World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bétában jelenleg elérhetõ contentet kb. 4 óra alatt lehet kipörgetni, szóval még nem olyan nagy szám, bár a tegnapi update lehet, hogy megnyílnak a lvl85 pluszos területek is. Én se kaptam meg még a bétámat, de nem bánom. Nem egy olyan nagy csuda a bétázás, és nem baj, ha csak három hónap múlva kapom meg, mert akkor legalább már minden bent lesz, amit érdemes megnézni. Illetve lehet, hogy ré se nézek, ha nem kapom meg május 15-ig, mert utána le fog kötni a Diablo 3. 😊
antgecc
Hmmm... sorry, errõl lemaradtam. Ez esetben nem szóltam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nr1ranger
Meg gondolom azt a részt is elolvastad a szerzõdésben hogy a Blizz bármikor a kedve szerint megváltoztathat bármit.

There is no peace. There is only WAR!

ígérték, meg is fogod kapni, de mint te is mondtad nem fognak egybõl 1 milla játékost hívni.

Zenszkij
Ígértek. Errõl ennyit. Nem elégedetlenkedek, mert tudom egy béta szerverre nem lehet kapásból 1 millió ilyen embert feltolni. Csak reménykedtem, de hát hinni a templomban kell.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

antgecc
Miért lett volna? Sehol nem ígértek béta lehetõséget. A játékot pedig meg fogja kapni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PiszkosFred
Susson nekik muffint, levagott panda fejjel diszitve.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jazzy
Most.. õszintén, megígérték, és az ígéret szép szó, tudjuk. De SOHA SEMMI NEM JÓ?

Befizetted a játékot 12 hónapra, amit amúgy is megtettél volna ha játszani akarsz, DE kaptál pluszba egy mountot, egy teljes 60 dolcsis játékot (igen, boltban olcsóbb) amivel 12:01 pdt már tudod nyomni a játékot. Ezek után azon elégedetlenkedtek, hogy nem küldik AZONNAL névre szólóan 2 puszival és köszönõ levéllel a bétát?

Majd küldik, lehet 1 hét, lehet 2 hét múlva, megígérték, de azt nem láttam a kiírásban, hogy AZONNALAHOGYKIJÖNKAPJAABÉTÁTMINDENKIURAMIGENURAM. Sõt, tudom hihetetlen, ha kijön a játék azt is megveheted majd, még akkor is ha nem bétáztál.
ez olyan akció mint amikor a mi különtermünket minden hétvégén megtölti 200 fõ akit bepaliznak a sok "INGYEN" szarral és jönnek és jönnek

Marfy
Végül is igen, de én nem tehetem meg hogy a 12 hónap helyett csak 9et fizetek...

PiszkosFred
De kaptal diablot meg valami csudaparipat, harombol ketto nem rossz. 😊

Majd utolsó héten a stress testre kapsz, ne aggódjál.

Zenszkij
van benne valami...

Tatyla
sima beetetés volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zenszkij
Vicc, h aláírtam egy évet és nem kapok bétát...

Üdvözlök mindenkit Atreus vagyok és az EU-Bloodscalp szerveren játszok és szeretném megosztani veletek a live stream-em linkjét, ahol többnyire Holy Paladinom láthatjátok. A stream fõ témája a WoW (Mists of Pandaria is amint megkapom a beta hozzáférésem) de akad néha egy kis Minecraft vagy Diablo III(május 15.-tõl) streamelni való is. A live minõsége nem tökéletes de szerintem nézhetõ. Megjegyzéseket nyugodtan irhattok pozítivat negatívat(de kérem csak kúlturált módon). Bármi kérdésed kérésed lenne nyugodtan irj a stream chatjébe vagy nyugodtan megkereshetsz in-game is. (Még mielõtt bárki belekötne nem, nem vagyok még #1 de ez a cél). Ennyi is lett volna röviden, kössz hogy elolvastátok.

www.twitch.tv/atreuseu
antgecc
offtopic, de hol lehet errõl az új gw féle questelésrõl olvasni? nem hallottam még róla.

PiszkosFred
Elfernek siman egymas mellett. De az ketsegtelen, hogy az uj GW2-es kveszt-szint-rendszert siman lenyulhatna a WoW, azt nagyon osszeraktak a GW-s sracok 😊

Smithwarden
Valahogy ugy tippelem ez a pandas WoW kieg sok jatekost fog a GW2 karjaiba kergetni. 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

LeWyTy
Láttátok má?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

billing support hány nap alatt szokott válaszolni?

Hali!
Esetleg, ha még valaki nem használta fel a Scroll of Resurrection-t , az tudna nekem küldeni egyet? Nagyon megköszönném! email.: [email protected]

macleody
Na kösz 😄
antgecc
Minek az? Nem kell hozzá középfokú angol, de még alap se. Increases, decreases, %, ennyit csak megértesz 😊

macleody
Jut eszembe, van valahol magyar nyelvû talent kalkulátor? Nem találtam sehol.
kakaoskalacs
New Warlock Pets
http://www.wowdb.com/spells/108499-grimoire-of-supremacy

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

beszarok....nyerünk 5 RBG-t PVP gearesek ellen erre fullra kiszopunk egy PVE geares RBG teamtõl ami átlag 5 secente szedett le bárkit tõlünk:S.....hiába kapnak kurvanagyot õk az átlag 5k-s resinkbe 3x akkorát lõnek.... FUCKOFF BlZ

macleody
Oké, köszi mindkettõtöknek, már jön is.
White QVAS
Ne szórakozz a cd-s telepítéssel, egyszerûen fogod, letöltöd a bnetrõl a játék downloader-t, elindítod, és magától letölti és felrakja az egész játékot, anélkül hogy bármit kattintanod kellene, akár ott is hagyhatod a gépet.

antgecc
Érdemesebb volna a battlenet accountodból letölteni a klienst és azzal telepíteni.

macleody
Sziasztok, kellene egy kis segítség. Nem játszottam 2007 óta, most feltelepítettem az alap 4cd-t, de a BC-t nem tudom, mert nem látja a telepített játékot. Van erre valami megoldás?
vvidu01 jól írta. Remove authenticator. Annyit kell róla tudni, hogy egy jól sikerült szkennelés az útleveledrõl kell majd hozzá. Én spec a telefonnal csináltam egy fotót róla és azt fogadták el csak. Elõtte a személyit/lakcím kombó nem volt nekik elég.
antgecc
Úgy mondod, mintha nem lehetne megoldani, hogy pl 3 különbözõ orc modell olyan legyen, hogy ugyan az a cucc passzoljon rá.

És ezek után majd minden egyes új cuccot megcsinálnak kétszer, mert egy modellre úgyis hamar kész. Ja nem. 😄

antgecc
Két dolog:
1. Tök egyszerû a megoldás: csinálnak a régi mellé új modelleket is, esetleg többet is lehet és az ember kiválasztja, hogy akarja-e a régit vagy az új jobban tetszik neki.
2. Forma, stylus, egyebek maradnak, csak tökéletesítik.

Marfy
Már többször is kifejtették, hogy ez mekkora munka, illetve óvatosan kell ezzel bánni, mert az új modell, nem biztos hogy tetszene xy-nak, mivel õ ragaszkodik a régihez, amit évekkel ezelõtt csinált.

Azért lesznek a törpék az elsõk, mert csak a pandareneket meg kell borotválni (nem mindenhol persze 😊)és kész is.

Laza
Rájuk férne, az biztos.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

antgecc
Én nem értem, hogy miért nem lehet már az alap modelleket feltuningolni. Vanilla béta óta így néz ki minden karakter, enyhén fogalmazva is idejét múltak. Nagyon rájuk férne egy upgrade.

flashpointer
Azért csinálja, mert minden letöltött authenticátor saját kódot generál. A régi letöltött telepítõt kellett volna eltenni 10 helyre hogy biztosan meglegyen, és ha van valami onnan telepíteni újra=)

Emancipate yourself from mental slavement!

Laza
Szép statok 😊

Bow

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hello, tudnátok nekem segiteni ?!

Olyan gondom van hogy a telefonomat ma frissitettem, igy elveszett rajta minden az autentikátor is. (zte blade android) De most letölöttem rá megint, viszont az accomba nem enged be. Hiába változtatok jelszót, azt beírom utána beirom az au kódot amit kidob, és nem enged be.Simán kidobja hogy : Login failed.
Ezerszer próbáltam már újracsinálni, de semmi.

Get a life!

Laza
Az animációk megint büntetnek, életre keltik a karaktert.
Jó lenne, ha egyszer minden játékban ez lenne az alap. Szerintem fontosabb, mint a csili-vili grafika.

1 milla bétakulcs van kiosztva az egyéves elõfizuk+ingyen diablo mellé. Nem nagyon van esély bétakulcsra másoknak.
nem sajnos ez épp olyan mint amikor 21k ap-vel a 403-as karddal 6-8 ezreket crittel a mortal egy lenullázott armoru akármilyen enemibe,de bakki a maléptem85re feral druid kékzüld fos gearben egy dottal tickeltet ennyit....

Nincs semmi meglepõ. Warrival béna vagy, a rugóval meg nem.

Rofl, úgy látszik a megjelenés második napján kreált acc, amin 3 hónapnyi break van összesen, nem volt elég betara... Hát beszarok.
Persze a presses accon, ami nincs egyáltalán használva, azon ott van rögtön.
Na mindegy, pandára fel.