World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Valaki tudja hogy az anual pass-os elõfizetést GC-vel lehet fizetni vagy csak bankkártyával?
Jó ez az lfr. Még szerencse, hogy ezt se az orosz gyakorlatos rakta össze.
15 melee egy raidben, amibõl 8 dk. Hátszopjonmárle?
Ezért álljon sorba az ember negyed órát, aztán szophatja a fél órás debuffot. <#bdead>

4.3.4 (15595) (release x86)
april 10

ez a verzió van

elméletileg a 64 bitest,de bemásoltam az új 64 bites file-okat azzal elindul a sima parancsikonra /x86 verzio/ ,de a launcher szopakszik

Fehercsoki
Lehetetlen😊

PiszkosFred
Melyik klienst hasznalod? Regi 32bit vagy atvaltottal az uj 64bitre?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jah a mai peccs óta a launcser mindig kifagy internal error-al....arra van orvosság? repair?

és ez 395 PVE itemlevel raid finderes meg 397-es szarok😛....shiled block idõben benyomva és a trinketek meg a fegyó encsant szinte folyamat proccol....jó ez csak egy BH 10-es Boss ami szinte csak melee-ben üt.....szóval gondolom normális raidben ez igy nem jön ki,de itt poénból beleálltam a Bossba és csak pattangatott le rólam.....csak olyan jól néz ki ha a MT a TOP DPS😄

antgecc
90% avoidance??! ez komoly?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

poénból megálltam a Boss elõtt még WW-ben is a 60% parryval 30% dodge meg 80% blockal és konkrétan szétvertem😄

bh 10-ben 19k DPS main tankként😛......öcsém mi van ezzel a játékkal?😄 80 ezres shield slam....seriously?😛

Tatyla
akkor megse 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Hamarosan.

Zenszkij
dehogy

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tatyla
benne van mar az uj talent rendszer a jatekban mert akkor lehet egy honapot befizetek a diabloig?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kell a dióhoz😛

inkább sub cancel
picket

&#3237;_&#3237;

Drephis
Dragon Soul Heroic SV Hunter PoV
haver streamje, ha valakit esetleg érdekelne 😊

help

máj 15 wow uninstall😛😞)

akinek kell Scroll of resurrection irjon PMet.
jazzy
Most mondtam direkt 1 rossz mondatot a Sárkány Lovagrendre még 2 minusz beficcent 3 perc alatt 😄D Annyira vicces, ez lesz az év játéka nálam meg az év topicja.
Minek? azt se tudja mihez kezdjen egy ffi-val 😄

PiszkosFred
Randiznotok kellene 😊

azt boritékolhatod ,hogy õnaccsága😛 minden kritikára odabasz egy minuszt mindenkinek😄 látom mi megy 1.2 miatt,de MrsStarWars hajthatatlan beismerni egyetlen negativumot is ami a kedvenc játékát illeti😛

furcsa amúgy,hogy már a 3/4 topik konstans negativ posztokat ir csak és senkit nem tiltott még ki....a legtöbb hozzászólás kenterbe veri még az én legmerészebb kritikáimat is,de mégis irhatjátok😛😊

jazzy
Nyomtam egyet és így a fórum leghasznosabb hozzászólásainak birtokosa lettél 😄
skorpio7
Kaptál tõlem egy + nehogy jól érezzék már magukat. Ebben a rendszerben az a jó, hogy "visszafelé" is mûködik, csak össze kell fogni.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

jazzy
Most beírtam swtorba, kaptam rögtön 1 minuszt, többen egyetértenek velem, de õk nem pluszolnak, viszont valszeg nephin rögtön leminuszolt. Ezt az egész pluszolós szart csírájában kellett volna elfojtani mint ahogy sokan írták is már amikor kitalálták.
jazzy
Nem értelek egyrészt, miért ne tudnál? Akinek van egy borsónyi agya az ezt a szar minuszolóst levitte -99-re és mindenkit lát, akit meg NAGYON nem akar látni eltüntetheti addonnal.

A másik meg az, hogy pár közkedvelt emberen kívül (akik képeket raknak a humiariba, garfieldba, ilyenek, értelmes topicokba, ahol pluszolnak) mindenki minuszban van. Mivel ha normális hszt írsz az természetes, ha marhaságot / más véleményt az minusz.

Amikor csak olyan topicba írtam, ahol ismerõseim, haverjaim vannak, jó társaság, akkor pluszban voltam, de ahogy olyanba is, pl swtor, ahol nem egyezik a véleményem és nem vagyok fanboy rögtön minuszban lettem én is. (Meg trollkodok is néha <#idiota>).
nagy ötlet ez a minuszolás csak az a baj vele,hogy 101% ,hogy van olyan ember aki a reggeli KV-ja mellé azzal kezdi a napot,hogy az aktuálisan vagy permanensen utált fórumozóra dob egy minuszt.....mondjuk nagyobb öröme ne legyen az életben!

+ szavazatot /ez lemaradt,mert lehet nem látjátok amit a másik nick-el irtam😛😊 /

meg Kasadya-ra is,mert néhány ovis nemfér a bõrébe és nemtudok a normális emberekkel társalogni! köszi még 1x😛

dobjatok erre pls pár + szavazatot! küszönöm

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jaja +3-al mellette ,hogy Darton NEM Crassus fanboi!😄
Az még OK,hogy törölnek 1 hozzászólást,de az egész "személyemet" törölték a topikból😄
Kukkants bele a GW2-be..tegnap egy bug miatt tudtunk bétázni 4-5 órát leirtam egy gyors elsõlátásra😛 tapasztalatomat....egy ilyenért ha nem lennék kidobva a TOR topikból MrsNephin már kibaxott volna😄

az a baj hogy ez az egész az FS-ról indult, õk voltak túl faszkalapok mindenkivel aki már nem szerette annyira a wowot/activision-blizzardot, mint õk.

Rólam aztán nem lehet azt mondani, hogy nagy Crassus fanboy lennék, de ami az utóbbi idõben néhány mmo topicjában megy, az már túl megy minden határon. Olyan mértékben nem képesek mások véleményét meghallgatni, hogy egy átlag antiszociális kölök is szívrohamot kapna. Amikor egy hozzászólást azért törölnek vagy ignorálnak, mert nem a központi bizottság véleményét sugározza, az elég kellemetlen szájízt hagy maga után.

Hm, kivancsiva tettel, ugy ertem a tobbi okorseg ami itt ment az semmiben nem sertette a szeperzekedett, az f betus szotol meg beindult a moderalkodhatnek?
picket
Az udvariasság mintapéldánya, lol.

&#3237;_&#3237;

antgecc
Nem erre gondoltam. Jellemzõ, hogy egyesek minden negatív kritikát sírásként értelmeznek. Ha írok egy kritikát, akkor sírok, ha ezt kikérem magamnak, akkor is sírok. Bármit teszek, ha másnak nem tetszik, akkor sírok. Számos topic dugig van az ilyenekkel. És ki mondja meg, hogy hol ér véget a kritika és hol kezdõdik a sírás? Egyértelmû kéne hogy legyen, de sajnos nem az.

picket
Ha valami értelmes kritikád van, akkor neked azt be kell írogatnod adott idõközönként egy független fórumra, hogy köztudatban maradjon?

&#3237;_&#3237;

antgecc
úgy látszik a sírás és vélemény nyilvánítás közti különbség eléggé szubjektív

QuippeR
akkor ezt te miért nem privátban intézted, csimota? én már akkor élvezhettem Crassus bámulatosan szórakoztató, de ugyanennyire értelmetlen idegrángásait ezen a fórumon, amikor benned még múló gondolatként se létezett az sg.hu doménnév, szóval kicsit több tapasztalattal tudok róla véleményt alkotni, mint te rólam, nem gondolod?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Az egyszer leírom a véleményem és a 2 percenként megismétlem ugyanazt között pont az a különbség, hogy az elsõ a véleménynyilvánítás, a második meg a sírás. Ennyi történt. Ez is kezd sírásba átfordulni :p

&#3237;_&#3237;

picket
"nem erzem, hgoy messiassa valtam volna, de koszonom jolesik, h te igy gondolod." - Most pedig halj meg a bûneinkért. Kösz, pá! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
who, aion, rift bukó után aki elõrendelte a tor-t, hehehe... na az meg is érdemli 😄

mellesleg crassussal értek egyet, ez az egész sg fórum tele van sírós, nyivákolós fanboiokkal, akiknek ha nem tetszik a kritikád (tehát azt is megmagyarázod, hogy mi miért nem jó), akkor sírós kis troll vagy, mert ez a troll olyan kurva divatos manapság. és kapod mindezt olyan nyomorult kis faszjancsiktól, akiket pl az új wowkieg kijövetelén látni az éjjeli bazárok alkalmával.

nem erzem, hgoy messiassa valtam volna, de koszonom jolesik, h te igy gondolod.
en egyszeru hetkoznapi emberkent leirtam amit gondolok es ennyi.
a legjobban az esett, hgoy van mas ember is aki rajtam kivul ugyanigy gondolkodik erez!

kedves Sunrider : tiszteletben tartom az igenyeid azzal kapcsolatban, hogy mit olvasol inkabb szivesen, igerhetem, hgoy nem fogok ide sokat irni, tekintve wowos palyafutasom veget ert regen es nem tudok - es akarok - a wow temahoz hozzaszolni.

anti hero

jazzy
Szerintem az a Warhammer Online lett volna, azt nagyon-nagyon vártam megjelenés elõtt, iszonyat tetszett, azóta mindent szkeptikusan fogadok és úgy is kezelem. Ezáltal nem ragelek annyira mint te, mert nem érdekel annyira.
Azzal az engine-nel eleve bukásra volt ítélve.

hát én ezt sokkal finomabban fejtettem ki mégis közellenség lettem😄