World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eredeti fejlesztõl meg nem léptek le, ha nem át lettek csoportosítva a titanra.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
╯°□°)╯︵ ┻━┻
╯°□°)╯︵ ┻━┻
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Bar kerdes, hogy a kep milyen oraban keszult, mert az pont nem latszik...
(Osszehasonlitaskent pl. Ragnaroson este 20h korul kb. 100-150 fo lehet SW-ben - meg sosem szamoltam ossze, de a bank kornyeken igencsak leesik az fps a hemzsego playerektol)
Ha esetleg beneztem volna, s megsem ez a lenyeg, akkor nem szoltam 😛
╯°□°)╯︵ ┻━┻

Egyéb kérdés, sokat nézelõdtem de nem találtam adatot , hány ember játszik egy szerveren ? ha tegyük fel full? 3-5 k között?
ezis teljesítmény (fõleg amikor minél nagyobb elõfizetõ megragadása a cél a blizznek)
Az elõbb még a lehetõségek bõvítésrõl beszéltél, most meg a szûkítést dicsõíted. Hogy van ez? Meg mi az a 4 lehetõség?
Akik szenvedtek 25-ösben, azok korábban is bõven hozni tudták a 10-es heroic killeket, és még a lockout sem kavart be nekik. Szóval nem látom a pozitív változást.
Nem tudom milyen egyszerûsítésekrõl beszélsz, így nehézkes véleményt alkotni róla.
Azt gondolom el sem tudod képzelni, hogy egymástól különbözõ értelmi képességû emberek is léteznek a világban. Valóban elég sci-fi elgondolás.
Nyilván azért raidelsz 10-esben te is, mert az jóval nehezebb, tök logikus. De ebbe inkább ne menjünk bele, mert pár embernek ez felér egy vallási vitával, és megjelennek az öngyilkos merénylõk is a színen.
Engem meggyõztél.
A wow-ban egy kliensen belül lehet több karakterrel játszani? Vagy hogy lehet több karakterünkkel játszani?
blizziék pontosan látják az elõfizetések számából, amit most láthattok a játékban az egy olyan fejlesztési irány amire a túlnyomó többségnek igénye van és hajlandóak érte fizetni
Szóval ezt összeadva be kell látni, hogy a játéknak nagyon sokat kell nyitnia, hogy széles kört lefedjen.
Ami a raidelést illeti, az , hogy volt 4 lehetõséged raidelni, az lehet, hogy neked baba volt mert heti 5x4 órát le tudtál tolni a main progressel s utána a maradékot, de jelentõs létszámnak nem volt erre ideje.
Aztán Catában már a nehézséget állítólag elég közel hozták egymáshoz, így szépen minden olyan guild akik addig "szenvedtek" 25-ben azok szépen hozták a hc killeket. Ami a lfr-t illeti tudjuk miért van s a normál tier is pont elég , hogy a heti 1-2 raidet toló kevésbé skilles csapatok is letolják...
legnagyobb baj, hogy sokan az egyszerûsítést összekeverik a tartalom nerfelésével, pedig csupán kényelmi szempontokat szolgál a legtöbb megoldás.
Egyébiránt megértem azokat is , akiknek már a nerfeletlen hc is könnyû!!( persze ez kamu, aki ezt állítja), csupán azért tegyük hozzá azt is, miszerint õk a játékban eltltöttek egy olyan mennyiségû órát amivel rettenetesen skillessé váltak így nekik minden kevésbé lesz erõs, mert van tapasztalata.
Azon pedig lehet vitatkozni, hogy könnyebb-e 1 ressel jóval kevesebb raid mentõvel, buffokkal s -1 emberrel megcsinálni 1 progress hc-t 10-es hc-ban.
Játszottál te egyáltalán vanilla-ban??? <#merges2>#merges2>
S mégis mi volt olyan jó benne?
- Az, hogy ha lekoccolt a guild egyszerm tökig gearelt MT-je, akkor szopott miatta 39 másik ember, meg az egész guild?
- Vagy az, hogy 2-4 órán át kellett spéci buffok után rohangálni, hogy egy boss-t le tudjál verni, aztán netán, ha belefutottál egy ellenséges frakció raid-jébe és levertek, akkor újabb 2-4 órán át futkoshattál ugyanezekért a buffokért, mert azok nélkül esélyed sem volt? (gondolom a paladin-ok is imádhatták az 5 perces buff-jaikat)
- Vagy az, hogy még ha sz***i akartál menni, ahhoz is kulcsot kellett keresned?
- Vagy netán az agyonkomplikált skill roták hiányoznak? (frost mage pl. frostbolt-frostbolt-frostbolt-még10perc-múlva-is-csak-frostbolt-s-ennyi)
- Vagy netán hiányzik az, hogy bementél bg-be, jött szembe a warlord gear-elt karakter, aztán annyit se tudtál mondani, hogy bú, s már halott is voltál? 1 shot feeling tényleg fa**a volt mi? Na ne röhögtessük ki egymást, az minden volt, csak nem skill...
- Vagy esetleg hiányzik a neverending poly, a kasztok közötti totális unbalance, vagy az, hogy egy cuccért 1,5 évig is járkálhattál MC-be, mert vagy nem esett, vagy más vitte el, vagy éppen akkor nem értél te rá, mikor esett és disenchantolták, mert másnak sem kellett, te meg agyfa**t kaptál, mikor elmesélték?
- És még sorolhatnám órákon át...
Tényleg annyira jó volt az a vanilla?
Szerintem nem.
Igen, ilyesmire emlékszem az elutasításokban: miért kellene hozzám alkalmazkodniuk?
Ez mi, mintha arról lenne szó, hogy ki mosogat, vagy milyen hangosan szereti hallgatni a zenét. Én csak játszani akartam, néha dumálgatni, röhögni közben, ahogy tettem azt a diablo2-ben, war3-ban, cs-ben, ut-ban elõtte, MINDEN GOND NÉLKÜL. Ott játszottunk párat, már egy "csapat" tagja lehettél, és ugyanúgy megbeszéltük hogy heti 2-3x játszunk. Itt sem akartam mást.
-> ismét eljutottunk oda, hogy régen is ugyanolyan elutasító volt a wow-os közösség, mint ma.
De ezt az elit pszichológia-oktatásból kirúgottak csak erõsítik. (nem rád gondolok)
A Blizzard legfeljebb a kereteket tudta már akkor is biztosítani, azt nem garantálhatja, hogy mindenkinek tetszõ közösségek alakulnak majd ki. Neked pedig nem tetszett, hogy nem hullott minden az öledbe csak azért, mert hajlandó voltál belogolni (enyhe túlzást tartalmazhat ez a mondat).
Nem értem, hogy miért nem kerestél hozzád hasonlókat BC-ben? Mibõl gondoltad, hogy a nálad sokkal több szabadidõvel rendelkezõkhöz kellene tartoznod, nekik pedig kötelességük lett volna cipelni téged a hátukon?
Végül is arra jutottunk, hogy csupán tapasztalatlan és türelmetlen voltál, de ezt több év távlatából sem tudtad leszûrni.
Nem hiszem, hogy a lootnak sok köze lenne a 25-ös guildek széteséséhez, sokkal összetettebb a probléma ennél. A "nem kívánt emberek elhagyása" nem tudom mit takar, feltételezem korlátozottak az információid ezzel a folyamattal kapcsolatban.
Maximum azért öl több guild mostanában heroic bossokat (nem hc ugye), mert gombamód elszaporodtak a könnyebbik utat választó 10-es guildek. Hogy sokkal többet, az erõs túlzás, mivel LK alatt jóval egyszerûbb volt a 10-es hard mode-ozás.
Mihez képest nem esett a nehézség?
Én nem is állítottam, hogy drámai lenne a helyzet. Mindössze azt mondom, hogy helyesen is felhasználhatná a közösségformáló erejét a Blizzard, amivel szerintem õk is nyernének. Hogy faszbuk játékok gyûjtõhelyeként képzelik el a WoW jövõjét, azt nem lehet MMO irányvonalnak nevezni, habár kétségkívül nagyon trendi.
Zsidócraft - avagy a hasznos Addonok
Remélem segíthetek ezzel 😛 Majd írok AH-zási tippeket/trükköket is.
╯°□°)╯︵ ┻━┻
a játék talán legfontosabb részét rontotta el a blizzard, aztán erre rádobott még az lfr rel.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Ráadásul pet battle MINDENT visz. 😄