World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm akkor igazándiból nem tudom hogy mi lehetett a probléma... Az esetleg nem lehet hogy azért lockoltak mert sokáig (kb. 1 hónap) nem léptem be bnetre, WoWra sem és egyik Blizz játékra sem? Írtam egy ticketet Blizznek battle.neten keresztül még elõttetek, hogy ez miért van és csak annyit válaszolt hogy sajnos addig amíg offline voltam nem tudott segíteni, de most már itt van hogy segítsen
... Érdekes...
nr1ranger
Nekem 2x volt ilyen, a második után a mail címemet és ezzel együtt a b.net account nevet is megváltoztattam egy teljes egészében, kizárólag a b.netre tartott mail fiókra. Azóta egyelõre nincs problémám.

There is no peace. There is only WAR!

jazzy
Amennyiben a neved a jelszavad akkor gyakori, ha nem és esetleg van authenticatorod is, akkor nem az.
Köszi szépen a gyors választ! Megpróbáltam belépni Battle.net-re, ott is azt jelezte, hogy lockolva van. Gyakori az ilyen?
nr1ranger
Valóban le is van lockolva az accod, játékban is ezt írja ki? - Ezt csak azért kérdem, mert acclopós spambe is jönne ilyenek. Amúgy ha tényleg lockolva van az acc az azért lehet mert 1) feltörték az accodat 2) Megpróbálták feltörni de nem sikerült (10 percig folyamatosan próbáltak belépni rá, de nem sikerült a helyes jelszót beírni, vagy az authenticatoron túljutni, vagy valami hasonló) 3) esetleg gyanúsan más IP-rõl próbáltak rá belogolni, mint amirõl szoktál (mondjuk kínából)

Valaki eltudja nekem árulni, hogy miért van az, hogy kaptam egy e-mail-t arról, hogy az accountomat lockolták gyanús tevékenység miatt? Mi lehet ez a gyanús tevékenység? Valaki megpróbálhatott belépni az accountommal? Vagy miért kaphatom account zárást?
shaddam
Hát ahogy így elnéztem az utóbbi híreket nem nagyon panaszkodhat a wow hungary

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nr1ranger
Nem egy embert ismerek, akik annyira nincsenek top szinten az angolból, a játékot mégis megértik, tudnak játszani rendesen, de pl ha már ticketet kell írni, meg gm-el kell kommunikálni, már segítséget kérnek tõlem vagy másik haveroktól. Szerintem igenis jó hogy van egy kicsit kötetlenebb, mmo-ról szóló blog. Akinek nem tetszik az olvashat helyette WoW-hungary-t (ami szerintem gyengébb, kevésbé frissített, sokszor csak napok múlva kerül ki valami, mert fullra lefordítják magyarra). Aki meg villog a nagy angol tudásával az meg olvassa a külföldi oldalakat és pont.

Stormscale

ez milyen serveren van? allyként outlanden vagyok, és az nagyon jól pörög (mint itt a képen a chatbõl ítélve), hordaként mivel nem mindig férek be outlandre ragnaroson, de az eléggé kihalt...

Casseus
te meg szimplán ökör

ha te azt tudnád...^^

jazzy
igen majd visszafoglaljuk érdélyt és világnyelv lesz a magyar
te nem vagy normális

már hogy ne kellene? egyrészt, ahogy az nyilván lejött, a wow-hoz körülbelül egy alapfokú nyelvtudás kell nagyjából 150 szóval, az meg nem elég feltétlen egy komolyabb oldal olvasásához. másérszt meg had döntsem már el, hogy magyarul olvasok-e blogot vagy angolul miután egésznap angolul kell kommunikálni a világ minden pontjáról olyan akcentusú emberekkel, hogy az égnek áll a szõr a hátadon. itt már rég nem arról van szó, hogy nem beszélsz olyan szinten angolul, hogy ne tudnál angol blogot olvasni, ezek a határok úgy jó esetben 18 évesen már bõven megszûnnek, szimplán tetszik a stílusuk. rossz oldalról közelíted a dolgot.

de egyébként biztos jobban tudod mint a blizzard, aki nem tud nyelvet az ne foglalja a sávszélt, mondod úgy, hogy van német orosz spanyol portugál angol szerver, de igeeen, neked van igazad : D

szánalmas

és attól hogy wordpress motort használ, ez már rég nem blog. ez a magyar közösség #1 wowos oldala, amit kihasználnak és több ezer ember felett hittérítõként befolyásolják a valóságot amit megtudhatnak a játékról a szerencsétleenk.

nem kell magyar blog, nem magyar nyelven játszódó játék a wow
aki meg annyira életképtelen hogy nem tud nyelvet az ne játsszon vele, fölöslegesen foglalja a sávszélességet elõlem a blizzard serverei felé.

A kormány már a goblinokat is kiforgatta a pénzükbõl. Már csak ilyen selejt léghajóra telik. 😄

habár kicsit néha szerintem is túlkapnak a moderálásokkal, az nem egy fórum, hanem egy blog. ahol lehet kommentelni a dolgaikat. a kettõ között az a különbség, hogy elõbbin keretet adnak a véleménycserére, ahol kvázi helyet adnak a véleményütközésre, és a moderálás a vita kúlturáltságának fenntartására szolgál, a blogon a megjegyzések maximálisan szubjektívek. nem értek egyet azzal sokszor hogy mit szednek ki, de hadd csináljanak azt amit akarnak a saját blogjukon : ) mutass egy értelmes magyar wow-os blogot még egyet, nem nagyon van. én szoktam olvasni az fs-t, mert nem rossz. Hancu meg végre megmutatta, hogy nem megy minden azonnal csõdbe ahova megy... : D

nr1ranger
Az FS egy szimpla blog tehát azt írnak oda amit akarnak. Ha hivatalos fansite-t akarsz olvasni akkor olvass azt és ne pedig egy blogot.

igazat kell adjak. mindig hangoztatják, hogy gátlástalanul pucolják a kommenteket és osztogatják a bannokat a fórumról és az van, amit õk akarnak és ha nem tetszik, nem kell olvasni.
tényleg fölösleges fújni rájuk ilyen szempontból.
amúgy indexre ír cikkeket az egyikük, Hancu néven és szerintem nem ír rosszakat.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Most nem azért, de a saját blogomról én is rögtön kibasznám azt, aki faszságokat beszél, vagy trollkodik, vagy teljesen offtopicol, vagy kelti a flamet.

shaddam
Majd meg lesz magyarázva hogy velünk van a baj. Az a gáz hogy az swtorhoz hozzá se nyúltam, a wowhoz se egy ideje, tehát elvileg független álláspontból is érzõdik a fanboyizmus.És nem csak ebben a témában.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Volt az 10 is feltöltéssel együtt. 😛
és az a baj hogy valamelyikük az ország legolvasottabb fõoldalára ír vezércikkeket néha..

Jahogy, jahogy. Nemszóltam az elõbb. <#idiota>

3 másodpercbõl nem nehéz 2 hasonló képet csinálni.

nr1ranger
Tudtam hogy ismerõs FS-en a kép 😄

shaddam
Frusztrált fanboyok.

akkor sokat fogsz röhögni, mert ha a pandánál megmarad faji bónuszként a +100% kajabuff, akkor a top raiderek nagy része pandára rollol, mint a szél.
antgecc
Ezért nem járok oda. És ha senki nem járna, akinek baja van ezzel, akkor meg is halna az oldal. Úgyhogy csak magatoknak köszönhetitek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Panda sajnos csak itt lesz, baszki mennyire fogok röhögni, amikor kijön az új kiegészítõ<#wave>
picket
Csak ha lesz játszható fénykardos panda :p

&#3237;_&#3237;

Nem megint, hanem mindig.

FS-en megint enragelnek a fanboiok😊)
Most épp arra verik a cerkát, hogy bugot találtak SWTOR-ban, belinkelem, hogy egy 7 éves játékban is vannak bugok, persze fél percen belül törlik. Azért szar lehet így élni, tiszta kommunizmus, ami nem tetszik azt cenzúrázzuk. Szánalmas szardarabok...
Zenszkij
menjél torozni biztos jobb 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Egyszeru pedig, el tudja tradelni kesobb ha esik vmi ami neki kellene. Eleinte neztem en is hogy mi van, miert needel mindenki oszevissza, aztan a heten mar ugy nezett ki a RFes Dragon soul, hogy muki needel es megnyeri, aztan irja is be raid chatre hogy want to trade... A vicc, hogy meg ra se szolt senki az illetore. A dolog pozitivuma hogy ugyanilyen modon lett ele samanomnak chest tokenje, mert en meg agi trinketet nyertem spine-bol es csereltem a cementel aki korabban elvitte a chest tokent( ami egyebkent mar megvolt neki, ott viselte magan). Ja es RFes loot ugyben felesleges irni GMnek, en megtettem, az volt a valasz hogy ha a NEEDPLUS megengedte hogy needelj valamire akkor jogos, tokmindegy hogy az offspecced miatt, lenyeg hogy nem vagy ezert felelossegre vonhato.
Amugy hanyhatnekom van a GMektol, multkor rugo altomon BRD-be toljuk es a lvl 52 frost mage elkezd tolni 16k(!)dps-t egyik pulltol a masikig de vagy 4-5 pullon keresztul. Szoltam neki hogy kapja be, ne hackelje szet a jatekomat. Tobbiek persze azonnal leugattak hogy mi bajom, csak segit nekunk. Nezem logot 247k(!) icelance, na mondom ok irok GMnek, aki eleg hamar elokerult es megmondta a tutit, hulye vagyok, BRDben van trash mob ami frost erzekeny. Megkerdeztem az nem zavarja hogy az altala emlitett trash az nem is volt a kornyeken szoval nem azokon a mobokon tolta a mage a nagy dps-t? A GM a tovabbiakban jatszotta a suketet, udvariasan megkerdezte van-e mas problemam aztan lelepett. Hat ezek utan a GMek felolem bekaphatjak.
antgecc
Akkó biztos szkanderhez kellett neki.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szarkazm on
roleplay!
szarkazm off
vagy
roleplay!

anti hero

engem ebben az bánt, hogy engedi(mármint rugónak str ringet).
csomó item be van korlátozva, hogy melyik class viheti, ami szerintem tök jó dolog, de pár napja én is pislogtam, h esett 1 ring, amire needelhettem..
néztem-néztem a statokat; adott sok str-t, semmi agit és nem értettem, hogy mi a francért lenne ez jó nekem, rugónak.
nem needeltem rá, de azért a másik rugó igen <#zavart2>

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

udvozollek az interneten

anti hero

antgecc
Ráadásul nem is egy lófasz kis instából, hanem a Dragon Soul sorozatból.

antgecc
Több, mint 7 év játék után, még mindig van rugó, aki elviszi a str-es gyûrût és druid, aki elviszi a str-es 2h macet elõlem, warri elõl.

<#nemtudom>

Fehercsoki
Bug miatt nem kaptam meg egy itemet HCban amit megnyertem.

Terensz
bszn: Arthas.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

skorpio7
Nekem kemény 4 óra volt amíg válaszoltak, mindez december 25.-én.
Egy ilyen napon ezt gyorsnak mondanám (mint olyan sokan idén én is belefutottam a "véletlenül" felhasznált süti problémájába a karácsonyi eventtel kapcsolatban és kérni kellett egy másikat).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Zenszkij
háde a kérésed mi volt? 😄

Fehercsoki
Hát GM-re.

Zenszkij
kérdés, hogy mire?

Fehercsoki
Én pont most vártam 9 napot.

A GM-ekkel mostanában jók a tapasztalatok. eddig csúcson 24 óra alatt válaszoltak. A minap törölt karit kb 30 perc alatt állítottak vissza.