World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emlkészem micsoda öröm volt anno mikor megvettük a haverral az elsõ vállast PVP ben! atyaég mit szenvedtünk érte! ,de megérte sõt mig lépésrúl lépésre felöltöztünk azok voltak a legizgalmasabb pillanatok!

az a baj hogy pont a te gondolkodásmódod miatt van az,hogy pl. bemész egy Av-re ami 6 éve!! van a játékban tehát ugyhiszem volt idõ elsajátitani a taktikákat,de az emberek nagy %-a csak AFK-ol,lézeng azt se tudja mire vannak a tornyok hiszen tökmnindegy mit csinál akár angry birdsözhet is közben a telóján úgyis lesz honorja és úgyis lesz gearje....ne mond nekem,hogy ez normális dolog.....

miért jobb??? mert én amondó vafgyok,hogy csak az legyen a legjobb cuccban aki meg is "dolgozott" érte....

nemrég láttam egy riportot ahol egy szülõ nyilatkozott,hogy kivette a gyerekét az iskolából,mert mindenki kapott dijat aki elundult egy iskolai futóversenyen és nem csak a gyõztesek....ez kurvára rossz irányelv.Azért lesznek felnõtt korukra lusta disznók az emberek,mert mindent seggük alá tolnak....nálunk is rengeteg fõiskolás tanuló van minden évben szó szerint katasztrofális amit mûvelnek hónapokig tart mire minimálisan megbirjuk velük tanittatni,hogy ahoz ,hogy megkapja a pénzét tenni is kell valamit és nem elég lézengeni!
A teljesitményt igenis értékelni kell különben semmi motiváció nincs!
HA megfigyeled az elmúlt kb 5 év játékait a kihivás szinte nullára csökkent...engem sokkal jobban motivál ha van cél és minden egyes cuccért meg kell küzdenem és ha jobb vagyok mint az ellenfelem akkor nekem lesz mig neki nem....most azért akár AFKolhatok is aránában úgyis megvehetem a cuccokat

nekem sincs fix partner sajnos....úgy azért elég szar😛

Kicsit vitatkoznék ahogy az olimpián sem kap mindenki aranyat a maratonon csak ,mert részt vett itt sem kéne minden útszéli majomnak a lila😛 Az a rendszer volt a jó mikor volt kék PVP gear is! Azt kilehetett szedni bárkinek viszont az epikhez kellett a teljesitmény is.Nem támogatom azt a rendszert,hogy mindenkinek segge alá tolják a lootot! Ez igaz PVE-re is....a PVE tank gearem átlag ilvl-je 400+...vicc....pedig kb kéthetente 1x megyek be.

Oké pvp ben is ott a2200-as gear,de baszki csak a szine más? Persze ott a fegyó ,DE az kb csak a meleeknek számit egy casternek szinte totálisan jelentéktelen a különbség a sima vagy a 2200-as casterfegyó között...sõt a legtöbb caster PVE fegyót használ a speckó proccok miatt.Viszont a meleenek létkérdés a nagyfegyó....én 19.000 AP vel kéthetente 1x ütök 20k fölé...még a legbalfaszabb mage is GCD-re birja spemmelni a 20-25 ezreket!

tegnap is volt egy meccs ahol a mage gyerek sebzésének a 76%-a ice lance volt....kettõ darab frostboltot birt kikasztolni amugy csak ugrált és GCD-re Icelance huszezresével😛 jól látható,hogy nincs egy súlban a melee 2200-as fegyó a caster fegyóval

jazzy
Jaja így a skill dönt, na bazd megint egy rls, jaj, ennél a locknál legendary van, bazzeg a rugónál is, deathcoil, dance, smokebomb, leave arena.
bujcsik555
"legalább akkor még minimálisan játszani is kellett tudni a gearhez."

És ez neked miért volt jobb? Így legalább nem lehet a gearre fogni a dolgokat. Mindenkinek van epicje, amit akar, és valóban a skill dönt. Ha meg csak az volt a motivációd a játékban hogy egy szaros item meglegyen, sztem már rég rossz. De ez csak a személyes véleményem.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Zenszkij
Ratingenként hogy változik a kitühetõ cap?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát nem tudom...az arénában pont az a jó, hogy playerfüggõ a dolog. Változatos, érdekes. Ha pro PvP arc vagy, akkor is meglesz a geared, meg ha vérpisti akkor is. És ennek az az elõnye, hogy nem a gear dönt, hanem a skill. Leszarom, hogy õ is full cata-ban tolja. Ha jobb vagyok nála, lenyomom, ha nem, akkor nem. Örülök is, ha ful catában van, mert akkor egyenlõek az esélyek. Mehet a játék a LoS-al, CC-vel, interupt-spam nuke stb. :-)
Ráadásul van egy csomó ember, aki hozzám hasonlóan nem ér rá állandóan játszani, sõt nincs mostanában fix partner sem, mert munka-család-miegymás. Na, nekem a büdös életben nem lenne meg mostanában a 2000-es ratingem.
A legjobb az lenne, ha a PvP-hez nem is kellene külön gear, vagy egységes, és könnyen szerezhetõ gear lenne. Akkor tényleg csak a skillrõl szólna a dolog.

Egyébként vasárnap volt egy mókás kis közjáték.
Nagrandban bóklásztam, éppen Halaa-ban ritkítottam az õröket. Egyszer csak azt nézem, mi a ráktól sebzõdöm, hát egy allis mage lövöldözött jégcsóvákkal.
Gondolom látta, hogy egyszerre négy õrrel veszkõdöm, remélte, hogy jó kis ingyenkill... Ott csúszott a hiba a gondolatmenetben, hogy én PvP talenten, full PvP gearben szoktam farmolni, pont az ilyen kis allis csókák miatt. Szóval nem igazán volt esélye.
Kicsit késõbb, mikor már ogrékat öldöstem halomra, jött szembe az arc. Rányomtam egy "charge" emót, mire pattant fel a lóra, és húzott elfele, mint a szél :-)
amugy a régi rendszer sokkal jobb volt! Mikor 1500-nál tudtad megvenni a bracert ás 2000 körül a vállast.....legalább akkor még minimálisan játszani is kellett tudni a gearhez.
Olyan emberekkel akadok össze édes Istenem,hogy megállok a növekedésben😛
Tegnap pl. egy warrior fullos cataclysm gearben 15 percen át nembirt megölni egy disc priestet.Ki is léptem a francba.Mikor megnéztem a recountot a végén azthittem befordulok...egyetlen egyszer Interruptolt.
Még nyomtam egy inspectet és úgy volt full cata pvp gearben,hogy egyetlen egy!!!!! Aréna acsija sem volt....egysem!:S
Minden bohóc ingyen felöltözik....

bebaszna ha csak 1650-et kéne csak kiütnöm😛😊

Zenszkij
Nem baj, hogy 1650 a cap, legalább van értéke egy itemnek, és a sok hasznevehetetlen vérpisti sem fuktároz full s11-ben

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

de igen,mert 3 hónap lemaradásban vagyok a cuccokkal😛

ha 15 p alatt szeded ki, akkor már nem nagyon van szükséged a cp-re. ha meg nem, akkor meg nem 15 p. ki van azért ez találva. bár így azért a kiegészítõ vége felé enyhítnenének a capen, mert így mire összejön a set a pandariának is vége...

amugy nyugi nem nagy érvágás csak úgy megörültem,mikor megláttam a lehetõséget a T2 fegyóra most várhatok mlég 1 hetet😛

jaja csak éppen 1000 Conquestet arénából 15 perc alatt kiszedek😛 mig 1000 valor az majdnem 2 fullos raid ami legalább 3-5 óra hossza

gondolom mindenkinek jó akinek köze nincs a PVP hez😄😄

jazzy
Nem lehet, conquestet se válthatsz valorra cap fölött.
Ez nem igazságtalan, hanem így jó.

kötve hiszem😊 picit igazságtalan a rendszer ennyi....minden mást oda-vissza lehet váltogatni csak ezzel baszakdotak😛

jazzy
De, kellene farmolni, mert te sem hagysz ott 50 conquest pontot sem amíg lehet gyûjteni, ha valort is át lehetne váltani addig farmolnád amíg az is capen lenne és sírás lenne.
nem kell farmolni.....csak a fölösleget értelmes dologra tudnád elhasználni....most én aki csak PVP-zik meg néha lenéz ezekbe a randomokba mihez kezdjek a Valorral?😛 jajó vegyek belõle sok BOE bracert😛😊
van majdnem 4k Valorom és úgy megörültem mikor láttam belehet cserélni aztán jött a hidegzuhany ,hogy nemodabuda😛😊

jazzy
Ha át lehetne azon menne a sírás. "ÉN PVPS VAGYOK MI A FASZÉRT KELL VALORT IS FARMOLNOM AHHOZ, HOGY CAPEN LEGYEK." Hát ezért.
aki nem akar nem szeret arénázni annak mi a faxnak PVP gear?😛😊

szóval csak azt nem értem miért nem lehet a 4000-es limiten belül átváltani a valort...mi szükség volt igy lekorlátozni,hogy csak a cap feltöltésére tudd átváltani....érdekes módon az összes többire/justice,valor/ ellehet külteni pl. a honort....vagy épp honorra ajustice pontot na mind 1...veszek barcert meg csimmát azt eladom😛

mondjuk, aki
a, nem akar/szeret arénázni
b, kiüti az aréna cap-et, de a maradék 300 pontot nem akarja BG-n megszerezni.
c, nem ér rá egy adott héten, és feltölti valorból a cap-et, hogy ne maradjon le
d, olyanja van.
jaja thx közben felhomályositottak.....tehát akkor semmi értelme😛 ,mert a heti capet egy óra alatt feltöltöm arénában.Shit azt hittem majd jól bevásárolok a valorból....azért megkérdezem ki az a barom aki a cap feltöltésre használja? na mind1

nr1ranger
A heti capet nyilván nem lépheted át.

There is no peace. There is only WAR!

Õõõõ a Valor pontokat miért nem tudom Conquest-re váltani? Vagy csak a heti limit feltöltésére tudom beváltani?

Trade chaten hirdess, általában az az egyetlen, ami mûködik, esetleg a raidfinder, de a komolyabb arcok nem ott jelennek meg.
Meg van tagtoborzó addon, ami minden guildtelen karinak küld invet.
Sok sikert!
Szia! Köszi a helpet, írtam is már oda, de azt szinte senki sem olvassa el, vagy nem tudom 😄 Az a Recruit rész szerintem sok embernek csak mint dísz szerepel azon az oldalon 😊
skorpio7
Szia!

A WoW-Hungary recruit részébe is érdemes ezt beírnod, ha esetleg eddig még nem tetted meg.
Sok sikert.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sziasztok!

Nem tudom hányan vannak itt, akik szeretnek realmok között váltogatni, vagy valami újat(társaság) szeretnének megtapasztalni, de gondoltam felteszem a kérdést:

Tehát van-e itt olyan egyén, aki érez magában annyi motivációt, hogy Hellscream-Ally(med pop/átlagos ah árak) oldalon joinoljon egy nem rég össze kapart kis magyar közösséghez, akik jelen pillanatban DS 4/8 normal(elsõ try)-nál tartanak?

Igazából mindenki azt kezd, vagy jön, amivel kedve van(megjegyzem caster dps, tank és egy healer hiány tapasztalható így elsõ ránézésre), úgyh. ebbe nem szeretnék beleszólni.

Lényeges kérdés azonban az, hogy valaki érez-e magában annyit, hogy ezt bevállalja.

A PR részt most kihagyom, hogy családias a hangulat meg esténként SW-ben a fire camp mellett ülünk és közben TS-en énekeljük a vidám dalokat stb...

Ennyi lenne igazából. Akit egy kicsit is érdekel az nyugodtan lõhet nekem egy emailt a [email protected] címre, vagy ide privátba, akár a fórumra.

Elõre is köszi, hogy ezt elolvastad 😊
LeWyTy
Vajon a guild wars 2 menyivel fog több embert elcsalni és menyivel hosszabb idõre mint az swtor?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

shaba23
Van értelme, ha rendszeresen farmolsz/AH-zol, akkor jó az, fõleg, hogy van pl 36-os is. Nekem bank karinál van belõle 1-2.
Köszönöm

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

nr1ranger
MikScrollingBattleText
http://www.curse.com/addons/wow/mik-scrolling-battle-text
Elég jól konfigurálható a saját ízlésed szerint

There is no peace. There is only WAR!

Jaja, a Fury az DPS talent.
A tank agrójával nem igazán kell foglalkozni (legalábbis magasabb ilvl-esetén) úgy sem tudod lehúzni róla a cuccost.
Egyébként egy apró targetelõ makró megoldja a gondodat.
rakd be fókuszba a tankot, aztán használd ezt:
/assist fokus
Ezzel automatikusan a tnak targetét jelölöd ki.
Állj ki mindenbõl, ami nem olyan színû, mint a padló, ügyelj arra, hogy a boss háta mögött légy, és ha a többiek futnak, akkor tedd te is azt.
Meg olvasd el az intsák taxát, nem olyan veszélyesek.

Ha tankolni akarsz, akkor retalent protra, aztán hajrá. Van pár dolog, amire figyelni kell
- markold fel, akit agyon akarsz vágni
- váltogasd a groupban a targetet, hogy mindegyikbe legyen agród
- állj ki a szarból, ami sebez
- töltsd le a DBM (deadly boss mode) addont (www.curse.com) ez gyakorlatilag a szádba adja, hogy mit kell csinálni.
- olvasd el a taxokat (Pl: www.icy-veins.com)
- tankként igazából elég egyszerûek az insta harcok, hamar bele lehet jönni.
- ne bízz abban, hogy a DPS szakítja a halálvarázst. Ha jót akarsz, megoldod :-)

Dióhéjban ennyi.
Egyébként a legjobb dolog a WoW-ban a PvP mellett tankolni!
Sziasztok. tudja valaki annak az addonak a nevét,ami a Sebzést illetve a Healt , jobb illetve baloldalra teszi szétválasztva

Ugy mint itt pl :

A választ elõre is köszönöm.

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

antgecc
Hát pont ennyi az értelme. Ha nagy farmer vagy, akkor jól jön, egyébként nem érdemes vele foglalkozni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Lenne egy kérdésem, mire jó a Herb Bag és a Mining Bag (vagy mi a neve?). Ez a két szakma az amit felfejlesztettem, de ha ezek a zsákok rendes helyet foglalnak a lenti 5 helybõl, akkor mire jó?? Ha pluszban lehetne berakni a normál tárolók mellé, látnám értelmét, de így? Valaki felvilágosítana? Mert ugye, lehet hogy 5-el több hely van benne, de a rendes tarisznyákba lehet bármit tenni, ezekbe meg csak specifikusan virágot és ércet.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

gurubefree
van arra magyarazat hogy 1200kb/s helyett max. 196kb/s jon lefele ? igy lesz egy het amire lejon 😞
Az elso 5 percben nem volt semmi gond de utana egyre lassabb es lassabb .

ゾルターン

antgecc
Igaza van picket-nek, ne tankolj! Nincs annál idegesítõbb, mikor bekerül a csapatba egy olyan, akinek lövése sincs a "dungeonozásról". Hát még ha tankként jelentkezik! Ha tankolni akarsz, akkor is dps-ként jelentkezz és nézd meg a tankot, hogy hogy tankol. Ha hibázik, azt jegyezd meg, hogy te ne kövesd el majd azt a hibát, ha egyszer tankolni fogsz. És mindig azt a mobot üsd, ami a tank célpontja.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

shaba23
Capitulatus...ja nem...
Hali!! Tudtok segíteni? Mi az a spell, amit ha rádnyomnak 6 mp-ig nem tudsz semmit spellezni? nem counterspell, valami más... elõre is köszi
picket
Maradj dps talenten, és dps-nek jelentkezz! Nincs akkora felelõsség, nem tõled függ a csapat sikere, így oda tudsz figyelni arra, hogy mit kéne csinálni. Maradj a tank mögött, ne cincáld le a mobokat (kivéve ha a healerre mennek), állj ki az aoe-bõl, amúgy meg told a dps-t, és sosem fognak kidobni. Egyetlen hátránya, hogy többet kell várnod a sorban.

ಥ_ಥ

Felgolos
ragnaros szerveren vagyok ha kell ott tudok segiteni.

Felgolos
Fury talent az dps,próbáld meg a protection talentett, mert az jó tankolásra.

cenobite
Üdv!
Nemrég újra belevetettem magam a WoW világába, kaptam is itt pár tanácsot, amit ismét köszönök! Az a helyzet, hogy dungeon/raid tapasztalatom alig van. Régebben volt egy jó guild amiben voltam, ott voltunk párszor dungeon-ben (20-30 szint körül voltam akkor) és tök jó volt, mert mondtam a többieknek, hogy noob vagyok, úgyhogy minden segítség jöhet. 😊 És tök jól is haladtunk, tanácsokkal láttak el. De amúgy fõként szólóztam, küldetéseket csináltam, stb... Ez volt kb. 4 éve.
Most van ez a Dungeon finder dolog, ezzel szoktam néha kísérletezni, de itt ugye idegenekkel dob össze a gép (amúgy sem vagyok guilben). Valamelyik nap pl. tök jól ment minden, de tudom magamról hogy még mindig tök béna vagyok. A karakterem lvl58 fury warrior. Szóval elvileg tank.
Ma kétszer is kidobtak a többiek, mert ugye nem igazán van tapasztalatom és legtöbbször csak random kaszaboltam az ellent. Persze mindig én mentem elõl, de valami spanyol csapattal voltam, akik karattyoltak nekem, persze egy szót sem értettem. 😊
Ha valaki esetleg bevállalná, hogy egy-két dungeon-t letoljon velem, és lecsesszen, ha bénaságot csinálok <#idiota>, azt szívesen venném. Karakterem neve: Anthier, szerver: Arathor
Elõre is köszi, és bocs a sok dumáért!

gamertag: kenobita

Hát, nem akarok beszólni, de ha egy év alatt nem találtál normális társaságot, akkor lehet, hogy nem az a száz a hülye, aki szembejön az autópályán…
Nekem elég hamar sikerült, több guildet is megjártam, ahogy változott a progressem, de mindegyikbõl úgy tudtam eljönni, hogy vissza is tudjak menni akár. A kapcsoaltok megmaradtak, dumálunk idõnként cseten, ventrin, megyünk együtt ide-oda stb.
jazzy
Akkor vagy túl válogatós vagy, vagy túl pesszimista, vagy beletartozol az általad említett 80%-ba és ezért a maradék 20% nem keresi a társaságod.
tudom én hogy ez már nem olyan mmo, de ezzel hogy ilyen könnyûvé tették a guild találást, meg dungeon finder, meg lfr, meg cross realm bg, meg miegymás, kb a high end raidhez, meg az arenahoz/rgb-hez kell egyedul egyaltalan barmi nemu tarsasag is. de ezeket is meg lehet talalni egy nepesebb szerveren a trade csatornan, vagy a guild finderrel a megfelelo guildet. persze reszben szerencses vagyok, mert ugyanabban a guildben vagyok vanilla ota kb, de neha altozom, es akkor szoktam mas guildekbe belecsoppenni, es neha vannak egeszen jopofa tarsasagok. de hogy egy peldat hozzak, hogy igazabol mennyire nincs szukseg osszeszokott tarsasagra (jo ha van, de kozel sem vagy halott nelkule mint vanillaban), tegnap gondoltam hogy de jo lenne ledaralni az egesz hordat a for the alliance achievment miatt, de a guildbol senki sem szeretett volna jonni, trade csatornan szervezodott epp egy, es 2 ora mulva mar meg is volt a medve mount. a hordasok meg fetrengtek az ah-jukban : ) persze ehhez kell hogy outlanden legyek, ami a legnepesebb szerver, ragnaroson pl ilyen elkepzelhetetlen ahogy neztem, de azert ne feledjuk el hogy ha beszel vki angolul akkor eleg konnyen talal maganak az ember tarsasagot igyis-ugyis