World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BS generálon idõnként egy-két idióta elragadtatja magát, akkor egy idõ után el van küldve a francba. Minap nagy Gyurcsány-Orbán vita volt, aztán az is elmúlt szerencsére. Volt egy idióta, aki alpári módon tolta, ilyen "gyertek az allisokat seggbebaszni" stílusban. Pár napig nem jelentkezett, aztán meg hisztizett a cseten (!), hogy ki volt az a fasz, aki riportálta :-) azóta megint csend van, szerintem permabannolták...
Emellett egyszer kaptunk össze magyarokkal, akik egy 83-as guildtársat genkeltek 3-an (85-ösök) Le lettek csapva (epic volt, ahogy 8-10 lvl85 full PvP-s arc rájukrontott :-D Na, ezek az idióták átloggoltak Hordára, és ott kurvaanyáztak.
Szóval 2 év alatt nem olyan rossz arány
De emellett ha valami segítség kell, az szokott lenni. Nekem van LW-JC-Alc karim, és ha valaki hoz matot, annak meg szoktam csinálni ingyen a cuccait, ha ráérek. (nem csak magyaroknak) De kaptam már másoktól is ilyen segítséget. Több guildben voltam már, de mindenhonnan sikerült úgy eljönnöm, hogy emberi és haveri maradt a hangnem. A guildekben egyébként tök alap volt, hogy egymásnak segítettünk. Ha hozza a matot, ingyen gyártás, questekben segítés, stb.
Balfaszok mindenhol vannak, az meg rajtad múlik, hogy mennyire engeded be õket az életedbe, és szerintem ez nem csak az MMO-ra vonatkozik.
Hogy ki miért migrál, azt én nem tudom megmondani, fõleg hogy generalon is svédül, oroszul meg hottentottául beszélték meg már akkor is. (Nyilván a sor egyébként nem játszott szerepet a migrálásokban.) Illetve többeket ismerek, akik bs-re migráltak, nem onnan el. Amit viszont meg tudok mondani:
Több mint négy éven át játszottam a BS-en, mindig magyar guildben, jórészt officerként. Ez idõ alatt összesen 3 emberrel volt atrocitás (1 loot miatt, 1 ninjázott, 1 nem megfelelõ magaviselet). General chaten nem voltam, mert minek, hun csatin nem voltam, mert minek - tény, hogy ezek olyanok voltak, amilyenek, és gondolom nem sok változott.
Ellenben nagyon sok segítõkész emberrel találkoztam, és még amikor a BS nem is volt nagyobb arányban magyar, a segítõkész emberek akkor is nagyobb eséllyel magyarok voltak, és ez késõbb sem változott. Nem váltogattam a guildeket különösebben, de ahol voltam, vagy akikkel együtt játszottam "külsõsként", ott mindenhol jó volt a hangulat, pozitív a légkör, normálisak az emberek, és minden ilyenre nosztalgiával gondolok, és szívesen játszanék most is azokkal az emberekkel akkor is, ha nagy részüket sajnos sosem ismertem meg annyira, hogy játékokon átívelõ "mmo-barátság" alakuljon ki közöttünk (illetve elõbb fulladt ki a wow számomra, semmint hogy valami jobbat keressünk közösen).
Nekem bizonygathatod, hogy szar a bs, meg hogy a magyarokat kerülni kell, de tökéletesen feleslegesen erõlködsz. Épp az ellenkezõjét tapasztaltam, mint amit állítotok. És ha nem haragszol nekem nem a general chat a mérce (bár halkan megsúgom, hogy azt is rendbe lehetett volna tenni, ha valaki akarta volna). Én keresem a magyarokat egy mmorpg-ben, direkt az ajánlott magyar szerverekre megyek. Teszem mindezt úgy, hogy németül és angolul is gond nélkül kommunikálok szóban és írásban.
Az a véleményem, hogy rinyálás helyett tenni kéne valamit. Lehet azt mondani, hogy kerülöm a magyart, mert büdös, de ez csak téged minõsít. Ha nem tetszik ahogyan egy közösség viselkedik, akkor nem az a megoldás, hogy kilépsz belõle, kivonod magad az életébõl és félre nézel, vagy elmész, hanem aktívan jó példát mutatsz, teszel azért, hogy javuljon a helyzet, és felvállalod a konfliktusokat is ennek érdekében (igen, burkoltan gyávának neveztelek téged, és minden "fúj magyar szerver"-ezõt). Fõleg ha össze vagy zárva ezekkel az emberekkel egy országba (egy szerverre), érted a nyelvüket és a kultúrájukat.
Majd ha valaki csúnyán néz rám az utcán, akkor "ez egy szar ország" felkiáltással elköltözök másik földrészre. Ha meg bemész a könyvesboltba és megkérdezed hol tartják a sci-fit, akkor azt válaszolják, hogy "ott a sarokban, de faszság mind"? Ahányszor megkérdezi valaki, hogy hol vannak magyarok, annyiszor másznak elõ a kövek alól a sznobok, akiknek a saját népük nem elég jó, de ez mától kimoderálandó.
ಥ_ಥ
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Akkor esetleg tudnád, kik és milyen számban költöztek el akkor alli oldalról (na és hogy miért) és miért borult fel évekre a 2 oldal játékosszáma. Miért kellett órákat várni pl. egy Av-ra hordán és miért volt "instant" az allin. De elismerem, te sem tudhatsz mindent.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Vannak skandinávok, angolok, hollandok, stb.
A nagyobb guildek (Evil Eye, Serious Business) sem (mind) magyarok.
Arathor (pve) és Ragnaros (pvp) itt 50-50%-ban magyar és jól megférünk a többi nációval. Twisting Nether horda oldalon van még egy komolyabb magyar populáció és maga a szerver is fullos.
Én személyszerint kerülöm a magyar közösségeket WoW-ban.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Érdeklõdnék hogy eredetin melyik realmon van nagy magyar közösség ?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
mindenesetre köszi a kitöltést!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egy kis segítséget szeretnék kérni: egy rövid kérdõív kitöltésérõl lenne szó, mely maximum 10 percet vesz igénybe, nekem viszont sokat segítetek vele. Nem kell, hogy aktív játékos legyél, ha játszottál huzamosabb ideig bármilyen MMORPG-vel, akkor szaladj neki bátran 😊
ez volna az, ha esetleg valaki olyannyira segítõkész, hogy még terjesztené is az ismerõsi/haveri körben, akkor a rövid link: http://bit.ly/zBt5H8
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Segítségetekre lenne szükségem... WOWról valaki tudna nekem küldeni egy kis leírást? Hogy mi is ez a játék, pár mondatban? Hírdetni szeretnénk a játékot, ehhez kellene valami jó kis szöveg. Köszi
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Szóval az egynél több mount igazából csak amolyan kukiméregetésnek jó. Mint minden egyéb dolog a wow-ban... :-)
nether rayt tudsz farmolni pár óra alatt, skettis mobokat kell halomra ölni sokszor.
picket: fogalmam sincs, még nem szóltak. Igaz, nem sok helyen szólok hozzá azóta a fórumhoz. <#hehe>#hehe>
ಥ_ಥ
de ne gyere el onnan, dalarant használd amíg northrenden questelsz, már trainerek meg ah is vannak. 80+ zone portálok lesznek orgrimmarban.
kb 2.5 zónát kell megcsinálnod, az pár délután, és annyi gold össze is jön közben, meg lesz mit farmolni.
Pedig csak feltettem 3 kérdést. Szeretnék gyorsabb hátast a WoW-ban.