a mai napon telefonon megkerestek, komolyan elnézést kértek a hosszadalmas késlekedésért és megkaptam a megvásárolt kódot is.
Azt hiszem az esetemre nyugodtan lehet írni, hogy minden jó ha jó a vége.
Ma váratlan és kellemes meglepetés ért.
Ha vki olvasta a múlt heti #154240-es hozzászólásomat, az sejtheti hogy lettem arról, hogy vmilyen formában kárpótol majd http://virtualgame.shop.hu/ üzlete.
Nos a mai napon telefonon megkerestek, komolyan elnézést kértek a hosszadalmas késlekedésért és megkaptam a megvásárolt kódot is.
Azt hiszem az esetemre nyugodtan lehet írni, hogy minden jó ha jó a vége.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nem igazán van ennél jobb, sõt igazából ez az etalon.
A DW frost a menõ, a telanted rakd ki, aztán ha proccol valami, nyomogasd! :-)
A DW frost a menõ, a telanted rakd ki, aztán ha proccol valami, nyomogasd! :-)
Az "ari kissari" - t csipázod? Olyan édi kifejezés. Jó kis kariaji volt a BE DK-mnak. :-)Egyébként tökre cukik az új frizik is. Az a kis tupírozott nagyon bejövõs, azt hiszem a kövi DS raidre meg is csináltatom. A színével még gondizok...<#whatever>#whatever>
Nekem a zacsiból esett egy ari kissari.
Egyébként eddig DK tankkal toltan, most dudu heal. Most szörnyedek el, hogy milyen szar hílelni a DK tankokat. Fõleg az olyan retardáltat, aki két egykezes fegyvóval valami fél-blood-fél-PvP talentszerûséggel jön instázni.
Egyébként eddig DK tankkal toltan, most dudu heal. Most szörnyedek el, hogy milyen szar hílelni a DK tankokat. Fõleg az olyan retardáltat, aki két egykezes fegyvóval valami fél-blood-fél-PvP talentszerûséggel jön instázni.
Pedig én már néha kezdem azt hinni, hogy csak némi koldus arany, meg max 1-2 flask lehet csak benne. Bár ha eladom a flaskot, akkor kb 70-100g egy runért pluszban nem olyan rossz. Jó, nem is panaszkodom tovább 😄
Tegnap tankként 7 instából 4 mount esett és 2 pet, kicsit néztem hogy wtf.
Ha a dps hülye és nem veszélyezteti a fightot hagyd meghalni, elõbb utóbb megtanulja.
Mondjuk én priestel kirángatom max abból amiben benne áll, egyszer.
Mondjuk én priestel kirángatom max abból amiben benne áll, egyszer.
akarom mondani túl sok sebzést, bocs
jólvan, akkor nem csak én szenvedek néha healerként. néha egyszerûen túl sokan kapnak be túl sok healt, és nem tudok mindenkit megmenteni...
Bármennyire is könnyûek az új 5 fõs insták, de akár a régieket is nézhetjük, healként még mindig izzadok néha. 1-2 pack egyszerre behúzva, szarból ki nem állás, nem szakítás. De legalább nem unalmas, mint dpsként csak lõdözni. 😊
A másik meg a satchel of exotic mysteries. Már annyit kinyitottam, hogy számát sem tudom, van benne pár gold, meg olyan flaskok, amik nekem nem jók. Eshetne már legalább egy nyamvadt pet, vagy akármi.
A másik meg a satchel of exotic mysteries. Már annyit kinyitottam, hogy számát sem tudom, van benne pár gold, meg olyan flaskok, amik nekem nem jók. Eshetne már legalább egy nyamvadt pet, vagy akármi.
hali!
fire magel ilvl 374-be dragon soul normál mode-ba mennyi dps-t kéne hozni warmaster blackhorn-on ?
fire magel ilvl 374-be dragon soul normál mode-ba mennyi dps-t kéne hozni warmaster blackhorn-on ?
One more story
Inkább az van hogy FL hc-t agyonnerfelték már jó régen, és csak az nem jutott el 6/7-ig aki nem akart, azaz kb mindenki full hc-s cuccokkal indult az új raidbe, aminek a normál módját meg meg nem a hc ilvl-re tervezték. Amikor kijött FL nekem pl messze nem volt minden slotba hc-s cucc.
There is no peace. There is only WAR!
pont ma olvastam,hogy 500%!!! threattel van minden ütésem + defense stance bónusz...kb ütök egy devastate-et és kimehetek Kv-t fõzni nemjön le a mob....érdekes egy hét alatt 385-ös PVE tank gearem van! Trololol
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
legutóbb LK raid instában voltam😛😊 nekem azért volt ez igencsak meglepõ....
A normal mode is nagyon könnyû már, sõt a heroic elsõ néhány bossa is 10-esben.
Nem nagyon akarják már megtanítani a játékosokat játszani. Mindenki kedvére elhülyülhet.
Nem nagyon akarják már megtanítani a játékosokat játszani. Mindenki kedvére elhülyülhet.
Nem, csak azonos szerveren lévõ karidnak tudod, ott viszont alli-horda között is. Régóta ígérgetik, és tervezik a cross-realm heirloom küldést, de még nem valósult meg.
ahogy érzékelem 10esbe is lófasz ez az insta...free 397😄
heirloom itemeket más realmen lévõ karakterre is el tudom küldeni?
ha igen, akkor hogyan?
elõre is köszönöm!
ha igen, akkor hogyan?
elõre is köszönöm!
:3
Az LFR a hard mode.
hahah lájk!
anti hero
igen az
ez az LFR-es deathwing ez ugynaz mint a rendes raid? vagy valamiféle butított vferzió? kicsit olyan érzésem volt tegnap minekután wipe nélkül mentünk át a 8 Bosson,hogy ez ilyen kazsuálosított verzió azért,hogy mindenki láthassa az instát....
<#idiota>#idiota>

True, de ha ezer éve olvassa, ott van az ezerszer emlegetett Skill, aki hirdette is magát, meg más is hirdette és 100% megbízható.
http://www.youtube.com/watch?v=UBie8LbWAbU
Dungeon Dan ez nagyon odabasz 😊 😊
Dungeon Dan ez nagyon odabasz 😊 😊
Ebben van egy logikai bukta: ha tudod kitõl, akkor nincs szükség reklámra. Ha meg nem tudod, akkor ne itt szedj össze valakit, aki aztán átver és jössz ide anyázni, hogy átvertek. Érted már a problémámat?
Ha ez nem lenne elég, akkor a "Moderálási alapelvek" között megtalálod a "Hozzászólások törlése" szekcióban a "Szándékos flood és reklám esetén" bejegyzést.
Ha ez nem lenne elég, akkor a "Moderálási alapelvek" között megtalálod a "Hozzászólások törlése" szekcióban a "Szándékos flood és reklám esetén" bejegyzést.
ಥ_ಥ
Iceakos tényleg megbizható, énis, meg a cimbik is töle rendelnek mindig, igen, van ebben a moslék világban, még normális emberke.
\"Hess innen troll.\"
Ha gc kell akkor livekodok.com . Prohardveren a megbízhatóság topicban rákereshetsz iceakos nickre, övé az oldal, évek óta gond nélkül árulja ezeket, elég jó áron a mai viszonyok között.
Sziasztok!
Már évek óta inkább csak olvasom a fórumokat, de azt hiszem ez most megér egy hosszabb hozzászólást is.
Bõ 1 hónapja, hogy Empie a #153854-es hozzászólásban rákérdezett egy oldal megbízhatóságára, igen a http://virtualgame.shop.hu/ volt az. Én szépen "elraktam" az oldalt, hogy majd ha eljön az idõ és elõzetesen körbeérdeklõdtünk felõle akkor kipróbáljuk... hiba volt.
2011 nov. 17.-én rendeltem meg tõlük a kódot azaz már több mint 3 hete és hogy mit kaptam?
Álljon itt sorrendben minden levél tanulságul.:
November 19.-e
Tisztelt Sándor!
Elnézését kérünk a késedelemért. Technikai probléma lépett fel nálunk
aminek a javítását már megkezdtük.
A jelenlegi állás szerint legkésõbb hétfõ délutánra tudjuk orvosolni a
problémát. De minden energiánkkal azon dolgozunk,hogy ezt minél elõbb
megoldjuk.
Türelmét, köszönjük.
Üdvözlettel:
Virtualgame - *The Online Game Store*
November 21.-e
Tisztelt Sándor
Elnézést kérünk a késedelemért de a rendszerünk azt jelezte,hogy ön a mai
napon megkapta a kulcsot.
Holnap napon utána nézünk és ha nem érkezett meg önhöz a kulcs akkor
haladéktalanul küldjük.
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Virtualgame- *The Online Game Store*
November 24.-e
Elnézést kérünk a rendszerünk jelenleg teljesen halott.
Dolgoznak gõzerõvel,hogy helyreállítsák a hibákat ezért nem érkezett még
meg önhöz a kulcs.
Pici türelmét kérjük a héten mindenképpen megkapja a cd kulcsot vagy a
kifizettet összeget.
Üdvözlettel:
Tehát az utolsó levelüket is már 2 hete küldték és ahogy sejthetõ, se kódot se a pénzt nem kaptam vissza a mai napig. Leveleimre pedig már nem is válaszolnak... tehát ennyire megbízható az oldal.
Ha rajtam kívül bárki másban felmerült az a gondolat, hogy pár ezer forintot megspórolva innen rendeljen, inkább felejtse el gyorsan nehogy õ legyen a következõ akit átvernek, hülyének néznek és a végén már rá se bagóznak.
És ha esetleg kétségei támadnak, akkor olvassa el a Modern Warfare 3 topic idevonatkozó hozzászólásait a #3111-tõl #3581-ig, hogy milyen cégrõl is van szó.
Már évek óta inkább csak olvasom a fórumokat, de azt hiszem ez most megér egy hosszabb hozzászólást is.
Bõ 1 hónapja, hogy Empie a #153854-es hozzászólásban rákérdezett egy oldal megbízhatóságára, igen a http://virtualgame.shop.hu/ volt az. Én szépen "elraktam" az oldalt, hogy majd ha eljön az idõ és elõzetesen körbeérdeklõdtünk felõle akkor kipróbáljuk... hiba volt.
2011 nov. 17.-én rendeltem meg tõlük a kódot azaz már több mint 3 hete és hogy mit kaptam?
Álljon itt sorrendben minden levél tanulságul.:
November 19.-e
Tisztelt Sándor!
Elnézését kérünk a késedelemért. Technikai probléma lépett fel nálunk
aminek a javítását már megkezdtük.
A jelenlegi állás szerint legkésõbb hétfõ délutánra tudjuk orvosolni a
problémát. De minden energiánkkal azon dolgozunk,hogy ezt minél elõbb
megoldjuk.
Türelmét, köszönjük.
Üdvözlettel:
November 21.-e
Tisztelt Sándor
Elnézést kérünk a késedelemért de a rendszerünk azt jelezte,hogy ön a mai
napon megkapta a kulcsot.
Holnap napon utána nézünk és ha nem érkezett meg önhöz a kulcs akkor
haladéktalanul küldjük.
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Virtualgame- *The Online Game Store*
November 24.-e
Elnézést kérünk a rendszerünk jelenleg teljesen halott.
Dolgoznak gõzerõvel,hogy helyreállítsák a hibákat ezért nem érkezett még
meg önhöz a kulcs.
Pici türelmét kérjük a héten mindenképpen megkapja a cd kulcsot vagy a
kifizettet összeget.
Üdvözlettel:
Tehát az utolsó levelüket is már 2 hete küldték és ahogy sejthetõ, se kódot se a pénzt nem kaptam vissza a mai napig. Leveleimre pedig már nem is válaszolnak... tehát ennyire megbízható az oldal.
Ha rajtam kívül bárki másban felmerült az a gondolat, hogy pár ezer forintot megspórolva innen rendeljen, inkább felejtse el gyorsan nehogy õ legyen a következõ akit átvernek, hülyének néznek és a végén már rá se bagóznak.
És ha esetleg kétségei támadnak, akkor olvassa el a Modern Warfare 3 topic idevonatkozó hozzászólásait a #3111-tõl #3581-ig, hogy milyen cégrõl is van szó.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Helytállo vélemény .
Hozzáteszem eddig 2szer volt olyan csapat amiben egyszer ha volt wipe
,és zökkenõ mentesen ment le az egész.
Nah meg a Loot Be Dk-val esett egy polearm ez itt
meg egy Head token amit kiváltva láttam hogy BLOOD Dk-nak valo és nem frostnak 😄 meg hát mindig az nyeri meg az adott dolgot akinek semmi szuksege rá.
Hozzáteszem eddig 2szer volt olyan csapat amiben egyszer ha volt wipe
,és zökkenõ mentesen ment le az egész.
Nah meg a Loot Be Dk-val esett egy polearm ez itt
meg egy Head token amit kiváltva láttam hogy BLOOD Dk-nak valo és nem frostnak 😄 meg hát mindig az nyeri meg az adott dolgot akinek semmi szuksege rá.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ez nem trollkodas volt, csak a puszta tenyek
anti hero
Spine valóban borzalom, amalgán volt hogy 9 stack elõtt halt, meg hogy amikor páncélt kéne lõni, de 10 ember helyette inkább tovább tolja az aoe-t a kicsikre....
There is no peace. There is only WAR!
Loot ügyben szerintem a blizzard direkt szivat. BE dkn 2 polearm, bow. Hunteren 2 sword, troll dkn 2 polearm. -.-
Borzalom.
Emberek többsége arra nem képes, hogy megnyomjon egy gombot ultran.
Lootboaton is wipeoltam már...
Spine: na ez az igazi gyilkos.. egyszerûen nem tudja megállni a sok retardált, hogy ne üsse szét a csápokat, meg ne össze-vissza álljon.
madness: annyira nem volt még itt gáz csapattal.
Igazából, ha szerdán serverek feljötte után le tud menni rögtön az ember, akkor hamar megvan mindenféle nehézség nélkül. Utána rászabadulnak a noobok is.
Emberek többsége arra nem képes, hogy megnyomjon egy gombot ultran.
Lootboaton is wipeoltam már...
Spine: na ez az igazi gyilkos.. egyszerûen nem tudja megállni a sok retardált, hogy ne üsse szét a csápokat, meg ne össze-vissza álljon.
madness: annyira nem volt még itt gáz csapattal.
Igazából, ha szerdán serverek feljötte után le tud menni rögtön az ember, akkor hamar megvan mindenféle nehézség nélkül. Utána rászabadulnak a noobok is.