World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hála istennek ki fogom bírni....mivel nincs egy forintom se<#rolleyes>#rolleyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem 1 év játék alatt nem találtam egy értelmes társaságot.
Ha meg találtam azok meg olyan tgf feltételeket adnak hogy elképesztõ.
Hát én úgy gondolom hogy mindenkinek megvan a saját baráti köre (guild)... ebbe a körbe nehéz meghívás nélkül bejutni. De aki a körön kívül van azzal mindenki paraszt.. már csak a többiek miatt is.
(de persze tisztelet a kivételnek)
Right!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ゾルターン
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ゾルターン
De egy normális nettel pár óra és játszhatsz úgy hogy mindent letölt.
-Battlechest (wow/wow Burning Crusade)
-Wow Wrath of The Lich King
-Wow Cataclysm
+a patchek amiket úgy is letölt
Ha van több partíció a merevlemezen akkor már nem kell újra letölteni<#papakacsint>#papakacsint>
Na .... amire meg nem kaptam valaszt az az hogy mennyi kiegeszitot vegyek meg ? Ha nem tevedek a Battle Chest tartalmaz 1 kiegeszitot es ezen kivul meg van 2. Ugy tervezem hogy megveszem a lemezeket mert nem igazan van hangulatom +20GB letoltogetni minden egyes alkalommal ha valami folytan ujra kell telepitenem .... Most ha minden igaz £24-ert megkapom az osszeset . Bar az vicc hogy mennyit kernek a postazasert .( £18 )
ゾルターン
Nincsenek nagy elvarasaim . Par Jo arc akikkel lehet egyutt jatszani.
ゾルターン
Elvileg még lesz 1-2kiegészítõ tehát még lesz újdonság.
(ha még nem játszottál akkor próbáld ki a 10 napos triallal)
Mivel az asztali gépem szarabb és kb medium beállításokon játszottam gondolom menni fog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Par kerdes. Erdemes meg belevagni ? Ha igen hol ( server ) ? Erdemes kiegeszitok beszerzese ?
Segitseget elore is koszonom.
Annyit meg hogy egy laptop lenne hasznalva ( i7 2670QM , 8GB , GT540m 2GB ) . Ez mire eleg?
ゾルターン

Régebben is egy havernak adtam, aki ki akarta próbálni a WoW-ot. Aztán maradt a Silkroad-nál. 😊
gamertag: kenobita
(és ott a top letöltéseknél mindent megtalálsz ami jó)
Kérdés. Szeretnék letölteni egy két dolgot. Elsõsorban ami a quest-elést könnyíti, valamint a bank/bag rendszeremet teszi átláthatóbbá.
Mit ajánlotok?
Köszi!
Bnetes acc van, úgyhogy remélem mûködni fog. Ja! És az ajándékba kapott 2x10 napot (mert vettem egy 60 napos kártyát is) fel lehet használni egyazon acc alatt? Mert akkor így 80 napom lenne. 😊
Egyébként ha a launchert elindítod mindent letölt míg tökéletes nem lesz.
És természetesen be bírsz lépni, a kliensed nem számít csak az hogy mûködjön.A karaktered a neten tárolódik.
Újra WoW-ozhatnékom támadt, (több év kihagyás után) ezért felraktam az alapjátékot. Gondoltam megveszem hozzá az elsõ kieg.-et, de azt már magában nem találtam sehol, csak ilyen Battle Chest csomagban. Errõl akartam telepíteni a BC-t, de nem engedte. Kérte, hogy az elsõ DVD-t rakjam be. Most arról "felülír"-ja az elõzõleg telepített WoW-omat. Gondolom ha ez megvan bekéri a BC-t. Kérdésem, hogy a régi acc.-ommal be tudok -e lépni, illetve a régi karaktereimmel tudok -e játszani?
Elõre is köszönöm a választ!

Ez-e-az-e? D:
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
De tegnap délelött mi sírás ment a csatin. Retri pala 100k dps-t tolt, a gyors szerver restart elött mindneki igyekezett raidelni :-)
A world of log DPS-listáját 170k dps-el vezeti egy retripala :-D
Hogy pontosak legyünk a PT nem költözött sehova. A guild nagy része kivált belõle, mert a régi tagokat nem akarták megsérteni. Aztán a régi PT-hez nem kapcsolódó új tagok élesztették újra (akik késõbb megcsinálták az Infectiont is). Azok a kivált emberek költöztek el valamivel késõbb az elsõ free transfernél, akkor már Inconvenience név alatt.
Viszont a költözés okának semmiféle nemzetiséggel kapcsolatos vonása nem volt. 99%-ban a realm hardverének állapota volt az indok, és az, hogy minden valamirevaló guild tervezte a költözést, és feltételezhetõ volt, hogy nem marad semmi BS-en.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ಥ_ಥ
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ಥ_ಥ
Szerintetek ez rated bgre is igaz?
Komolyan mondom büszke lehetsz magadra ezért.
ne haragudj meg, de ez lol
miért kellene nekem tennem valamit? magyarokkal játszom én is, olyan messzirõl kerülve a hunscalpot amennyire csak lehet (az egyik altom ráadásul ragnaroson van). kb 10 éve mmo-zom, nem ma kezdtem, de azt ami a hunscalpon megy a megjelenés óta, azt egy torokelvágással díjaznám, nem majd én megmutatom hogy lehet ezt értelmesen is csinálni magatartással. és amúgy azt kell hogy mondjam, hogy a magyarokat az mmo-kon kivül mint a tüzet úgy kerülöm, nem véletlenül rühell mindenki minket minden játékban. ennél egy gerinctelenebb kicsinyesebb bandát mint amikor a fiatal magyar srác felszabadul az internetre, kevés van. maximálisan meg tudom érteni amikor valaki inkább letesz arról hogy magyarul kommunikáljon és más vizekre evez. talán csak anno a counter strike szerverek voltak annyira alacsony színvonalúak mint a bloodscalp.
nem, nem fogok odaállni és bizonygatni egy raklapnyi idióta oldalán hogy nem mindenki seggfej aki magyar. inkább mondom magam szerbnek, azt még annyira se tudják hol van
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
neked nem tetszett, elmentél a szerverrõl, ezután hacsak nincs valamilyen egészségtelen fixációd, elfelejted a Bloodscalpet, és csöndben élvezed az új szervered. ha kérdeznek, hogy mit ajánlasz, akkor pedig az új szervered ajánlod, nem a régit pocskondiázod. normális helyeken ez így megy.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Get a life!
Step 1: Secure Your Computer
In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.
Step 2: Secure Your E-mail Account
After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.
Step 3: Choose a New Password
You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:
https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html
*Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.
If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support at http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Most mi a teendõ ? van autentikátorom is, most próbáltam megváltoztatni beirtam az elsõ 6 számjegyet a cd kulcsból, de ezt a levelet dobta vissza e-mailben.... Valakinek van valami ötlete ? :\
Get a life!
Ellenben félre is értettél. A szerverváltásnak semmi köze nem volt a magyar közösséghez, ez szimplán PT-s probléma volt (vajon hányan is tudják, hogy annó a guild/klán magja 20+ fõ már a wow elõtt 3 évvel együtt játszott a BF1942 játékban és személyesen is ismertük egymást) és nem tartozik másokra.
De azt hiszen Devilking is emlékezhet pár dologra, hiszen õ is a tagja volt a guildnek, amíg nem követte õket a TW-re... ez lezárva.
Szóval ott azaz emlékezetes Trollbane-es free migráció, amikor az alli oldali külföldi guildek szinte mind egy szálig elmentek és ki tudja miért, de a hordások maradtak. Mondhatod azt, hogy biztos a sorbanállást unták meg (igen én is emlékszem 500-1000-es sorokra), de ennél sajnos keserûbb az oka. Jó lenne visszakeresni külföldi fórumokat, guild honlapokat vagy csak szimplán megkérdezni õket, miért?
Sajnos most csak ezzel tudok szolgálni (remélem 6 éves hozzászólásokat nem akarsz moderálni):
Denial, No Surrender, Offspring, Disorder, Leecher, Reborn Unity, DiE, Somnium...
+ akik nem jelentik be😛 login probléma megszünik az biztos😄
Van egy olyan érzésem hogy nem a sornak köszönhetõ hogy ennyien lelépnek.
/1 spemmelõk meg IF-ben magyarul yellelõk...
Átmentünk mi is, én egyedül guild nélkül jelenleg, haverok Somniummal full guild. Most reggel IF-ben rajtam kívûl egy magyar sincs, állnak a campfire körül, és csak arról beszélgetnek, hogy Bloodscalp= HUNscalp és mennyire örülnek, hogy elhúzhattak onnan. Magyar alli oldal magába nézhet, hogy mi lehet ennek az oka. Teljesen egyetértek velük, én is ezért jöttem át. Horda oldalra ez nem vonatkozik, ott rendben vannak a dolgok, playerek, minden. Magyar allit nehéz jellemezni, hogy azon a Hunscalpon mi folyik... szégyen.
És nem is érdekelne, ha ez a momentum nem köszönt volna vissza az Arathoron, ahol a mai napig játszok. Érdekes volt olvasni a trade csatin, amint a külföldiek "minket" igen minket intoleránsnak neveztek és a Bs-t mint intõ példát messze elkerülendõ szervernek és mindezt alig 2 éve nyáron, pedig hol vagyunk már a fentebb említett idõktõl.
Ezek után nem kéne senkinek csodálkozni, ha köztünk más szerveren játszók között, akik megférünk a külföldiekkel a BS mint szitokszó merül fel és nem azért, mert ott "csak" magyarok vannak, hanem hogy milyenek. De tisztelet a kivételnek és örülök, hogy a horda oldalon ezek szerint rácáfolnak (ahogy a kezdeteknél is) erre.
Zárszóként még annyit, hogy sosem bántam meg a szerverváltást és nem, még véletlenül sem olyan szerverre mentem, ahol nincs magyar (az Arathor rendelkezett a 2. legnépesebb magyar populációval a legutóbbi "népszámláláskor", már ha hihetünk neki).
Légió, Turul Legion, Új Remény és Reckless Mortals... vajon milyen guildek lehetnek. Ha nagyon kukacoskodni akar vki, akkor Turul igen nemzetközi, de a többsége bizony a magyar játékos ott is.
Hát ennyire kerülöm csak magunkat.
"A BC a jobbik csapat jutalma."