World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtam az online felületrõl nekik egy ticketet. Találtam is egy viszonylag passzoló kategóriát, remélem hamarabb válaszolnak, mint a kiírt 24-48 óra 😄 A GM-ek korábban nagyon tartották magukat ehhez 😞
Köszi a segítséget és a tippet, nem is gondoltam az online felületre. <#vigyor>

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

csokicsiga
Vagy, egy ticketet irjál az accountodról, arról most mindenképp írjál, mert ha nem is tudsz elérni gmet, ott max 48 óra,és válaszolnak, egy nap után szoktak kb.

\"Hess innen troll.\"

Igen-igen, ez történt azzal a kivétellel, hogy nem történt meg a névváltás a karakterválasztóban, a karakter pedig "updating process" miatt nem használható. És a summarum alatt gondolom az Order/Transaction historyt érted, na ott sincs egy deka tételt sem 😄
Azt hiszem megkeresek másik kariról egy GM-et, hátha felül tudja vizsgáltatni a dolgot.
Egy barátomnak is pillanatok alatt sikerült a dolog, szóval ezért gyanakodok.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

csokicsiga
Bocs, a battlenet accountodon, itt tudod megnézni--> Transaction History , mi újság a Name change cuccosoddal,

\"Hess innen troll.\"

csokicsiga
Szia!
Megfogod, belépsz az accountodba, kiválasztod, melyik kari legyen, mi legyen az új neve, és kb 5 perc, és kész.
Legtöbször, lehet látni, a summarumba asszem, hogy sikeres-e volt a dolog.

\"Hess innen troll.\"

Hali!

Character Name Change szolgáltatást használt már valaki ill. van tapasztalat? (gyorsaság, gördülékenység, stb?)

Tegnap délután elindítottam a folyamatot. A kártyámról elvileg levonták a pénzt (OTP még nem könyvelt), pedig a weboldalon visszadobott hibával.
A folyamat biztosan megy, mert nem tudok belépni csak azzal a karival, ill. a weboldalon és armoryban már az új névvel szerepel. A karakterlistában még a régi néven ácsorog és nemigen értem, h miért ilyen darabos a dolog. Lehetséges, hogy a többszöri próbálkozásom miatt(mert ugye mindig hibaüzenettel dobott vissza) többszörösen sikerült elindítani ugyan annak a karakternek a névváltoztatását? <#fejvakaras>

Ilyen apróságokkal nem foglalkozunk.

Koreában nem most van sz újév...
H: Madness of Deathwing Jan 1, 2012 07:10
Korea ftw <#vigyor3>

Tudtok olyan klánt bloodscalpon, ahol aktív BG-zés folyik? (horda oldal ofc.) Random vagy rated az mindegy. És esetleg kellene nekik egy resto dudu meg egy DK?
DJ RX7
9000-ért nekem jobban felszerelt karaktert ajánlottak!

:3

Ki?
Felgolos
és ezt kit érdekel?

Crassus idén már nincs köztünk 😞

nr1ranger
Nekünk 10esben az elsõ két killen, mindig 2 ugyanolyan lootot dobott 😄

There is no peace. There is only WAR!

A random loot.. 😄

Viszont megváltoztatni meg tudod a kártya számot, és már meg is van oldva.

Barpi
Köszönöm szépen.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Barpi
Megoldódott.

nr1ranger
Mert nem a change subscriptionnál kell, hanem az add game time code-nál. A bankkártyádat nem tudod leválasztani az accról az annual pass miatt, ha nem töltesz más módszerrel a lejárat elõtt, akkor rögtön von róla. Ez amolyan biztosíték hogy tényleg fizess 1 évig hogyha beugrasz az akcióra.

Barpi
Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem. Megrendeltem az Annual Pass-t és ott a bankártyás fizetést adtam meg. (csak azt találtam). Elötte elolvastam az ezzel kapcsolatos kérdezz-felelek-et, és ott az szerepelt, hogy utólag, megváltoztathatom a fizetés módját, gamecard-ra. Ja, csak sehol nem találom a Change Subscription menüpontot. Légyszi segítsen már valaki, mert szeretném feltölteni az account-omat, de nem tudom, mert nem engedi arendszer. Kártyárol meg nem szeretném a többszöröséért.

én vagyok az übercasual típus. képes vagyok beleölni mondjuk egy nap 8 órát akár, ha ottragadok, de véletlenszerû idõpontokban, és a legkevésbé sem szeretek farmolni, pláne hogy ez már közel sem vanilla, nincsenek 3 órás üresjáratok, amit el kell ütni, hogy pvp-zhess vagy instázhass.

jazzy
15 millió mount van a játékban, egy csomó megszerezhetõ farmolással 12 színben.
aaaaaaaaaaaawyeaah : ) meg is van a bronz sárkány. sw-n jött egy arc segíteni, aki vágta hogy kell pontosan, fél óra alatt meg volt : ) köszi a tippet

LeWyTy
(irányár) én akár 10ért is eladom 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Már ne is haragudj, de ha csak a játékot veszed meg, az is többet ér, mint 10.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DJ RX7
már ne is haragudj, de ez 10-nél többet sehol sem ér meg.

:3

Na, csak elértük d2 szintjét. Újra lehet dupeolni wowban. <#zavart1>

nr1ranger
A bronze drake, az pontosan úgy van ahogy leírtad 85ös szinten 1-2 haverral simán megvan, de nem kizárt hogy egyedül is megoldható.

A piros repuzásához wyrmestben meg kell venni a tabardot, és tolni a 80as HC instákat, hogy 85ös instákkal mûködik-e azt nem tudom, ki kell próbálni.

Netherdrakehez nem kell semmi insta, csak a napi questek, illetve lehet tojásokat találni/farmolni azon a kis szigeten azokat le lehet adni repuért. Ha áldozol idõt a tojások farmolására, akkor az nagyon megpörgeti a repuzást.

õ az, ami t aculling of stratholme instában, ha egy bizonyos idõn belül csinálom meg akkor megkapom?

õhozzá meg hogy lehet reput szerezni? csak a 80-as wotlk-s instákkal?

egyébként a netherdrake is elég állat ahogy kinéz, gondolom õhozzájuk meg 70-es instákat kell futnom, meg dailyket csinálni ott

antgecc
Én az alap flyingot használom, kicsi model, kicsi szárny, ugyan úgy repül (gyorsulás, végsebesség, hehe), mint a többi. Az, hogy hogy néz ki, nekem olyan mindegy....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Davidus

V9ykn8_TZL0

bujcsik555
Legjobb.. Mindenhol lehet használni, és nem teríti be a fél monitort a szárnyaival...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

nr1ranger
Ha körbenézel azért lehet találni jól kinézõ hátasokat, amit nem nagy wasistdas összeszedni. Wyrmest temple repu, CoT:stratholme hc timed, netherdrake stb. Lehet hogy nem egyedi darabok, és nem lehet velük menõzni, de azért jól néznek ki.

a saját termékeiket hadd reklámozzák már. annyira nem gáz, egyszer átugrod, és nem cseszeget többet.

de egyébként picit felbosszantanak a mount vásárlással, mert már rohadtul unom, hogy nincs egy normális hátasom, az achievmenteket összeszedni puggal hát, lassan haladós fogalmazzunk így, repu mount már nincs tudomásom szerint, az instákból még nem esett ki (10^-999999 az esély amúgy is), és a hõs hordadaráló deathwing ölõ papom még mindig griffen ül sárkány helyett : (

jazzy
😊 Ezt hívják reklámnak. Ne akadj fent rajta, mert MINDENHOL A VILÁGON ez megy.
shaddam
Semmi gondom vele, de amikor úgy akarnak pénzt szedni tõlem ahogy lent írtam( a havidíjon kívül) az nem tetszik.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

úristen az oldal alján még starcraft 2 link is van!

shaddam
Az elsõ linken bejött egy öreg ork hogy vegyek jótékonykodni peteket.Utána átlépett az armoryra.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LeWyTy
Jóvan má ne kössé! aki akarja az érti<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
frozeN

LeWyTy
Te mirõl beszélsz?

shaddam
Reklámok az armoryn<#wilting> Hová süllyedtek mióta nem játszom.

LeWyTy
Eladnám az accountom... nem érdekel valakit?
Van rajta 2 85ös hordás kari Ragmaros Troll shhami, Arathor Be Mage, meg néhány kicsi is. De csak közepes proffjaik vannak ~kb.
Frozed.
Ja és van a magenél vagy 10k gold is.
Én 20.000Ft ot kérek érte(irányár), szerintem az teljesen korrekt érte.

Mage,Shaman

Ha tudsz a neten vásárolni, akkor pl. Offgamers 25.64 usd (kb 5.800 ft)

jazzy
http://www.skill-capped.com/

Nem rossz, de a 2v2 nem mérvadó.. unbalanced, inkább 3v3.
köszi, szemezgetek belõle

hunter priest mennyire jó kombó arenaban? vagy csak mi vagyunk balfaszok...

viceserif

LeWyTy
én akár már 1000 euróért is szerzek neked.

cata eu kulcsot tud vki 6 ezer alatt?